Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2542865 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı tangaz

Abi yapma çimenler, sistem süper sadece hastalanmış.. Aksini söyleyip bizi zayıf gösterme. Konuşmayalım bunları bizi güçlü sansınlar :D

yaa sorma bir de o var konu ev alma sandalye al örneğinden yürüdü ya ne güldüm ona :D zemin için fan varmışta pahalıymış da stadı açarken para kalmamış ertelenmiş vbvb hiç bi işe yaramayan yüz tanıma sitemine 20 milyon gömeceğine fan alınaymış ya. sorsan kapital bizi görmüş bırakamazmış bırakmadığı ortada arkadan sarıldı bırakmıyor  :evillol: kapital fan lazımken neredeymiş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

sen değilmiydin menajerler tırtıklıyor dünya kadar satış yapıyorlar buna rağmen ffp.deler diyen.

taliscayla çok alakası var o da boşa çıkıp 25 milyon bonservisi cebine indirebilirdi ama indiremedi neden çünkü düne kadar savunduğun menajer işleri yüzünden.

karar ver artık bu portekiz takımları menajerlerle işi pişiriyor mu pişirmiyor mu? tutarlı olmaya buradan başlayabilirsin örneğin...
Tüm parayı menajerler yemiyor herhalde, oyuncuları da besliyorlar.

Menajer 10 milyon indirirken oyuncu 1 milyona oynamıyor herhalde

Çevrimdışı sozkul

daha kötü ya üfürten rüzgarlarla daha çok iyot sıçratırdı deniz  :evillol:

stadın açıldıgı sene italyadan getirilip serilen çim anti-iyot katkılımıydı? hikaye anlatılıyor yok hastalık yok iyot die.

Zemin çok daha aşağıya alındı tribünler yükseldi.  İki örneğin karşılaştıralabilir yanı yok bence.
Bunu söylüyoruz diye çimin böyle olmasını akladığım düşünülmesin. Daha öncede eleştirdim ortada büyük bir beceriksizlik var.
Mesele Nemin aşağıya çöküp çıkamaması ise durum hiç inönü ile karşılaştırılabilir değil,  inönü eski açıkta alt sıralara yakın yerde bile maç  seyrederken aşağıdan yukarı yukarı 6-7-8  sıra diyelim) denizden gelen rüzgar kulaklarımı ensemi yalar giderdi.. Birde şimdi aynı yerden maç seyredin bakalım ne oluyor.
Bu kadar para harcayıp zeminle övünmüştük, geldiğimiz nokta başarısızlık. Hiç gerek yokmuş, zemin altyapısına harcanan para  kaç senenin serme çim masrafı çıkardı kimbilir.
Seneyede aynı şey olursa söyleyecek laf bulamam ben..

Çevrimdışı sozkul

O bonservisler onlara kalmıyor bence, menejerler cebe indiriyor çoğunu, yoksa Porto'nun şimdi çok zengin bir kulüp olması lazımdı..

Çevrimdışı tangaz

walla bal gibi de oynuyor bunu sen de bu satırlarda defalarca yazdın
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Zemin çok daha aşağıya alındı tribünler yükseldi.  İki örneğin karşılaştıralabilir yanı yok bence.
Bunu söylüyoruz diye çimin böyle olmasını akladığım düşünülmesin. Daha öncede eleştirdim ortada büyük bir beceriksizlik var.
Mesele Nemin aşağıya çöküp çıkamaması ise durum hiç inönü ile karşılaştırılabilir değil,  inönü eski açıkta alt sıralara yakın yerde bile maç  seyrederken aşağıdan yukarı yukarı 6-7-8  sıra diyelim) denizden gelen rüzgar kulaklarımı ensemi yalar giderdi.. Birde şimdi aynı yerden maç seyredin bakalım ne oluyor.
Bu kadar para harcayıp zeminle övünmüştük, geldiğimiz nokta başarısızlık. Hiç gerek yokmuş, zemin altyapısına harcanan para  kaç senenin serme çim masrafı çıkardı kimbilir.
Seneyede aynı şey olursa söyleyecek laf bulamam ben..

