Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2544934 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimiçi Necmi

Avci istedigim transferler yapildi demis, ikinci fw yok nereye yapildi?

Diaby fw olunca boyd'a mi katlanacagiz? Bu mudur yillik plan?
Avcıdan iyimi bileceksin sana göre yok belki avcı bu şekilde tercih etti şimdi onun tercihinimi sorgulayalım
kişilere göre baksan bir on oyuncu daha alırız.

Çevrimiçi tolga1903

sorun burda işde biz yarısını falan almadık bonservisini aldık satışda elde edilecek artı karın %50 si geldiği kulübe verilecek diye bir madde varsa ki bu doğrulanmış bir şey değil sosyal medyada söyleniyor bildiğim kadarıyla bu bonservisin yarısını aldık anlamı çıkartmaz.

Bonservisin yarısını almadık abi julio alves transferi değil bu sonuçta. Bu transfer biraz da oyuncuyu nasıl satacağımızla alakalı. Aldığımız fiyata satarsak herhangi bir kârımız olmadığı için verdiğimiz parayı kurtarırız. Ama 20m euro'ya satarsak 7.5 milyon euro kazanacaklar tabi medyada anlatılan doğruysa bu transfer konularındaki şeffaflık da beni benden alıyor artık muhabirler ne derse o kadar biliyoruz ne oldu yahu verilen alınan açıklanmaz oldu bu kulüpte?

Çevrimiçi Necmi

Farklı tabiiki. Açık hava orası, stad zemini deniz seviyesinin altında.
Ümraniye'de zemini altına stad kadar deatylı bir çalışma yapılmamıştı.

SIS bunu bildiği için zeminin altına soğutma kanalları döşemişti, çalışıyormu merak ediyorum, eğer buna rağmen böyleyse aşağı çöken nem yoğunluğunu hesap edemediler. Bu nedenle bizimkiler fan peşinde.

Her sezon başı italyadan serme çim getirelim, hybrid çakmayalım  diyeceğim ama yanlış önerme olabilir, işi bilmiyorum, orman mühendisi arkadaşlar yok mu aramızda?
ilk gelen çim sezon sonu gelmişti, ve hybrid çakıldığı için 3 hafta içinde oynanır hale gelmişti galiba.. Serme çim yapsak her yıl bundan kötü olmayabilir gibi sanki. Kaç paradır bir serme çim, iki maç kaybetsen inönüde zemin yüzünden 3 milyon gidiyor zaten..

Bu iş bu kadar zor mu çok merak ediyorum.  Süper Kupa'yı düzgün zeminde oynatamadık..

alta yapılan işlem bunun için değil burda iki türlü handikap var. hibrit çimlerde hibritler yüzeyden aldığı ısıyı toprağın içine veriyor ve köklerin yanmasına sebep oluyor bunu önlemenin yoluda toprağı soğutmak toprak altı havalandırma buna yarıyor.
diğer konu zeminin deniz seviyesinin altında ve denizede çok yakın olması burda sıcak hava değil sorun nem
denizden kalkan iyotlu ve tuzlu nem gelip stadın üstüne çöküyor en korkulan konu buydu bu nem gidipde
ümraniyeye çökmez zaten rüzgar alıyor. sürekli çimin üstünü üflüyor zaten iyotlu ve tuzlu nemde oraya kadar gidemez
bizim sıkıntımız yer altında olmamız ve nemi stadın atamaması bunun için rüzgar tribünü yapılması gerekiyordu sanırım stad yapılırken maliyetten tasaruf için bu yapılmadı çünkü bu güne kadar görmedim kızamam bu konuda zemine harcanması gereken sabit giderler çok fazlayken sonradan yapabileceğin birşeyde tasarruf yaparsın. rahatladığın zamanda işi bitirirsin. bu sonradan yapılmayacak birşey olsa tepki verirsin neden yapmadın diye. şimdi ev alıyorsun bütün birikimin gidiyor üstüne borçlanıyorsun sandalye almaya para yok ne yaparsın
sandalye almak için ödeyemeyeceğin borcumu yaparsın biraz rahatlayayım sandalyeyide o zaman alırımmı dersin.

