Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2538679 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mylife1903

Kevin-Prince Boateng: "Sergen Yalçın, ofansif futbolu tercih eden bir teknik direktör ve bu tercihi benim de futbol anlayışıma uyduğu için mutluyum. Esas önemli olan ise Sergen Yalçın’ın bize aşıladığı mentalite. Rakip ne yaparsa yapsın, önemli olan bizim nasıl oynadığımız. Türkiye’nin en iyi ve en büyük takımı biziz ve oyuna biz hükmetmeliyiz, sahada korkması gereken bir taraf varsa bu rakibimiz olmalı diyor."
Erusin da boyle diyirdu
Fb savunma yapmaz yaptirir, yaptiramadi

Çevrimdışı mylife1903

Benim önerdiğim kaleciler bu çocuk kadar alıyor, gerisini sen hesap et az mı verdik çok mu. Ben ne yıldız kumaşı görebildim ne kaliteli futbolcu olacak atletizm. Bazı insanların fiziği 24-25'den sonra oturur ama ne yapacağız bir 4 senelik daha mı imzalayacağız çocukla. Minimum 750den 3 senelik yapsan o zaman 5M Euro oluyor maliyet.
Bi 4.2lik mitrovic degil tabi

Çevrimdışı Erman1903

Bi 4.2lik mitrovic degil tabi

Değil tabi ama bir iki tık gelişse de kimse transfer etmez yani olmamış oyuncuyla böyle mukavele imzalarsan. Sergen boşa yollamadı Ümraniye'ye, ucundan yıldız kumaşı olsa Diaby yerine düşünürdük.

Çevrimdışı cursedofdragon

Boateng: "Barcelona, Milan gibi dünyanın bir çok büyük takımında oynadım ve bu tecrübeme dayanarak Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nin gördüklerim içerisinde en iyilerinden olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim"

Boateng: Trabzonspor maçı sonrası gerçekten çok üzüldüm ve sinirlerim bozuldu. Patlamamak ve sakinleşebilmek için orada kaldım.

Çevrimdışı mellfred

sergenin yaptığı birşey yokki. Biz ilk yarıdada bu haftalardan sonra uzun süreli galibiyet almışdık.
sergen yada avcı farkı değil zor maçlar bitiyor bu arada rakiplerin zor maçları başlıyor. aynı başarıyı gösterirsek yukarılara tırmanırız.
Son Alanya maçında gayet iyiydik hem ofansta hem defansta iyiydik
ts maçı kadar  söylediğine katılırım ama

Çevrimdışı mrred

Mitrovice gelene kadar...
En azından aldığımız fiyata sattık arada komisyon ve maaş verdik ama yine de alınabilir bir risktir. Kızamam sonuçta genç oyuncu gelecek vaad ediyordu.Pepe , Lens Love ve hatta Negredo konusunda çok hatalıydık .
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Terim neden doğru bir örnek değil taraftar terim terim diye bağırdı kapısına gidip yalvardı o zamanın gs başkanı alıp getirmesi gs bugün başarılı olacakmıydı ? Taraftar dursun özbeği göndermese bugün daha başarılı olacakmıydı ?

Biz zamanında demirören yeter diye bağırmasak bu stadı görebilecekmiydik ne kadar sevmesemde orman güneşi getirip 2 sene şampiyonluk avrupada çeyrek final cL'de nağmalup liderlik görebilecekmiydik.

Bahsettiğim bu taraftar genelde oyuncu istemez zaten hoca veya yönetim için tezahürat yapar.Başarızda olsa taraftarın istediği kişi en azından camiayı birleştirir bütünleştirirsin bundan bahsediyorum.

Güzel örnek veriyorum fikret orman taraftar ile zıt gitti taraftar sergen derken o avcı dedi taraftar işine baksın dedi hem bizi yaktı hem kendini yaktı böyle daha mı iyi oldu ? Anç geldi taraftar sergen dedi sergeni getirdi camiada bir anda birleşme oldu bundan bahsediyorum seneye doğru oyuncu planlanması ve hoca ile birlikte taraftarı da arkana aldın mı önünde kimse duramaz bu iş hep böyle olmuştur.

