Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2554767 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı cursedofdragon

beIN SPORTS şifresiz yayına geçme kararı aldı. 🔥🔥

Çevrimdışı Orhan_

Bence 2-3 haftaya ligler tamamen durdurulur. Türkiye biraz geç dahil olduğu için 'hayat yakında normale döner' hissi hakim ama, küresel durum pek öyle görünmüyor...

Virüs bile burada benden beterleri var diye girmiyor olabilir.

Kapıya iki dezenfektan koyup önlem aldık diyen tff başkanı, sanki virüs betondan bulaşıyormuş gibi ibb stadı temizledi diyen kulüp başkanı, sabah taraftarlar gelecek maça dendikten sonra olayı korkuya bağlamaya çalışan leş taraftar güruhunun karar değişikliğinden sonra maçın ertelenmesi için bir yerlerini yırtması, maçlar seyircisiz oynanacak kararı alındıktan sonra ümraniye'de buluşuyoruz diye ters köşe yapan çarşı twitter hesabı...

Çevrimiçi Sinan66

maçlar ertelensin diye tag açmislar ödlekler  :D

Çevrimdışı ferdi1903

Tam bir pislik olusumu bunlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlerde o noktaya gelecekler zaten. Şu an ülkede salgının ne boyutta olduğu bilinmiyor. Eğer büyürse liglerin tamamlanması zor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bir taraftarımızın Beşiktaş taraftar sayfası adminine attigi mesaj :lol: :lol: :lol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

İlerde o noktaya gelecekler zaten. Şu an ülkede salgının ne boyutta olduğu bilinmiyor. Eğer büyürse liglerin tamamlanması zor  :tabe:
Bu Korona olayı inanılmaz büyütülüyor

Ülkeye girene kadar kimse umursamıyordu , 1 kişi de cıktı ülke de hayat durdu , her zaman her olayda olduğu gibi yine herşeyi çok abartıp , büyütüyoruz..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ülkeye girene kadar kimse umursamıyordu , 1 kişi de cıktı ülke de hayat durdu , her zaman her olayda olduğu gibi yine herşeyi çok abartıp , büyütüyoruz..
Olayın büyütüldüğü falan yok. Önlem alınması doğru. Hastalık çok ölümcül değil ama çok hızlı yayılıyor. İnsanlar abartıyorlar. Bu stok yapma işi falan çok saçma sadece. Devletin aldığı önlemlere yetersiz bile diyebiliriz ileride  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Bence 2-3 haftaya ligler tamamen durdurulur. Türkiye biraz geç dahil olduğu için 'hayat yakında normale döner' hissi hakim ama, küresel durum pek öyle görünmüyor...
Abim bir kaç tane doktor müşterim var onlarla görüştüm

Bana dedikleri şey şu : 50 yaş üstümüsün ?

Her hangi bir kronik hastalığın var mi ? ( astım , bronşit , Kalp , böbrek , şeker vs vs )

Cevabim : Yok

E o zaman ne korkuyorsun dedi hepsi de

Hastalık 50 yaş üstü ve kronik hastalığı olan kişilerde etkili

Biraz araştırma yaptım bende

80-90.000 vakka nin yaklaşık 61.000 i tedavi olup taburcu olmuş

13-14.000 kişi tedavi altında

Ölüm sayısı 4.100 civarı

Yani hastalığa yakalanıp ölen kişi oranı %3 e tekabül ediyor , dünya da her yıl gripten ölenlerin oranı bu orandan fazla :tabe: :tabe: Bu %3 lük oranın %2.5 i 50 yaş üstü ve kronik hastalığı olanlarmis

Sanki bu virus bilinçli olarak çıkarılmış bir şey gibi gelmeye basladi artik bana , sanki Ulkeler 50 yas ustu vatandaşlarının yani emekli vatandaşlarının Maddi yükünden kurtulmaya çalışıyor olabilir mi ?