Çevrimiçi Necmi

Bonservisin yarısını almadık abi julio alves transferi değil bu sonuçta. Bu transfer biraz da oyuncuyu nasıl satacağımızla alakalı. Aldığımız fiyata satarsak herhangi bir kârımız olmadığı için verdiğimiz parayı kurtarırız. Ama 20m euro'ya satarsak 7.5 milyon euro kazanacaklar tabi medyada anlatılan doğruysa bu transfer konularındaki şeffaflık da beni benden alıyor artık muhabirler ne derse o kadar biliyoruz ne oldu yahu verilen alınan açıklanmaz oldu bu kulüpte?
bende onu diyorum bu şekilde yapılmış bile olsa bonservisin yarısını aldık denmez
kazancın yarısını paylaşıyoruz denir. bu oyuncu bunu edecek kadar değerli bir oyuncuysa zaten iyi iş yapmışız demektir.
şimdi 5 e oyuncu alıyorsun bir sene sonra yirmiye satacaksın bu şu demek 20 edecek oyuncuyu biz 5 e almışız
bu transfer başarısıdır başarısızlık değil kimse yatırıma değer olan bir oyuncuyu ucuza çıkarmaz elinden.
heleki üst klasman ingiliz takımları için onu tutup maaş vermek çokda önemli birşey değil.
adam tutabilecek bir oyuncuyu sana ucuza satıyor ama bundan kazanırsan yarısını ben alırım diyor
bu ticaret ilişkisidir. seni zarara uğratmıyor. al sen faydalan ama karını paylaşalım diyor.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

sorun burda işde biz yarısını falan almadık bonservisini aldık satışda elde edilecek artı karın %50 si geldiği kulübe verilecek diye bir madde varsa ki bu doğrulanmış bir şey değil sosyal medyada söyleniyor bildiğim kadarıyla bu bonservisin yarısını aldık anlamı çıkartmaz.

Abi nasıl yarısını almadık ya kelime oyunu yapınca yarısını almamış olmuyoruz ki.. Şimdi örnekler üzerinden konuşalım basında yazılan üzerinden. Yalanlama gelmediği için doğru kabul edelim.

1. senaryo
Nkodu çok süper çıktı 35 milyon euroya sattık seneye Real'e..
35-5 = 30 milyon kar..
15 milyon bize..
15 milyon Tottenham'a..

Peki Nkodu'dan Tottenham ne kazandı? 5+15 milyon = 20 milyon..
Biz ne kazandık? 15 milyon..

2. senaryo

Nkodu eh işte çıktı ama seneye kadroda düşünmüyoruz 7 milyona sattık Leverkusen'e..

7-5 = 2 milyon kar..
1 milyon bize..
1 milyon Tottenham'a..

Peki Nkodu'dan Tottenham ne kazandı? 5+1 milyon = 6 milyon..
Biz ne kazandık? 1 milyon..

3. senaryo

Nkodu çok kötü çıktı ama seneye teneke bağlayıp gönderiyoruz Kayseri'ye 3 milyona..

5-3 = 2 milyon zarar

Peki Nkodu'dan Tottenham ne kazandı? 5 milyon..
Biz ne kazandık? 2 milyon zarar..

4. senaryo

Nkodu'yu satmayı düşünmüyoruz çok da talibi yok kontrat sonuna kadar oynadı son senesi de sözleşme uzatmadık.

Biz ne kazandık? 5 milyon zarar..

Her koşulda Tottenham %50'den fazla kazanıyor Nkodu üzerinden bu nasıl %50 ortaklık? Az bile söylenmiş. Ayrıca hangi ortaklık türünde sadece kardan pay alınır zarara neden ortak olmuyor  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

bu arada ben olsam bende açıklamam bir grup türedi ne yaparsan yap seni eleştirmek için bir şey buluyor
bulamasa işi çarptırıp yine yapıyor. Burda kötü niyet var. bu kulübü falan düşünmek değil. Ne yaparsan yap farketmiyor
bugün birşey yaptın eleştiriyorlar yarın tam tersini yapıyorsun onuda eleştiriyorlar. insanların niyeti doğruları konuşmak
değil eleştireyimde farketmez ne olursa eleştireyim diyor.
şimdi ben avcıyı istemiyorum değilmi ne yapayım adam doğruda yapsa eleştireyimmi. böyle bir zihniyet var.
istemediği birinin doğru işlerini görmezden geliyor yada doğru olduğunu bilse bile kötüleme derdinde.

