Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2540457 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı 38life

o kadar abartmayalım bunu eskiden öyle güçlü falan değillerdi seba dönemi fetönün adı vardı ama gücü yoktu ne zaman ve nasıl güçlendiklerini iyi biliyoruz.

Tamam işte, 50 yıl önce kuruldu ve devamlı yukarı giden bir ivmeyle güçlendi. Zamanında onların kayığına binenler ödüllerini aldı.

Çevrimdışı Erman1903

o kadar abartmayalım bunu eskiden öyle güçlü falan değillerdi seba dönemi fetönün adı vardı ama gücü yoktu ne zaman ve nasıl güçlendiklerini iyi biliyoruz.

Abi Fenerin federasyonlarda güçlü olduğu dönemleri kimse inkar edemez ama futbola siyaseti alet eden takım Gs olmuştur. Bunu sadece o grupla da yapmadılar. Kim güçlüyse onun yanında yer aldılar, şimdi de birilerinin yanında yer alıyorlar bu adamlar hiç değişmedi. Rüzgar nereden eserse oradalar.

Çevrimiçi Necmi

Tamam işte, 50 yıl önce kuruldu ve devamlı yukarı giden bir ivmeyle güçlendi. Zamanında onların kayığına binenler ödüllerini aldı.
almadı demiyorum zaten bu lobi değil diyorum.
arasındaki farkı anlatmaya çalışıyorum
birinin lobi gücünden bahsedersen ona güç aşılamış olursun ama onun satılmışlığından bahsedersen aşağılamış olursun arada böyle bir fark var. Buna lobi diyen taraftarımız aslında bunları güçlendiriyor.
sorun haksız şampiyonluk elde etmek değil sorun bunu nasıl elde ettikleri  adamlar şikeyle teşvikle
şampiyon oluyorlar sen buna lobi diyorsun bu lobi değil kardeşim hırsızlık ben bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlatamıyormuyum anlamakmı istemiyorsunuz çözemedim.
bir noktada sana çalışan geniş bir kitle var senin yolunu açıyor sana bağlılar bu senin gücündür kırılmaz lobi budur bunlar içerden algılarla ince ince işlerler bu gayet normaldir senin gücünü büyüklüğünü gösterir.
ama sen şikeyle teşvikle çalıp çırparak elde ediyorsan bu gücünü değil hırsız olduğunu gösterir hırsıza güçlü lobi dersen yanlış edersin.

Çevrimiçi Necmi

Abi Fenerin federasyonlarda güçlü olduğu dönemleri kimse inkar edemez ama futbola siyaseti alet eden takım Gs olmuştur. Bunu sadece o grupla da yapmadılar. Kim güçlüyse onun yanında yer aldılar, şimdi de birilerinin yanında yer alıyorlar bu adamlar hiç değişmedi. Rüzgar nereden eserse oradalar.
doğru bunlar kemiksiz rüzgara göre şekil alıyorlar o kadar kemiksizlerki almanyadan takım alıp Türkiye yok olursa gs adını yürütelim diyebiliyorlar. ama futbola siyaset sokmadılar yanılıyorsun onu yapan fener oldu hep
gs menfaati varsa herşeyi yapar. Adamların ahlak sınırı yok

Çevrimdışı 38life

almadı demiyorum zaten bu lobi değil diyorum.
arasındaki farkı anlatmaya çalışıyorum
birinin lobi gücünden bahsedersen ona güç aşılamış olursun ama onun satılmışlığından bahsedersen aşağılamış olursun arada böyle bir fark var. Buna lobi diyen taraftarımız aslında bunları güçlendiriyor.
sorun haksız şampiyonluk elde etmek değil sorun bunu nasıl elde ettikleri  adamlar şikeyle teşvikle
şampiyon oluyorlar sen buna lobi diyorsun bu lobi değil kardeşim hırsızlık ben bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlatamıyormuyum anlamakmı istemiyorsunuz çözemedim.
bir noktada sana çalışan geniş bir kitle var senin yolunu açıyor sana bağlılar bu senin gücündür kırılmaz lobi budur bunlar içerden algılarla ince ince işlerler bu gayet normaldir senin gücünü büyüklüğünü gösterir.
ama sen şikeyle teşvikle çalıp çırparak elde ediyorsan bu gücünü değil hırsız olduğunu gösterir hırsıza güçlü lobi dersen yanlış edersin.

