Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2561005 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş, 10 senedir G.Saray ve F.Bahçe deplasmanlarında penaltı kazanamıyor!

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Beşiktaş, 10 senedir G.Saray ve F.Bahçe deplasmanlarında penaltı kazanamıyor!

Son attığımız penaltı gutinin penaltısıydı galiba

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Son attığımız penaltı gutinin penaltısıydı galiba
Ali Sami Yen stadındaki son derbiydi. Guti yıkmıştı stadı. 1 gol ve 1 asist.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Gecn yil bülo verildiginde bu mac izlenmez demistim, cünkü olacaklari tahmin ettmistim, bu senede ayni senaryo.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Halil Umut Meler veya Cücü daha iyi olurdu.

Allah aşkına bizim kariusa bu maçı izletsinler.
Şu kompleksinden çıksın bak dünyada bi sen yoksun, başka kaleci yüzünden de maç kaybediliyor falan densin.
Bu olumsuz durumdan olumluya çevirirsek karius hepimizi şaşırtıp liverpoola göz kırpabilir  :lol:

[ Son Düzenleme: 12 Mart 2020, 04:27:50 cursedofdragon ]

pazar gün ki maçta en büyük sorunumuz ;

karius hafta sonu en iyi maçını oynar ve maçı tek başına alır getirir.
Oblaj sinerjisi veriyoruz kendisine.
Liverpoolun o lanetli kaleci olayını adriana illetik
Bizim kaleciden uzak tuttuk kendisine
Artık gerçek karius ortaya çıkacaktır  :lol: :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

🔥SON DAKİKA

ÖZEL HABER ||

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile konuştum.

Nihat Özdemir: Sağlıkla ilgili gerekli tüm önlemlerimizi aldık. Galatasaray-Beşiktaş derbisi seyircili oynanacak.
@HaberGlobal https://t.co/KG1UWbLt0S
Bu tedbirleri acaba Almanya İngiltere yada UEFA niye alamıyor diye sormak lazım bir akıllı biziz galiba pazartesinden itibaren tüm maçlar seyircisiz oynanır

Çevrimdışı MUSTAFA_

🔥SON DAKİKA

ÖZEL HABER ||

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile konuştum.

Nihat Özdemir: Sağlıkla ilgili gerekli tüm önlemlerimizi aldık. Galatasaray-Beşiktaş derbisi seyircili oynanacak.
@HaberGlobal https://t.co/KG1UWbLt0S
Bu tedbirleri acaba Almanya İngiltere yada UEFA niye alamıyor diye sormak lazım bir akıllı biziz galiba pazartesinden itibaren tüm maçlar seyircisiz oynanır
GS lider olursa ligleri kapatırlar karar çıkartıp. Öyle bir kafa yönetiyor ülke futbolunu  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Mac bizim sahada olaydi
Seyircisiz oynanacagindan emin olmayan var mi?

GS lider olursa ligleri kapatırlar karar çıkartıp. Öyle bir kafa yönetiyor ülke futbolunu  :money:
+1903

Mac bizim sahada olaydi
%100.

Mac bizim sahada olaydi

Felaket tellağı olmaya gerek yok abi.
Bu devletler üzeri bir iş.
yani tff bu durumda gsyi falan düşünmez bu karar siyasilerin verdiği karar.

devletin hangi takımı cok kolladıgını hangi takımla karşı karşıya gelmediğini hatta gs' başkanın korkmadan "devlet bizi karşısına almak istemez" diyecek cesareti  nerden buldugunu bakarsan bence cevabı görürsün.

Adamların kaç trilyonluk borcu silindi.

florya "al takke ver külah."
[ Son Düzenleme: 12 Mart 2020, 14:55:21 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mylife1903

Siyasiler de gsyi dusunmez tabi

Ya bunlari iyi taniyamamisin sen

devletin hangi takımı cok kolladıgını hangi takımla karşı karşıya gelmediğini hatta gs' başkanın korkmadan "devlet bizi karşısına almak istemez" diyecek cesareti  nerden buldugunu bakarsan bence cevabı görürsün.

Adamların kaç trilyonluk borcu silindi.

florya "al takke ver külah."

O başka bu başka bir şey, bu konu çok derin yoksa silivri başvrusu onaylanır  :lol:

Ama ben sırf gs taraftarıyla oynasın diye, bütün dünyanın bu kadar üzerinde durduğu bir konuda, ronaldonun nbanin vs her konuda hastalığın bu kadar ortaya çıktığı yerde, sırf bunun için maçı seyircili oynatacaklarını düşünmüyorum. Bunun altında devlet politikası, ekonomi, panik ortamı vs vs vs milyonlarca sebep vardır.

Çevrimdışı mylife1903

O başka bu başka bir şey, bu konu çok derin yoksa silivri başvrusu onaylanır  :lol:

Ama ben sırf gs taraftarıyla oynasın diye, bütün dünyanın bu kadar üzerinde durduğu bir konuda, ronaldonun nbanin vs her konuda hastalığın bu kadar ortaya çıktığı yerde, sırf bunun için maçı seyircili oynatacaklarını düşünmüyorum. Bunun altında devlet politikası, ekonomi, panik ortamı vs vs vs milyonlarca sebep vardır.
Mac bizim sahada olaydi nolurdu?
La fbli agir fbli nihat basacikamiyorbunlarla

buna kendin inanıyon mu cidden :)

Mac bizim sahada olaydi nolurdu?
La fbli agir fbli nihat basacikamiyorbunlarla

Abi sen anlamıyorsun benim ne demek istediğimi.
Ben gs devlet tarafından desteklenmiyor demiyorum önce burda bi anlaşalım.
Ama şuan konu öyle bir konu ki devlet gsymiş tsymiş bakacak durumda olduğunu düşünmüyorum.
Şuan maçlara bakılmaksızın verilen kararlar devletin başka şeyleri düşünerek verdiği kararlar.
Ha bu başka şeyler gsye avantaj sağlayabilir mi evet ama şuan da gs avantaj sağlıyor diye oynatmıyorlar bu maçı.
En baştan bir kere panik havası oluşturulmamak isteniyor mesela. Sırf bir hasta var diye kolonya falan yok İstanbulda bir çok yere baktım bulamıyorum mesela.
Ha bence çok yanlış seyircisiz oynanması gerekli ama ben bu konuda devlet direk gsyi düşündüğü için maçı oynatıp ülkeyi sağlık açısından çok zor duruma atıyor sırf bunun için yapıyorlar diyemem.

Çevrimiçi Samet Demir

O başka bu başka bir şey, bu konu çok derin yoksa silivri başvrusu onaylanır 

Şuan İstanbulda tiyatro-gosteri-muze v.s. ne varsa hepsi bu ay için İstanbul büyükşehir belediyesi tarafından kapatıldı. Önümüzdeki ay içinde durumuna bakılıp karar verilecek. Nedenleri ortada. 50bin kişinin olacağı bir organizasyona göz yumuluyor. Onunda nedeni ortada. Panik havası v.s. hepsi boş muhabbet. Mevzu 3 puan ve şampiyonluk.

Bizim ülkemizde şuan bu virüs var mı yok mu? Cevap var. O yüzden ya lige ara verilmeli ya da maçlar seyircisiz oynanmalı.

Ayrıca senin bu saydığın sebeplerin hepsinin tek çıkarı gs nin 3 puanı alması.

Neyse maçlar haftaya seyirciz oynanır zaten mühim değil. Bu hafta bir atlatilsin hele.....

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...