Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2543962 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı savaş altay

takip ediyorum burda olsun sosyal medyada olsun oyuncularımızla alakalı hep geçmişe göre yorum yapılıyor.
Bu yanlış takım geçmişdeki anlayışla yönetilmiyor.
mesela Caneri ele alalım geçen sene resmen kara listedeydi. bu sene sistemin önemli oyuncusu oldu
sen düzgün sistem kurar o sistemin içinde oyuncuları yeteneklerine göre değerlendirirsen yüksek verim alırsın
caner hızlı oldu nedenide büyük ihtimal hocanın iyi tanıdığı limitlerini bildiği oyuncu olmasından kaynaklı
sosyal medyada bazı arkadaşlar geçen senede ileri gidiyordu demiş. bu sığ bir yorum geçen sene gidiyordu ama
direk kanatta gidiyor ve orta açıyordu. Bu sene bu oyunu oynamıyor orta saha sağ gibi olup içeri kaçarak oynuyor
zırt pırtta orta aömıyor. Bir sistemin dişlisi gibi haraket ediyor Biz geçen sene dörtlü defans oynuyorduk ileri gittiğinde geri gelmeyince
alanını boşaltıyor ordan açık veriyorduk. bu sene bunu oynamıyoruz maçın geneli üçlü defans oynuyoruz
canere biçilen görev savunma değil dizilim bu şekilde olunca üçlü defans açıkları kapatabiliyor geçen sene bu olmazdı
çünkü iki bek birden çıkıyor savunma iki stopere kalıyordu şimdi sabit üç stoperli oynuyoruz bu oyunda GG bek değil
stoper gibi oynuyor ruiz sol stoper GG sağ stoper vida merkez stoper gibi oynuyor.
burda caner parlıyor ama canerden sonra vida ön plana çıkıyor geriyi iki stopere bırakarak çok daha fazla hücum aksiyonunda bulunuyor
geriden süpriz golcü olarak geliyor. Bu sene ondan çok gol bekliyorum ikili rakamı görürsede şaşırmam
kötü oyuncu yoktur kötü hoca vardır doğru sistemle oyuncuların özelliklerini ön safhada tutarak maksimum verim alacak
şekilde oyun anlayışını oturtursan her oyuncudan verim alırsın sistemsiz oynarsan messi olsa çöp olur.
bizdeki fark bu işde caner birden futbola dönmedi sadece yeteneklerini kullanan bir hoca kenarda duruyor.
Biz son üç sene bir sistemimiz olmadığı için çok oyuncu harcadık.
göreceksiniz bu sistemde oturdukça ozi bile parlayacak. sistemli bir oyunda göze batan kötü olan hep bireysel oynayan oyuncular olur.
geçen senelerde hep söyledim bu takıma messi gelse çöp olur iki günde diye
gerçekten hoca yoktu oyuncular sahaya çıkıp ellerinden ne geliyorsa yapmaya çalışıyorlardı
sistem ve kollektif oyun olmayınca oyuncular arasında bağda kopmaya başladı. çok ağır yara var
allahtan oyuncu yapımız bunu kolay atlatır ve yeni çok oyuncu girince kadroya nisbeten
geçmişden gelen sıkıntıların yansıması az olur. aslında eski diyebileceğimiz oyuncularda
ljajic karius dorukhan burak güven roco bir yıllık oyuncu eski falan değil yani.
eski diyebileceğimiz bir atiba ile ozi var takımda onlarda sorun yaratmaz zaten.
bir yıl içinde takım tamamen yenilendi. birde gençleştirildi. şimdi olgunlaşmasını bekleyeceğiz.
Bir daha, yedek klubesinde bulunmasina ragmen hemen onunden orta acilmasina musade eden,

hatta bunun emrini veren teknik adam ugramasin bu klube. Gullespor olduk bir aralar cidden maclari

izleyesim gelmiyordu  :D.

Avci oyunculari iyi kullaniyor. Caner ok, quaresma gitti (  :lol: )

Çevrimdışı sozkul

Evet ara sıra gelip bir şeyler yazıyordu ancak her seferinde muhabbetin sonunda "hiçbiriniz bana layık değilsiniz" değip forum geneline hakaret edip kendince küsüp gidiyordu. Nedense bu kez dönmedi. Bişeyler bildiği doğrudur. Fakat çok daha bilgilileri kaybetti bu forum ve yine en az onun kadar bilgili bir çok insan var hala burada. Sürekli aynı ismi zikretmekle bu arkadaşlar gücenmiyor mu peki?