ilk satırda ironi yapıyorum mukayese etmiyorum etmem de iyot nem vb  geçersiz bahanelerden öte değil. durum net ilk sene son 3 hafta serilen çim tüm yaz etkilenmedi takip eden 2. şampiyonluk gelen sene etkilenmedi ardından o çim kaldırılıp ekim işine girişildiğinden beri zemin kötü. haa ilk sene serilen çimde o yaz bozulsaydı evet zemin deniz seviyesi iyot nem vbvb gibi gerekçeleri haklı bulabilirdim ama şu an bulmamam için elimde somut veri var.

Çevrimdışı 38life

Quaresma'dan daha iyi orta açan adam: Pedro Rebocho

Çevrimdışı cursedofdragon

Yeni transferimiz Abdoulay Diaby takıma katıldı ☑️🦅💪

Çevrimdışı uğur07

Pirlanta gibi çocuk.

SM-A260F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı tangaz

rüzgar gibi esseler de keyifle izlesek artık şu kanatları

Çevrimdışı savaş altay

Esecekler gibi duruyor  :tabe:

yan hakemler grip olacak bol bol bu sene bizim maçları yönettikten sonra :D

Çevrimdışı scarfright

walla ne diyeyim Allah selamet versin başkanın beyaz yalanlarına inanan taraftarımıza.

ben başkanın tek lafına inanmam inananlara da allah selamet versin demekden fazlasını yapamam

başkanın işine gelmeyen adamlara çamur at izi kalsın tarzını bile çözemediyseniz ne diyeyim ki.

misal daha yeni quaresma 3 defa ihtarname gönderdi demiş ihtarname göndermeyen bir tek vida var diyen de bu yönetimdi  lensin sayısız ihtarname gönderdiği de defalarca söylendi madem ihtarname çekenleri gönderme gibi bi prensip kararı var başkanın diğerlerini neden göndermiyor?

ben başkanın abuş mr göndermedi lafına da inanmıyorum ayrıca.
ben başkanın lafına inanmayla  alakalı söylemedim abi sadece konuşmalarından ne anladığıma baktım. hem abubakar orda 2.9 vergi dahil alıyorsa burada 2.5m a bile oynamaya gelirdi. nerden baksan 1m a yakın fark oluyor çünkü. o sebepten böyle anladım.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bu adam dün akşam maç yapmiyo muydu ya stattan helikopterle mi geldi baska maci yok mu hep 2 milli maç koyarlardı :D Bu arada maçını izleyen varsa olumlu yorum yazsın da keyiflenelim :)

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı uğur07

Bence en harika beste

SM-A260F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

walla bal gibi de oynuyor bunu sen de bu satırlarda defalarca yazdın
Oyuncular az maaş alıyor diye bir şey hiç yazmadım ben, bonservislerden menajerler pay alıyor diye yazdım.

Çevrimdışı tuncaboylu

ben başkanın lafına inanmayla  alakalı söylemedim abi sadece konuşmalarından ne anladığıma baktım. hem abubakar orda 2.9 vergi dahil alıyorsa burada 2.5m a bile oynamaya gelirdi. nerden baksan 1m a yakın fark oluyor çünkü. o sebepten böyle anladım.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet, aynen bu şekil.

Evet, aynen bu şekil.

Google da araştırdım 3 milyon maaş alıyor diyor.. Başkanın dediği 2,9 doğru demek ki. Portekiz'de vergi yüzde 56,5 görünüyor. Cebine giren 1.25 milyon euro net.

