Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2547627 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mylife1903

mylife bilmediğin konuda eleştiri yapamazsın
mış muş diye konuşup ben saldırmıyorumki yönetime
okuduğumu gayet iyi anlıyorum sen gerinden teori üretip ürettiğin teoriyle
yönetime saldırıyorsun. Defalarca söyledim bir eleştiri getiriyorsan bu belgeli olsun geriden uydurmak belge değildir
açıklama yapmadılar sallayıp duruyorsun şimdi tersi bir açıklama yaparlarsa söyleyecek sözün olurmu
sosyal medyada duyup konuşuyorsun başkasının şeyiyle gerdeğe girilirmi yahu
sosyal medya söylediği herşeyde patladı bugüne kadar daha onlara bakıp bu böyleymiş denirmi
bu söylediğin şeyleri iddia eden adamlara kalsaydı durum şu anda stoperimizde atınç vardı
yaz boyu 80 tane şey söylediler 79 unun yalan olduğu net belli oldu.
yönetim diaby açıklamadan 6 saat önce bu adamlar Beşiktaşa okaka yı almışlardı ne oldu 6 saattemi
yönetim okaka dan vaz geçip diaby ile pazarlık yapıp aldı hemde portekiz takımından.
bırak artık bu işleri gerçekten ondan bundan duyduklarımızı konuşmaya başlasak burda sürekli yalan şeyler konuşuyor oluruz
alınmış adam işde yönetim açıklamadan bu şöyle böyle demenin manası ne.
zaten anlaşma ilgimide çekmiyor yeterki adam tutsun faydalı olsunederinden fazlaya satalım her halukarda zarar etmediğimiz gibi kar elde etmiş oluyoruz kar elde ettiğin birşeyde yanlış iş değildir.
psg bana neymarı 5 M ye versin ben sattığım zaman karının %90 ını psg ye vermeye razı olurum. :D
Yonetime falan saldirmiuorum ben konuyu baslatan iletiyi bir daha oku tiransfer degerlendirmesi diabiden verim alinir diabiye 10 gol yazdim gibi yorumler
Sen dunun teknesinde kalmisin

Simdi her haberde soracam sana hele resmi siteden yalanlanmazsa daha cok soracam

Bana ne teknesinden bana aldigi adamin aciklamasini yapsin ben onla ilgileniyorum
5 milyon konusuluyor, yalanlanmadigina gore dogru kabul edebiliriz herhalde sonucta borsaya acik sirketiz ayrica

Çevrimdışı Arthur Dayne

bu arada ben olsam bende açıklamam bir grup türedi ne yaparsan yap seni eleştirmek için bir şey buluyor
bulamasa işi çarptırıp yine yapıyor. Burda kötü niyet var. bu kulübü falan düşünmek değil. Ne yaparsan yap farketmiyor
bugün birşey yaptın eleştiriyorlar yarın tam tersini yapıyorsun onuda eleştiriyorlar. insanların niyeti doğruları konuşmak
değil eleştireyimde farketmez ne olursa eleştireyim diyor.
şimdi ben avcıyı istemiyorum değilmi ne yapayım adam doğruda yapsa eleştireyimmi. böyle bir zihniyet var.
istemediği birinin doğru işlerini görmezden geliyor yada doğru olduğunu bilse bile kötüleme derdinde.
Abi bence zamanla avcı konusunda fikirlerin değişecek.Adamın kafasında bir şeyler var ve cidden çabalıyor,kaliteli oyuncuların ağzına bakıp şampiyonluğa oynatan;kaliteli oyuncu yoksa takımı 3. 4. anca yapabilen tiplerden değil.Elindekinden maksimum verimi alabiliyor.Tabi avcı'yı sevmemen saha dışı nedenlerdense onu bilemem ama saha içinde çok ümitliyim ben.

