Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2542933 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mrred

Beşiktaş ne gibi bir kültürden geliyor, kulübün genlerinde ne tip insanların emeği var genç arkadaşlarımız dikkat buyursunlar. Üstad, hocaların hocası Serpil Hamdi Tüzün'ü ve onun çağdaş futbola bakışını biraz anlatmak istiyorum
Serpil Hamdi Tüzün, büyük futbolcu olma hayalleri kuran ama oyunculuk döneminde işleri rast gitmeyen bir futbol delisidir. Bir gün alt liglerde oynarken o günkü maçtaki performansını beğenmediği için kendisine ceza verir ve Beylerbeyi'ndeki stattan evine Bağlarbaşı'na yürür.Yol boyunca kısa süre önce sinemada izlediği Ajax'ın oyununu neden oynayamadıkları üzerine düşünür. Eve vardığında futbolcu olarak yeteri kadar iyi olmadığına karar verip antrenörlük kurslarına başlamaya karar verir.Diplomasını alır almaz, Ajax kulübüne başvurur, Amsterdam'a çağrılır ve stajyer olarak çalışmaya başlar. O sezon sonunda Ajax, finalde Juventus'u yenerek Şampiyon Kulüpler Kupası şampiyonu olacaktır.Cruyff takım kaptanıdır, 20. yüzyılın en iyi teknik direktörü seçilecek olan Michels yerine Kovacs'ı önermiştir. Kovacs, Ajax'tan sonra Fransa Milli Takımı'nda görev alıp ülke futbolunda altyapı devriminin öncüsü olacaktır.Kovacs, sürekli öğrenmeye çalışan, sayfalarca notlar tutan Serpil Hamdi Tüzün'ü yarı finalin diğer maçında muhtemel rakipleri raporlaması için görevlendirir. Ajax finali kazanır, Michels, Serpil Hamdi Tüzün'ü çağırır ve prim verir.Tüzün hoca her zamanki mütevazılığı ve ketumluğu ile primi almayı "Sayenizde Avrupa şampiyonunda çalıştım çok şey öğrendim ve yarı finali bedava izledim" diyerek reddeder. Kovacs ise "Bununla daktilo alır, notlarını yazarsın" diyerek ısrar eder.Kovacs'ın dediği olur ve o daktilo ile Tüzün hoca "Ajax'ın başarısı ve Özkaynak Düzeni" raporunu yazıp dönemin Beşiktaş yönetimine sunar. Beşiktaş uzun süredir çok transfer yapmasına rağmen lig şampiyonu olamıyordur. Yöneticiler hocaya biraz hayalperest gözüyle bakarlar.Yine de göreve başlar, altyapıdan çıkan oyunculardan birisi önce Beşiktaş'ın ligdeki durumunu düzelten kritik golü atınca, Tüzün hoca bir dönem A takımın hocalığına getirilir lakin bir süre sonra altyapıya döner, 1982'de 15 yıl aradan sonra şampiyonluğu getiren golleri Tüzün hocanın altyapıda yetiştirdiği oyunculardan Ziya Doğan atınca, gerisi gelir.Rıza Çalımbay 1982'nin genç yeteneğiyken, üst üste şampiyonlukların efsane kaptanı olur, Ziya ve Rıza'nın katkılarından sonra Feyyaz, Metin, Ali, Gökhan Keskin, Sergen ve diğerleriyle rakip taraftarların dahi takdir ettiği bir sürdürülebilir başarı örneği sergilenir
Kaynak: Ali Ece

[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2019, 16:23:12 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Arthur Dayne

Eskiden digiturk satımı için sadece bu 2 camia korunuyordu diyor okumanda anlamanda bir sıkıntı yoksa anlarsın diye düşünüyorum.Hakemler sadece gs'yi kolluyorar artık sebebi ödül ceza sistemi.

Mhk'nin başakşehiri nasıl koruduğunu maçlara açıp tekrar bakarak görebilirsin.Gazetecileri dövüp 1 maç ceza almaları şampiyonluk yarışında diye uydurma fauller filan.Sadece tek maçı izlemezsen görebilirsin benim gibi bütün takımların maçlarını izle anadolu takımların maçlarını filan da izle 1 hafta öncesinde gs ile oynaacak anadolu takımının gerekirse oyuncularına kırmızı verip cezalı duruma nasıl düşürülüyor filan moralleri nasıl bozuluyor filan onları izle.

Ben saf değilim de sen safsın ; Bak bakalım başakşehirin sahibi göksel gümüşdağ kimin damatı yöneticiler nereye bağlı..Yaptıkları transferlerin parası gökten zembil ile iniyor.

