Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2556694 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mart 2020, 19:17:43
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Okullar tatil oldu.
Maçlar Nisan sonuna kadar seyircisiz.  :super:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Diyorum sabahtan beri bu gs falan olayı değil, devletle alakalı bir olaydı böyle bir şey için riske atamazlar 3 puan için.
Devletle alakalı bir şey demekki daha büyük şeyler oldu ki hem okullar hem maçlar seyircisiz oldu.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mart 2020, 19:19:15
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
- İlk, orta ve liseler, 16 Mart itibarıyla bir hafta tatil edilecek.

- Üniversiteler 16 Mart'ta 3 haftalık tatil edilecek. Tatilin nasıl koordine edileceğini YÖK ayarlayacak.

- Spor müsabakaları uzmanların yaptığı tavsiyeler çerçevesinde Nisan sonuna kadar seyircisiz oynanacak.

- Devamında çocuklarımız okula gitmeden evden internet ve televizyondan devam edecekler.

Çevrimdışı cursedofdragon

Diyorum sabahtan beri bu gs falan olayı değil, devletle alakalı bir olaydı böyle bir şey için riske atamazlar 3 puan için.
Devletle alakalı bir şey demekki daha büyük şeyler oldu ki hem okullar hem maçlar seyircisiz oldu.

valla onu tff'ye söylücen.

Tff elinden geleni yine ardına koymadı.

Tff,Mhk ve bu hakemleri gelecek sene ortadan kaldırmak lazım.

Böyle cahil cühela bir tff olamaz.
[ Son Düzenleme: 12 Mart 2020, 19:25:43 cursedofdragon ]

valla onu tff'ye söylücen.

Tff elinden geleni yine ardına koymadı.

Tff,Mhk ve bu hakemleri gelecek sene ortadan kaldırmak lazım.

Böyle cahil cühela bir tff olamaz.

Dostum bu işler her şeyin başında para.
Yayıncı kuruluş seyircisiz olayına kolay kolay izin vermez.
Yani tffde bunu tak diye erteleyebilir diye bir durum yok.
Tff savunmak için söylemiyorum berbat bir kurum gsnin çok lobisi var.
Demek istediğim sadece bu konu üzerinde. Koskoca nba mba falan iptal oldu gsnin 3 puanı için bu kadar şeyi yapamazlar ki 3 puan garanti de değil.
Ama ertelelerler ligi büyük ihtimal.

Çevrimdışı mylife1903

Spor müsabakaları Nisan ayının sonuna kadar seyircisiz oynanacağı açıklandı.
Ohh be sonunda

Çevrimdışı mylife1903

Yaw gsye ibonun muhtessaam sagy ayaylan soktugunda
Boyle sevinmistim
Iyi kapak oldu heriflere

Dostum bu işler her şeyin başında para.
Yayıncı kuruluş seyircisiz olayına kolay kolay izin vermez.
Yani tffde bunu tak diye erteleyebilir diye bir durum yok.
Tff savunmak için söylemiyorum berbat bir kurum gsnin çok lobisi var.
Demek istediğim sadece bu konu üzerinde. Koskoca nba mba falan iptal oldu gsnin 3 puanı için bu kadar şeyi yapamazlar ki 3 puan garanti de değil.
Ama ertelelerler ligi büyük ihtimal.

Bu işlerin başı para değil bu işlerin başı gs'ye calısan omurgasız tff,mhk,medya,lobi vs.
Bizim yayıncı kurulus bir çok ligin yayıncısı zaten oralarda da beinsports var insan sağlığı var onlar bu işe karışamazlar,karışmazlar..
Tff tak diye erteleyemez de teklifi sunabilirdi erteleyelim diye onlar ise oynatmayı seçti mustafa ALİ cengiz ile beraber oyunlarla oynayarak insan sağlığı filan umurlarında değil.
İşte esas sıkıntı ordaydı bütün ligler durma noktasını gelmiş ligi bosver hayat durma noktasına gelmiş futbolcular catır catır coranaya yakanıyor böyle bir ortamda bizim ülke de 1 tane çıkmış avrupadan 5 bin seyirci gelecek bile bile lades denecekti.
Şuan için seyircisiz bizde de kontrol kaybolursa yakında ertelenir.

Keşke yarın olsaydı ya maç.
Bunlar kesin ligi ertelemeye çalışacaklar
Lig ertelenmeden bi çaksaydık
Sonra ertelenseydi.

Yaw gsye ibonun muhtessaam sagy ayaylan soktugunda
Boyle sevinmistim
Iyi kapak oldu heriflere

ağlıyorlar ligler ertlensin diye.

Keşke yarın olsaydı ya maç.
Bunlar kesin ligi ertelemeye çalışacaklar
Lig ertelenmeden bi çaksaydık
Sonra ertelenseydi.

ertelenecek bir durum söz konusu değil ertelemezler.

Önlem amaclı seyircisiz oynanıyor olaylar gelişmesin diye :)

Erteletemezler bosuna ağlamasınlar :)

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Maclar madem seyircisiz oynanacak, milletin birarada icice kapali alanlara gidip  mac izlemesinden kacinmak adina Almanya'da yayinci kurulusun yaptigi gibi  maclarin  sifresiz yayinlanmasi da gerekiyor bence..  Yayinci kurulus decoderlardan kazanacagi parayi mac  icerisinde yerlestirme urun  reklami alarak fazlasiyla cikarir zaten.. 
Yorgo

Çevrimdışı mylife1903

Maclar madem seyircisiz oynanacak, milletin birarada icice kapali alanlara gidip  mac izlemesinden kacinmak adina Almanya'da yayinci kurulusun yaptigi gibi  maclarin  sifresiz yayinlanmasi da gerekiyor bence..  Yayinci kurulus decoderlardan kazanacagi parayi mac  icerisinde yerlestirme urun  reklami alarak fazlasiyla cikarir zaten..
Terete versin ulu orta acik sekilde yerlestirelim

katılıyorum abi ve destekliyorum  :tabe:

ertelenecek bir durum söz konusu değil ertelemezler.

