tamam senin gibi yapalım ;
-hakkımız yeniyor mu ?
-yeniyor
-Ne yapalım ?
-Sesimizi çıkartmayalım sadece topumuz oynayalım.Yapılanları söylemeyelim dile getirmeyelim onlar yapmaya biz görmemezlikten gelmeye devam edelim.(Tam pizzasarayın istediği gibi)
-Ee hakemler bizi doğramaya devam edecekler.
-Olsun ağlama.Suçlu belli avcı onun yüzünden şampiyon olamadık.
Gerçekler hakemler sana göre suçlu avcı olacak...
Orman, "Bu işin çözümü için TFF'ye süre verdik ama bu süre artık bitti. Eğer bu işin önünü kesemezlerse biz de bu düzene uyacağız" dedi.
Başkanımız neden böyle bir açıklama yapmış ki bu necmi abinin gözünde ağlamak...
sen her tepkiyi hak aramak sandığın gibi her tepkisizliğide kabullenmek sanıyorsun
şimdi başkanamı dayanıyorsun düne kadar başkanı suçluyordun demek bir şeyler yapıyormuş
ama siz susuyor diyordunuz ne oldu sizin gibi ağlamadığı içinmi saldırdınız bunca zaman.
bana göre kim suçluysa o suçlu ben sürekli hedefi bir yere çevirip gerçeklerin üstünü örtmem
neyse onu konuşurum avcıyla ne alakası var güneşi eleştirdim diye avcıyıdamı eleştireceğim
bu işde sizin mantığınız siz böyle yuaptığınız için zaten karşınızdakininde böyle yaptığını düşünüyorsunuz
ben ne dedim sahada mücadele yok koşan takım yok savaşan takım yok hakemler suçlu
o zaman ne diye forvet istiyorsun madem iş hakemlerde bitiyor. avcı çıksın sahada takımın verdiği mücadeleyi ortalama hale getirsin onun haklarını ondan daha iyi savunurum ben mücadele göreyim biz herşeyi yapalım hakkımız yendiğinde ben savaşırım sizin gibi sürekli bahane yaratıp ağlamam
ben Beşiktaşın hakları için konuşuyorum şenol güneşin hatalarını ört bas etmek için suçu başka yerlere atmıyorum.
ben şenol güneşi neden eleştiriyorum nasıl yapması gerektiğini söylediysem avcı benim dediklerimi yapıyor şu an
nesini eleştireceğim kendimle çelişkiye düşerim avcı sevmiyor olabilirim ama ben sizin gibi değilim kararlarımı duygularım etkilemez.
olaylara duygularımdan soyutlanarak bakabilirim.
burda hakem diyorsunuz ben maçı tribünde izliyorum orda bu kadar hakem konuşulmaz gerçekten hakemin orası burası
oynuyormu hissedersin zaten daha maçın başında. hiç dikkat ediyormusunuz çok hakeme yüklenme olmuyor
neden yüklenmiyor taraftar hiç düşündünmü korkuyorlarmı hakemden burda hakem sövüyorsunuz ama maçda tribünde hakeme karşı hiç tepki olmamış size göre doğramış hakem. biliyormusun en doğru tepki maç esnasında sıcağı sıcağına yapılan tepkidir o sırada taraftar onu bunu düşünmez maça odaklanmışdır sahada ne görürse onun tepkisini verir. oraya buraya bakıp ondan bundan etkilenmez.
mesela biri çıkar olmadık bir tepki verir elli kişinin kafası ona döner ters ters bakarlar. yeminle tribündeki taraftarla sosyal medyadaki taraftar siyahla beyaz kadar zıt. maç bitiminde dağılırken koridorda sıkışık vaziyette olunur ve orda herkes maçı konuşur
biliyomusun hakem hiç konuşulmaz. kolay kolay. hakem bu maçı katletti lafını pek duymayız. ya şenol güneşe yada quaresmaya yüklenilirdi çoğunlukla. sizin derdiniz hakem falan değil bir şeyleri halı altına süpürmek. Bunun Beşiktaşa bir faydası yok.
gerçekleri doğru tahlil edemediğin sürece çok giden şampiyonluk peşinden ağlarsın. iki yıldır yönetim hocayı istemiyor diye kıyamet kopuyor
hocayı tutmak için herşey yapıldı ama yönetim haklıydı onlar Beşiktaşı düşünüyor. bu sezon şimdide quaresma gönderildi diye bir grup taraftar başkana sövüyor bundada doğru yaptılar. Beşiktaş başkanı çıkıp mustafa gibi ağlamadığı için eleştiriliyor.
ağlamaya öyle alışmışsınızki ağlamayan insan size ters geliyor.
başkanı mhk ya olan tepkiyi durdurdu diye kıyamet kopuyor aslında başlatanda oydu start verdi sonrada yeter bu kadar dedi
demese Beşiktaş taraftarı nerde durması gerektiğini bilmiyor bir süre sonra tepki aleyhine dönmeye başlar korkutup bırakacaksın insanların üstüne fazla gidersen savunma mekanizmalarını tetiklersin. Bak şimdide start verdi lig başladığındada yeter bu kadar der.