Birincisi eskiden digitürk için yapıyorlarsa şu an farklı bir durum mu var,neden aynı şeyi yapmıyorlar?feneri tutanlar birden tutmayı mı bıraktı,yoksa yayıncı kuruluş zihniyet mi değiştirdi?
İkincisi ben feda döneminden beri bütün maçları kaçırmadan izliyorum zaten öncesinde okul yüzünden bakamıyordum pek.Başahşehirin kollandığını felan da görmedim.gslilerin muhalif Beşiktaşlı ve fenerlileri başakşehir karşında birleştirip,kendilerini aradan sıyırmak için yaptıkları algıları ben yemiyorum,yemedim de.
Üçüncüsü en çok komiğime giden oldu :lol: Yahu siyaset takip eden herkesin bildiği adamı,öyle bir lanse etmişsin ki gören de adamı baron felan zanneder :D Bana tek tek söyle bakalım başakşehir nasıl kollandı,hakemler ne yaptı?Saha dışında gazeteci dövme olayını anca örnek gösterebiliyosun(ki bunun ligle,şampiyonlukla bir alakası yok)başka da bir şey olmadı saha içinde...

Çevrimdışı huseyincelebi

Organize olamayan taraftarla bu sistemi ne bitirebilirsin ne de aksatabilirsin kendi hocamız yerlerde sürünürken kumpas diyen siyasetçilere 2 kelam bile etmedi taraftar hatta çoğu siyasileri savunmaya geçmişti o gün taraftar olarak gerçekten utanmıştım

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı huseyincelebi

Sosyal medyada gerekirse paralı olarak sosyal medya editörlerine beşiktaş sayfası açtırmalıyız kitleleri belirli bir fikir altında birleştiremiyoruz bu işi profesyonel olarak becerebilecek birilerine ihtiyacımız var

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı mrred

İşte bu kulübe bir Serpil Hamdi Tüzün gelmiştir. Adam futbol literatürüne bir çok katkısı olan "Total Futbolu" doğduğu yerde ve anda bizzat yerinden takip etmiş kendini geliştirmiş bir antrenör. Ben bu adamın bir güne bir gün ne Gs Lobisi ne de hakemler dediğini falan duydum. Belik de demiştir bilmiyorum.Bizim nasıl bir kültürden ve birikimden geldiğimizi anlamaları için genç arkadaşlara bunu yazdım. Beşiktaş sahaya zeka ve dinamizm koyarak ve oyuna hükmederek oynar. Düşünün 1970 li yıllarda bir adam Antrenör olmaya karar veriyor ve Hollandaya gidiyor dil öğreniyor ve her şeyi okuyor devamlı not alıyor ve bir kulüp bu adama şans veriyor ve özkaynak düzenini yaratarak devrim yapmasını sağlıyor. Biz böyle bir kulübüz arkadaşlar. Biz paranın gücünü değil zeka , bilim ve bilginin gücünü kullanarak şampiyon oluyoruz. O yüzden sarışınlara özenip biz niye böyle değiliz biz niye çok iyi oyuncular almıyoruz falan diyen varsa kulübün genetiğini bilmiyordur.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2019, 16:40:08 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Birincisi eskiden digitürk için yapıyorlarsa şu an farklı bir durum mu var,neden aynı şeyi yapmıyorlar?feneri tutanlar birden tutmayı mı bıraktı,yoksa yayıncı kuruluş zihniyet mi değiştirdi?
İkincisi ben feda döneminden beri bütün maçları kaçırmadan izliyorum zaten öncesinde okul yüzünden bakamıyordum pek.Başahşehirin kollandığını felan da görmedim.gslilerin muhalif Beşiktaşlı ve fenerlileri başakşehir karşında birleştirip,kendilerini aradan sıyırmak için yaptıkları algıları ben yemiyorum,yemedim de.
Üçüncüsü en çok komiğime giden oldu :lol: Yahu siyaset takip eden herkesin bildiği adamı,öyle bir lanse etmişsin ki gören de adamı baron felan zanneder :D Bana tek tek söyle bakalım başakşehir nasıl kollandı,hakemler ne yaptı?Saha dışında gazeteci dövme olayını anca örnek gösterebiliyosun(ki bunun ligle,şampiyonlukla bir alakası yok)başka da bir şey olmadı saha içinde...

Şuan digituk mu var arkadaşım yayıncı kuruluş katarlı arap beinsports değil mi ? Adı var sadece bir hükmü yok digiturkun.Paraya mı ihtiyaçları var arapların ?
Sen FEDA döneminden itibaren izlemişsin ben 6-7 yaşından beri izliyorum aramız da ki fark.Başakşehirin kollandığını gs ile yarışırken görmemiş olabilirsin bir de Beşiktaş ile yarışırken baksaydın keşke.

Birincisi ben lanse etmedim video bana ait değil.
Baron olup olmadığını bilmem de ne olduğunu biliyorum..
"İstanbul Bilgi Üniversitesi mütevelli heyeti üyesi olan Gümüşdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın yeğeni Müge Gülbaran ile evli ve 2 çocuk babası."

Aile akraba eş dost ahbap çavuş ilişkisi ile yönetilen bir klüp içerisi siyaset er meydanı gibi.

