Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2542221 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mellfred

GS maçını alamayız, şaka mı yapıyorsunuz? adamlar çöken fenerbahçe karşısında bile bizi lime lime doğradı, şampiyonluk lobisine sahip gs karşısında bjk'yi sahadan silerler.

göztepe maçının sonunda hakkımızı alabilseydik, tff ve mhk'ya gücümüzü gösterebilseydik gs maçında sahada sadece futbol oynatılırdı, artık o imkanı yok
Maç öncesinde çıkacak Başkan geçen seneki Bülent rezaletini yaşayacaksak çıkmayalım diyecek
kız bakracı kırdıktan sonra dövsen neye yarar

Çevrimdışı mrred

Ben futbolcu olsam ve başkan devamlı hakemlerle ilgili açıklama yapsa hiç mücadele etmem. Özellikle bizi şampiyon yapmayacaklar falan derse kendimi hiç riske etmem. Bu tarz açıklamaları Fenerbahçe çok yaptı da ne oldu ? Hiçbir şey
esas olan oyundur önce iyi oynacaksın . Açıklama yapmakla olmaz o işler.
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben futbolcu olsam ve başkan devamlı hakemlerle ilgili açıklama yapsa hiç mücadele etmem. Özellikle bizi şampiyon yapmayacaklar falan derse kendimi hiç riske etmem. Bu tarz açıklamaları Fenerbahçe çok yaptı da ne oldu ? Hiçbir şey

neden futbolcuları çaresiz bir başına basının rakip takımın hakemlere yem olmasını mı ister bir futbolcu yoksa sürekli yanında olan hakkını arayan bir başkanın olmasını mı.

Sapla samanı karıştırmamak gerek takım elbette ki mücadele edecek ancak bir hakkımız yeniyorsa yönetim sonuna kadar hakkımızı arayacak aramalı.

Maç öncesinde çıkacak Başkan geçen seneki Bülent rezaletini yaşayacaksak çıkmayalım diyecek
kız bakracı kırdıktan sonra dövsen neye yarar

+1903

Çevrimiçi yaço58

neden futbolcuları çaresiz bir başına basının rakip takımın hakemlere yem olmasını mı ister bir futbolcu yoksa sürekli yanında olan hakkını arayan bir başkanın olmasını mı.

Sapla samanı karıştırmamak gerek takım elbette ki mücadele edecek ancak bir hakkımız yeniyorsa yönetim sonuna kadar hakkımızı arayacak aramalı.
Aynen öyle fener yenmeyen hakkını aramaya kalktı bizi biçtikten sonra gevşek gevşek hakemler böyle yönetirse önümüz açık dersen talimatla gelen hakem için yarın senin aleyhine hata yaparsa mal gibi kalırsın birde fenerin ağladığı maçların çoğunda büyük hata yoktu kendi hatalarını örtmek için bağırmaya başladılar siyasetle karşı karşıya geldiler bir anda binevi kendi kendilerini imha ettiler

Aynen öyle fener yenmeyen hakkını aramaya kalktı bizi biçtikten sonra gevşek gevşek hakemler böyle yönetirse önümüz açık dersen talimatla gelen hakem için yarın senin aleyhine hata yaparsa mal gibi kalırsın birde fenerin ağladığı maçların çoğunda büyük hata yoktu kendi hatalarını örtmek için bağırmaya başladılar siyasetle karşı karşıya geldiler bir anda binevi kendi kendilerini imha ettiler

+1903

Çevrimdışı mrred

Maça da çıkmadık
Açıklama da yaptık
Resmi hesaptan paylaşım da yaptık. Bunlardan hiçbir şey olmaz. Önce iyi oynayacaksın.
Ali Koç resmen hakaret ediyor herkesi her şeyi karşısına alacak şekilde açıklamalar yapıyor.
Sonuç ? Sıfır hatta Ali Koç şu an herkesin gözünde ağlak bir başkan. Fb ise ağlak bir camia. Ciddiyeti ve karizması yerlerde sürünüyor. İkide bir zırt pırt açıklama yapılmaz. Bu tarz açıklamalar benim gözümde "Beşiktaşlının Beşiktaşlıya propagandasıdır." Kural hatası varsa hakkını ara ama hakem hatası varsa oyununu daha geliştirmekten başka çaren yok.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Maça da çıkmadık
Açıklama da yaptık
Resmi hesaptan paylaşım da yaptık. Bunlardan hiçbir şey olmaz. Önce iyi oynayacaksın.
Ali Koç resmen hakaret ediyor herkesi her şeyi karşısına alacak şekilde açıklamalar yapıyor.
Sonuç ? Sıfır hatta Ali Koç şu an herkesin gözünde ağlak bir başkan. Fb ise ağlak bir camia. Ciddiyeti ve karizması yerlerde sürünüyor. İkide bir zırt pırt açıklama yapılmaz. Bu tarz açıklamalar benim gözümde "Beşiktaşlının Beşiktaşlıya propagandasıdır." Kural hatası varsa hakkını ara ama hakem hatası varsa oyununu daha geliştirmekten başka çaren yok.

