Sergen Yalçın'la ilk kötü performansımızı da sergilemiş olduk... Olacak tabi bunlar... Ama gerek var mıydı, hiç yoktu. Tertemiz alacağımız maçı işkenceye çevirdik...
- Hakem korkunç kötüydü! İnanılmaz derecede kötüydü! Her biri en az sarı kartlık olan ona yakın pozisyonda faul bile vermedi. Maçı tam anlamıyla çığrından çıkardı. Bizim oyuncular gerçekten yine çok sakin, yine çok efendi, yine çok karakterli. Yıllar da geçse, yönetimler de değişse, kadrolar da değişse, dünya da değişse bu değişmiyor. Şu hakem yönetimini, TOKİ'de Galatasaray'a karşı, Ülker'de Fener'e karşı göster, üstüne yürürler, stadı başına yıkarlar.
Neyse ki penaltıların ikisi de doğruydu.
- Takımın ayakta kalan iki ismi vardı, Elneny ve Atiba. Atiba her zamanki gibi çok çalıştı, kritik hamleler yaptı, ama zaman zaman göze batan hataları da oldu. Elneny nerdeyse hatasızdı. Ayrıca hakemin ikili mücadeleleri öylesine çığrından çıkardığı bir maçta sarı kartlı oynayıp ikinciyi görmemesi de takdire şayandı.
- Kart demişken... Ceza sınırındaki oyuncularımızın kart görmemesi sevindiriciydi.
- Ljajic'in taraftara yaptığı hareket akıl alır gibi değildi. Umarım aklını başına toplayıp 'yok ben onu taraftara yapmadım, medyaya yaptım' falan der de biraz olsun kurtarır. Sahada ruh gibi gezen, haftalardır hiçbir işe yaramayan adam, bir gol attı diye bütün stada ayar çekti. Bildiğin skandal...
- Haftaya final maçımıza çıkıyoruz. Yolumuz açık, vurduğumuz gol olsun.