Çevrimiçi levitate

Abi nasıl yarısını almadık ya kelime oyunu yapınca yarısını almamış olmuyoruz ki.. Şimdi örnekler üzerinden konuşalım basında yazılan üzerinden. Yalanlama gelmediği için doğru kabul edelim.

1. senaryo
35-5 = 30 milyon kar..
15 milyon bize..
15 milyon Tottenham'a..

2. senaryo

Nkodu eh işte çıktı ama seneye kadroda düşünmüyoruz 7 milyona sattık Leverkusen'e..

7-5 = 2 milyon kar..
1 milyon bize..
1 milyon Tottenham'a..

3. senaryo

Nkodu çok kötü çıktı ama seneye teneke bağlayıp gönderiyoruz Kayseri'ye 3 milyona..

5-3 = 2 milyon zarar

4. senaryo

Nkodu'yu satmayı düşünmüyoruz çok da talibi yok kontrat sonuna kadar oynadı son senesi de sözleşme uzatmadık.

Her koşulda Tottenham %50'den fazla kazanıyor Nkodu üzerinden bu nasıl %50 ortaklık? Az bile söylenmiş. Ayrıca hangi ortaklık türünde sadece kardan pay alınır zarara neden ortak olmuyor  :evillol:
kulüpler anlaşırsa bir miktar para ödenip bu pay olayı kalkabiliyor diye duymuştum belki onu yaparız
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Abi okudugunu anlamiyorsun
Iki sefer oku once

Baskan seffaflik sozu verip cok seffaf oldugu icin 4mu verildi 5mi verildi bilmiyoruz
Herkes 5 diyordu dunden beri de 4 olarak hesapliyorlar o sebeple mis diyorum cunku ya 4 ya 5

30 milyon yuroya satarsan noluyor seneye
4 dusuyon 13 totnima veriyon mi
Totnim cebine 17 koyuyor mu?
Sana ne kaliyor? 17 degil mi?

Nesini almis oluyorsun?
Kelime cimbizlamaya baslamissin da matematigin zayif

Çevrimdışı mylife1903

bonservisinin yarısını aldığımız nerde yazıyorsa buda orda yazıyordur :bandit:
He abi he

Çevrimdışı mylife1903

hımm muşlu mışlı konuşuyorsun yani bilmiyorsun peki bilmediğin bir konuda neden sürekli gündem yaratıp gömmeye uğraşıyorsun ya dediğin gibi değilse.
algı kasıyorsun dediğimde itiraz ediyorsun
dostum bu algı kasmaktır bilmediğin konu hakkında eleştirisel yorum yapamazsın. sen yorum bile yapmıyorsun hüküm veriyorsun.
bu tip anlaşmalarda her zaman verdiğin para düşer kalanı paylaşırsın elde ettiğin karın yarısını bile versen bu oyuncunun yarısını almak değildir. bir şeyin yarısını almak demek satışda karşındakinide söz sahibi yapmak demektir. yarısının sahibi olmakla kazancın yarısını vermek çok başka şeyler.
Okudugunu anlamayip algi kasan sensin abi
Hukuk de vermiyorum yorum yapiyorum
Burda 1900satir yazip ordan burdan hukuk veren bi kisi var o da ben degilim
Sen de gormedin sozlesmeyi benim yorumumu elestiriyorsun baktigin yere gore degisir, sozlesmeyi okuyuncaya kadar

Çevrimiçi Necmi

1. senaryo
35-5 = 30 milyon kar..
15 milyon bize..
15 milyon Tottenham'a..

2. senaryo

7-5 = 2 milyon kar..
1 milyon bize..
1 milyon Tottenham'a..