Aynı şeylerden bahsetmiyoruz.

ALi koç örneğini veriyorsun aynı değiliz onun takımı iyi oynamıyor bizi hakemlerle yendiğinde çıkıp hakemler her maçımızı böyle yönetir dedikten sonra daha sonra konuşma hakkın olmuyor.Bizim sene başından beri hakkımız yeniyor.Topu sahada oynayacak olan oyuncular güçlü bir oyunumuz var yalnız onların hakkını savunuacak olan yönetim maçtan önce çıkıp yine "geçen senenin aynısı olacaksa hiç çıkmayalım" demek ne futbolcuyu gerer ne bir şey yapar.Aynısını gs geçen sene yaptı başakşehiri yapacaklar diye ağladı ne oyuncular ne etkikendi ne bir şey oldu kupayı aldılar geçtiler Türkiye liginde bu işler böyle.

Türkiye liginde hakem hatası diye bir şey yok hepsi planlı programlı aynı düzene hizmet ediyor adamlar hakemlik kariyerini bitirebilecek kadar gözlerini karartıyorlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

müzik adı ?

Şeref Bey Türküsü

Günlerden Beşiktaş
Tarihin adı hicran
Kavuşmak zamanıdır
Koşup gelmiş her bir can
Havada aşkın sesi
Köy içine doğru
Bu sevdanın şahidi
Dolmabahçe yolu
Hasretin adı sensin
Anlamsız artık her şey
Yola çıkmak zamanı
İstikamet Şeref bey

Beşiktaş söz sana
Bu yürek attıkça
Yürüdüğün yolda yoldaş olur
Beyazın aydınlıksa
Siyahın zindan bana
Sen iste bu can sana feda olur.
Armanın güzelliği yansımış tüm yüzlere
Şarkılar dile gelmiş eller kilitli ellere
Semtten mabede doğru başlamış yürümeye
Akıyor on binler yine seni görmeye
Heyecanın tarifi sevgiliye eş değer
Zamanı geldi artık Şeref Bey bizi bekler

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Bize 9 puan yazalım şimdiden :ok:
9 puan gelse şampiyonluk iddiamız geri döner

Çevrimdışı MUSTAFA_

9 puan gelse şampiyonluk iddiamız geri döner
En az 7 puan yazmamız lazım. Yoksa rakibimizin sampiyonluk şansını arttırırız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ankaragücü maçına arda kardeşleri vermişler.

Çevrimiçi yaço58

Ankaragücü maçına arda kardeşleri vermişler.
Burak atiba gökhan ın üzerine oynayacaktır gökhan yok o yüzden atiba ve burağa kart çıkarmak için elinden geleni yapacaktır yıllar önce gs maçı öncesi atibayı çift sarıdan cezalı duruma düşürdükleir gibi kafasında kuruyordur şimdi arda

Burak atiba gökhan ın üzerine oynayacaktır gökhan yok o yüzden atiba ve burağa kart çıkarmak için elinden geleni yapacaktır yıllar önce gs maçı öncesi atibayı çift sarıdan cezalı duruma düşürdükleir gibi kafasında kuruyordur şimdi arda

+caner ve n'koudou da var sınırda.

Hepsine bile gösterebilir kart.

[ Son Düzenleme: 04 Mart 2020, 17:00:51 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Zafer Alagöz duygusal fakat iyi bir Beşiktaşlıdır.
Severim kendisini, evet Burak konusunda talihsiz bir açıklaması oldu fakat hatasız kul olmaz, küstürmek yerine öne çıkarmak kucaklamak daha iyidir. Çünkü kendisinin değerli bir sanatçı olduğunu düşünüyorum.

vay be halen merak ederim vida o kırmızı görmese ne olurdu acaba diye.

Çevrimdışı levitate

vay be halen merak ederim vida o kırmızı görmese ne olurdu acaba diye.

elenirdik ama 5 yemezdik
bipbipbupbup

Çevrimdışı Orhan_

Ali Koç çok boş ve yalan yanlış konuştu. Zamanında konuşacaksın bi de gücün kuvvetin yerinde olacak ki etkisi olsun.