Olaylara pozitif yaklaşalım, sende  şu anda burada olmayan senin bahsettiğin o çok bilgili arkadaşları an, onlarıda yadedelim, hoşumuza gitmeyen şeyler yapıyorlarsa da mümkün olduğuncada burada olay olduğunda yüzüne karşı o esnada eleştirelim insanları,  ortamda yokken pek hoş olmuyor. Bir konuda birikimli olunca bazan karşı tarafa tartışma esnasında sert davranma olabiliyor, mesela @38life  da bu konuda birikimli, onunda tartışma uzayınca karşı tarafa biraz sert davrandığına tanık oldum. Ama ben her ikisinide okurken zevk alıyorum, bilgi biriktirmiş insanlara karşı hoşgörü marjım çok daha yüksek galiba. Bilgisiz insanların sertliklerine ise tahammülüm yok.
Bende geçenlerde burda değil ama iş hayatımda birisine sert davrandım, 25 yıldır fiilen dünyanın bir dolu yerinde çalışmış olduğum bir konuda birisi yanlış birşeyi iddia edip duruyordu, iki defa açıkladım doğrusunu baktım olmuyor. Sert bir ifadeyle konuyu kapattım. Sonra keşke yapmasaydım dedim ama. Yapmıştım bir defa.

Çevrimdışı sozkul

gs nefreti...Hayatta şundan daha zevk aldığım bir duygu yok.Adminin son paylaşımlarından sonra bir sentetik açtım bile  :lol:

Bilerek mi yapıyorlar, kendi yalanlarına mı kanmışlar yoksa kandırılmışlar mı?

Çevrimdışı savaş altay

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in “Üçlü Galatasaray’ın simgesi ve üretimidir, tüm dünyada yayılmaktadır” açıklamasına Beşiktaş hesabından gönderme geldi  :tabe:
Sosyal medyayi kotu kullaniyoruz iste, senelerdir niye besiktas marslari okuyorsunuz diye biz sokakta

tokatliyorduk bunlari. Bir ara hangi maci acsam bilmem ne gol gol gol, santrayla uclu ve en son duran toplar sonrasi

saldir bilmem neyim vs. Yahu tac tac, adamlar tacdan sonra soyluyordu. Bakma sen eski de olsa bilmeyenler mevcut;

top rakipdeyken iyi degildi sadece ama takimi ileri itme konusunda dolmabahcedeki atmosfer baya baya tekti. Her takimi

tutan insan en kiyririk da olsa avrupa macimizi izlerdi sadece atmosfer icin.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Bilerek mi yapıyorlar, kendi yalanlarına mı kanmışlar yoksa kandırılmışlar mı?
Hırsızlıklarıyla gurur duyan arsız bir topluluk sürüsü işte abi.Kandırılma yok her zamanki halleri

Çevrimdışı Arthur Dayne

Sosyal medyayi kotu kullaniyoruz iste, senelerdir niye besiktas marslari okuyorsunuz diye biz sokakta

tokatliyorduk bunlari. Bir ara hangi maci acsam bilmem ne gol gol gol, santrayla uclu ve en son duran toplar sonrasi

saldir bilmem neyim vs. Yahu tac tac, adamlar tacdan sonra soyluyordu. Bakma sen eski de olsa bilmeyenler mevcut;

top rakipdeyken iyi degildi sadece ama takimi ileri itme konusunda dolmabahcedeki atmosfer baya baya tekti. Her takimi

tutan insan en kiyririk da olsa avrupa macimizi izlerdi sadece atmosfer icin.
fener-ts maçında duymadın mı tribünleri;çocuklar inanın bestesini söylüyorlardı :lol: Tamam esasında Nazım'ım bir şiiri ama bunu tribünlerde söyleyen ilk biziz ama adamlar bunu kullanmaktan gocunmuyorlar.Diğer sarı kardeş de megafonlarla özel kayıt yaptırıp,desibel rekoru bizde diyorlar :lol: Neyse en azından uefa bile iplemiyor bunları da,desibel konusunda hala bizi birinci görüyorlar.