Başakşehirin sana nasıl kollandığını burda oturup tek tek anlatacak değilim maçları otur tekrar izle diyorum.Saha dışında basın mensubu dövmek cezası 1 maç değildi gidip çiçek verip özür dilediler diye 1 maç ceza almışlardı en iyi oyuncuları emre,volkan babacan filan yarıştan kopmasınlar diye bu verdiğim sadece bir örnekti bunun şampiyonluklu alakası yok demen de takdire şayan gidip maçlar da en ufak müdahalelere nasıl faul çalındığı,rakiplerin nasıl sindirildiğini kendin izle olmadı daha git forumda ki eski mesajlara bak herkes nasıl çıldırmış ordan da görebilirsin...

Maçları izledim diyorsun bunları hatırlamıyorsun bol bol balık tüket fosfor girsin bünyeye protein bazlı yiyecekeler ye yapılanları hatırlamıyorsan ki hatırlamıyorsun beynin kötüleşmiş...
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2019, 16:37:14 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Arthur Dayne

Bak @cursedofdragon sana çok güzel bir örnek vereceğim:hatırlıyor musun bizim feda zamanı ve sonraki bilic döneminde,hakemlere itiraz edince vs. renkliler bizimle alay ediyorlardı.Beşiktaş'ın üzerine oynanan oyunlar diye caps atıp dalga geçiyorlardı.İşte biz o zaman sahada güçsüzdük,yapılanmaya gitmiştik,şampiyon olmamız imkansız gibi bir şeydi.O haldeyken ağlarsan,sana ağlak derler ve seni iplemezler.Ama ne zamanki sahada güçlenmeye başladık,saha dışında da organize oluo şampiyonluğa oynadık;o zaman sesimizi duyurabildik ve istediğimizi aldık.Sen şenol hocanı can siparane korumak yerine oynattığı leş futbolu bir hatırlasan,zaten bu kadar paranoyakça davranmayacaksın.Hatayı yanlış yerde arıyorsun.

Çevrimdışı mrred

Aynı Serpil Hamdi Tüzün özkaynak düzenindeki fikirlerinin ve uygulamalarının neticesini 1992 senesinde Türkiyeyi Genç Milli Takımını Avrupa Şampiyonu yaparak tekrar almıştır. Kaderin garip bir cilvesi olacak ki 2005 yılında Avrupa Şampiyonu olan u17 milli takımımızın TD olan Abdullah Avcıyı tebrik etmek için ilk arayan da yine Serpil Hamdi Tüzün'dür
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2019, 16:41:19 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Arthur Dayne

Şuan digituk mu var arkadaşım yayıncı kuruluş katarlı arap beinsports değil mi ? Adı var sadece bir hükmü yok digiturkun.Paraya mı ihtiyaçları var arapların ?
Sen FEDA döneminden itibaren izlemişsin ben 6-7 yaşından beri izliyorum aramız da ki fark.Başakşehirin kollandığını gs ile yarışırken görmemiş olabilirsin bir de Beşiktaş ile yarışırken baksaydın keşke.

"İstanbul Bilgi Üniversitesi mütevelli heyeti üyesi olan Gümüşdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın yeğeni Müge Gülbaran ile evli ve 2 çocuk babası."

Aile akraba eş dost ahbap çavuş ilişkisi ile yönetilen bir klüp içerisi siyaset er meydanı gibi.

Başakşehirin sana nasıl kollandığını burda oturup tek tek anlatacak değilim maçları otur tekrar izle diyorum.Saha dışında basın mensubu dövmek cezası 1 maç değildi gidip çiçek verip özür dilediler diye 1 maç ceza almışlardı en iyi oyuncuları emre,volkan babacan filan yarıştan kopmasınlar diye bu verdiğim sadece bir örnekti bunun şampiyonluklu alakası yok demen de takdire şayan gidip maçlar da en ufak müdahalelere nasıl faul çalındığı,rakiplerin nasıl sindirildiğini kendin izle olmadı daha git forumda ki eski mesajlara bak herkes nasıl çıldırmış ordan da görebilirsin...

Maçları izledim diyorsun bunları hatırlamıyorsun bol bol balık tüket fosfor girsin bünyeye protein bazlı yiyecekeler ye yapılanları hatırlamıyorsan ki hatırlamıyorsun beynin kötüleşmiş...
Dalga mı geçiyorsun yoksa ciddi misin?Ha digitürk ha bein.Üstelik arapların paraya mı ihtiyacı var demişsin :lol: bana fosfor tüket diyorsun ama daha bir ay önce,bein'in klüplere para vermemek için nasıl direndiğini hatırlamıyorsun.İkincisi ben feda dönemi döneminden beri derken;maç kaçırmadan bütün maçları izledim demek istiyorum ama sen gidip''ben 6 yaşımdan beri izliyorum'diyorsun  :lol: Aynen ben de beşiktaşla 4-5 sene önce tanıştım maçlarını izlememiştim daha önce :ebebe: Renklerdiğim yer de bir yerlerinden salladığının kanıtı,daha konuşmaya gerek yok.

