Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2555056 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mart 2020, 12:44:54
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Bu maçın ertelenmemesi lazım.
2 gün sonra isterse ertelesinler.

Ben bunlar kadar yüzsüz bir camia görmedim ülkemizin sırtına yapışmış kene resmen.  :s20:

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben bunlar kadar yüzsüz bir camia görmedim ülkemizin sırtına yapışmış kene resmen.  :s20:

oyuncularımızdan birinde virüs belirtisi var diyerekten bile erteletmeye calısabilirler her şeyi yaparlar.

yapmayacakları şey yok.

Çevrimiçi Necmi

yok hayır mı diyecekler abi anında kabul ederler ben bunlar kadar ağlak bir klüp daha önce hayatımda görmedim bunlar hariç 17 takım var tek bunlar ağlıyor zannedersin sadece bunların macı seyircisiz diğer maclar seyircili.

Bir 3 puan bir kupa uğruna yapmayacaklrı şey yok isterse bir sürü insan ölsün umurlarında olmaz böyle aşağılık bir camia olamaz ya.

Nerden baksan tutarsızlar bir gün öncesinde 50 bin kişi gelecekken sıkıntı yok iyi dezefenkte ettik seyircisiz olunca hemen R ertelensin kahveler,kapalı yerlerde izleyecekler filan dün stada 50 bin kişi sokuyordun ya demezler mi adama yüzsüzlükte başka bir boyut.
ya neyi konuşuyoruz kıraç canlı yayında açıkladı avrupadan bir takım almak istiyoruz Türkiyeye birşey olursa galatasaray adı
yok olmasın diye dedi. adamların zihniyeti ülke yok olsun ama gs yok olmasın zihniyeti.

Çevrimiçi Necmi

Abi seyircili seyircisiz tartismasina giremezdik biz
Seyircisiz olurdu
Ertelensin ertelenmesin onu tartismaya baslardik direkt

Herifler golu guzel yedi simdi hirs yaparlar iyice
pazar akşamı maçdan sonra ertelenme isteklerine destek verebiliriz
yalnız kalmasınlar :D
bu arada adamlar şampiyonluk yolunda oynayacakları en önemli iki maçı içerde seyircisiz oynanacak
hoplamaları normal başak maçıda bu araya giriyor deplasmanda ama avantaj olmuyor onlar için adamların zaten taraftarı yok

oynayacakları 5 maçın 3 tanesi içerde Beşiktaş antep ve ts maçları ciddi önemli maçta saha avantajını yitiriyorlar
iki maç dışarda biri başak maçı hiç saha dezavantajı olmuyor. onlar hoplamayacakta bizmi hoplayacağız :D

Çevrimiçi Necmi

bu kararı tff almadı hükümet kararı
bu kararı değiştirecek bir güç olmaz herhalde bir takım için değil tüm lig için alınmış bir karar herkes eşit etkileniyor :D
böyle bir karar alıp dünyaya ilan edip iki gün sonra pardon vaz geçtik iptal ettik gibi bir şey yapamazlar
her halde :D
dayanalım koltuğumuza çekirdeklerimizide alalım çitleyerek hoplamalarını izleyelim.

Çevrimiçi Necmi

bu arada herkes kişisel hijyenine dikkat etsin klavyelerini kolonya ile silsin yazı yazmadan ellerini kolonya ile yıkasın foruma corona virüsü bulaştırmayalım :bandit:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

corona çıktığından bu yana ölü sayısı 4900 olmuş 3600 ken aynı zamanda normal mevsimsel gripden
ölenlerin sayısı 52000 di. o nedenle evet abartılıyor biraz.
hastanelerde hiçde kim ölsün kim kalsın diye karar verilmiyor ölüm oranı 4 enfekte olanların büyük çoğunluğu
farkında olmadan ayakta iyileşiyor birde ölüm yaşlı insanlarda görünüyor yada bağışıklık sistemi düşmüş olanlarda
salgının dünya genelinde olduğunu düşünürsek bu rakamlar dikkate alınmayacak kadar küçük kalıyor aslında
salgın varmı var dikkatli olmak gerekiyormu gerekiyor ama çokda tehlikeli birşeyle karşı karşıya kalmışız gibi davranmamak lazım
iranda yakında virüsle mücadele etmek için alkol içip ölenlerin sayısı virüsden ölenleri geçecek gibi duruyor
birileri toplumda panik butonuna bastığı için alkol iyi geliyor diye sahte alkolden patır patır gidiyorlar.
o nedenle toplumu paniğe sürükleyecek abartılardan kaçınmak lazım.
sürekli ortalıkta dolaşan mesajlar ciddi ciddi anlatıyorlar sende dinliyorsun mesajın sonunda mış kelimesi geliyor
82 M luk ülkede herkes duyuyor ama nedense bire bir yaşamış kimse çıkmıyor.
bak basit söyleyeyim dünya genelinde 135 binmi enfekte varmış nasıl oluyorda hastaneler bakamamış
ya bu kadar hastayla Türkiye bile tek başına mücadele edebilir tüm dünyadan bahsediyoruz.
kaldıki bunların yarısı çindeydi adamlar üç günde hastane kurdular
biz ülke olarak yeni tanışmış olabiliriz ama 14 gün süresi olan bir salgın dünyada kaçıncı ayını yaşıyor
yeni değil ciddi yayılmış durumda yani oranlar başlangıç safhası oranları değil.
hem biz türküz bize birşey olmaz :D
aslında bu lafın bir dayanağıda var 54 yaşındayım dünyada çok salgın oldu ama ben ülkeyi etkileyen bir salgın hatırlamıyorum
bizi her  zaman teyet geçiyor. yada ciddiye alınmayacak kadar düşük oranda oluyor.
virüsün en ciddi yayılma riski olan kış ayını bu ülke korunarak geçirebildi.
Abi Haber kaynağını çok güvenilir olmasa da ( Atv)