Çevrimdışı savaş altay

Hırsızlıklarıyla gurur duyan arsız bir topluluk sürüsü işte abi.Kandırılma yok her zamanki halleri
Her gs deplasmanindan once gs'li arkadaslarima 3'lu esnasinda keyif aldirmazdim. Daha yasanmadan

ne yapacagimi bilirlerdi. Kollarimi acar mutlu sekilde eslik ediyormus gibi kafami sallar, bitincede

ne yapacaksin yayiliyor iste derdim  :biggrinking:

Çevrimdışı Arthur Dayne

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Şu milli ara geçse de takımı görsek merak içerisindeyim. Bu sene bence Atiba yedek bekleyecek.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı mellfred

Google'a sordum da bulamadım, önümüzdeki haftaların maçlarının gün ve saatleri ne zaman belli olur acaba bir fikri olan var mı?
İlk maçı bize oynatırlar
Fiküstür belli değil daha

Çevrimdışı mellfred

Beşiktaş JK Gerede Kamp ve Dinlenme Tesisleri Açıldı!

Kampı açan biz kurdeleyi kesen başkaları
Başkan zor girmiş kadraja

Çevrimdışı mellfred

Diaby, Burak’ın yanında kanat forvet oynadığında gol yüküne ciddi katkı verecek diye Ümit ediyorum
Boyd lens ve N’koudou bu konuda zayıf kalacaktı
İyi transfer oldu bence
sıkışan maçlarda
güven Burak diaby yapıp kalan zamanda topa tutarız kaleyi
N’koudou lens ve boyd özellikle öne geçtiğimizde çalışacak karakterler
Bana kalırsa Bu sene iç saha maçları deplasmanlardan daha kabız olacak
bize gelen ölümüne kapanır i, zamana yatar
erken gol her zaman olduğu gibi yine kıymetli olacak

Çevrimdışı mellfred

Karius
Caner  ruiz vida Gökhan
            Elneny
 N’koudou Oğuzhan layic diaby
             Burak

Sanırım ideal olanı bu
deplasmanda Oğuzhan yerine atiba ya da dorukhan tercih edilir
bu sezon Burak’ı gereksiz sarı kartlar için uyarmalı
elimizdeki alternatifsiz nadide parça
sakatlık kaza bela gelmesin
UEFA’da yorulmasın
İyi geceler

Çevrimdışı mellfred

Önce beliktaşlı sonra Sarıyer’li güzel insan umut sarıkayadan

Çevrimdışı mylife1903

Kampı açan biz kurdeleyi kesen başkaları
Başkan zor girmiş kadraja

Herife bah besiktas baskanindan once besiktasin malini aciyor, insan utanir ya
Buyrun baskan der makasi verir azicik yanina gecer adam olan
Buralarin agasi benim havalarinda konusma yapiyor, sinirden bisi yazacam sonra necmi abiye yazik olacak, baskana sabir versin yaratan isi zor bunlara iki koyun versen yolda kaybeder ya da satar parayi cebe atar ulke yonetiyorlar sonra tolcu gelmiyor gelen topcu kaciyor
Sinirlendim mi utandim mi cozemedim duygu yogunlugunj ama kufur var yani

Çevrimdışı mylife1903

Karius
Caner  ruiz vida Gökhan
            Elneny
 N’koudou Oğuzhan layic diaby
             Burak

Sanırım ideal olanı bu
deplasmanda Oğuzhan yerine atiba ya da dorukhan tercih edilir
bu sezon Burak’ı gereksiz sarı kartlar için uyarmalı
elimizdeki alternatifsiz nadide parça
sakatlık kaza bela gelmesin
UEFA’da yorulmasın
İyi geceler
Amuda kalkip aynaya bakip mi yaziyon
Bence de boyle oynar ama sanki dodo daha iyi olur gibi
Ayrica atibadan umidi kesenler var 3 senedir her sene umidi kesiyorlar sonra gelip oynuyor
Diabi tiransferi iyi oldu  quaresma gidince toplamda 1 gol eksigim vardi hesapta diabi gelince 10 yazdim ona