Çevrimiçi Necmi

tamam senin gibi yapalım ;

-hakkımız yeniyor mu ?
-yeniyor
-Ne yapalım ?
-Sesimizi çıkartmayalım sadece topumuz oynayalım.Yapılanları söylemeyelim dile getirmeyelim onlar yapmaya biz görmemezlikten gelmeye devam edelim.(Tam pizzasarayın istediği gibi)
-Ee hakemler bizi doğramaya devam edecekler.
-Olsun ağlama.Suçlu belli avcı onun yüzünden şampiyon olamadık.

Gerçekler hakemler sana göre suçlu avcı olacak...

Orman, "Bu işin çözümü için TFF'ye süre verdik ama bu süre artık bitti. Eğer bu işin önünü kesemezlerse biz de bu düzene uyacağız" dedi.

Başkanımız neden böyle bir açıklama yapmış ki bu necmi abinin gözünde ağlamak...
sen her tepkiyi hak aramak sandığın gibi her tepkisizliğide kabullenmek sanıyorsun
şimdi başkanamı dayanıyorsun düne kadar başkanı suçluyordun demek bir şeyler yapıyormuş
ama siz susuyor diyordunuz ne oldu sizin gibi ağlamadığı içinmi saldırdınız bunca zaman.
bana göre kim suçluysa o suçlu ben sürekli hedefi bir yere çevirip gerçeklerin üstünü örtmem
neyse onu konuşurum avcıyla ne alakası var güneşi eleştirdim diye avcıyıdamı eleştireceğim
bu işde sizin mantığınız siz böyle yuaptığınız için zaten karşınızdakininde böyle yaptığını düşünüyorsunuz
ben ne dedim sahada mücadele yok koşan takım yok savaşan takım yok hakemler suçlu
o zaman ne diye forvet istiyorsun madem iş hakemlerde bitiyor. avcı çıksın sahada takımın verdiği mücadeleyi ortalama hale getirsin onun haklarını ondan daha iyi savunurum ben mücadele göreyim biz herşeyi yapalım hakkımız yendiğinde ben savaşırım sizin gibi sürekli bahane yaratıp ağlamam
ben Beşiktaşın hakları için konuşuyorum şenol güneşin hatalarını ört bas etmek için suçu başka yerlere atmıyorum.
ben şenol güneşi neden eleştiriyorum nasıl yapması gerektiğini söylediysem avcı benim dediklerimi yapıyor şu an
nesini eleştireceğim kendimle çelişkiye düşerim avcı sevmiyor olabilirim ama ben sizin gibi değilim kararlarımı duygularım etkilemez.
olaylara duygularımdan soyutlanarak bakabilirim.
burda hakem diyorsunuz ben maçı tribünde izliyorum orda bu kadar hakem konuşulmaz gerçekten hakemin orası burası
oynuyormu hissedersin zaten daha maçın başında. hiç dikkat ediyormusunuz çok hakeme yüklenme olmuyor
neden yüklenmiyor taraftar hiç düşündünmü korkuyorlarmı hakemden burda hakem sövüyorsunuz ama maçda tribünde hakeme karşı hiç tepki olmamış size göre doğramış hakem. biliyormusun en doğru tepki maç esnasında sıcağı sıcağına yapılan tepkidir o sırada taraftar onu bunu düşünmez maça odaklanmışdır sahada ne görürse onun tepkisini verir. oraya buraya bakıp ondan bundan etkilenmez.
mesela biri çıkar olmadık bir tepki verir elli kişinin kafası ona döner ters ters bakarlar. yeminle tribündeki taraftarla sosyal medyadaki taraftar siyahla beyaz kadar zıt. maç bitiminde dağılırken koridorda sıkışık vaziyette olunur ve orda herkes maçı konuşur
biliyomusun hakem hiç konuşulmaz. kolay kolay. hakem bu maçı katletti lafını pek duymayız. ya şenol güneşe yada quaresmaya yüklenilirdi çoğunlukla. sizin derdiniz hakem falan değil bir şeyleri halı altına süpürmek. Bunun Beşiktaşa bir faydası yok.
gerçekleri doğru tahlil edemediğin sürece çok giden şampiyonluk peşinden ağlarsın. iki yıldır yönetim hocayı istemiyor diye kıyamet kopuyor
hocayı tutmak için herşey yapıldı ama yönetim haklıydı onlar Beşiktaşı düşünüyor. bu sezon şimdide quaresma gönderildi diye bir grup taraftar başkana sövüyor bundada doğru yaptılar. Beşiktaş başkanı çıkıp mustafa gibi ağlamadığı için eleştiriliyor.
ağlamaya öyle alışmışsınızki ağlamayan insan size ters geliyor.
başkanı mhk ya olan tepkiyi durdurdu diye kıyamet kopuyor aslında başlatanda oydu start verdi sonrada yeter bu kadar dedi
demese Beşiktaş taraftarı nerde durması gerektiğini bilmiyor bir süre sonra tepki aleyhine dönmeye başlar korkutup bırakacaksın insanların üstüne fazla gidersen savunma mekanizmalarını tetiklersin. Bak şimdide start verdi lig başladığındada yeter bu kadar der.

