Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2549530 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mylife1903

Mal beyanı böyle yapılıyormuş demekki. Hep merak etmiştim.. :)

utanmaz bunlar
Bunlar bi sebepten gsli hep

Çevrimdışı ProjectOrigin

https://twitter.com/PozitifSport/status/1238520486042238976?s=19

Bunlaaaaar afedersiniz cinconlu

Bu arada yönetimimiz şu gündemi çok güzel bulandırdı nokta atışı  :evillol:
[ Son Düzenleme: 13 Mart 2020, 22:00:13 ProjectOrigin ]

Çevrimdışı cursedofdragon

https://twitter.com/PozitifSport/status/1238520486042238976?s=19

diyorum size gs'li olupta akıllı olan daha önce hiç görmedim diye sağ olsunlar her gün beni haklı çıkartıyorlar :D

Bunlaaaaar afedersiniz cinconlu

Bu arada yönetimimiz şu gündemi çok güzel bulandırdı nokta atışı  :evillol:

hep kıskanırdım odak noktasını başka tarafa çok iyi çekiyorlardı şimdi sıra bizde yönetim bunu iyi başarıyor :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Orhan_

Umarım 86-87 yılında da savcılığa başvuru falan yapılmış ve dava açılmıştır. Eğer öyle yapıldıysa işimiz kolay şampiyonluğu bence geri alabiliriz. Üstüne üstlük bu olay nedeniyle uğradığımız zararları da tazmin edebiliriz.

Haksızlığı ortadan kaldırmak gibi bir niyet olsun bu durumlar aşılamaz mı? Özel izinler çıkar, yeni bir düzenleme getirebilir sanki?

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Uzun zamandan beri gslilerin ilk defa bize kin ve sinir yaptığını görüyorum.
Bugün arkadaşlarım falan anlamsız şekilde oynansın maç gelin fark atalım falan dediler ki normalde rahat şekilde aa yeneriz falan derken ilk defa onlarda o hırsı hissetim.

Sanırım bu sefer başardık, yıllarca bizim gereksiz intikam vs duygularıyla dolup ölüm-kalım maçınlarındaki başarısızlıktaki o duyguyu bu sefer onlar hissediyor. Bizim yapmamız gereken çok basit, sakin olmak. Sakin olursak ilk defa onları kendi silahıyla vuracağız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Uzun zamandan beri gslilerin ilk defa bize kin ve sinir yaptığını görüyorum.
Bugün arkadaşlarım falan anlamsız şekilde oynansın maç gelin fark atalım falan dediler ki normalde rahat şekilde aa yeneriz falan derken ilk defa onlarda o hırsı hissetim.

Sanırım bu sefer başardık, yıllarca bizim gereksiz intikam vs duygularıyla dolup ölüm-kalım maçınlarındaki başarısızlıktaki o duyguyu bu sefer onlar hissediyor. Bizim yapmamız gereken çok basit, sakin olmak. Sakin olursak ilk defa onları kendi silahıyla vuracağız.
Keşke bu maç corona virüs dönemine gelmeseydi de daha çok eğlenseydik  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Orhan_

Olabilir belki bizi bile algılarına kaptırdılar nasıl bir yapılanmaysa. Ama ergun'un zamanında "teşvik primi suç değil verdik" açıklaması da var böyle rahat rahat konuşamazdı tahminim bir yaptırımı olsa. Bizim şu doping olayının üstüne gitmemiz lazım eğer tahmin ettiğim gibi dopingde itiraf halinde süresi ne olursa olsun yaptırım uygulanıyor ise ki en azından olimpiyatlarda böyle oradan yürüyebiliriz. Beşiktaşlı sağlam bir spor hukukçusu işi takip etsin tüm iç hukuk yollarını tüketsin ne olacak bu camiaya atılan her çamur yaratılan her intiba bizim için kârdır.
O dönemin yasalarında "teşvik primi suçtur" diye bir ibare yoktur belki buna dayanarak sallıyorlardır ama o dönem sporda eşitlik ilkesine ait bir kanun varsa bunu bizim bilmemiz gerekir.