Şimdi izledim şuanda Cin de virüsün yayılma hızı bayağı yavaşlamış , hayat normale dönmeye başlamış , Wuhan da Sırf Koronona virüs için kurulan hastanelerden sonuncusu da kapanmış , doktorlar maskelerini çıkararak poz vermiş , videosu var
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sozkul

Bakanlık zor iş takım elbise giy mesai saatin belli olmadan ordan oraya koştur. Zora gelemem  :biggrinking:

Maçı erteleyecekler mi peki? sen biliyorsun bu işleri..

Çevrimiçi Necmi

Ayne katılıyorum abi zaten Günde 2 sefer dus aldıkları için pis kokularını ortmek icin parfumu bulmuşlar

Medeniyet , temizlik ve yıkanmayı Avrupalılar Müslümanlardan öğrendi buda mi yalan ?

Geçen profesörün biri ellerinizi dirseklerinize kadar yıkayın , ağzınıza , burnunuza Su verin diyor , Abdest alın diyor resmen yani buda tesadüfdür şımdı
evet bu büyük yalan
müslümanlar derken  türklerle müslümanları aynı kefede tutma derim tuvaletleri geldiği anda yere çömelip sıçan insanlarmı
öğretmiş temizliği türkler evet hijyenik bir toplumdur ama bunun müslümanlıkla alakası yok
avrupaya gelince ilk şehirleri yaratan toplum herşeyi yapmayı öğrenmiş ama becerip bir tuvalet yapmayı öğrenememiş
hala evlerinde sokakta giydikleri ayakkabıyla dolaşıyorlar temiz toplum falan değiller.
tuvaletlerinde taharet musluğu olmayan insan temizlikten bahsetmemeli :D
bu salgınlardan türk toplumları genelde fazla hasar almadan geçer. bu bence toplum alışkanlıklarıyla alakalı bir durum rastlantı olamaz
bu arada iranı unutma en fanatik müslüman toplum birde kapalı toplum ama corona virüse dibine kadar batmışlar :bandit:
müslümanlık onlara hıjyeni pek öğretememiş demekki :D

Çevrimiçi Necmi

Abi Haber kaynağını çok güvenilir olmasa da ( Atv)

Şimdi izledim şuanda Cin de virüsün yayılma hızı bayağı yavaşlamış , hayat normale dönmeye başlamış , Wuhan da Sırf Koronona virüs için kurulan hastanelerden sonuncusu da kapanmış , doktorlar maskelerini çıkararak poz vermiş , videosu var
çin kontrol altına aldı gerilemeye başlamış çinde.
zaten hazirana kalmadan bitecek deniyor. protein bazlı bir virüsmüş
ve uv ışınlarına dayanamıyormuş buda havalar ısındıkça güneş aktif oldukça
yayılma gücünü yitirir demek oluyor.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

elhamdülliah %99,99 müslüman bir ülke de yaşıyoruz :) bunlar hep aşırı müslümanlıktan oluyor :) yunusu da kandırmayı başarmışlar maalesef :)

Müslüman oranı yüzde 90'ı geçmez bence. Genclerde hele yüzde 50 var ya da yok.

Çevrimiçi Necmi

pazar gecesi destek verirsek neden olmasın :D

Galatasaray'ın renk değişimi;

12.03.2020 Öğlen: "Maçların seyircisiz oynanması için provakatörler lobi yapıyor."

12.03.2020 Akşam: "Sağlık Bakanlığı'nın seyircisiz kararını sonuna kadar destekliyoruz."

13.03.2020: "Seyircisiz oynamak yerine 15-30 gün erteleyelim."
gs kadar nefret ettiğim bi kulüp yok adamlar çok sinsi her şey beklenir bunlardan.