Bak @cursedofdragon sana çok güzel bir örnek vereceğim:hatırlıyor musun bizim feda zamanı ve sonraki bilic döneminde,hakemlere itiraz edince vs. renkliler bizimle alay ediyorlardı.Beşiktaş'ın üzerine oynanan oyunlar diye caps atıp dalga geçiyorlardı.İşte biz o zaman sahada güçsüzdük,yapılanmaya gitmiştik,şampiyon olmamız imkansız gibi bir şeydi.O haldeyken ağlarsan,sana ağlak derler ve seni iplemezler.Ama ne zamanki sahada güçlenmeye başladık,saha dışında da organize oluo şampiyonluğa oynadık;o zaman sesimizi duyurabildik ve istediğimizi aldık.Sen şenol hocanı can siparane korumak yerine oynattığı leş futbolu bir hatırlasan,zaten bu kadar paranoyakça davranmayacaksın.Hatayı yanlış yerde arıyorsun.

Yoo o zaman da güçsüz değildik güçsüz olan takım liverpool'u elemez arsenale kök söktüremez 29.cu hafta da yine dışarı çıkan bir topu yan hakem görmezden gelmişti tolgay çıldırmıştı hatta  yenilmiştik o golle merak etme ben senden daha iyi hatırlarım.Yapılanmaya gitmedik hoca değişikliğine gittik.Şampiyon olmamız hakemlerden ötürü imkansızdı her zaman ki gibi.

Dostum hakkın yendiğin de çıkıp hakkını araman ağlamak değildir.Bilic az isyan etmedi yayıncı kuruluşu az möt etmedi "gs kazandı diye nasıl da mutlusun" diye az söylemedi.

Saha içinde güçlü olduğun kadar saha dışında da olman gerekiyor saha içinde en iyi takımı kur bu sene kötü takım mı kurduk biz şimdi hayır ? Ee çatır çatır doğramaya başladılar bizi ilk haftadan verdiğin örnek havada kalıyor ?

Gelen tüm teknik direktörlerimiz güneş gibi leş futbol oynatsın 10 sene de kazandığımız 2 şampiyonluk 4 sene de 2 kez kazandık 1'si stadız ve fenerin 150 milyon € luk takımana karşı.Ha bir de UCL'de nağmalup lider en yüksek puan bir de UEL çeyrek final.Benim güneş takıntım yokta 2 lafınızdan birisi güneş olduğu için sizde anksiyete bozukluğu var takılı kalmıssınız bu bir hastalık.

Evet hatayı yanlış yerde arıyorsunuz...

Çevrimdışı Arthur Dayne

Aynı Serpil Hamdi Tüzün özkaynak düzenindeki fikirlerinin ve uygulamalarının neticesini 1992 senesinde Türkiyeyi Genç Milli Takımını Avrupa Şampiyonu yaparak tekrar almıştır. Kaderin garip bir cilvesi olacak ki 2005 yılında Avrupa Şampiyonu olan u17 milli takımımızın TD olan Abdullah Avcıyı tebrik etmek için ilk arayan da yine Serpil Hamdi Tüzün'dür
Meten-ali-feyyaz beraber 5 şampiyonluk+sayısız kupa kaldırdılar.3 şampiyonluk ard arda gelmiş ve bunlardan biri namağlup şampiyonluk.O zaman nerdemiymiş hakemler,lobiler,dış mihraklar?Ben yoktum o zamanlar ama eminim o dönemlerde de hakkımıza geçmişlerdir ama biz sahada iyi olup işimize baktıkça ne yapabilirler bize?Yukarıda yazdığın detay da çok güzel,kaderin cilvesi :)

Dalga mı geçiyorsun yoksa ciddi misin?Ha digitürk ha bein.Üstelik arapların paraya mı ihtiyacı var demişsin :lol: bana fosfor tüket diyorsun ama daha bir ay önce,bein'in klüplere para vermemek için nasıl direndiğini hatırlamıyorsun.İkincisi ben feda dönemi döneminden beri derken;maç kaçırmadan bütün maçları izledim demek istiyorum ama sen gidip''ben 6 yaşımdan beri izliyorum'diyorsun  :lol: Aynen ben de beşiktaşla 4-5 sene önce tanıştım maçlarını izlememiştim daha önce :ebebe: Renklerdiğim yer de bir yerlerinden salladığının kanıtı,daha konuşmaya gerek yok.

bein dolar kurunu aşağı çekmek için direndi.

İşte ben küçük yaştan beri bütün takımlarını maçlarını izliyorum sen feda döneminden beri izliyorsun.