Hastalığın en büyük sıkıntısı çok çabuk ve hızlı bir şekilde yayılması, karınca gibi çoğalıyor

Çevrimdışı Orhan_

Normal bir gribe göre çok daha bulaşıcı olduğu açıklandı ve evde sıcak bir şeyler içerek atlatamıyorsun. Büyütülecek ve abartılacak bir konu bu. Aksi halde hiçbir tedbir alınmaz ve o 1 sayısı bir iki hafta içinde 10000 oluverir. Sonra da olayı neden önemsemedik diye eleştirmeye başlarız.

İtalya konuyu büyütmemişti, ilk 5'ten giriş yaptılar olaya ve şu anda hastanelerde yer kalmadığı için sağlık sisteminin çökmek üzere olduğunu söylüyorlar.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Benim dediğime geldiler.  :bandit: :icool:

Sağlık bakanı yapalım seni saç reis

En çokta bu himmetçilerin₁ derbiden para indirememesine sevindim.En ucuz bilet 170 liradan başlayıp 2-3 kategori sonra 300-700-1000 gibi gidiyordu.Iyi para kaldıracaklardı,iyi.oldu :biggrinking:

Duyduğuma göre 10 milyon tl+ geliri yalan olmuş
Hakemlere saysınlar arkadaşlar.....

Olayın büyütüldüğü falan yok. Önlem alınması doğru. Hastalık çok ölümcül değil ama çok hızlı yayılıyor. İnsanlar abartıyorlar. Bu stok yapma işi falan çok saçma sadece. Devletin aldığı önlemlere yetersiz bile diyebiliriz ileride  :tabe:
Önlem alınması tabiki çok doğru , özellikle döviz kurunun artması ile birlikte Gurbetçi vatandaşlar artık yılda 1 kez değil yılda 3-4 kez ülkeye gelmeye başladı

Ortalık Almancı kaynıyor öyle böyle değil Almancı sayısı , bunların içinde Isviçre , Fransa, Belçika dan gelen Türklerde var fazlasıyla var hemde

Bence kesinlikle gurbetçilerin ülkeye alınması ertelenmeli öncelikle

Hastalığın belirti süresi ve kuluçka süresi 4-5 gün buda şu demek oluyor : Korona virüsüne yeni yakalanmış bir kişi Havalanında Termal kameradan rahatlıkla geçebilir ve hastalık belirtileri ülkeye girdikten 2-3 gün sonra ortaya çıkabilir , O sürede de hastalığı yayar

Bunun dışında Ülkeye son 2-3 aydır giriş yapan yabancı turist sayısıda hayli fazla özellikle istabulda

Rus , Alman , Fransız , Asyalı çok fazla denk geliyorum

https://twitter.com/ibrahimseten/status/1238141199371943936?s=19
Kudurmaya başlamış gsliler kripto gsli seten algıya başlamış direk

Ulan bak maç iptal edilse ağzımı açmazdım hatta dünden beri bu kararın devlet bakımından vs verildiğini savunanlardandım.
Ama bunlar öyle bi insanlar ki maç seyircili olsa gelin temizlendi vs diyen insanlar bir anda neye dönmüşler.
Size inat oynanacak lan, sizin başkanınız demedi mi paniğe gerek yok vs diye.

Yine tekrarlıyorum ah ulan keşke bugün oynansaydı bu maçç.......
Bu maçı erteleyebilirler....
Kimseye hak geçmesin diyormuş, bak sen, milletin hakkına girerken hiç bir gsli böyle demiyordu, ağla ulen vs diyordunuz....
Sizin samimiyetinizi seveyim, hakkınızı da seveyim, hak geçse şuan her şey çok farklı olurdu...

Çevrimiçi Sinan66

sirf ertelettirmek için yalandan kendi futbolcularindan birinde corona var diyebilirler bunlar  :)

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Abim bir kaç tane doktor müşterim var onlarla görüştüm

Bana dedikleri şey şu : 50 yaş üstümüsün ?