Maç erteleme yok abi rahat ol. Bugün 20.00 de iki mac var hele onlar bi oynasın seyircisiz hic iptal olmaz. Almanya iptal etti ama bu hafta hariç dedi. Okulları tatil ettik ama pazartesiden itibaren dendi. Çok vaka olursa ileride erteleme olabilir ama bu hafta olmaz.

Çevrimiçi Necmi

Müslüman oranı yüzde 90'ı geçmez bence. Genclerde hele yüzde 50 var ya da yok.
çelişki var mesajda biz genç nüfusuz  genelde %90 olup gençlerde nasıl %50 olabilir :D
insanlar fazla asılıyor bu konuya bence Türkiyede müslümanların sayısı %60 bile yoktur
yakın bir gelecekte ataistlerle müslümanların sayısı eşitlenebilir bile %90 ları nereye bakıp hesaplıyorlar
benim çevremde inananların sayısı yok denecek kadar az mumla ararsın.
çevremde genç nüfus değil :D

çelişki var mesajda biz genç nüfusuz  genelde %90 olup gençlerde nasıl %50 olabilir :D
insanlar fazla asılıyor bu konuya bence Türkiyede müslümanların sayısı %60 bile yoktur
yakın bir gelecekte ataistlerle müslümanların sayısı eşitlenebilir bile %90 ları nereye bakıp hesaplıyorlar
Genç derken 18 yaş altını kastetmiştim :) Benim çevremde de ateist oranı yüzde 60 deist oranı yüzde 35 falandır.

Çevrimiçi yaço58

SON DAKİKA 🔥 - Litvanya Basketbol Federasyonu, #coronavirus nedeniyle sezonu sona erdirerek Zalgiris'in şampiyon ilan edildiğini açıkladı.
Tff de sezonu sona erdirip gsyi şampiyon ilan ettiğini açıklasa kimse şaşırmsz bunlar akşamına da kutlamaya çıkarlar öyle şeref yoksunları

Çevrimdışı sozkul

gs kadar nefret ettiğim bi kulüp yok adamlar çok sinsi her şey beklenir bunlardan.

Ben Mustafa Cengiz'i hasbelkader bir nedenle dinlersem, kötü oluyorum, elime böyle vıcık vıcık birşey bulaşmış gibi, hemen kapatıyorum..

Çevrimiçi Necmi

SON DAKİKA 🔥 - Litvanya Basketbol Federasyonu, #coronavirus nedeniyle sezonu sona erdirerek Zalgiris'in şampiyon ilan edildiğini açıkladı.
Tff de sezonu sona erdirip gsyi şampiyon ilan ettiğini açıklasa kimse şaşırmsz bunlar akşamına da kutlamaya çıkarlar öyle şeref yoksunları
bunlar toplum paniği işde ama böyle saçmalıkmı olur
burda öyle birşey olsa bunun muhasebesi yüz yıl sürer :D

Çevrimiçi Necmi

Ben Mustafa Cengiz'i hasbelkader bir nedenle dinlersem, kötü oluyorum, elime böyle vıcık vıcık birşey bulaşmış gibi, hemen kapatıyorum..
sadece cengizmi buna vıcık vıcık hissettirmeyen bir gs li söyleyebilirmisin :alala  evlat olsa sevilmezler :D

Çevrimdışı Orhan_

evet bu büyük yalan
müslümanlar derken  türklerle müslümanları aynı kefede tutma derim tuvaletleri geldiği anda yere çömelip sıçan insanlarmı
öğretmiş temizliği türkler evet hijyenik bir toplumdur ama bunun müslümanlıkla alakası yok
avrupaya gelince ilk şehirleri yaratan toplum herşeyi yapmayı öğrenmiş ama becerip bir tuvalet yapmayı öğrenememiş
hala evlerinde sokakta giydikleri ayakkabıyla dolaşıyorlar temiz toplum falan değiller.
tuvaletlerinde taharet musluğu olmayan insan temizlikten bahsetmemeli :D
bu salgınlardan türk toplumları genelde fazla hasar almadan geçer. bu bence toplum alışkanlıklarıyla alakalı bir durum rastlantı olamaz
bu arada iranı unutma en fanatik müslüman toplum birde kapalı toplum ama corona virüse dibine kadar batmışlar :bandit:
müslümanlık onlara hıjyeni pek öğretememiş demekki :D

Öğütün kendisi ile bireyin tercihi arasında mükemmel bir fark vardır.

Çevrimdışı Orhan_

Gerçekten bu oranları neye göre hesaplıyorlar. Bence de çok doğru değil. Sen kişisel deneyiminle %60 altına düşürmüşsün oranı mesela :D.

Bu ülkenin ateist ve radikalleri çok uçlarda dolanmaktan hoşlanıyor -ekseriyetle-. Yapılan tartışmaların karşılıklı nefret söylemine dönme ortalaması (kişisel deneyimdir) 5 dakika.
[ Son Düzenleme: 13 Mart 2020, 15:18:43 Orhan_ ]