Daha önce de bu salladın muhabbetini yapmıştın sonra pişman olmuştun salladığın ortaya çıkmıştı şimdi ben nereden o mesajları bulayım demiştin yapma üzülürsün :)
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2019, 17:18:54 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Arthur Dayne

Yoo o zaman da güçsüz değildik güçsüz olan takım liverpool'u elemez arsenale kök söktüremez 29.cu hafta da yine dışarı çıkan bir topu yan hakem görmezden gelmişti tolgay çıldırmıştı hatta  yenilmiştik o golle merak etme ben senden daha iyi hatırlarım.Yapılanmaya gitmedik hoca değişikliğine gittik.Şampiyon olmamız hakemlerden ötürü imkansızdı her zaman ki gibi.

Dostum hakkın yendiğin de çıkıp hakkını araman ağlamak değildir.Bilic az isyan etmedi yayıncı kuruluşu az möt etmedi "gs kazandı diye nasıl da mutlusun" diye az söylemedi.

Saha içinde güçlü olduğun kadar saha dışında da olman gerekiyor saha içinde en iyi takımı kur bu sene kötü takım mı kurduk biz şimdi hayır ? Ee çatır çatır doğramaya başladılar bizi ilk haftadan verdiğin örnek havada kalıyor ?

Gelen tüm teknik direktörlerimiz güneş gibi leş futbol oynatsın 10 sene de kazandığımız 2 şampiyonluk 4 sene de 2 kez kazandık 1'si stadız ve fenerin 150 milyon € luk takımana karşı.Ha bir de UCL'de nağmalup lider en yüksek puan bir de UEL çeyrek final.Benim güneş takıntım yokta 2 lafınızdan birisi güneş olduğu için sizde anksiyete bozukluğu var takılı kalmıssınız bu bir hastalık.

Evet hatayı yanlış yerde arıyorsunuz...
Feda döneminden itibaren biz yapılanmaya gitmedik öyle mi?Sadece hoca değiştirdik yani?Liverpool'U eledik diyorsun da aç bak bakalım adamların kadrolarına,çaresiz hallerine.Sanki klopp'lu liverpool'u eledik :lol: Tamam sonuçta başarıdır ama bu tek başına bir örnek değil.Üstelik liverpool'u elemen,süperligde güçlü olduğu anlamına mı geliyor?Kaç derbi kazandık,rakiplerden daha mı iyiydik,hayır tabi ki.Bize iki lafınızdan biri güneş diyen de senin olman ayrı bir ironi.Senin her cümlen şenol hocanı aklamakla ilgili iken,beni böyle bir şeyle suçlamasan enteresan.

Çevrimdışı Arthur Dayne

bein dolar kurunu aşağı çekmek için direndi.

İşte ben küçük yaştan beri bütün takımlarını maçlarını izliyorum sen feda döneminden beri izliyorsun.

Daha önce de bu salladın muhabbetini yapmıştın sonra pişman olmuştun salladığın ortaya çıkmıştı şimdi ben nereden o mesajları bulayım demiştin yapma üzülürsün :)
Maçları ben de izledim canım kardeşim,ama sıkı bir şekilde izleyemiyordum diyorum.Kaydımı açık liseye aldırıp çalışmaya başlayınca daha sık takip etmeye başladım.Sallama muhabbetinde pişman olduğum şey,senin buna alınmış olmandı.O yüzden özür diledim,dediğinde haklı olduğun için değil.

Çevrimiçi Necmi

hımm üç senedir korundukları için şampiyon oluyorlar değilmi
maçlarını koundukları için kazandılar peki kaybettiklerinde suç kimde
madem böyle kazandılar biz neden avcıyı aldık ellerinden.
adamların yönetim kurulu devlet kurulu gibi ama bu onların şampiyon olmasına yetmedi takımmı çok kötüydü iteklendiği halde şampiyon olamadı
gs için öyle diyordun ya hani hocamıydı yoksa kötü olan :D

Çevrimiçi Necmi

Organize olamayan taraftarla bu sistemi ne bitirebilirsin ne de aksatabilirsin kendi hocamız yerlerde sürünürken kumpas diyen siyasetçilere 2 kelam bile etmedi taraftar hatta çoğu siyasileri savunmaya geçmişti o gün taraftar olarak gerçekten utanmıştım
doğru

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Meten-ali-feyyaz beraber 5 şampiyonluk+sayısız kupa kaldırdılar.3 şampiyonluk ard arda gelmiş ve bunlardan biri namağlup şampiyonluk.O zaman nerdemiymiş hakemler,lobiler,dış mihraklar?Ben yoktum o zamanlar ama eminim o dönemlerde de hakkımıza geçmişlerdir ama biz sahada iyi olup işimize baktıkça ne yapabilirler bize?Yukarıda yazdığın detay da çok güzel,kaderin cilvesi :)
Hakemlerin nerede olduğunu merak ediyorsanız 1997 şampiyonluğuna bakın gsnin.. Ya da Beşiktaş'ın 1981-1982 sezonunda nasıl şampiyon olduğunu okuyun. Özellikle şampiyonluk maçında eli kırılan kalecimiz Adem'in değişikliğine izin verilmeyen devre arasına kadar 15 dakika kırık elle oynatıldığı maça bakın. Hatta bırakın onu Şenol Hoca'yla ilk şampiyonluğunu aldığımız sezona bakın. Tff tesislere gelip doping muayenesi yapıyordu. Lobi yok hakem etkilemez vs demek rakiplerin çaldığı şampiyonlukları aklar.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2019, 17:04:33 Osvaldonun Saçı ]