Benim için ikisi arasında bir fark yok. Lobiyle şampiyon olmak = hırsızlık zaten.

Çevrimdışı Erman1903

doğru bunlar kemiksiz rüzgara göre şekil alıyorlar o kadar kemiksizlerki almanyadan takım alıp Türkiye yok olursa gs adını yürütelim diyebiliyorlar. ama futbola siyaset sokmadılar yanılıyorsun onu yapan fener oldu hep
gs menfaati varsa herşeyi yapar. Adamların ahlak sınırı yok

Abi haklı olabilirsin sen bizden büyüksün ama ben çocukluk gençlik yıllarımda hep bu Gs'nin 'başarılı' dönemlerindeki garip oyunlarına şahit oldum. Şimdiki teknik direktörleri de hep bu işlerde başrol oynayan adamdı. Gittiler parti binalarında konuşmalar yaptılar, her türlü alavare dalavereyle baskı kurmaya çalıştılar. Malum ekibin savcıları şike davasını başlatıp milleti içeri tıktığında bunların yöneticileri borazancılık yapıyorlardı. Fener bunların yanında amatör kalıyor gözümde, bir Aziz Yıldırım vardı kimsenin sevmediği herkesin çok güçlü sandığı o da zaten aylarca içerde yattı, Ali Koç gibi zengin birini görünce onun bile pabucu dama atıldı. Gs bunlar gibi değil, şu yüzünden çirkef akan Fatih Terim'i hala peygamber gibi görüyor herifler. Zamanında gidip bir şarlatana biat ettikleri için bütün olayı ortalığı karıştırıp pis oyunlar oynamak olan bu Ft'ye herkes biat etsin istiyorlar.

Ben bu adamın bilerek öyle konuştuğunu ve ceza gördüğünü düşünüyorum, yıllardır teknik direktörlük yapan birisinin bu konuşma üzerine ceza almayacağını düşünmesi imkansız gibi bir şey. Kayseriden ikinci golü yediğinde yüz ifadesini gördün mü bilmiyorum, ben takımının hiçbir halt oynamadığını gören bir adam gördüm açıkçası. Hiçbir şey verememiş sezon hazırlıklarında, belki de böyle bir mağduriyet yaratırsam takım taraftar ateşlenir diye düşündü. Bütün bu transferleri falan yaptırmasının sebebini de buna bağlıyorum, artık kendisi gibi gazlı sistem hocaların bir işe yaramadığını, devrinin kapandığını anladı da transfere sarıldı.

[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2019, 19:37:50 Erman1903 ]

Çevrimdışı tangaz

Google da araştırdım 3 milyon maaş alıyor diyor.. Başkanın dediği 2,9 doğru demek ki. Portekiz'de vergi yüzde 56,5 görünüyor. Cebine giren 1.25 milyon euro net.

Evet, aynen bu şekil.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

hayır bağıra bağıra almadılar sen ilk yarıda bağıra bağıra verdin
ne zamandan beri şikenin adı lobi oldu senin saydığın bütün olaylar lobi değil şike oluyor
bunu bir kişide yapar yeterki parası olsun. lobisi olan böyle bir gücü elinde bulunduran salakmı para harcayıp şike yapsın :alala:
becerikli olmak lobi değildir beceriksizlikte lobisizlik değildir.
gençlere aktardığın gerçekler bunlarmı şike teşvik böylemi olmalıyız.
bu arada şike yapmak hırsızlık beceriklilik olmuyor.

basbaya bağıra bağıra çaldılar ilk devre antalya maçında başladılar çalmaya çırpmaya bursa maçında gözünün önünde elle oynamaya penaltı vermeyenler vara bile gitmediler ne zaman taraftar vara neden gidilmiyor die bağırındı 8. haftadan sonra vara gidilmeye başlandı ilk 8 hafta aç bak varsızlıkdan kaç puanımız çalınmış. çalınan tonla puanımızı görmezden gelin sonra 4 puan farkla 4.olunca sanki 20 puan geride bitirmişiz gibi hoca asrın kadrosunu  4. yaptı die algı yapın.