Çevrimiçi Necmi

:alala:  sasiriyorum valla... Boyle kallavi bi sey hesap kitap yapilamdan  dang diye ortaya atilir mi ya ...Millet agziyal degil baska yerleriyle guler  ya..   :bandit:
gülecek birşey yok bu tür yoldan elektrik üretimi var sonuçta
üretmekte isteyebilirsin temiz elektrik üretimi bu tercih edenlerde bu nedenle ediyor
ama daha pahalıya mal oluyor verimli panellerde icat edildi ama fiyatı yüksek
bende ne üretir bilmiyorum ama stadın elektriğini karşılayabileceğini sanmıyorum
birde devlete bu konuda güvenmem nasıl kuyu açıyorsun saat bağlıyorlar yarın gelir
burayada saat bağlarlar sende yaptığın masrafla kalırsın. :D

Google da araştırdım 3 milyon maaş alıyor diyor.. Başkanın dediği 2,9 doğru demek ki. Portekiz'de vergi yüzde 56,5 görünüyor. Cebine giren 1.25 milyon euro net.
Portekiz'de 1.25 alırken neden burada 2'ye oynamıyor konusuna gelirsek daha önce 3.3 e oynadığı kulübe neden 2'ye gelsin? Ne koparırsam kâr diye pazarlığa girişmiş demek ki. Bu arkadaşın paranın esiri olduğunu hep söyledim. Sonradan görmelerde sıklıkla rastlanan bi durum. Adam Türkiye'de maaş ortalamalarını biliyo kendi de aldı. Vida 3 alırken Lens 2 küsur alırken ben enayi miyim demiştir yokuşa sürmüştür. Beşiktaş'ın forvete sıkıştığını da biliyo tabi.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2019, 14:24:22 Osvaldonun Saçı ]

Çevrimiçi Necmi

Neden bu kadar gerildin ve agresifleştin ki ? Daha beinsports'a(yayıncı kuruluşa) filan girmedim...

Ee yok mu zaten haksız rekabet ?  ; var zaten.Yok diyen de gs'lidir.
Beşiktaşım için izliyorum,Beşiktaş olmasa zaten bir saniye çekilmez bu lig.
Biz Beşiktaşa aşığız çok sevdiğin bir kadını sevme o zaman demen gibi bir şey bu ne o adam sevmekten vazgeçer ne ben Beşiktaş'ı izlemekten vazgeçerim.
Gün gelecek devran dönecek ; Haramilerin saltanatını yıkacağız...Motorları maviliklere süreceğiz güzel günler göreceğiz, Güneşli günler....
sen dedin diyemi var bak şimdide mustafa şikayet ediyor onadamı inanalım
sen iki sene şampiyonluğu verdiysen hocanın saçmalamalarından verdin geçen sene ilk yarı toplam puanın yarısını alamadın hepmi hakemler doğradı. sen sofrayı kurup insanları buyur edersen onlarda gelir yemekleri yer sonra bütün yemeklerim bitti diye ağlamayacaksın.
ilk yarı 26 puan gitti bunu tff hakemler yemedi hakemler gs yede 26 puan vermedi bu 26 puanı şenol güneş yedi bu gerçeği göründe sonra ağlayın.
ilk yarısında 26 puan kaybettiğin bir ligde kusura bakma şikayet etme hakkın kalmıyor her mücadeleyi verirsin sonra hakem yüzünden kaybeder ligi verirsin o zaman konuşma hakkın olur. şimdi haklı olsan bile konuşma hakkın yok pozisyona girmeden bitirdiğimiz maçları unuttunuz sanırım hakemlermi sokmadı pozisyona sürekli birilerini aklama derdindesiniz ama bu kaybettiğimiz puanları nasıl kaybettiğimiz gerçeğini silmiyor. renkliler bu puanları kaybedip sonra hakem diye ağlasa ne söyleriz onlara bir düşün