21 Mayıs 1923'te Fifaya, 1962'de uefaya tam üyelik yapmış olan federasyon 1979 yılında güven maddelerine eklenmiş bu hükmüde kabul etmiş oldu;
"Madde 4: Güven ortamı oluşturmak ve kulüplerin adil yarışma haklarını korumak"
   (Cem Göncü'nün twitinden aldım bu kısmı)

Şimdi dediğim gibi maddeler içinde "teşvik primi suçtur" ibaresi yoktur belki ama yukarıdaki genel kapsamlı hüküm içerisinde teşvik primi de yer alır. Tabi daha sonra teşvik primi özel olarak belirtilerek yasaklanmış ama benim aklıma önceki ayyuka çıkmış olayların üzerine süngeri çekebilmek ve algıyı asıl hükümden uzaklaştırmak için bizzat bu leşlerin yaptığı bir hamle olarak bile okuyabiliriz. Bu biraz fantezik bir yaklaşım gibi görünecektir ama bu ülkede bu leşlerden her türlü sinsiliği beklerim.

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı ozankarakoc

Adam "ben bir gerizekalıyım" diye twit atsa bu kadar gerizekalı görünmezdi.

Gerçekten çok vahim ya... İnsan intihar eder valla böyle bir şey yaşasa...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Uzuldum mu? Yok uzulmedim sevinmedim tabi (Hakaret Yasak)₅ degiliz ama gsnin bile yopcusuna olsa belki uzulurdum yok onlara da uzulmezdim

Lan besiktasla ugrasanin cocugu olmaz

Ankaragücü'nün tecrübeli futbolcusu Sedat Ağçay, Rizesporlu Diomande'den kafasına aldığı darbe sonrasında hastaneye götürüldü. Kulübün resmi açıklamasında Sedat'ın sol elmacık kemiği ve yan göz kemiğinde kırık tespit edildiği ifade edildi.

Çevrimdışı mylife1903

Gerçekten çok vahim ya... İnsan intihar eder valla böyle bir şey yaşasa...
Ya bunlar iktidara yalama cektikce iyi benzemisler
Uzum uzumu yalaya yalaya severmis

Simdi ofrekord sorsan
“abi utanmiyormusunuz, insanlar anladi bu sefer fazla abarttiniz”
Utanmak mi, sebep?

Çevrimdışı haluk.m

Pazar günü maçın oynanacağını ihtimal vermiyorum, hatta futbolcu ve antrenörlerinden birinde corona çıkarsa şaşırmam.

Son şahit olduğum muhabbetlerden sonra futboldan soğumaya başladım(renklilerin pis ağızları ve kanunsuzluğu, haramı hak görmeleri). Bir gün bu cinconlu parazitlerden biri elimde kalacak diye korkuyorum..  :s20:

Çevrimdışı mylife1903

Tivitir ortamina baktim azicik

Kac tane sampiyonlugumuz calinmis tartismasi var

Fb ile basmak lazim ama fb ile basinca 2004u kabul etmis oluyoruz
Ayrica fb ile azicik basarken ts ile daha cok basmak lazim
Ts 2006 2011 isterken 2004 siralama yuzunden bize kalmasa da tsye zorlamak lazim
Tsnin gssi de bu fb oluyor
Ayrica 30 sene geriye gidilecekse
Fb 96 yilindan dolayi tirsabilir
Vanslora tesvikleri gonderirken de suc degildi diye zirlama cikar

Tsnin gucu yerinde ibbnin de gucu belli
Iktidar degismeden su isi halleymek lazim
Bu 86 sezonu cok gose batan sezon 8-0 sezonu var
96 sezonu fetoculukten gider 2018i de koymak lazim ama o sezon da dedigim gibi ileride basimiza bi is gelmesin diye ikinci bile yapilmadik.

Daha sadece siralama degil
Bir suru isler oldu haluk ulusoy zamani
Mesela clye gitmemiz falan cok engellendi
Oturup butun maclari izletip vidyolari yaptiracaksin
Ayrica dusen takimlar var sike ile

Çevrimdışı mylife1903

Pazar günü maçın oynanacağını ihtimal vermiyorum, hatta futbolcu ve antrenörlerinden birinde corona çıkarsa şaşırmam.