3. senaryo

5-3 = 2 milyon zarar

4. senaryo

iyide satan adam zarara neden ortak olsun isteyen sensin
bu hesabı yapmak için totenham bu kadar kazandı diyemezsin.
Tottenham onu 11 M ye aldı. yani burda onlarda kazanmıyor.
adam 11 M ye aldığı oyuncuyu sana 4 M ye veriyor. Burda sana satarken zaten 7 M zarar etmiş oluyor
anlaşmayı yaparken bunun bir kısmını telafi etmek istemesi normal. Yoksa neden versin.
4 istemez bunun fiyatı 11 der işine geliyorsa al. şimdi 11 verip almakmı daha karlı yoksa dört verip
karını paylaşmakmı. burda biz 7 M yi riske etmemiş oluyoruz.
yani en yüksek rakamından hesap edeyim

35-5 = 30 milyon kar..
15 milyon bize..
15 milyon Tottenham'a..

tottenham burda 20 kazanmıyor 20-11= 9 M kazanmış oluyor bu oyuncudan
değer kazandı sattın sen 15 tottenham 9 kazanıyor ve bu oyuncu o kadar edecek değere ulaştıysa
sana çok şey vermiş oluyor burdanda kazanıyorsun.
onun dışındaki bütün senaryolarda tottenham bu işi zarar olarak kapatmış oluyor.
4. senoaryoda bu anlaşma olmasa bile herşey sende 5 emi aldın oyuncu kötü çıktı
zaten zarar etmişsin demektir yani bu tottenhama karın yüzde ellisini vermekle alakalı bir durum değil.
ve bu hesabın dışında yapılan hiç bir hesap iyi niyetli yapılmış değil.
bu anlaşmadan hiç bir koşulda zarar etmiyorsun. 4. senorya zaten anlaşmayla alakalı bir senaryo değil
bir oyuncu alıyorsan nasıl alırsan al kötü çıkarsa satamazsan zaten zarardır. oyuncu alırken her zaman bu risk var.

Çevrimdışı mylife1903

miş miş miş  :alala:
Ne desem hosuna gider abi
Sozlesmesi boyle okudum mi diyem
Yorum yapiyoruz hosuna gitmiyorsa yapabiliyorsan kendi yorumunu yap

Çevrimdışı savaş altay

Avcıdan iyimi bileceksin sana göre yok belki avcı bu şekilde tercih etti şimdi onun tercihinimi sorgulayalım
kişilere göre baksan bir on oyuncu daha alırız.
Ben transfere ya da taktigine karismiyorum, onu baskalari yapiyor zaten. Yorumdur bu.

Buragin ardindan net fw'imiz yok, bunu soyleyen herkes avci'dan iyi mi biliyor? Sartlardan dolayi

yapilan mecburi aciklamalari 20 yasindaki gencler de ayirt edebiliyor. Avci'nin basin toplantisinda

zamana ihtiyacim yok demesinden de sacma bir aciklamadir bu fikrimce. Avci sartlara uygun her seye evet diyor.

S.g' e de bu yuzden isinmamistim ben. Son 2 yil berbat futbolu disinda besiktas'in sartlari belli iken hal ve hareketleri

bitirdi gozumde. Avci'da ayak uyduruyor ama o besiktas'i firsat goruyorken mantikli davraniyor e birakin biz forumda

dillendirelim ne var bunda? Hem yanlis yerden daldin ben zaten avciya degil yonetime elestiri yapiyorum.

Çevrimdışı mylife1903

bende onu diyorum bu şekilde yapılmış bile olsa bonservisin yarısını aldık denmez
kazancın yarısını paylaşıyoruz denir. bu oyuncu bunu edecek kadar değerli bir oyuncuysa zaten iyi iş yapmışız demektir.
şimdi 5 e oyuncu alıyorsun bir sene sonra yirmiye satacaksın bu şu demek 20 edecek oyuncuyu biz 5 e almışız
bu transfer başarısıdır başarısızlık değil kimse yatırıma değer olan bir oyuncuyu ucuza çıkarmaz elinden.
heleki üst klasman ingiliz takımları için onu tutup maaş vermek çokda önemli birşey değil.
adam tutabilecek bir oyuncuyu sana ucuza satıyor ama bundan kazanırsan yarısını ben alırım diyor
bu ticaret ilişkisidir. seni zarara uğratmıyor. al sen faydalan ama karını paylaşalım diyor.
20 edecek oyuncuyu kimse sana 5 milyona vermez adamlar salak mi?

