Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2560924 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş yönetimi, Galatasaray derbisi kazanılması halinde futbolculara prim ödeyecek.

Sergen Yalçın, Galatasaray derbisi öncesinde futbolcuların sadece maçı düşünebilmesi için tesislerin kapısını kapattı. (TRT Spor)

[ Son Düzenleme: 10 Mart 2020, 18:50:16 cursedofdragon ]

Çevrimdışı levitate

Şunu mutlaka bizimkilere iletmemiz lazım...

https://eksisozluk.com/musleranin-sag-tarafinin-zayif-olmasi--4990133

Gomezden iki gol yedi, umuttan yedi.
şunu 2016'da denedik dünyaları kaçırdık aman
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/alperbah/status/1237423264949026817?s=19
Ne dense boş sonrada yok şu kadar şampiyonluk falan iyiki Beşiktaşlıyım böyle haramzade olmaktansa onurumuzla savaşırız

Çevrimiçi yaço58

[ Son Düzenleme: 10 Mart 2020, 20:38:27 yaço58 ]

https://twitter.com/alperbah/status/1237423264949026817?s=19
Ne dense boş sonrada yok şu kadar şampiyonluk falan iyiki Beşiktaşlıyım böyle haramzade olmaktansa onurumuzla savaşırız

Böyle böyle kaç tane şampiyonluğumuzu çaldılar.

Çevrimiçi Sinan66

https://twitter.com/AnkaraliCelal/status/1237424160055451648?s=19
Birgün hepsinin hesabı sorulacak inşallah

böyle şeyleri yüzlerine vuracaksın
gerçi arsiz ne anlar, yüzleri bile kızarmaz bunların

Süper Lig'de Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor çeşitli nedenlerden ötürü PFDK'ya sevk edildi.

Ne yaptık acaba biz PFDK  sevk edildik  :alala:

Çevrimdışı levitate

Sergen Yalçın: "Ben kimseyi örnek almıyorum. Guardiola'ymış, Klopp'muş, hiçbirini örnek almıyorum. Ben elimdeki oyuncu grubundan oyun çıkarıyorum. Orta sahası 100 milyon euro, yedeği 150 milyon euro. Kenarı 80 milyon euro. Sen Guardiola'yı örnek alamazsın."

vay be

avcı'ya mesaj mı bu hmmmmm
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

parsel hastaligi gecirdik.

Ava giderken avlandık.
daha fena olabilirdi ucuz kurtardık

26. haftada puanımız 36'da kalabilirdi :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

sergen hocanın röportajının linki var mı ???

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Süper Lig'de Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor çeşitli nedenlerden ötürü PFDK'ya sevk edildi.

Ne yaptık acaba biz PFDK  sevk edildik  :alala:
Kale arkasi 90 dakila ankaraya küfür etti ne olacak, o malum grup yokmu...?? Diger taraftarlar rakibi ve hakemi baski altina almaya calişiyor, yeni acik kale arkasi 90 dakika boyunca ankaraya küfür bursaya küfür, böyle olunca onlarda kendini bir bok saniyor, kendilerini bizle ayni seviyeye koyuyorlar. arada sirada laylaylom 65538 senelik türküler. Ya madem küfür ediyorsun, gelecek hafta ezeli rakibinle macin var onlara et, böylece hem asil rakibimizin kim oldugunu ve onlarida hic tiklemedigimizi mesaji vermiş olurduk.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı AvrupaKartalı

sergen hocanın röportajının linki var mı ???
iyi olurdu, bende merak ediyorum.