Son şahit olduğum muhabbetlerden sonra futboldan soğumaya başladım(renklilerin pis ağızları ve kanunsuzluğu, haramı hak görmeleri). Bir gün bu cinconlu parazitlerden biri elimde kalacak diye korkuyorum..  :s20:
Bu onyekuru hasta falandi geldiginde
Afrikada kapti sitma falsb bisiler oluyordu

Simdi o koronayi once saklar bunlwr
Sonra islerine gelince yanlis teshis koronaydi
Ligler iptal edilsin kupa bize verilsin ilk bizim topcumuza bulasti derler
Ha utanmazlar hasa

Çevrimdışı mylife1903

Su tesvik pirimi olayini anlamayan besiktasli arkadaslar var
Renkli algisina gelip yahu zaten rakip iyi oynamakla mukellef veriyorsa versin ne kadar iyi oynayabilir, mantigi hakemi de yenecez vermiyorsa bi gol daha atariz kafasidir

Aimdi tesvik soyle oluyor
Yillik 200 kazanan anadolu takimi oyuncusuna 200 basiyorsun tek mac icin
Sonra noluyor bunlar aralarinda toplanip bi miktar hakeme de sakal atiyorlar
Tesvikli oynayip kiramponu enseden sokarken hakem de azicik baska yere bakiyor
Tesvik hakem sikesine donuyor
Ustune doping
Saha icinde nasil etkiliuor mesela tolgay gibi oynuyon al ver oraya buraya birinin arkadina saklan derken
Tesvik gelince ulan au kornere gidem bi cakam kafayi diye dusunmeye basliyorsun

Mac temiz olmuyor
Ankaragucu macinda hakemden gol yerken hakemin ne isi vardi kalenin icinde kimse sormuyor
Adam gol kovaliyor ekmeginjn pesinde
Mactan sorna da utanmadan auta gidiyordu bana carpmasa diyirdu herif

Çevrimdışı mylife1903

Su zamaninda erbskan hocaya nasi kufur edip dalga gectiysek bu aziz basgana da ayni muamele yapildi
Erbskan hica baba vanga gibiymis vallahi izliyorsun kimin ne mal oldugunu tak tak tak anlatmis uyarmis, allah rahmet etlesin
Aziz basganin da parasini versin once ali koc mal mal topcu alacagina el kadar cocugu var adamin bu yasta gencecik karisi var, parasiz kalir falan kari kacar cocukla kaliverir aziz basgan birbasina

Bu gsyi mesela bizim bilgili yd fo boyle konusamadi
Tirsak herifler
Kendi gotlerini gorseler yara var diye hastaneye kosacak tiplemeler

Su feto kartini bile oynayamadiniz gsye

Hadi onu gec su calinan kupalari neden fundeme getirmediniz boyunuz posunuz devrilsin ucunuzun de birbirinden farki yok
Lan insan olan aziz basgan su lafi ettikten sonra
Aciklama yapar yuklenir
Mesut bakkal soyleyince gjndem olmadi bu olay bu yonetim ustune gitti
Zamaninda malatyalisi genclerlisi herkes itiraz etti
Daha eskisehirin calinan kupasi var onu da versinler

Sonra at yalani sileyim inanani, tiribunden gelmeymis, sabri abi yusuf abi, hadi len orda
Giremeyecek o sitada bu fo, kendi yaptigi sitada giremeyecek, vatan hayini gibi bisi, hayin besiktasli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu GSliler ne kadar saçma hareket ediyorlar. İşinden olacak kadar da uzatmazsın olayı. Hastalıklı bir camialar  :tabe:

https://twitter.com/Karahanpildeer/status/1238524356927664130

https://twitter.com/senolumut/status/1238706611608223744

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sozkul

Bu GSliler ne kadar saçma hareket ediyorlar. İşinden olacak kadar da uzatmazsın olayı. Hastalıklı bir camialar  :tabe:

https://twitter.com/Karahanpildeer/status/1238524356927664130

https://twitter.com/senolumut/status/1238706611608223744

Takipçisi olmak lazım..

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/sporcope/status/1238749643519000577?s=19
Vallahi efsanelerimiz konuşmasa daha iyi adam teşvik aldık doping yaptık diyor ortalığı sizlerde ayağa kaldıracağınıza yapılan açıklama bu yazık

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/sporcope/status/1238749643519000577?s=19
Vallahi efsanelerimiz konuşmasa daha iyi adam teşvik aldık doping yaptık diyor ortalığı sizlerde ayağa kaldıracağınıza yapılan açıklama bu yazık

Buna mama mı attılar ne yaptılar bilmem!

İnsanın ne yaptığı kendini ilgilendirir, kimse kendi başına doping yapana laf etmiyor. Ulan rakibimiz organize olup at hapı vermiş karşı takım futbolcularına, Mesut hoca da çıkmış normal olmadığı için özellikle bu olayı anlatmış.

Bir de başkan olmasını falan istiyordu bazı taraftar bu yancının.
[ Son Düzenleme: 14 Mart 2020, 13:00:38 Erman1903 ]