Önlem amaclı seyircisiz oynanıyor olaylar gelişmesin diye :)

Erteletemezler bosuna ağlamasınlar :)

Bu kadar duruşsuz bir camia ki bunlar

Malatya-ts maçında ali koçun hakkında yaptıkları "haklı" suçlamalardan sonra insan hayatı hiç bir şeyden önemli değil dediler
Şimdi taraftar gelsin diyorlardı taraftarsız olunca bir anda maç ertelensin falan demeye başladılar. İnsan hayatı 2 saat öncesi umurlarında değil. Bulunduğu kaba göre şekil alıyorlar bunlar.

Neyse konuya gelecek olursak bütün ligler iptal oldu, ingiltere falanda. Bizim ligte iptal olursa şaşırmam.

Terete versin ulu orta acik sekilde yerlestirelim
e tabi canim Allahin bildigini kuldan  saklamaya ne gerek var  :evillol:
Yorgo

Bu kadar duruşsuz bir camia ki bunlar

Malatya-ts maçında ali koçun hakkında yaptıkları "haklı" suçlamalardan sonra insan hayatı hiç bir şeyden önemli değil dediler
Şimdi taraftar gelsin diyorlardı taraftarsız olunca bir anda maç ertelensin falan demeye başladılar. İnsan hayatı 2 saat öncesi umurlarında değil. Bulunduğu kaba göre şekil alıyorlar bunlar.

Neyse konuya gelecek olursak bütün ligler iptal oldu, ingiltere falanda. Bizim ligte iptal olursa şaşırmam.

Onlarda yüz yok yüzsüz bir camia..

Bugün attıklar bir tweet "Başkanımız Mustafa Cengiz'den Galatasaray - Beşiktaş maçının seyircisiz oynanması yönünde yaratılmaya çalışılan algıya dair açıklamalar ".

Bugün attıklar bir tweet "Başkanımız Mustafa Cengiz'den Galatasaray - Beşiktaş maçının seyircisiz oynanması yönünde yaratılmaya çalışılan algıya dair açıklamalar ".
+ 1903
Yorgo

Bunu

"Başkanımız Mustafa Cengiz'den Galatasaray - Beşiktaş maçının ertelenmesi yönünde yaratılmaya çalışılan algıya dair açıklamalar ".
[/quote]

Şeklinde değiştirmesini rica ediyorum  :lol:

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/KaanSancak11/status/1238062501377519616?s=19

kimlerle mücadele ediyoruz peeh
Bunu yazan tribüne gelecek mi sor bakalım. Kesinlikle geleceğini düşünmüyorum. Böyle rahat konuşamaz kimse bu konuda  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

Bunu

"Başkanımız Mustafa Cengiz'den Galatasaray - Beşiktaş maçının ertelenmesi yönünde yaratılmaya çalışılan algıya dair açıklamalar ".

Şeklinde değiştirmesini rica ediyorum  :lol:
Algıyı yapan bilim adamları ile cumhurbaşkanlığı, ağlasınlar iyi oldu çıkmış birde ahmak ahmak konuşuyordu Mustafa cengiz birde ne kadar basiretsiz ne kadar kendi başına iş yapamayan bir tff olduğunu bir kez daha gördük 4 saat önce planlamamız yok diyor devlet tak çıktı açıkladı lan Bi araştır soruştur yada bunları da yapma Bi sor kendine italyssından Azerbaycanına kadar çoğu ligler spor müsabakaları ya ertelenmiş ya seyircisiz oynanacak bunlar böyle yapıyorsa bir risk var de Bi düşğn bu kadar iş bilmez anca koltukta yer kaplayan bir tff yönetimi var

https://twitter.com/KaanSancak11/status/1238062501377519616?s=19

kimlerle mücadele ediyoruz peeh

gördüm bunu twitter da karsıma cıktı bu yazı dedim ya gs'li olupta zeki olan daha görmedim.

çok var bunlardan.

Algıyı yapan bilim adamları ile cumhurbaşkanlığı, ağlasınlar iyi oldu çıkmış birde ahmak ahmak konuşuyordu Mustafa cengiz birde ne kadar basiretsiz ne kadar kendi başına iş yapamayan bir tff olduğunu bir kez daha gördük 4 saat önce planlamamız yok diyor devlet tak çıktı açıkladı lan Bi araştır soruştur yada bunları da yapma Bi sor kendine italyssından Azerbaycanına kadar çoğu ligler spor müsabakaları ya ertelenmiş ya seyircisiz oynanacak bunlar böyle yapıyorsa bir risk var de Bi düşğn bu kadar iş bilmez anca koltukta yer kaplayan bir tff yönetimi var

dedim ya omurgasız tff.

Hiç fikir alısverisiinde bile bulunmuyor kafalarına göre karar veriyorlar cocuk oyuncagı ya bu zaten.

Gelecek sene orada 5 dk bile kalmamalılar.

Çevrimdışı Alper1903

simdi izleyin bunlari nasil agiz degistirip ligler ertelensin diye aglacaklar