Çevrimdışı mylife1903

burda okaka açıklaması yapıldığında ben ne demişdim
okaka aldıklarını hiç sanmıyorum burda yarın hiç duymadığımız bir isim geldiğinde ben şaşırmam.
ne oldu bütün duyumcular okaka konuşdu uçaktan diaby indi.
ben biliyormuydum hayır ama artık yönetimin ne yaptığını tahmin eder duruma geldim.
bir portekiz takımından oyuncu almanın ne demek olduğunu iyi bilirsin mylife
sen inanıyormusun bu transfer son anda oldu bitti diye bence en az bir birbuçuk aydır konuşuluyordur.
portekiz takımı son ana kadar uğraşmışdır ne kopartabilirsem diye o nedenle bu kadar uzamışdır.
3 ay ugrasirsin da Konuyla alakasi yok diabi midir diyabi midir nedir o cocugun
Konu nereye geldi seffafliga geldi

Sen duzgun yonetirsen seffaf llursan bi zarar gormezsin

Fikret ormanin secim vaadi seffaflik
Senin ne dusundugunun onemi yok

Adam olan dedigini yapar yapamayacaksa demez diyor bi cin atasozu

Çevrimiçi tolga1903

20 edecek oyuncuyu kimse sana 5 milyona vermez adamlar salak mi?

Senin kafa ayni kagavayi getirip caponyaya acilacaz 5 milyon yuro kazanacaz havasinda olan yonetimdeki akillilarin kafasi, dortmunt salakti 5 milyon kazanacak calin silekeleyip onu silkelemeyecek sana gonderecek, polyana bile sunlari dusunemez, adam futbolu bitirmis kafada ispanya ikinci ligine gitmis ha o isi alman bilirdi de bizimkiler bilemedi iste

Abi salak değiller de bence fazla abartılıyor özellikle ingilizler. Osmanlıspor'dan çıkmış bir sene sonra gs'ye gelip yarım sezon oynamış adama 16 milyon euro sayıp küme düşünce bedava geri gs'ye kiralıyorlar bu mu yani müthiş akıl transfer becerisi? Daha manchester united kloop öncesi liverpool vs ne rezillikler yaptılar transferlerde. Para çok ya abi arap kadar olmasa da bi taraflarına sürdüler zamanında bunlar da. O yüzden beklerim yani oyuncu 20'de edebilir zaten kâr üzerinden bir şekilde gelirini garantiye aldıklarını düşünüyorlar neden 5'e vermesinler oyuncu düşüşte zaten vermeyip yıllık ücretini mi ödesin bir de oynatmadığı oyuncunun?

Çevrimdışı mylife1903

ben düşünüyorum zarar edeceğini
adamlar bize 4 M ye sattı bunu 11 M ye aldılar her halukarda şu anda zararda değillermi.
bundan sonra satışda böyle bir anlaşma varsa en fazla zararlarını azaltırlar.
Adamin zararini degil
Girilen danada kimin ne et alacagini konusuyoruz
Son tiransferinden kim ne paylasacak
Kar zarar degil ciro paylasimi konusuyoruz
Hemen konuyu 1.1 milyona getirdin

Çevrimdışı Necmi

Ayni senin sansurci kafan iste

Bugun yusuf naminogljna pirlanta der elestiririz yarin oranaka pirlanta der elestiririz, obur gun kovar oranaki gene elestiririz madem pirlantaydi diye
Baskan tutarli degilki bi ordan bi burdan
Tutarli olsa herkes bilir

Bak mesela tiransferler son gun geldi diye fazla elestirdim mi ben? Tutarli bu konuda begenirain begenmezsin kovaliyor adam bisiler, tutar tutmaz

Cikip hakem elestiriyor tffye posta koyuyor, 2 senedir nerdeydin diye sormayalim mi?
bazen söylenen sözler değil taşıdığı anlam önemlidir
namoğlu pırlanta derken orda başkanın bir başka yeri işaret ettiğini görmezden geliyorsunuz
orda namoğlu değil tff yi işaret etti aslında suçu yanlış yerde arıyorsunuz dedi
ne oldu namoğlu gitti başkası geldi ne değişti. sen saldırırken gerçek hedefini doğru tesbit edemezsen
saldırın boşa gider birde kaybedersin.
başkan tutarlı sadece sizin yolunuzda gitmiyor arada fark var senin düşündüğünü düşünmeyen insan tutarsız değildir. senden farklı düşünüyordur sadece yanlış yolda olmakla suçlayabilirsin ama tutarsızlıkla suçlayamazsın
bence başkan hiç yalpalamıyor fikirlerinde bir tutarlılık var her zaman
doğru veya yanlış olması ayrı bir tartışma konusu.