İyi veya kötü seçimler sadece taraftara özgü değil yöneticiler bunların 1000 katını yapıyor taraftarın istediği tek şey düzgün bir başkan ve istedikleri hoca.Bunları yaparsan camia birleşiyor yok yapmazsan taraftar küsüyor bir bütünlük olmuyor.
Yahu Sergen Yalçınla ilgili bir şey mi dedim ben ?
Come to Beşiktaş diyorum. Taraftar 30 yaş üstünde "kağıt üstünde ismi olan oyunculara" come to beşiktaş mesajları yağdırıyor onu eleştiriyorum. Bu come to beşiktaş oyuncunun ve menajerinin komisyonunu arttırmaktan başka bir şey yapmıyor. Tam bir saçmalık.
En son kazığı Konoplyankadan yiyecek çok şükür yemedik. Böyle riskleri alacaksak 25 ve alt oyuncular için alabiliriz. 30 yaş üstü isim oyuncu kesinlikle 1 den fazla olmamalı. Sonra elden çıkarmaya uğraşıyoruz. Al gördük taraftarın istediği Falcao Babel ve Nzonziyi. Yıllık 20 milyon içerdeler
[ Son Düzenleme: 02 Mart 2020, 19:21:43 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Muhayyer Giresunsporda kadroya bile girememiş. Bu adamlar daha 1.lig takımlarında kadroya giremiyorlar. Neyse Güven ve Dorukhan tuttu o da iyi . Hasic muhayyer tutmayacak gibi
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Muhayyer Giresunsporda kadroya bile girememiş. Bu adamlar daha 1.lig takımlarında kadroya giremiyorlar. Neyse Güven ve Dorukhan tuttu o da iyi . Hasic muhayyer tutmayacak gibi

Güvene burdaki çoğu kişi güvenden daha çok güveniyor  :lol:
Tekerleme gibi oldu ama öyle
Dorukhanın da tuttuğu falan yok yahu sakin.
Muhayyer tutmadı ona katılırım ama hasic içinde daha erken.
Ümraniyespor'da belki mevkisinde şov yapan yada kendisinden çok daha iyi biri vardır, yani şişiktir o mevkileri bizde sırf yabancı sınırlaması yüzünden göndermişizdir.
Ptt 1.lig fazla fizik isteyen bir lig, hasicte tıpkı bizim oyunculara dediğim gibi 12 yaşındaki ergen fiziği var kendisinde.
Olur da Sergen hoca ona futbol oynamayı öğretebilirse bu adamın kumaşı olabilir.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Sörloth 750.00 bin euro kiralama bedeli. 1.5 milyon maaş. İnanılır gibi değil . Farkı hep buralardan yiyoruz işte. Bak Rebocho Larin falan bunlara lafım yok adamlar nispeten genç ve biz de olmasalar bile elden çıkarabiliyorsun. Love nedir allah aşkına ya ? Gönderene kadar göbeğimiz çatladı. Alınırken herkes come to beşiktaş diyordu. 34 yaşına gelmiş adama come to beşiktaş diyoruz inanılır gibi değil. 30 yaş üstüne asla ne kontrat ne bonservis verilmemeli. Ekstra bir oyuncu olursa belki sonra gönderene kadar göbeğimiz çatlıyor. Go home yazınca gitmiyor kimse.

Ben senin "sorun Love da değil gol pozisyonuna giremiyoruz" temalı yazılarını hatırlıyorum  :alala: işsiz arkadaşlar araştırsın mutlaka bulur  :ok:

Daglis kim ya
Bizde mi oynuyo

Aa cidden douglas diye bi çocuk vardı bizde esmerdi galiba bi kere oynamıştı maçta sanki.  :lol:

geçen yıl bu zamanlar şimdi kıyasını da @Osvaldonun Saçı yapıyordu değil mi o da gelmiyor kaç haftadır bak oda fenni gömücüydü iyi iş çıkarırdı

Estağfurullah abi elimden geldiğince katkıda bulunuyorum  :lol:

Başakşehir antep maçı bitsin de kıyaslama listesi çakayım bi ortaya.

