Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2551810 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mylife1903

Caner bir topuda çizgiden çıkardı.
Karyusu dinlemiyor serge cizgiye adma koyduruuor galiba
Bekler ters direk yapti falan
Simdi bu karyus ben direge adam istemiyorum, hoca koyuyor bu adam benim konsantremi bozuuor ondan yiyorum gollwri, der

Caner mutis kurtardi onu once adamdaydi bahti top oraya gitmiyor kaleci cikmiyor kaleye kostu
Daha once de yPmisti ayni hareketi
Bu karyus okumayacak bunu bi guzel dovmek lazim gondermeden once

Çevrimdışı mylife1903

Bence mesleği 'sol bek' değil, o yüzden oluyor. Gökhan Gönül, hem süper bir sağ bek, hem de gerektiğinde sağ açık oynadığında da sağlam katkı veriyor. Caner bazen sol açıkta etkili, ama sol bekte hep zayıf, hep eksik. 'Ben buranın adamı değilim' diye haykırıyor. Mario Gomez'i sol bek oynatsan bu kadar sırıtmaz.

Böyle mevkisi belli olmayan oyuncuları takıma monte etmek zor oluyor. Talisca da öyleydi bence. Forvet desen değil, 10 numara desen değil, ikinci forvet desen değil... Hiçbirinin hakkını tam olarak veremiyor, ama en beklemediğin zamanda, dünyada hiçbir futbolcunun yapamayacağı işi yapıp çılgın bir golle skora etki ediyor... Her teknik adamın isteyeceği, ama hiçbir teknik adamın istemeyeceği oyuncular... :)
Adam emsik oyuncu oldugu icin sende oynuuor ozan
Taliska 10nomerk olsa o oyun akli olsa 100milyonluk topcu
Hazardin yerine oynar realde
Adam gol atabiliyor futbolda daha onemli bir ozellik icat edilmedi
Salak ergenlerin ben futboldan anliyorum boyle boyle yenilikler var tarzi mal beyanlarina falan inanma, 100 senedir futbolda bi yenilik yok, gol atan kazaniyor
Golu de hala herkes atamiyor
Bu gol isi sistemle yetenekle falan olsaydi zaten her mac 5-5 biterdi
Gol atma olayi farkli ya vardir ya yoktur sonradan da kazanilmaz

Taliska ise bu isin koleksiyoncusu oldu bizdeyken
Herkese heryerde hersekil heryerden saplayan bir futbolcu

Bizim takimda bos kaleye topu atamayacak adamlar
Burak bitmis falan algisi yapanlar var, burak olmasa penalti atacak adam yok takimda

Çevrimdışı mylife1903

Hocanin basin toplantisini bile mac izler gibi heyecanla izliyorum ve dinliyorum. Herseyi cok güzel anlatip ve acikliyor. Ve her aciklamasi insani tatmin ediyor.
Umala ukala ustten ustten konussa (...) avci gibi
Ama sergen ezik ve karaktersiz degil
Turk futbol tarihinin gelmis gecmis en iyi futbolcularindan biri
Kendisini ona buna beyendirmek gibi bir misyonu yok
Topcuyken yaptiklari yeter

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/CemGnc2/status/1236203957611044864?s=19
Şimdiden başlamışlar haftayaki maç için ağlamaya inşallah bu sefer olmayacak önceki 2 seneki gibi ama ne yaparsın geçen sene adam tokide bizi biçti göz göre göre şimdi kemiğini sözde Beşiktaşlı ydnin kanalında futbol yorumlayarak alıyor bu maçtan önce komuşulmuştur zaten, bir pozisyon vardı necip tertemiz almıştı kontraya çıkmıştık tam kaleci ile karşı karşıya kalacağız hop bir düdük faul veriyor daha ne pozisyonlar sayarız bize yapılanlara adamlar atağa çıkarmayı bırak oyuncumuzu bile sindiriyor lens koşacak top uzun atıldı kontra fırsatı Marcao önüne geldi koşuyu engellemek için adam lense faul çalıp şak sarıyı çıkarmıştı inşallah bu sefer yüzümüz gülecek bunlara karşı hak yerini bulacak inşallah

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

arada bi kötü oynarken alınan galibiyet şampiyonluk alametidir  :ok:

Çevrimdışı cursedofdragon

https://twitter.com/CemGnc2/status/1236203957611044864?s=19
Şimdiden başlamışlar haftayaki maç için ağlamaya inşallah bu sefer olmayacak önceki 2 seneki gibi ama ne yaparsın geçen sene adam tokide bizi biçti göz göre göre şimdi kemiğini sözde Beşiktaşlı ydnin kanalında futbol yorumlayarak alıyor bu maçtan önce komuşulmuştur zaten, bir pozisyon vardı necip tertemiz almıştı kontraya çıkmıştık tam kaleci ile karşı karşıya kalacağız hop bir düdük faul veriyor daha ne pozisyonlar sayarız bize yapılanlara adamlar atağa çıkarmayı bırak oyuncumuzu bile sindiriyor lens koşacak top uzun atıldı kontra fırsatı Marcao önüne geldi koşuyu engellemek için adam lense faul çalıp şak sarıyı çıkarmıştı inşallah bu sefer yüzümüz gülecek bunlara karşı hak yerini bulacak inşallah

daha var canerin adamın ayağına dokunmadı en az 30 cm fark var sarı verdi.

ilk faulü 35.ci dakika da verdi aleyhimize.