sen dedin diyemi var bak şimdide mustafa şikayet ediyor onadamı inanalım
sen iki sene şampiyonluğu verdiysen hocanın saçmalamalarından verdin geçen sene ilk yarı toplam puanın yarısını alamadın hepmi hakemler doğradı. sen sofrayı kurup insanları buyur edersen onlarda gelir yemekleri yer sonra bütün yemeklerim bitti diye ağlamayacaksın.
ilk yarı 26 puan gitti bunu tff hakemler yemedi hakemler gs yede 26 puan vermedi bu 26 puanı şenol güneş yedi bu gerçeği göründe sonra ağlayın.
ilk yarısında 26 puan kaybettiğin bir ligde kusura bakma şikayet etme hakkın kalmıyor her mücadeleyi verirsin sonra hakem yüzünden kaybeder ligi verirsin o zaman konuşma hakkın olur. şimdi haklı olsan bile konuşma hakkın yok pozisyona girmeden bitirdiğimiz maçları unuttunuz sanırım hakemlermi sokmadı pozisyona sürekli birilerini aklama derdindesiniz ama bu kaybettiğimiz puanları nasıl kaybettiğimiz gerçeğini silmiyor. renkliler bu puanları kaybedip sonra hakem diye ağlasa ne söyleriz onlara bir düşün

mustafa rol play yapıyor geçen sene ki mağduruz ayaklarına yine yatıyorlar forumda ki herkes zeki insanlar diye düşünüyorum bu basit numaraları yemez diye düşünüyorum ama yiyenler çıkıyor demek ki.

senin güneş takıntın yine gün yüzüne çıkmış avcıya da yapılıyor aynısı bu sene ki hakemleri de mi göremiyorsun ? Hakemler bizi doğradığı kadar gs'yi ittirdiler zaten bunu hepimiz gördük ama sen görememişsin demek ki.

Biz ağlamayız gerçekleri söyleriz adamlar hakemler tarafından kollanırken çıkıp hakemler bizi doğruyor diye üste çıkıyorlar daha ses etmeyin mi diyorsun ?

Hakemler Beşiktaş'ı doğramıyorlar mı diyorsun ?

Biz 26'da kaybederiz 30 da o önemli değil.Benim bahsettiğim olay hakemler bizi doğruyorlar diyorum.Rakibimizi ittiriyorlar diyorum.Bizim maçı yöneten hakemler biz maçı kazanırsak ceza kaybedersek ödül alıyor diyorum aynı şey fb için de geçerli.Bizim puan kaybı yaptığımız yerler de geçen sene sarı kırmızı camia'da puan kaybedecekti yalnız hakemler müsade etmedi bunlara değinmeyelim mi ? Bu sene de aynısı oldu 1 mağlubiyet oldu 1 beraberlik oldu 1 galibiyet şart oğlu şarttı öğretmenoğlu diye biri çıktı 3 kırmızı 1 penaltı verdi +10 uzattı ve sen bunları söylediğimiz için bizi ağlamak ile mi suçluyorsun ? Kayserispor başkanı hocası da ağlıyor o zaman isyan ettiler çünkü ?  Yada biz kendi işimize bakalım avcı puan kayıpları mı yapıyor diyorsun diyeceksin ? Ee adamlar da puan kaybetmesi gerekirken hakemler tarafından maç kazandırılıyor sezon sonu böyle böyle şampiyon oluyorlar ?

Başkan çıkıp neyin açıklamaını yaptı o halde tff çeki düzen versin yoksa bizde onların dilinden konuşacağız diye ? Sen ağlamak ile değerlendiriyorsun orman'da mı ağladı o zaman ?

Kendinizle çelişiyorsunuz ben dedim diye olmuyor zaten gerçekler bunlar.Eğer gözleriniz tamamen kapalıysa göremezsiniz tabi yada görmek istemiyorsunuz diyelim..

Adamlar hakemlerle kazandıkları maçtan sonra bile çıkıp ağlıyorlar diyorum...

Senin bu düşünce yapın ile bizi liğme liğme doğramaya devam ederler Allahtan taraftarın büyük bir bölümü seninle aynı düşünce de değil de hakkımızı aramaya calısıyor.İsyan ediyor 8.ci hafta VAR'a filan bakılıyor sen onlara da ağlama gerek yok diye nitelendirmiş olabilirsin.Senin gözünde doğruları söylemek ağlamak olarak algılanıyor ilginç bir şekilde...

Saygılar
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2019, 14:47:49 cursedofdragon ]