anlamamakda diretiyor gençlere de kötü örnek oluyorsun. ne zaman hakem eleştirisi olsa hemen belirip ne oynadık da hakem konuşuyoruz diyorsun bu sayfalarda ali palabıyıkı bile savundun. elli defa söyledik bi daha söylüyorum hakem adam gibi penaltılarımızı versin biz puanımızı alalım kötü oyunu ondan sonra konuşalım alemin enayisi bi bizmiyiz de hakemi de yenmek zorunda kalalım. puanlar geldikçe takım toparlar geç gelen transferler yüzünden zaten havaya giremiyoruz o dönem kayıplar kritik ve hakemler kıtır kıtır doğrarken f.orman seyirci kalıyor son yaptıgı açıklamada seyirci kaldığını bi kere daha itiraf etti işte.

gençlere aktardığım gerçekleri de yine çarpıtmışsın!!! yazılarımın neresinde şike yapalım anlamı var?

gençler bizim şampiyonluklarımız daha fazla olurdu bol bol çalındı çalınmasının nedenlerinden biri de hakemi de yeneceksin ne oynadıkda hakemi konuşuyoruz diyen romantik taraftardır. gözümüzü açmaz bu kafada olursak daha çok şampiyonluğumuz çalınır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Meten-ali-feyyaz beraber 5 şampiyonluk+sayısız kupa kaldırdılar.3 şampiyonluk ard arda gelmiş ve bunlardan biri namağlup şampiyonluk.O zaman nerdemiymiş hakemler,lobiler,dış mihraklar?Ben yoktum o zamanlar ama eminim o dönemlerde de hakkımıza geçmişlerdir ama biz sahada iyi olup işimize baktıkça ne yapabilirler bize?Yukarıda yazdığın detay da çok güzel,kaderin cilvesi :)

bizim sahada iyi olup işimize baktıgımız da bize neler neler yapıldıgını defalarca anlattık neden hemen unutuyorsunuz?

85-86 senesi malatyaya denizliye giden paralar arabalar 92-93 de ankaragücü 8-0 maçı 96-97de rasim hocanın çalınan şampiyonluğu vanda voleybol smacına bile verilmeyen penaltı 101.sene cem papilla samsun maçı. sayayım mı daha? bunlar hep kritik sezonlardır hani tam bayern juve olacaktık dediğimiz sezonlardır

Çevrimdışı tangaz

Gs'nin 1996-1997 şampiyonluğu şaibelidir. O dönem çakma kabadayının , susurlukta devlet mafya siyaset üçgenindeki adamlarla bir takım ilişkilerini olduğu ayan beyan ortadadır. Şimdi aklı selim düşünelim. Biz bunlarla nasıl mücadele edeceğiz ?
1.Taraftar sayımızı arttırmamız gerek. Taraftar sayımız onlardan az.
2.Kamuoyunda çoğunlukla aklı selim mütevazi ve olumlu görünmeliyiz. Kavgacı uzlaşmaz negatif görünmek işimize yaramaz.
3.Göze hoş gelen oyun oynamalıyız ki taraftar sayımızı hızlıca artsın.
4.Uluslararası alanda ülkemizi temsil ederek milli duygulara hitap ederek sempati toplamalıyız.
5.Gençlere önem vermeliyiz ve iyi eğiterek onlar için cazibe merkezi olmalıyız.Altınordu örneğinde olduğu gibi genç futbolcuların aileleri yetenekli çocuklarını bize teslim etmeye hevesli olmamalılar.
6.Bilgi ve bilimi kullanarak ilerici olmalıyız. İlklerin takımı ve kulübü olmalıyız.

Bunlar çoğaltılabilir. Bunları yaparsak 2. faza geçebiliriz. Taraftar sayımız artar ve kamuoyu desteğini alırsak hem geçmişin hesabı sorulur hem de geleceğimizi güven altına alabiliriz. Taraftar sayımız bu kadar az iken oynadığımız futbol iç açıcı değil iken bağırarak çağırarak bunları gündeme getirmek sadece fanatik Beşiktaş taraftarının hoşuna gider ama bir sonuç çıkmaz.

taraftar sayısını şampiyonluklar arttırır sürekli şampiyonlukların çalınırken nasıl arttıracaksın taraftar sayısını? yazdığın manifesto 1. maddede taca çıktı

Çevrimdışı tangaz

Yok abi olurmu öyle şey. En azından benim adıma öyle değil. En başlarda başkan ilk geldiğinde feda sezonlarında şampiyon olmadık ama başkana hep sahip çıktık. Kim laf etti. Yakın tarihe gelelim geçen sene gsye karşı bildiriyi yayınlattı "işte budur" dedik ki mürekkebi kurumadan özür diledi. Yine geçen sezon başında fikstür işinden sosyal medyada gsyi ve tffyi tam sıkıştırmıştık ki imdada yine bizim başkan yetişti yine bizi boşa çıkardı. Kendi başkanları onları belki bu kadar güzel savunamazdı. E şimdi biz yine sahip çıkalım yönetime eyvallah ama korkuyorum abi başkan bizi nereden vuracak diye.