Senin kafa ayni kagavayi getirip caponyaya acilacaz 5 milyon yuro kazanacaz havasinda olan yonetimdeki akillilarin kafasi, dortmunt salakti 5 milyon kazanacak calin silekeleyip onu silkelemeyecek sana gonderecek, polyana bile sunlari dusunemez, adam futbolu bitirmis kafada ispanya ikinci ligine gitmis ha o isi alman bilirdi de bizimkiler bilemedi iste

Çevrimdışı mylife1903

1. senaryo
35-5 = 30 milyon kar..
15 milyon bize..
15 milyon Tottenham'a..

2. senaryo

7-5 = 2 milyon kar..
1 milyon bize..
1 milyon Tottenham'a..

3. senaryo

5-3 = 2 milyon zarar

4. senaryo

Bonservisi bizde ya onu demek istiyor cimbizliyor iste
Yarin totnkm buna 50 milyona musteri bulsa gelir bize satis baskisi yapamaz demek istiyor necmi abi demeden ben Anladim demek istedigini de oyle olmuyor totnim 50 milyon veriyorlar dese bizkm yonetim nekoduyu isinlar adaya aninda
Kelime oyunu danaya girer gibi girmisiz iste adama

Çevrimiçi Necmi

Okudugunu anlamayip algi kasan sensin abi
Hukuk de vermiyorum yorum yapiyorum
Burda 1900satir yazip ordan burdan hukuk veren bi kisi var o da ben degilim
Sen de gormedin sozlesmeyi benim yorumumu elestiriyorsun baktigin yere gore degisir, sozlesmeyi okuyuncaya kadar
mylife bilmediğin konuda eleştiri yapamazsın
mış muş diye konuşup ben saldırmıyorumki yönetime
okuduğumu gayet iyi anlıyorum sen gerinden teori üretip ürettiğin teoriyle
yönetime saldırıyorsun. Defalarca söyledim bir eleştiri getiriyorsan bu belgeli olsun geriden uydurmak belge değildir
açıklama yapmadılar sallayıp duruyorsun şimdi tersi bir açıklama yaparlarsa söyleyecek sözün olurmu
sosyal medyada duyup konuşuyorsun başkasının şeyiyle gerdeğe girilirmi yahu
sosyal medya söylediği herşeyde patladı bugüne kadar daha onlara bakıp bu böyleymiş denirmi
bu söylediğin şeyleri iddia eden adamlara kalsaydı durum şu anda stoperimizde atınç vardı
yaz boyu 80 tane şey söylediler 79 unun yalan olduğu net belli oldu.
yönetim diaby açıklamadan 6 saat önce bu adamlar Beşiktaşa okaka yı almışlardı ne oldu 6 saattemi
yönetim okaka dan vaz geçip diaby ile pazarlık yapıp aldı hemde portekiz takımından.
bırak artık bu işleri gerçekten ondan bundan duyduklarımızı konuşmaya başlasak burda sürekli yalan şeyler konuşuyor oluruz
alınmış adam işde yönetim açıklamadan bu şöyle böyle demenin manası ne.
zaten anlaşma ilgimide çekmiyor yeterki adam tutsun faydalı olsunederinden fazlaya satalım her halukarda zarar etmediğimiz gibi kar elde etmiş oluyoruz kar elde ettiğin birşeyde yanlış iş değildir.
psg bana neymarı 5 M ye versin ben sattığım zaman karının %90 ını psg ye vermeye razı olurum. :D

Çevrimdışı mylife1903

bu arada ben olsam bende açıklamam bir grup türedi ne yaparsan yap seni eleştirmek için bir şey buluyor
bulamasa işi çarptırıp yine yapıyor. Burda kötü niyet var. bu kulübü falan düşünmek değil. Ne yaparsan yap farketmiyor
bugün birşey yaptın eleştiriyorlar yarın tam tersini yapıyorsun onuda eleştiriyorlar. insanların niyeti doğruları konuşmak
şimdi ben avcıyı istemiyorum değilmi ne yapayım adam doğruda yapsa eleştireyimmi. böyle bir zihniyet var.
istemediği birinin doğru işlerini görmezden geliyor yada doğru olduğunu bilse bile kötüleme derdinde.
Ayni senin sansurci kafan iste