Her hangi bir kronik hastalığın var mi ? ( astım , bronşit , Kalp , böbrek , şeker vs vs )

Cevabim : Yok

E o zaman ne korkuyorsun dedi hepsi de

Hastalık 50 yaş üstü ve kronik hastalığı olan kişilerde etkili

Biraz araştırma yaptım bende

80-90.000 vakka nin yaklaşık 61.000 i tedavi olup taburcu olmuş

13-14.000 kişi tedavi altında

Ölüm sayısı 4.100 civarı

Yani hastalığa yakalanıp ölen kişi oranı %3 e tekabül ediyor , dünya da her yıl gripten ölenlerin oranı bu orandan fazla :tabe: :tabe: Bu %3 lük oranın %2.5 i 50 yaş üstü ve kronik hastalığı olanlarmis

Sanki bu virus bilinçli olarak çıkarılmış bir şey gibi gelmeye basladi artik bana , sanki Ulkeler 50 yas ustu vatandaşlarının yani emekli vatandaşlarının Maddi yükünden kurtulmaya çalışıyor olabilir mi ?

Hastalığın en büyük sıkıntısı çok çabuk ve hızlı bir şekilde yayılması, karınca gibi çoğalıyor

Soldaki grip.. Sağdaki Coronavirüs.. CDC'nin resmi verileri.

Şimdi nasıl grip daha öldürücü anlamadım? Ayrıca 60 yaş üstü öldürücülük oranı çok yüksek. Herkesin 60 yaş üstü sevdiği vardır heralde diye düşünüyorum. Küçümsemeyin bence bunu.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Sağlık bakanı yapalım seni saç reis

Bakanlık zor iş takım elbise giy mesai saatin belli olmadan ordan oraya koştur. Zora gelemem  :biggrinking:

Bakanlık zor iş takım elbise giy mesai saatin belli olmadan ordan oraya koştur. Zora gelemem  :biggrinking:

Tamam abi, ama öngörü oranın 10/10.  :lol:
İlk bunu söyleyenlerden biri oldun helal olsun, tebrik ediyorum seni.

Çevrimdışı Orhan_

Soldaki grip.. Sağdaki Coronavirüs.. CDC'nin resmi verileri.

Şimdi nasıl grip daha öldürücü anlamadım? Ayrıca 60 yaş üstü öldürücülük oranı çok yüksek. Herkesin 60 yaş üstü sevdiği vardır heralde diye düşünüyorum. Küçümsemeyin bence bunu.

Ülkede 50 yaş üstü milyonlarca insan var, kronik hastalıkları olan milyonlarca insanlar var.. Sigara kullananlar için güvenli bir yaş aralığı yok ki ülkenin yarısı sigara kullanıyordur.

Ayrıca bu ölüm oranı ile ilgili verilen rakamlar çok kesin değil, virüs sürekli mutasyona uğruyor-herhangi bir aşısı yok ve henüz yolculuğunu tamamlamadı.

Çevrimiçi yaço58

sirf ertelettirmek için yalandan kendi futbolcularindan birinde corona var diyebilirler bunlar  :)
O kadar doğrıki onyekuru en son sakattı pazar sabahı bir bakmışız son dakika onyekuruda corona virüsü şüphesi diye

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/trtspor/status/1238213234521497608?s=19
Bulundukları kabın şeklini alıyorlar şahsiyetsiz daha 8 saat önce biz tedbirimizi aldık diyordun şimdi noldu bugun tedbir aldık derken acaba kimlerle görüşüp o açıklamayı yaptı merak ediyorum buna sormak lazım 8 saatte ne değişti diye

Çevrimiçi levitate

en büyük beşiktaşlı bee

bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

Maçın seyircisiz olmasını çok adil bir karar olarak görmekle birlikte maç bizim sahamızda olsaydı ve seyircisiz kararı alınsaydı tepkilerin çok farklı olmayacağını düşünüyorum. Hee bu kadar omurgasız olmazdık ama maçı seyircili oynamayı isterdik ve bunu gs lobisine vs bağlardık. Maç seyircili oynansından ertelensin tornistanına girmezdik heralde o kadar da olmazdı tabi.