Bence cok faydasini gorecez onun rakipleri guzel hirpalayacak.
Enkodu konusunda hala bisi dusunemuyorum sanki parasi cok gibi geliyor yarisina 4-5 milyon bagladik macini izlesen maci yok cocugun, insallah parlar
Biyd biraz sakin ama bence bu yeni tiransferlerden buyuk takim oyuncusuna en cok benzeyen o birauru meziyeti var cocugun sanki faha komple topcu gibi bu kesme zencilerden ama havasini nasil bulacak nezaman bulacak belirsiz azicik kipirdanmasi lazim

Bi tane yerli sitoper alaydik keske yasli ligi bilen kasarlanmis bir oyuncu yabanci da olabilirdi sayisal eksik orda layicin yedegi yok falan onu hallederiz de
Vida kirmizi gorup ruiz salatlanirsa fena olur defans
Sakatlanir ceza alir diye kotu niyetli pilan yapilmaz o konuda hoca hakli ama rokoya falan guvenip oynatmak cok buyuk risk.

Ha bide solak sayisi artti en sevindigim is o oldu
Gecen sezon bi solak canerle adriydi oyle takim mi kurulur

Çevrimdışı mylife1903

Admin cok ince sokmus gsye onlar anlamaz
Daha acik secik soksun taraftar arkasinda
Boyle boyle tek yurek olur camia
Azicik cevap verin sokun sokusturun sunlara azitti herifler

Bugun ucluyi sahiplenen yarin serefimizlw oynuuoruz hakkimizla kazaniyoruz der

Bi de cikmis yayonci kurulasa sopa gosteriyor, hadi hadi keretalar sizi sayemizde dekoder satacaksiniz diyor, trtden besiktasa yakin recber ile fbye yakin feridunu sutlatmislar yerlwrine ayhan ile peruklu gelmis. Serkan recberin sutlanmasi normal besiktasa yakin durmaya baslamisti da fbli feriduna nasil dokundular o garip

Bah ftye kazanirken ustelik hakemin fahise hatalariyla kazanirken cikip ona buna posta koyuyor, dogrusu budur

Çevrimdışı tuncaboylu

Admin cok ince sokmus gsye onlar anlamaz
Daha acik secik soksun taraftar arkasinda
Boyle boyle tek yurek olur camia
Azicik cevap verin sokun sokusturun sunlara azitti herifler

Bugun ucluyi sahiplenen yarin serefimizlw oynuuoruz hakkimizla kazaniyoruz der

Bi de cikmis yayonci kurulasa sopa gosteriyor, hadi hadi keretalar sizi sayemizde dekoder satacaksiniz diyor, trtden besiktasa yakin recber ile fbye yakin feridunu sutlatmislar yerlwrine ayhan ile peruklu gelmis. Serkan recberin sutlanmasi normal besiktasa yakin durmaya baslamisti da fbli feriduna nasil dokundular o garip

Bah ftye kazanirken ustelik hakemin fahise hatalariyla kazanirken cikip ona buna posta koyuyor, dogrusu budur
10-15 gün önce Feridun Galatasaray'a Fetö'cü imasında bulundu.

Galatasaray taraftarı organize olup tepki gösterdi, bu özür falan diledi ama kovuldu 2-3 gün sonra.

Serkan muhtemelen Bein'a geçecek.

Peruklu kim?

Çevrimdışı mylife1903

10-15 gün önce Feridun Galatasaray'a Fetö'cü imasında bulundu.

Galatasaray taraftarı organize olup tepki gösterdi, bu özür falan diledi ama kovuldu 2-3 gün sonra.

Serkan muhtemelen Bein'a geçecek.

Peruklu kim?

Feridun da fb potaya girsin gslilerden beter olacak adamdir ya

Dayi denilen besiktaslimsi gs formasi giymis
Bu fetoculerin ga sevgisi nereden geliyor bi anlasak cok seyi cozeceZ

Çevrimdışı sametbagan

Amuda kalkip aynaya bakip mi yaziyon
Bence de boyle oynar ama sanki dodo daha iyi olur gibi
Ayrica atibadan umidi kesenler var 3 senedir her sene umidi kesiyorlar sonra gelip oynuyor
Diabi tiransferi iyi oldu  quaresma gidince toplamda 1 gol eksigim vardi hesapta diabi gelince 10 yazdim ona