Edit: iki gün değil, iki hafta değil, iki ay değil. Tamı tamına iki yıl boşladım dedi takımı. Elin başkanı emekli olur gider ama gelen yönetimi her türlü destekler (dursun hariç) bizimkilerin bırak eskisini şimdikiler birbiriyle anlaşamıyor. Önce yönetim bi kenetlensin iş bize kalırsa kolay.

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı tangaz

hayır özür dilemedi bu algıyı yapan mustafa bunu destekleyende bizim taraftar oldu sen hiç gs linin ağzından duyuyormusun onlar bile inanmadıki buna ama bizim taraftar bunu kullanıyor. Başkan bunu tv de söyledi bildiriden sonra bildiri için özür dilemedi
bunu gs yede bildirmemiz lazımdı bunda hata yaptık dedi. özür bildiri değil bunun gsye bildirilmemesi
bunuda söylerken hiçde özür diler gibi değildi aman banane der gibi söyledi. ama başkana vurmak isteyenler aldı bunu kullandı işde.
zaten bildiri için özür dilese o kunu kapanır adam daha dün bildiri yüzünden ağladı durdu. hala içlerine oturmuş
ama biz bunu yumuşatmak için elimizden geleni yapıyoruz. Gerçekten bildiri için özür dilense çıkar bunu yaptılar pişman olup özür dilediler derdi dün demedi hala o bildirinin gerçekliğini konuşuyor çünkü bildiri yüzünden özür dilenmedi. Başkan kusura bakmasınlar gs yi takmamış olduk dedi işde

elbet başkan hata yaparsa eleştireceğiz ama bu her attığı adımı gömmek olmamalı yanlış yapar gömersin doğru yapar bu sefer büküp yine gömersin olmuyor. yanlışı eleştirirken doğruyu taktir etmek insanı motive eder. sosyal medyada sabah akşam başkana küfür eden ergen dolu.
bunu kötü niyetten yaptığını bildiğin bir sürü insan var onlar Başkanı eleştiriyor diye haklımı diyeceğiz. konun haklı olmasıda bazen önemli olmuyor niyet önemli herkesi kendin gibi bilme sen doğruyu yanlışı süzersin ama bunu kimse yapmıyor.

başkanın çalınan yatına yalanlama yazan resmi site mustafa cengizin fikret orman özür diledi açıklamasına neden yalanlama yazmadı???

Çevrimdışı Genç

sorun burda işde bizde patron kim yada kimler kendilerini patron sanıyor. ortalık bundan karışıyor zaten :D
sen başkana patron gibi davranmıyorsunki kulüp çalışanı olarak görüyorsun ve ona hükmetmeye çalışıyorsun.
bir sürü baş çıkınca ortalık savaş alanına dönüyor.
sen askersin bilmiyormusun bir tane komutan vardır asker komutanı sorgulayabilirmi. pardon karacı olunca komutan çok oluyor ama denizcilerde her zaman tek komutan vardır :D
Beşiktaş'ın patronu yoktur! Bu duygusal çağrı mesajı falan değil. Kulüplerde başkanlar işlerin doğru kişilere bırakılmasına vesile olur. İnsan şirketiyle istediği gibi oynar gerçekten kendi çiftliğidir. Kulüp başkanlığı gene, böyle bir şey değildir. Beşiktaş başkanına ait değildir. Hiçbir kulübün  başkanına ait olmadığı gibi. Yani Beşiktaş jk resmi sayfasını kendi blog sayfası gibi kullanamaz. Yani yukarıdaki "patron" benzetmesi gerçek dışıdır. Hiçbir kulübün olmadığı gibi Beşiktaş'ın da "patron"u yoktur! Bunlar Beşiktaş'a hizmet eden geçici yöneticilerdir.