Ondan sonra gerekirse hakemide yeneceksin kolay mı ?

Çevrimdışı mylife1903

daha var canerin adamın ayağına dokunmadı en az 30 cm fark var sarı verdi.

ilk faulü 35.ci dakika da verdi aleyhimize.

Ondan sonra gerekirse hakemide yeneceksin kolay mı ?
Hep agliyon gulhan hep agliyon
Bahane uretiyin

Hep agliyon gulhan hep agliyon
Bahane uretiyin

hep aglıyorum doru.
[ Son Düzenleme: 07 Mart 2020, 13:37:28 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

Yasar kemal bu hafta var olmus mac vermemisler
Derbiye mi cakacaklar acaba
Gorunce kasinti tutuyor

Cucu ile beraberlik keyfi yapsalar
Su gs macina 5-6 puan onde cikamiyoruz arkadas
Fikosturde sifir yazdigimiz mac hep obemli hale geliyir
1 puan verseler hic goturmem takimi

Gorunce kasinti tutuyor

Derbinin hakemi palabıyık olabilir.

Dün iyi denilen hakem atibaya yapılan poziyonda penaltı verdi ama sarı kart vermedi!

Lensin ayağını kırdılar sarı kart vermedi sadece faul!

Tendona basma kırmızı çıkabilirdi en azından sarı kart görmeylidi faul bile vermedi!

Buna da sarı vermesi lazımdı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

son dkda ama dondu penalti oldu o da..

caner'in kondisyon problemi mi var anlamadim surekli bir yorgunlugu varmis gibi, kosmadigi/kosamadigi icin ya adamini kaciriyor ya ofsayti bozuyor.

Faty pozisyonu kaçmış, bunu da kurtarmış işte.
Tamam caner mükkemel değil ama defans işi biraz ekip işi bütün yükün canere yüklenmesine karşıyım.

Neden beyenmiyon
Avci gibi daha bi poha merhem olamadan (...) ona buna suslu kelimerle futbol ogretmeye kalkip insanlari mi kandirsin.
Cikip parselizaeyon iyi yaptik besiktasin atlet oyjnculsrina kosu firsati fazla vermedik
Tirinzison oyununu iyi yaptik final paslarinda az etkili olsak besiktasi yenecektik su oynu ben cizmistim zaten bakin burda var aynisini uyguladik ve gol atiyroduk ama atamadik benim sucum yok o vurusta vurusu oyuncu yapiyor

Boyle konussa vay vay mustafa hoca cok iyi biliyo futbolu beaaa

Avci gitsin ankaragucune su tooun yarisini oynatsin tamam diyecem.
Bu insanlarin bir eli yagda bi eli balda degil avci gibi
Bir tane bile avciya saygi duyan insan da yok futbol camiasinda, herkes torpilli oldugunu dusunuyor

Sen avciyi bi guzel yikama yaglamaya aliyordun bah noldi, bombos bi adam cikti, arkasi dolu avcinin da alti bos alti

Süslü kelimelerle insanları kandırmak çok basit olmuş bence abi.
Evet, fazla teknik terim konuşarak "laf salatası" yaptığı doğru olabilir, bu boş konuştuğu anlamına gelmez. Adam görüyor bazı şeyleri ama oyuna etki edemiyor avcının en büyük sorunu buydu. Mesela top kapma süresi önemli şuan ki oyun planımızın önemli şeylerinden birini işaret ediyor aslında hücum presi. Avcı bunu söylerdi ama yapamazdı sergen bunu söylemez ama yaptırıyor buna boş konuşma diyor olabilirsin. Söylediklerinde haksız değildi avcı.

Ama avcı boş konuşuyorun eşittiri mustafa reşit akçayın açıklamaları doğru falan demek değil. avcı ankaragücünde değildi evet fakat uğur uçarlarla mehmet batdallarla ligte 4.sıradaydı. yani adama direk robinholar verilmedi. neyse yine aynı tartışmalara girmek istemiyorum abi, senin diyişinle avcının boş açıklamalarıysa mustafa reşit akçayı kurtarmaz. mustafa reşit akçayda bunun kurtlar vadisi pusu tarzında yapmış. mustafa reşit akçayın menejeri falan mısın anlamadım ki futbol dünyasında da senden başka bu adamı savunan yok bi ara gelsin falan bile diyordun  :lol:

https://twitter.com/ElNennY/status/1236252317160177665

https://twitter.com/Esvet1903/status/1236253854460784640

Hedeften kopmuş "kiralık" bir oyuncuda böyle bir hırs görmek nasıl hocanın başarısıysa, dün akılları maçta olmayan attıktan sonra yemeyelim diye geri çekilen oyuncuların motivasyonu da dün hocanın başarısızlığıydı.