Çevrimiçi Necmi

3 kez üst üste şampiyon olduk 4. şike ile alındı elimizden onun adıda lobi oldu lobi diye işaret edenler ondan önceki üç şampiyonluğu açıklamıyorlar o zaman lobi yokmuydu :alala:
bizde alışkanlık oldu ya hakemler suçlu yada renkli lobisi bizde hiç suç yok.

Çevrimdışı mrred

Önce çıkıp topunu oynarsın maçtan önce teknik taktik zihinsel şekilde her türlü hazırlığını yaparsın. Sonrasında hakemi istediğin gibi konuşmaya hakkın var. Bu konuda Şenol Güneş'in hakkını teslim etmek lazım bir kere bile hakem demedi.
The great gig in the sky

Feda döneminden itibaren biz yapılanmaya gitmedik öyle mi?Sadece hoca değiştirdik yani?Liverpool'U eledik diyorsun da aç bak bakalım adamların kadrolarına,çaresiz hallerine.Sanki klopp'lu liverpool'u eledik :lol: Tamam sonuçta başarıdır ama bu tek başına bir örnek değil.Üstelik liverpool'u elemen,süperligde güçlü olduğu anlamına mı geliyor?Kaç derbi kazandık,rakiplerden daha mı iyiydik,hayır tabi ki.Bize iki lafınızdan biri güneş diyen de senin olman ayrı bir ironi.Senin her cümlen şenol hocanı aklamakla ilgili iken,beni böyle bir şeyle suçlamasan enteresan.

Feda döneminde aybaba ile bir yapılanmaya gittik buna lafım yok zaten bilic geldi daha sonra güneş geldi buralarda bir yapılanma yok.bilic başarısız olunca yerine güneş geldi hangi yapılanmadan bahsediyorsun ? Sadece hoca değişikliği...

Sen daha Beşiktaş'ın başarısını küçümsüyorsun adamların kadrolarına bak sanki klopplu liverpool diyorsun bir de bizim kadroya baksana o zaman ?
Bizim kadro
Cenk-Serdar-Necip-Franco-opare-Atiba-Veli-Töre-Sosa-Olcay-Ba
Liverpool'un kadrosu
Mignolet-toure-Skertel-Lovren-Emre can-Allen-Perez-Sterling

Aynen liverpool'u elemek,arsenale kök söktürmek süper lig de başarılı olduğun anlamına gelmez çünkü bizim ligde daha güçlü takımlar var.

Güneşin adını kim çıkardı oraya ilk bir bak benim güneşi sevdiğim için ordan vurmaya calısıyorsun basit şeyler bunlar ben yemem dostum.

Neyse kardeşim sen kendi bildiğin doğrular ile yaşamaya devam et sana cevap vermeyeceğim bundan sonra futbol bilgimi kaybedeceğim yoksa bende... :)
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2019, 17:20:36 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Arthur Dayne

Hakemlerin nerede olduğunu merak ediyorsanız 1997 şampiyonluğuna bakın gsnin.. Ya da Beşiktaş'ın 1981-1982 sezonunda nasıl şampiyon olduğunu okuyun. Özellikle şampiyonluk maçında eli kırılan kalecimiz Adem'in değişikliğine izin verilmeyen devre arasına kadar 15 dakika kırık elle oynatıldığı maça bakın. Hatta bırakın onu Şenol Hoca'yla ilk şampiyonluğunu aldığımız sezona bakın. Tff tesislere gelip doping muayenesi yapıyordu. Lobi yok hakem etkilemez vs demek rakiplerin çaldığı şampiyonlukları aklar.
Tangaz abi de aynı şeyi dedi:şampiyonluk aklar diye...Bu ağır bir itham,benim öyle bir niyetim yok,en hafif şekliyle böyle diyeyim.Hakem etkilemez derken kastettiğim şey bu değil.Biz sahada iyi olalım,sahada kazanalım;buna rağmen bir şey oluyorsa bu şikedir.Her olayda lobi,derin güç aramayı yanlış buluyorum sadece.