Çevrimdışı tangaz

Buradaki kilit nokta zaten güçlü olabilmek.2 şampiyonlukta hem sahada,hem tribünde,hem de sosyal medyada çok etkindik.Bizim hakem bozuntuları da güç kimden esiyorsa ona göre tavır alıyorlar.Haketmiş olsak veya olmasak bir düşünün;magandaya verilen 10 maç ve dün verilen 4 maç avcı'ya ve şenol'a verilseydi bizim camiada neler olurdu...Ben tahmin etmek bile istemiyorum.Hakemler artniyetlidir ve renkli kardeşlerin şaibeli çok olayı vardır ama sürekli aynı şeyden mızmızlanmak bizi bir adım ileriye götürmüyor.Artı olarak halkın takımı edebiyatı konusunda haklısın çünkü artık bu mide bulantısının da ötesinde bir şey vermeye başladı.Hangi ülkede,hangi ligde,kimlerle çekiştiğimizin bilincinde olarak sadece işimize bakmalıyız artık.

sorunu yanıtlayayım:

aynı q7 caner 5-6 maç ceza aldığında ohh be kurtulduk yuppi çak diyen taraftar bu sefer de;

ohh be şenoldan kurtulduk tamer daha iyiydi zaten ya da avcı gereksiz pas yaptııyordu fitbolcular kendi bildiğini oynasın daha iyi işte diyecektir.

Çevrimdışı Arthur Dayne

sorunu yanıtlayayım:

aynı q7 caner 5-6 maç ceza aldığında ohh be kurtulduk yuppi çak diyen taraftar bu sefer de;

ohh be şenoldan kurtulduk tamer daha iyiydi zaten ya da avcı gereksiz pas yaptııyordu fitbolcular kendi bildiğini oynasın daha iyi işte diyecektir.
Abi gerçekçi olduğu için mi bilmiyorum ama kahkaha attım :lol: Allah da seni güldürsün...

Çevrimdışı Genç

taraftar sayısını şampiyonluklar arttırır sürekli şampiyonlukların çalınırken nasıl arttıracaksın taraftar sayısını? yazdığın manifesto 1. maddede taca çıktı
Tabii ki yazılanlar geliştirilebilir ancak felsefe aynı kalır yazılanlar bunun üzerine inşa edilirse gerçekten bu manifesto doğrultusunda uzun vadeli bir plan inşa edilebilir.

Dediğine bir nebze katılıyorum başarı bu topraklarda en çok destekçi getiren unsur. -bu durumda taraftar- bunun için en basitinden şampiyonluk çaldırmayarak da başlayabiliriz ancak bu yazılanlar es geçilemez.

Ne olursa olsun, BİR YERDEN BAŞLAMALIYIZ.

Ancak, yine ve yine ancak, bizede bu bahsettiğimiz basit şeylerden bile bı haber başkan ve başkan adayları var. Gerçi adaylarımız yok

Çevrimdışı Sinan23

Çarşı bir paylaşım yapmış. Altına binlerce leş cevap vermiş.  Bizden bir tane mesaj görmedim. Sosyal medyanın mantarı olmuş bunlar.

Çevrimdışı savaş altay

mustafa rol play yapıyor geçen sene ki mağduruz ayaklarına yine yatıyorlar forumda ki herkes zeki insanlar diye düşünüyorum bu basit numaraları yemez diye düşünüyorum ama yiyenler çıkıyor demek ki.

senin güneş takıntın yine gün yüzüne çıkmış avcıya da yapılıyor aynısı bu sene ki hakemleri de mi göremiyorsun ? Hakemler bizi doğradığı kadar gs'yi ittirdiler zaten bunu hepimiz gördük ama sen görememişsin demek ki.

Biz ağlamayız gerçekleri söyleriz adamlar hakemler tarafından kollanırken çıkıp hakemler bizi doğruyor diye üste çıkıyorlar daha ses etmeyin mi diyorsun ?

Hakemler Beşiktaş'ı doğramıyorlar mı diyorsun ?