Bugun yusuf naminogljna pirlanta der elestiririz yarin oranaka pirlanta der elestiririz, obur gun kovar oranaki gene elestiririz madem pirlantaydi diye
Baskan tutarli degilki bi ordan bi burdan
Tutarli olsa herkes bilir

Bak mesela tiransferler son gun geldi diye fazla elestirdim mi ben? Tutarli bu konuda begenirain begenmezsin kovaliyor adam bisiler, tutar tutmaz

Cikip hakem elestiriyor tffye posta koyuyor, 2 senedir nerdeydin diye sormayalim mi?

Çevrimdışı mylife1903

kulüpler anlaşırsa bir miktar para ödenip bu pay olayı kalkabiliyor diye duymuştum belki onu yaparız
Silkeleyecen ingilizi gomezde yapilan gibi yukarda yazdi ya bi arkadas oyle yapacan
19 milyon kiralamaa 5 milyon bonservis
Sunu yapsan guven de kaybedersin

O payi alma olayi olabilir ama sozlesmeyi gormek lazim
Mismus konusuyon necmi abi kiziyor sonra

Zaten mantikli islem de odur
Sartlarini koyar sozlesmeni iyi bir avukata yaptirirsin acik nokta birakmazsin

Nekodunun sozlesmesini fesih edelim seneye mayista sonra hazoranda imzalayalim totnimin zarar edecegini dusunen var mi?

Çevrimiçi Necmi

burda okaka açıklaması yapıldığında ben ne demişdim
okaka aldıklarını hiç sanmıyorum burda yarın hiç duymadığımız bir isim geldiğinde ben şaşırmam.
ne oldu bütün duyumcular okaka konuşdu uçaktan diaby indi.
ben biliyormuydum hayır ama artık yönetimin ne yaptığını tahmin eder duruma geldim.
bir portekiz takımından oyuncu almanın ne demek olduğunu iyi bilirsin mylife
sen inanıyormusun bu transfer son anda oldu bitti diye bence en az bir birbuçuk aydır konuşuluyordur.
portekiz takımı son ana kadar uğraşmışdır ne kopartabilirsem diye o nedenle bu kadar uzamışdır.

Çevrimdışı mylife1903

iyide satan adam zarara neden ortak olsun isteyen sensin
bu hesabı yapmak için totenham bu kadar kazandı diyemezsin.
Tottenham onu 11 M ye aldı. yani burda onlarda kazanmıyor.
adam 11 M ye aldığı oyuncuyu sana 4 M ye veriyor. Burda sana satarken zaten 7 M zarar etmiş oluyor
anlaşmayı yaparken bunun bir kısmını telafi etmek istemesi normal. Yoksa neden versin.
4 istemez bunun fiyatı 11 der işine geliyorsa al. şimdi 11 verip almakmı daha karlı yoksa dört verip
karını paylaşmakmı. burda biz 7 M yi riske etmemiş oluyoruz.
yani en yüksek rakamından hesap edeyim

35-5 = 30 milyon kar..
15 milyon bize..
15 milyon Tottenham'a..

tottenham burda 20 kazanmıyor 20-11= 9 M kazanmış oluyor bu oyuncudan
değer kazandı sattın sen 15 tottenham 9 kazanıyor ve bu oyuncu o kadar edecek değere ulaştıysa
sana çok şey vermiş oluyor burdanda kazanıyorsun.
onun dışındaki bütün senaryolarda tottenham bu işi zarar olarak kapatmış oluyor.
4. senoaryoda bu anlaşma olmasa bile herşey sende 5 emi aldın oyuncu kötü çıktı
zaten zarar etmişsin demektir yani bu tottenhama karın yüzde ellisini vermekle alakalı bir durum değil.
ve bu hesabın dışında yapılan hiç bir hesap iyi niyetli yapılmış değil.
bu anlaşmadan hiç bir koşulda zarar etmiyorsun. 4. senorya zaten anlaşmayla alakalı bir senaryo değil
bir oyuncu alıyorsan nasıl alırsan al kötü çıkarsa satamazsan zaten zarardır. oyuncu alırken her zaman bu risk var.
Behehe
Sonra algi yapiyorsun diyor