Çevrimdışı mylife1903

Tamam da abi bu zihniyet her yerde var ama az ama bizdeki gibi çok. Muhabirlerin dedikleriyle yorum yapabiliyoruz ve tartışmanın sonu "söylediklerinin doğru olduğu ne malum?" sorusuna çıkıyor o zaman bizlere doğruyu gösterecek merci belli yani. Sonraki satıştan pay diye de bir seçenek var yani bunu uygulayan ilk kulüp biz değiliz bilsek hangi şartlara imza atıldığını çok daha sağlıklı tartışılır burada. Ama ben kâr üzerinden satışta oyuncuya ilk verdigimiz bonservisin de dahil edilmesine anlam veremiyorum. O parayı zaten vereceksin yani oyuncuyu satarken para kazanma hakkını eline almak için vereceksin. Ha çok aşmak istiyorsan 5 milyon euro'ya satıp kalan alacağını takas veya gs'nin yaptığı gibi menajerlik ücreti vs şeklinde alırsın tamam tottenham salak değil de uefa salak mı yemediği nane kalmadı şu gs'nin hani hık diyen yok.
Kimse salak degil, belgeyi iyi hazirlatan koseyi donuyor
Uefa gidip ugrasmiyir finans polisi mi bu
Belgeleri istiyor
Bonservis ne verdin 2 eyvallah

Çevrimdışı Necmi

3 ay ugrasirsin da Konuyla alakasi yok diabi midir diyabi midir nedir o cocugun
Konu nereye geldi seffafliga geldi

Sen duzgun yonetirsen seffaf llursan bi zarar gormezsin

Fikret ormanin secim vaadi seffaflik
Senin ne dusundugunun onemi yok

Adam olan dedigini yapar yapamayacaksa demez diyor bi cin atasozu
başkanın ilk geldiğinde seçim vaadi şeffaflıktı ve şeffafda oldu
ama bu ona darbe olarak geri döndü.
ben hiç merak etmiyorum ne yaptı kaça aldı çünkü kafamda kötü bakmak yok
buna kafayı takanlar zaten iyi niyetli olmadığı için böyle oluyor.
bende olsam kötü niyetli insanın eline cephane vermem
elinizden oyuncağı aldı şimdi oynayamıyorum diye ağlamayın  :D

Çevrimdışı mylife1903

bazen söylenen sözler değil taşıdığı anlam önemlidir
namoğlu pırlanta derken orda başkanın bir başka yeri işaret ettiğini görmezden geliyorsunuz
orda namoğlu değil tff yi işaret etti aslında suçu yanlış yerde arıyorsunuz dedi
ne oldu namoğlu gitti başkası geldi ne değişti. sen saldırırken gerçek hedefini doğru tesbit edemezsen
saldırın boşa gider birde kaybedersin.
başkan tutarlı sadece sizin yolunuzda gitmiyor arada fark var senin düşündüğünü düşünmeyen insan tutarsız değildir. senden farklı düşünüyordur sadece yanlış yolda olmakla suçlayabilirsin ama tutarsızlıkla suçlayamazsın
bence başkan hiç yalpalamıyor fikirlerinde bir tutarlılık var her zaman
doğru veya yanlış olması ayrı bir tartışma konusu.
Algi bu iste
Baskan onu dedi ama baska sey kastetti
He abi he
Sana gore kapital besiktasin gucunu gormustu onumuzu kesemezdi
Yonetim kapali kapilar ardinda hakemleri hallediyordu falan