Ömer Faruk Ünal: “TFF büyük ihtimalle yarın bir açıklama yapacak. Galatasaray - Beşiktaş derbisinin seyircisiz oynatılması sözkonusu.” (TGRT)

hoaydaa :D

Çevrimiçi yaço58

Ömer Faruk Ünal: “TFF büyük ihtimalle yarın bir açıklama yapacak. Galatasaray - Beşiktaş derbisinin seyircisiz oynatılması sözkonusu.” (TGRT)

Şaka maka ama ciddi bir risk barındırıyor yurt dışından en az 3 bin kişi maçı izlemek için geleceğini varsayarsak bu riski alamaz hangi kurum olursa olsun

Kale arkasi 90 dakila ankaraya küfür etti ne olacak, o malum grup yokmu...?? Diger taraftarlar rakibi ve hakemi baski altina almaya calişiyor, yeni acik kale arkasi 90 dakika boyunca ankaraya küfür bursaya küfür, böyle olunca onlarda kendini bir bok saniyor, kendilerini bizle ayni seviyeye koyuyorlar. arada sirada laylaylom 65538 senelik türküler. Ya madem küfür ediyorsun, gelecek hafta ezeli rakibinle macin var onlara et, böylece hem asil rakibimizin kim oldugunu ve onlarida hic tiklemedigimizi mesaji vermiş olurduk.

ankagücü tahrik etti bizi normalde küfür etmiyordu taraftar sen söyleyince hatırladım şimdi biraz tık tık tık kim o ? öcü yaptı taraftar :D

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/adnandalgakiran/status/1237479640710754304
Toplum çürümüş zaten bu itiraflar ile hukuki olarak bir cephe açabilirmiyiz onun üzerine gitmemiz lazım

Şaka maka ama ciddi bir risk barındırıyor yurt dışından en az 3 bin kişi maçı izlemek için geleceğini varsayarsak bu riski alamaz hangi kurum olursa olsun

işin şakası tabi yok stata giden 3 kişide corona çıksa 100 500 1000 derken 50 bin kişiye bulaştıracak bu 50 bin kişi sokağa çıkacak sokaktakilere bulaştıracak eve gidecek evdekilere bulaştıracak okula giden okuldakilere bulaştıracak işe giden iştekilere bulaştıracak toplu ölümler gelir.

İtalya ligi derken azerbaycanda da 2 hafta seyircisiz oynanacakmış avrupa ligi maçlarıda seyircisiz oynanıyor iş ciddi.

Önlem alınsın...

Çevrimdışı AvrupaKartalı

ankagücü tahrik etti bizi normalde küfür etmiyordu taraftar sen söyleyince hatırladım şimdi biraz tık tık tık kim o ? öcü yaptı taraftar :D
Yok be kardesim, o zaten klasik tezahurat, onu her stada dinliyor ankaralilar, bizimkiler bunlari cok fazla ciddige aliyor, baska küfürlerde edildi, hatta nerdeyse hic susmadi kale arkasi, sanki derbi oynuyoruz, bu gereksizleri bukadar ciddige almaya ne gerek var. Ya hangi macdi hatirlamiyorum tam, bir avrupa kupasi maciydi, orda bile bursaya ve ankaraya küfürlü tezahuratlar yapildi, kimleri bize rakib okarak görüyorlar şunlara bak, ben baskan olsam bu tezahuratlari başlatan o şahısı ve ona uyan hepsini ömür boyu stada giriş yasagi veririm.

İlk başlarda makara falan yapıyorduk ama şöyle bir şey diyeyim bu konu ciddi olabilir.
Meb ile görüşülecek falan dendi ki eğitimin bile iptal olma ihtimali olan yerde maç hayli hayli iptal edilebilir.
Yani olursa şaşırmayın fakat bilet satışı başladı o işi nasıl yaparlar bilmiyorum.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

https://twitter.com/MesutURGANCILAR/status/1237476581657980929

https://twitter.com/adnandalgakiran/status/1237479640710754304

Bunları yayalım beyler!!!!!!!!!!

Bu konuda ne kadar çok yüzlerine vurabilirsek o kadar hakemin ortada maç yönetme ihtimali artar.
Elimizde bir veli nimet geldi bence, algının kralını yapabiliriz bundan.

Geçmiş olsun bizde de corona virüsü çıktı.