Adem Ljajic: "Ben taraftara ‘Konuşulanlara kulak tıkayın’ anlamında kulaklarımı kapattım. Televizyonlarda hakkımda konuşulanlara tepki olarak o hareketleri yaptım."

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/superlig_video1/status/1236259199052644353?s=19
Yatacak yeriniz yok vida serdar aziz pozisyonunun aynısı hakem kim peki birinde vara bile gitmeyen Cüneyt diğerinde şak penaltıyı verende Cüneyt adamlar topyekun karşımızda

Çevrimdışı mylife1903

Süslü kelimelerle insanları kandırmak çok basit olmuş bence abi.
Evet, fazla teknik terim konuşarak "laf salatası" yaptığı doğru olabilir, bu boş konuştuğu anlamına gelmez. Adam görüyor bazı şeyleri ama oyuna etki edemiyor avcının en büyük sorunu buydu. Mesela top kapma süresi önemli şuan ki oyun planımızın önemli şeylerinden birini işaret ediyor aslında hücum presi. Avcı bunu söylerdi ama yapamazdı sergen bunu söylemez ama yaptırıyor buna boş konuşma diyor olabilirsin. Söylediklerinde haksız değildi avcı.

Ama avcı boş konuşuyorun eşittiri mustafa reşit akçayın açıklamaları doğru falan demek değil. avcı ankaragücünde değildi evet fakat uğur uçarlarla mehmet batdallarla ligte 4.sıradaydı. yani adama direk robinholar verilmedi. neyse yine aynı tartışmalara girmek istemiyorum abi, senin diyişinle avcının boş açıklamalarıysa mustafa reşit akçayı kurtarmaz. mustafa reşit akçayda bunun kurtlar vadisi pusu tarzında yapmış. mustafa reşit akçayın menejeri falan mısın anlamadım ki futbol dünyasında da senden başka bu adamı savunan yok bi ara gelsin falan bile diyordun  :lol:
Mustafa hoca duzgun adamdir
Boyle adamlarin hakki yenir genelde
Rasim kara da boyleydi
3 sene ustuste ayni takimi calistiran adam yok ligde
Kim avci kadar kalsa ondan da basarili olur
Laf salatasini yedirdiler millete

Bizdeki rezaletten sonra basindaki tirolleri fbye yazmaya basladi noldu fb yalanladi belki yukardan telefon gelir hemen imzalar fb onu da bekleyip gormek lazim

Karakterli adamdir mustafa akcay buldugundan fazlasini hak ediyordur, avci gibi kendini kabul ettirmeye calisirken ona buna ukalalik yapacak karakterde de degildir

Dur hele calistirsin senin avci soyle genclerbirligi falan gorelim napacak

Çevrimdışı mylife1903

https://twitter.com/superlig_video1/status/1236259199052644353?s=19
Yatacak yeriniz yok vida serdar aziz pozisyonunun aynısı hakem kim peki birinde vara bile gitmeyen Cüneyt diğerinde şak penaltıyı verende Cüneyt adamlar topyekun karşımızda
Yuh boyle penalti mi olur
Buna sadik deda bile penalti vermezdi
Ustine kirmizi yapistiriyir

Sergen enkaz birakmis tabi

Mustafa hoca duzgun adamdir
Boyle adamlarin hakki yenir genelde
Rasim kara da boyleydi
3 sene ustuste ayni takimi calistiran adam yok ligde
Kim avci kadar kalsa ondan da basarili olur
Laf salatasini yedirdiler millete

Bizdeki rezaletten sonra basindaki tirolleri fbye yazmaya basladi noldu fb yalanladi belki yukardan telefon gelir hemen imzalar fb onu da bekleyip gormek lazim

Karakterli adamdir mustafa akcay buldugundan fazlasini hak ediyordur, avci gibi kendini kabul ettirmeye calisirken ona buna ukalalik yapacak karakterde de degildir

Dur hele calistirsin senin avci soyle genclerbirligi falan gorelim napacak

Avcıcı değilim yahu ben Beşiktaş'lıyım. Sezon başı yarar sağlayacağını gördüğüm için destekledim, sonra yanıldığımı anlayıp gerçekleri yazdım. Yanılmaktan utanmam ben, neyi düşünüyorsam söylerim. mra hakketiğinden fazlası bile verildi hikmet karaman vs ayarında biri.

Çevrimdışı mylife1903

Avcıcı değilim yahu ben Beşiktaş'lıyım. Sezon başı yarar sağlayacağını gördüğüm için destekledim, sonra yanıldığımı anlayıp gerçekleri yazdım. Yanılmaktan utanmam ben, neyi düşünüyorsam söylerim. mra hakketiğinden fazlası bile verildi hikmet karaman vs ayarında biri.
Bak hikmet karaman da iyi adamdir
Avci bunlarin getir goturunu yapar anca

Çevrimiçi levitate

Gorunce kasinti tutuyor

yaşar kemalse direk gs alır

aklında biri var mı reyiz