Su yonetimi halasi boyle savunmaz

Tutarliymis baskan
Seffaf olacagiz borclar dusecek falan vidyosu var ac izle
Seffaf olacagiz derken de belki baska bisi diyordur da biz anlamamisiDir

Çevrimdışı mylife1903

başkanın ilk geldiğinde seçim vaadi şeffaflıktı ve şeffafda oldu
ama bu ona darbe olarak geri döndü.
ben hiç merak etmiyorum ne yaptı kaça aldı çünkü kafamda kötü bakmak yok
buna kafayı takanlar zaten iyi niyetli olmadığı için böyle oluyor.
bende olsam kötü niyetli insanın eline cephane vermem
elinizden oyuncağı aldı şimdi oynayamıyorum diye ağlamayın  :D
Sizli derken neyi kast ediyorsun abi
Istersen bende sizli konusayim
Sonra mod falan verme ama

Seffaflik yaparken eline yuzune bulastirmis olmasin sanki biliyormus gibi yorum yapiyorsun
Bu yonetimin mevzularini eriksondan baslat duble yol olur

Çevrimdışı Arthur Dayne

Çevrimdışı Koa_lAA

Seffaflik yaparken eline yuzune bulastirmis olmasin sanki biliyormus gibi yorum yapiyorsun

yakın geçmişi baz alırsak başkan olarak beğendiğin kim var aga ? herhangi bir takım olabilir...

Çevrimdışı Necmi

Abi bence zamanla avcı konusunda fikirlerin değişecek.Adamın kafasında bir şeyler var ve cidden çabalıyor,kaliteli oyuncuların ağzına bakıp şampiyonluğa oynatan;kaliteli oyuncu yoksa takımı 3. 4. anca yapabilen tiplerden değil.Elindekinden maksimum verimi alabiliyor.Tabi avcı'yı sevmemen saha dışı nedenlerdense onu bilemem ama saha içinde çok ümitliyim ben.
kardeşim bunu ben en başta söyledim isterse arka arkaya üç defa şampiyon yapsın
benim avcıyı Beşiktaşa yakıştırmadığım gerçeğini değiştirmez.
ben bunu sahadaki performansına göre söylemiyorum o performansı eleştirir yada taktir ederim bu zamana bağlı
bakıp göreceğiz bunu
Ben istemediğim insanlarıda taktir edebilirim. Beğenmediğim birinin iyi yönlerini yada Beşiktaşa verdiklerini bazıları gibi halı altına süpürmem.
Ben bir yorum yapıyorsam altında başka mana aranmaz. Yorumun sebebi neyse fikrim onunla sınırlıdır
başkanı yaptığı birşeyden eleştireceksem konuya mikanos diye girmem mesela. 3 sene önce gittiği tatili bu seneki transfer dönemi üstünden gömmeye çalışmak çirkindir. Avcı içinde geçerli sevmiyor Beşiktaş hocası olarak yakıştıramıyor olmam onun saha içindeki performansını eleştirirken beni etkilemez. ben maça ve sahaya bakarım. sağlıklı eleştiride bu şekilde olur zaten

Çevrimdışı mylife1903

yakın geçmişi baz alırsak başkan olarak beğendiğin kim var aga ? herhangi bir takım olabilir...
Agnelli ile perez arasinda kaldim
Liyon baskani aulasi de tutuyom bah
Degisik pirofillwr var
Eskiden atletikonjn arizasi jesus gili de swvwrdim bah
Ama herhalde en iyi yonetilen bayerndir sistem olarak

Çevrimdışı Erman1903

Apo hocanın Milli takım döneminde basın toplantılarında takındığı tavır ve enerjisinden son  derece rahatsız olan birisiydim. Bana göre bu konularda kendini çok geliştirmiş, sezar'ın hakkını her zaman verecen abi.
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2019, 16:07:56 Erman1903 ]