Çevrimdışı mrred

Gs'nin 1996-1997 şampiyonluğu şaibelidir. O dönem çakma kabadayının , susurlukta devlet mafya siyaset üçgenindeki adamlarla bir takım ilişkilerini olduğu ayan beyan ortadadır. Şimdi aklı selim düşünelim. Biz bunlarla nasıl mücadele edeceğiz ?
1.Taraftar sayımızı arttırmamız gerek. Taraftar sayımız onlardan az.
2.Kamuoyunda çoğunlukla aklı selim mütevazi ve olumlu görünmeliyiz. Kavgacı uzlaşmaz negatif görünmek işimize yaramaz.
3.Göze hoş gelen oyun oynamalıyız ki taraftar sayımızı hızlıca artsın.
4.Uluslararası alanda ülkemizi temsil ederek milli duygulara hitap ederek sempati toplamalıyız.
5.Gençlere önem vermeliyiz ve iyi eğiterek onlar için cazibe merkezi olmalıyız.Altınordu örneğinde olduğu gibi genç futbolcuların aileleri yetenekli çocuklarını bize teslim etmeye hevesli olmamalılar.
6.Bilgi ve bilimi kullanarak ilerici olmalıyız. İlklerin takımı ve kulübü olmalıyız.

Bunlar çoğaltılabilir. Bunları yaparsak 2. faza geçebiliriz. Taraftar sayımız artar ve kamuoyu desteğini alırsak hem geçmişin hesabı sorulur hem de geleceğimizi güven altına alabiliriz. Taraftar sayımız bu kadar az iken oynadığımız futbol iç açıcı değil iken bağırarak çağırarak bunları gündeme getirmek sadece fanatik Beşiktaş taraftarının hoşuna gider ama bir sonuç çıkmaz.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2019, 17:25:17 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

dostum o zamanlar hakemleri görseler bir çoğu şu anda hakemlere laf etmeye utanır
şimdi kameralarla sağını solunu inceleyip penaltı bu hakem hakkımızı yedi deniyor o zaman yakınında Beşiktaşlı oyuncu yokken atarlardı
kendilerini penaltı çalınırdı. ermanı çakarı nasıl unutabiliriz tabi tokatı vahapı gs li dedikleri kıyamet kopardıkları namoğlunun biz hakemliğini gördük.
kinle Beşiktaşa saldıran ermanın birde Beşiktaş maçlarını nasıl yönettiğini düşnmeli insanlar
o zaman bugün olanlara çok fazla hakem denmez. rakiplerin çaldığı şampiyonlukları nasıl çaldıklarını biliyoruz evet hakem satın alarak takım satın alarak çaldılar giden teşviklerle doğanlarla oldu ama bunun adı lobi değil her çaldıkları şampiyonlukları şikeyle hakemle
gösterebiliyorsak neden lobi deyipde adamları dahada güçlendiriyoruz konu lobi değilki tabi himmetle aldıkları şampiyonlukda oldu.
şimdi çelişkiye düşünüyoruz çalınan düdükler himmetmi yoksa şikemi
gs geçmişde lobi ile şampiyon olmadı şikeyle teşvikle oldu lobi dersen lobi dediğin olay yasal olaydır
bu esas şampiyonluklarını aklar. lobi herkesin yapacağı birşey bu senin gücündür.
ama güce yanaşmak yalakalık yapmak lobi değildir. insanlarla bu konuda anlaşamıyorum
bu mantıkla düşünürsek yd döneminde iki kere şampiyon oldunuz bu lobi derler.
lobi deniyorda gs li adamı mhk ya bu lobimi atadı yoksa sende yöneticilik yapmış Beşiktaşlılarmı atadı
senin tukaka ettiğin tff ye geldikleri andan itibaren kulüpden atmaya çalıştığın insanlar sana inat adamları şampiyon yaptı işde bu lobi değilki
eğer lobi ise kendi lobini kendi aleyhine yönlendirdin. yd yi biraz pohpohlasaydık böylrmi olurdu
adam gazla çalışıyor biz ne yaptık sibopları gevşettik hava iyica kaçsın diye.

Çevrimdışı Erman1903

Taraftar birlik olmadan şampiyonluk falan hayal, renklilerin bizden iyi oldukları tek konu. Başkanları, hocaları bizden çok konuşan yok. Kimse mükemmel değildir, her zaman daha iyi seçenekler olabilir ama eğer var iseler ortaya çıkıp taşın altına ellerini koymaları gerekiyor. Bana göre özellikle bu sene uygulanan transfer politikası son derece doğruydu, eksikler olsa da iyi bir kadro kurduk. Diğer klüplerin de eksikleri var.

Fikret Orman'ı Ali Koç ve Mustafa Cengize 1000 defa tercih ederim. Abdullah Avcı'yı da aynı şekilde, Ey ve Ft'ye. Şenol Hoca'da hem karakter hem hocalık olarak onların üzerindedir. Demirören dönemindeki saçma sapan yönetim klübü inanılmaz geriye götürdü, taraftarın arasında renklilere kıskançlıkla bakan bir ekip oluştu. Kimse yapılan iyi şeylere, avantajlarımıza bakmıyor artık, herkes bel altından vurma derdinde. Şampiyon olamazsak bunun en büyük sebebi yönetim, hoca, futbolcular falan değil direk taraftardır.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2019, 17:21:21 Erman1903 ]