Bence cok faydasini gorecez onun rakipleri guzel hirpalayacak.
Enkodu konusunda hala bisi dusunemuyorum sanki parasi cok gibi geliyor yarisina 4-5 milyon bagladik macini izlesen maci yok cocugun, insallah parlar
Biyd biraz sakin ama bence bu yeni tiransferlerden buyuk takim oyuncusuna en cok benzeyen o birauru meziyeti var cocugun sanki faha komple topcu gibi bu kesme zencilerden ama havasini nasil bulacak nezaman bulacak belirsiz azicik kipirdanmasi lazim

Bi tane yerli sitoper alaydik keske yasli ligi bilen kasarlanmis bir oyuncu yabanci da olabilirdi sayisal eksik orda layicin yedegi yok falan onu hallederiz de
Vida kirmizi gorup ruiz salatlanirsa fena olur defans
Sakatlanir ceza alir diye kotu niyetli pilan yapilmaz o konuda hoca hakli ama rokoya falan guvenip oynatmak cok buyuk risk.

Ha bide solak sayisi artti en sevindigim is o oldu
Gecen sezon bi solak canerle adriydi oyle takim mi kurulur

nkudunun yarısını almadık tamamını aldık.Topçu gitmek istemedikten sonra iyi çıkarsa sözleşmesi bitene kadar oynatabiliriz.

Sadece satacağımız zaman 5 milyon üzeri her yüroyu fifti fifti paylaşacağız.5 vedaha aşağı rakamlar tamamen bizim oluyor.

Sağ bacağını aldık sol yanı sadece bizim muhabbetleri gerçekten çok sığ kalıyor.Aydınlatmak istedim

Çevrimdışı MUSTAFA_

nkudunun yarısını almadık tamamını aldık.Topçu gitmek istemedikten sonra iyi çıkarsa sözleşmesi bitene kadar oynatabiliriz.

Sadece satacağımız zaman 5 milyon üzeri her yüroyu fifti fifti paylaşacağız.5 vedaha aşağı rakamlar tamamen bizim oluyor.

Sağ bacağını aldık sol yanı sadece bizim muhabbetleri gerçekten çok sığ kalıyor.Aydınlatmak istedim
Zamanında Oğuzhan Özyakup için de bu durum geçerliydi ama sözleşmesi bitince bu ortadan kalktı. N'koudou bize yarar sağladıktan sonra isterse tek bacağı bizim olsun. Doğmamış bebeğe don biçmeyi çok seviyoruz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Zaten fiziki olarak yarısını almaktan bahsetmiyor. Yarısı için verilen paranın çok olmasını sorguluyor. Yarısını aldık yarı performans verecek falan diyen görmedim.

Çevrimdışı mylife1903

Zamanında Oğuzhan Özyakup için de bu durum geçerliydi ama sözleşmesi bitince bu ortadan kalktı. N'koudou bize yarar sağladıktan sonra isterse tek bacağı bizim olsun. Doğmamış bebeğe don biçmeyi çok seviyoruz.
Kalktigi nerede yaziyor

Çevrimdışı mylife1903

Zaten fiziki olarak yarısını almaktan bahsetmiyor. Yarısı için verilen paranın çok olmasını sorguluyor. Yarısını aldık yarı performans verecek falan diyen görmedim.
Zaten yarisi degildir nakit paran degerli sonucta
Adamlar 7 istemistir %10 falan pay
Pazarlik derinlesince 4-5 milyon konusulunca yarisini veririz falan gibi bi orta noktada bulusulmustur

Oyuncunun kalitesinden ya da kalitesizliginden bahsetmiyorum sanki diabi gelince butceyi yanlis mi kullanmis olduk ordan emin degilim
Boyd zaten var 2.5 basmisin sanki bi stoper bi kalipli santrafora ayrilabilirdi gibi bir noktada kaldim larar veremiyorim
7 tane adam geldi zaten bu sene
Gecen sene en az 6 adam lazim diyordum kadro kotu diyordum
Hala daha eksik var ideal icin
Bence yeterli gibi gozukuyor kagit ustunde Az zaman lazim
Su 3 hafta hakemler tirpani vurmasa 9 puan yapmistik havaya giriyorduk

Gelenlerin ne yapacagini zaten zaman gosterecek biraz degisik tipli cocuklar aldik
Misirli falan da geldi begeniuorum ama guvenemiyorum kuzey afrikalilara

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kalktigi nerede yaziyor
Zamanında bu olay olmuştu. Sözleşme imzalamak için boşa çıkmasını bekleyip öyle imzalamıştık.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★