Abi totnim da belki 11 vermemistir 1.1 vermistir adamin muhasebesinden sana ne
Belki 11i unuttu o

Çevrimiçi Necmi

Silkeleyecen ingilizi gomezde yapilan gibi yukarda yazdi ya bi arkadas oyle yapacan
19 milyon kiralamaa 5 milyon bonservis
Sunu yapsan guven de kaybedersin

O payi alma olayi olabilir ama sozlesmeyi gormek lazim
Mismus konusuyon necmi abi kiziyor sonra

Zaten mantikli islem de odur
Sartlarini koyar sozlesmeni iyi bir avukata yaptirirsin acik nokta birakmazsin

Nekodunun sozlesmesini fesih edelim seneye mayista sonra hazoranda imzalayalim totnimin zarar edecegini dusunen var mi?

ben düşünüyorum zarar edeceğini
adamlar bize 4 M ye sattı bunu 11 M ye aldılar her halukarda şu anda zararda değillermi.
bundan sonra satışda böyle bir anlaşma varsa en fazla zararlarını azaltırlar.

Çevrimdışı mylife1903

Ben transfere ya da taktigine karismiyorum, onu baskalari yapiyor zaten. Yorumdur bu.

Buragin ardindan net fw'imiz yok, bunu soyleyen herkes avci'dan iyi mi biliyor? Sartlardan dolayi

yapilan mecburi aciklamalari 20 yasindaki gencler de ayirt edebiliyor. Avci'nin basin toplantisinda

zamana ihtiyacim yok demesinden de sacma bir aciklamadir bu fikrimce. Avci sartlara uygun her seye evet diyor.

S.g' e de bu yuzden isinmamistim ben. Son 2 yil berbat futbolu disinda besiktas'in sartlari belli iken hal ve hareketleri

bitirdi gozumde. Avci'da ayak uyduruyor ama o besiktas'i firsat goruyorken mantikli davraniyor e birakin biz forumda

dillendirelim ne var bunda? Hem yanlis yerden daldin ben zaten avciya degil yonetime elestiri yapiyorum.
Avciyi elestirsen dalmazdi zaten
Yonetime dokununca daldi

Çevrimiçi tolga1903

Tamam da abi bu zihniyet her yerde var ama az ama bizdeki gibi çok. Muhabirlerin dedikleriyle yorum yapabiliyoruz ve tartışmanın sonu "söylediklerinin doğru olduğu ne malum?" sorusuna çıkıyor o zaman bizlere doğruyu gösterecek merci belli yani. Sonraki satıştan pay diye de bir seçenek var yani bunu uygulayan ilk kulüp biz değiliz bilsek hangi şartlara imza atıldığını çok daha sağlıklı tartışılır burada. Ama ben kâr üzerinden satışta oyuncuya ilk verdigimiz bonservisin de dahil edilmesine anlam veremiyorum. O parayı zaten vereceksin yani oyuncuyu satarken para kazanma hakkını eline almak için vereceksin. Ha çok aşmak istiyorsan 5 milyon euro'ya satıp kalan alacağını takas veya gs'nin yaptığı gibi menajerlik ücreti vs şeklinde alırsın tamam tottenham salak değil de uefa salak mı yemediği nane kalmadı şu gs'nin hani hık diyen yok.

Çevrimiçi Necmi

Behehe
Sonra algi yapiyorsun diyor

Abi totnim da belki 11 vermemistir 1.1 vermistir adamin muhasebesinden sana ne
Belki 11i unuttu o

bumu algı kasmak
he kardeşim he
belki unutmuşdur.
ben adamların muhasebesini tutmuyorumki adamlar kar ediyor dendiği için adamların satın aldığı fiyati söyledim
haklı çıkmak için hamuda kalkıyorsunuz.
kim haklı kim değil kim algı kasıyor kim kasmıyor istersen bırakalımda okuyucular karar versin.
ben hiç olmazsa mış muş belki falan demiyorum :D