Biz 26'da kaybederiz 30 da o önemli değil.Benim bahsettiğim olay hakemler bizi doğruyorlar diyorum.Rakibimizi ittiriyorlar diyorum.Bizim maçı yöneten hakemler biz maçı kazanırsak ceza kaybedersek ödül alıyor diyorum aynı şey fb için de geçerli.Bizim puan kaybı yaptığımız yerler de geçen sene sarı kırmızı camia'da puan kaybedecekti yalnız hakemler müsade etmedi bunlara değinmeyelim mi ? Bu sene de aynısı oldu 1 mağlubiyet oldu 1 beraberlik oldu 1 galibiyet şart oğlu şarttı öğretmenoğlu diye biri çıktı 3 kırmızı 1 penaltı verdi +10 uzattı ve sen bunları söylediğimiz için bizi ağlamak ile mi suçluyorsun ? Kayserispor başkanı hocası da ağlıyor o zaman isyan ettiler çünkü ?  Yada biz kendi işimize bakalım avcı puan kayıpları mı yapıyor diyorsun diyeceksin ? Ee adamlar da puan kaybetmesi gerekirken hakemler tarafından maç kazandırılıyor sezon sonu böyle böyle şampiyon oluyorlar ?

Başkan çıkıp neyin açıklamaını yaptı o halde tff çeki düzen versin yoksa bizde onların dilinden konuşacağız diye ? Sen ağlamak ile değerlendiriyorsun orman'da mı ağladı o zaman ?

Kendinizle çelişiyorsunuz ben dedim diye olmuyor zaten gerçekler bunlar.Eğer gözleriniz tamamen kapalıysa göremezsiniz tabi yada görmek istemiyorsunuz diyelim..

Adamlar hakemlerle kazandıkları maçtan sonra bile çıkıp ağlıyorlar diyorum...

Senin bu düşünce yapın ile bizi liğme liğme doğramaya devam ederler Allahtan taraftarın büyük bir bölümü seninle aynı düşünce de değil de hakkımızı aramaya calısıyor.İsyan ediyor 8.ci hafta VAR'a filan bakılıyor sen onlara da ağlama gerek yok diye nitelendirmiş olabilirsin.Senin gözünde doğruları söylemek ağlamak olarak algılanıyor ilginç bir şekilde...

Saygılar
@Necmi abinin dedigi ufak tefek fauller disinda bir sorun olmayan ve koskoca ilk yarilari bosa attigimiz,

Ikinci yarilar takimin bir parlayip bir durdugu donemler. Bunlar bir mac iki mac degil. Tac kimden tartismalarinin

yapildigi bir ligde tabii ki maci 90 dakikayi duzgun yorumlayamamak suc olmasa gerek.

Koca bir donem bir kisim bunlar bizi dogruyor ve diger tarafin once bir duzgun top oynansa tartismalari arasinda dondu

forum. 2 senedir anlatilamayan konuyu simdi algilanmasini beklemiyoruz.

Gireceksin 3-4 net pozisyona, topu miymiy santrada cevirmeyeceksin ki sesler yukselsin. Maca baslamadan s.g.

formsuzlugu konusuluyor renklisinin de agzinda besiktas'lisinin da, lig normal olsa s.g daha iyi puan durumunda

olurdu sampiyon muyduk ya da sampiyon gibi mi oynuyorduk bilemem ama necmi abinin takintisi degil bu bunu senin

ozelin disinda herkese soyluyorum,bilin bunu biz besiktas gibi oynamiyorduk, kalsin 15/16 sezonu bir kenera.

Demba santrayla arsenal'i yoklamisti ya kizdim bizi de uyandisalardi ona gore tezahuratla kalecinin motivasyonuna oynardik :icool:

Bize ilk dakikadan guc, sartlar ve dogranmalara gore 90. Dakikaya kadar saldiran takim lazim, topcusundan teknik adamina.

Eski dolmabahce olsa "soylesene bize takim niye" sorulari geliyordu. Vodafone ile aralarindaki farktan bahsederken

boyle seyleri de ekleyebiliriz mesela  :bandit:

Çevrimiçi murat

Bu hakemlerin mal vriklarini falan incelemeden bu isler duzelmez telefonlarini dinleyecen takip sttirecen bisi varsa ciksin
Yahu her hafta envayi mac izliyoz en sacma kararlsr yemin ediyorum bizim ligde oluyor
Gavurun hakemleri toplam tum sezon maclarinda bizim bir maclik hatayi yapmiyor
Hata yparlarsa da cok buyuk hata yapiyorlar gundem oluyor
Bi firansa liginde zenci oyunculari cabuk atiyorlar nedense
Fransa liginde beyaz oyuncu varmı?