Çevrimdışı mrred

Ben senin "sorun Love da değil gol pozisyonuna giremiyoruz" temalı yazılarını hatırlıyorum  :alala: işsiz arkadaşlar araştırsın mutlaka bulur  :ok:
1.65 lik adama neden orta yapıyoruz temalı konu o.
Ama yine de Love transferi oynatılan ya da oynatılmak istenen oyuna bakılmaksızın "yaş" açısından kötü transfer. Herkes gol kralı come to beşiktaş diyordu.
The great gig in the sky

Geçen Sene VS Bu sene

gs 7'de 7 yapıp 2 puan gerimizden 8 puan önümüze geçti. Bizim de şöyle uzun bi seri yakalamamız lazım yukarılar için.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Geçen Sene VS Bu sene

gs 7'de 7 yapıp 2 puan gerimizden 8 puan önümüze geçti. Bizim de şöyle uzun bi seri yakalamamız lazım yukarılar için.
Biz öyle bir seri yakalayamayiz, izin vermezler. Gs'de kendi gücünle degil, mhk yapdi o seriyi, hemde göstere göstere hic cekinmeden, baska  ülkede birak gs'nin 7de 7yi, o 7 macdan iki galibiyet bile alamazlardi
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/blstonejk/status/1234531058089152513?s=20

Tweette yer alan bütün pozisyonlarda Caner'in hatası var demek haksızlık olur fakat burada Caner'in koşamama sorunu açık saçık belli.
Adamın aşili sakat bu adam koşamaz!
The great gig in the sky

Çevrimiçi yaço58

Gsnin fikstür Sivas(D) bizle Rize (D) burası zor ve sonra başak(D) Trabzon Alanya(D) en zor maçlar ve üst üste geliyor bu hafta Sivasa takılıp derbide en kötü berabilrik alırsak gs ile 8 hafta kala puan farkı 6 Olcak kapanmayacak fark değil bizim tek umudumuz fikstür avantajımjz ve Sergen hoca ah şu Trabzon maçındaji 2 puan kaybı olmasa çok farklı olurdu şimdi gs deplasmanındaki durum belirleyici olcak

Gsnin fikstür Sivas(D) bizle Rize (D) burası zor ve sonra başak(D) Trabzon Alanya(D) en zor maçlar ve üst üste geliyor bu hafta Sivasa takılıp derbide en kötü berabilrik alırsak gs ile 8 hafta kala puan farkı 6 Olcak kapanmayacak fark değil bizim tek umudumuz fikstür avantajımjz ve Sergen hoca ah şu Trabzon maçındaji 2 puan kaybı olmasa çok farklı olurdu şimdi gs deplasmanındaki durum belirleyici olcak

gs için hakemler ekstra mesai yapacaklardır çok zorlu fikstür başlıyor hakemlerle hiç bir şey imkansız değil.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Lan taylır gs maçında çık maçı al, vallahi de billahi de sözleşme süren bitinceye kadar tek kelime etmeyeceğim sana.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lan taylır gs maçında çık maçı al, vallahi de billahi de sözleşme süren bitinceye kadar tek kelime etmeyeceğim sana.
Sadece Boyd için geçerli değil bu durum bence  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yasin A.

GS maçını alamayız, şaka mı yapıyorsunuz? adamlar çöken fenerbahçe karşısında bile bizi lime lime doğradı, şampiyonluk lobisine sahip gs karşısında bjk'yi sahadan silerler.

göztepe maçının sonunda hakkımızı alabilseydik, tff ve mhk'ya gücümüzü gösterebilseydik gs maçında sahada sadece futbol oynatılırdı, artık o imkanı yok

26-27-28.ci hafta fikstürü belli olmuş.