Çevrimdışı Necmi

ben çoğul olarak konuştuğumda kastettiğim bütün Beşiktaş camiası oluyor
direk üstüne alma Beşiktaş buradan sınırlı değil.
eriksona ne olmuş onun ödenen parasını kulüp ödemedi adam çıktı demeç verdi zararı karşıladım diye
bir insan hata yapar ve zararı üstlenirse neyi konuşalım.
başkan konuşmak farklı yönetim konuşmak farklı şimdi yönetici çıkıp ben bu yönetime gireli 4
ay oldu beni 7 sene öncesiylemi yargılıyorsun dese ne olacak

Çevrimdışı Koa_lAA

Agnelli ile perez arasinda kaldim
Liyon baskani aulasi de tutuyom bah
Degisik pirofillwr var
Eskiden atletikonjn arizasi jesus gili de swvwrdim bah
Ama herhalde en iyi yonetilen bayerndir sistem olarak

kafandaki başkan profilini merak ettiğim için sorduydum... cevap için saol  :ok:

Çevrimdışı Hamahakki

Uğur Meleke'nin yazısı okumayanlar okusun bence. Şenol Güneş ve Abdullah Avcı hakkında

http://www.hurriyet.com.tr/sporarena/yazarlar/ugur-meleke/abdullah-avci-itfaiyeci-degil-41321780
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2019, 16:05:43 Hamahakki ]

Çevrimdışı Necmi

Algi bu iste
Baskan onu dedi ama baska sey kastetti
He abi he
Sana gore kapital besiktasin gucunu gormustu onumuzu kesemezdi
Yonetim kapali kapilar ardinda hakemleri hallediyordu falan

Su yonetimi halasi boyle savunmaz

Tutarliymis baskan
Seffaf olacagiz borclar dusecek falan vidyosu var ac izle
Seffaf olacagiz derken de belki baska bisi diyordur da biz anlamamisiDir
gs beşiktaş maçını katleden hakemin hakemliği bitti kendi ayrılmadı bitirdiler.
adam hala ağlıyor tv lere çıkıp.
borçlar düşecek dediği için düşmediyse tutarsızlıkmı oluyor sen bir işi yapmak için girip başarısız
olmadınmı hiç başarısız olunca tutarsızmı oluyorsun :alala:
insanlar bir plan yapar sonra o plan tutmaz ve yeni plana ihtiyaç duyar. Planını değiştirirsin
bu tutarsızlık değil. Hayatın akışına göre planlama yapmaktır.

Çevrimdışı kaankartal

https://twitter.com/ibrahim_keten/status/1169596613913915393

Böyle bi duyum var :) ayrıca Vodafone Arena inşaatından beri ilk defa yazıyorum. Okul,askerlik derken çok uzak kaldım buraya.Herkese saygılar,selamlar.
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KARTAL !

Çevrimdışı Necmi

Benim anlamadığım konu Başkan sürekli yerden yere vurulur güçsüz olduğu ima edilir
onu yerle bir etmek için herşey denenir sonra çıkılıp başkanın gücü yok denir
ya kendi camiası böyle davranırsa başkası takarmı bunu.
şimdi yazdım büloyu hallettik diye şimdi çıkılıp böyle olmadığını anlatacak bir kamyon yazı döşenir.
bunun böyle olduğunu söyleyemiyorsun o zaman hakemler üzerinde güçlü olmayı beklemeyeceksin
özellikle işleyeceksin bu konuyu Beşiktaşı sahada biçti ve bizde hakemlik hayatını bitirdik bunu işleki yarın böyle davranacak hakem senden çekinsin ama yok birileri yönetim aşağılayacak ya bunuda inkar ederler sonrada çıkıp yönetimin hakemler üzerinde etkisi yok derler
şu olay renklilerden birinin başına gelseydi aynı kişiler çıkıp bak anında adamın hakemliğini bitirdiler derdi. Biz bunu yapamıyoruz derdi.