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Fransa liginde beyaz oyuncu varmı?

Falcao vardı onu da gs aldı kalmadı artık  :lol:

Çevrimiçi Samet Demir

Falcao vardı onu da gs aldı kalmadı artık 
Falcao beyaz ise. :) Andreas beck ne oluyor ? :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Falcao beyaz ise. :) Andreas beck ne oluyor ? :)

Falcao zenciyse Quaresma da zenci. Zenci dediğin senin profil resmindeki gibi olur  :D

Bu arada twitter'da her gün önüme nostaljik Beşiktaş videoları çıkıyor yarısında Acun var :lol: Acun sektör değiştirmese spor muhabirliğine devam etse Beşiktaş'lı bilirdik heralde onu. Beşiktaşlı olup Beşiktaş muhabirliği yapan oranı ne acaba.

Çevrimdışı Genç

@Necmi abinin dedigi ufak tefek fauller disinda bir sorun olmayan ve koskoca ilk yarilari bosa attigimiz,

Ikinci yarilar takimin bir parlayip bir durdugu donemler. Bunlar bir mac iki mac degil. Tac kimden tartismalarinin

yapildigi bir ligde tabii ki maci 90 dakikayi duzgun yorumlayamamak suc olmasa gerek.

Koca bir donem bir kisim bunlar bizi dogruyor ve diger tarafin once bir duzgun top oynansa tartismalari arasinda dondu

forum. 2 senedir anlatilamayan konuyu simdi algilanmasini beklemiyoruz.

Gireceksin 3-4 net pozisyona, topu miymiy santrada cevirmeyeceksin ki sesler yukselsin. Maca baslamadan s.g.

formsuzlugu konusuluyor renklisinin de agzinda besiktas'lisinin da, lig normal olsa s.g daha iyi puan durumunda

olurdu sampiyon muyduk ya da sampiyon gibi mi oynuyorduk bilemem ama necmi abinin takintisi degil bu bunu senin

ozelin disinda herkese soyluyorum,bilin bunu biz besiktas gibi oynamiyorduk, kalsin 15/16 sezonu bir kenera.

Demba santrayla arsenal'i yoklamisti ya kizdim bizi de uyandisalardi ona gore tezahuratla kalecinin motivasyonuna oynardik :icool:

Bize ilk dakikadan guc, sartlar ve dogranmalara gore 90. Dakikaya kadar saldiran takim lazim, topcusundan teknik adamina.

Eski dolmabahce olsa "soylesene bize takim niye" sorulari geliyordu. Vodafone ile aralarindaki farktan bahsederken

boyle seyleri de ekleyebiliriz mesela  :bandit:
Bu ligde futbol oynayarak şampiyon olmak belki bu işin ideali, doğrusu. Gönül isterdi ki her sene bütün futbol camiasına kan kusturan artık futbola küstüren Fatih Terim bu ülkede yer bulamasın. Ama hoca gün geçtikçe daha da oturuyor ülkenin göbeğine.

Medyatik olmayı biliyor. Teknik direktör değilken, milli takımı liğme liğme etmişken bile bu adam medyatik olmayı biliyor. Ne olursa olsun konuşulmayı, hakemleri lehine "hata" yaptırmayı biliyor.

Sözlerim lütfen yanlış anlaşılmasın! Ben Beşiktaş futbol kulübünün teknik direktörü olarak ne Fatih Terim'i ne de ona benzer birini görmek isterim. Ancak adam oyunun kurallarını biliyor. Saha içinde yahut dışında nasıl kazanması gerektiğini biliyor.
Bu, adam daima kazanıyor diye övülecek bir yön mü, Türk futbolunu hatta insanını kirletiyor diye sövülecek bir yön mü tartışmaya açık tabii. Ben görüşlerimi net bir şekilde belirttiğimi düşünüyorum.

Çevrimdışı savaş altay

Çarşı bir paylaşım yapmış. Altına binlerce leş cevap vermiş.  Bizden bir tane mesaj görmedim. Sosyal medyanın mantarı olmuş bunlar.
Bunlar orada duruyordu twitter'i ustlerine yapmislar.

Bos gezinecegimize iceride duralim karari almislar.