Çevrimdışı Necmi

https://twitter.com/ibrahim_keten/status/1169596613913915393

Böyle bi duyum var :) ayrıca Vodafone Arena inşaatından beri ilk defa yazıyorum. Okul,askerlik derken çok uzak kaldım buraya.Herkese saygılar,selamlar.
sordum ketene olay asılsız sanırım bir arkadaşı söylemiş ama ketende ihtimal vermiyor buna

Çevrimdışı Koa_lAA

Benim anlamadığım konu Başkan sürekli yerden yere vurulur güçsüz olduğu ima edilir
onu yerle bir etmek için herşey denenir sonra çıkılıp başkanın gücü yok denir
ya kendi camiası böyle davranırsa başkası takarmı bunu.
şimdi yazdım büloyu hallettik diye şimdi çıkılıp böyle olmadığını anlatacak bir kamyon yazı döşenir.
bunun böyle olduğunu söyleyemiyorsun o zaman hakemler üzerinde güçlü olmayı beklemeyeceksin
özellikle işleyeceksin bu konuyu Beşiktaşı sahada biçti ve bizde hakemlik hayatını bitirdik bunu işleki yarın böyle davranacak hakem senden çekinsin ama yok birileri yönetim aşağılayacak ya bunuda inkar ederler sonrada çıkıp yönetimin hakemler üzerinde etkisi yok derler
şu olay renklilerden birinin başına gelseydi aynı kişiler çıkıp bak anında adamın hakemliğini bitirdiler derdi. Biz bunu yapamıyoruz derdi.

geçen bende bundan bahsettim... kulüp başkanını sosyal medyada veya başka yerlerde itibarsızlaştırmak fayda değil daha fazla zarar yazar... biz böyle yaparsak daha sonra sağa sola tepki koymaya kalksa bile kimse ciddiye almaz...

hatta sevmesemde kendisini aziz örneği verdim... kimse tanımaz etmezdi... ama taraftarı arkasında durdu.. o da ligde esdi gürledi... bunun çok ekmeğini yediler zamanında...

bizde sıkıntı bu destek kısmında...

Çevrimdışı mylife1903

ben çoğul olarak konuştuğumda kastettiğim bütün Beşiktaş camiası oluyor
direk üstüne alma Beşiktaş buradan sınırlı değil.
eriksona ne olmuş onun ödenen parasını kulüp ödemedi adam çıktı demeç verdi zararı karşıladım diye
bir insan hata yapar ve zararı üstlenirse neyi konuşalım.
başkan konuşmak farklı yönetim konuşmak farklı şimdi yönetici çıkıp ben bu yönetime gireli 4
ay oldu beni 7 sene öncesiylemi yargılıyorsun dese ne olacak
Beni biliyon abi hala ayni yerdeyim baskan ayri yonetimi ayri
O mantarlari da baskan aliyor diyorsun haklisin ama adamin da cevresinde belki yoktu yanan eve girecek
Baskandan cok sey istemiyorum ben
Dedigini yapsin sadece yapamiyorsa demesin bu kadar basit
Performansi zaten iyi bence 7 senede 2 kupa
Elimizdekini almalarina aliskiniz zaten kiziyoruz kaltirdik kupayi falan diye ama mantikli dusununce hep boyleydi aslinda isin gercegi de bu
Bu son dineminde 1 kuoa daha alirsa bir suru sacma sapan olaya ragmen bence yeterlidir

Çevrimdışı Necmi

Beni biliyon abi hala ayni yerdeyim baskan ayri yonetimi ayri
O mantarlari da baskan aliyor diyorsun haklisin ama adamin da cevresinde belki yoktu yanan eve girecek
Baskandan cok sey istemiyorum ben
Dedigini yapsin sadece yapamiyorsa demesin bu kadar basit
Performansi zaten iyi bence 7 senede 2 kupa
Elimizdekini almalarina aliskiniz zaten kiziyoruz kaltirdik kupayi falan diye ama mantikli dusununce hep boyleydi aslinda isin gercegi de bu
Bu son dineminde 1 kuoa daha alirsa bir suru sacma sapan olaya ragmen bence yeterlidir
mylife seni kolay kolay eleştirmem senin zaten tutarlılığını biliyorum bir çok konudada aslında fikirlerimiz örtüşüyor.