Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2537678 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimiçi sEuL

Neyse, ilk iki sira zaten hayaldi bu mactan sonra o hayalide kuma gomduk. Onumuzdeki sezon icin Ersin, Ridvan, Erdogan, yada Kerem'den bir yada iki tanesini takima monte edebilirsek sezonu karli kapatmis oluruz.

Çevrimdışı mellfred

Yazık oldu
Karius ve diaby’i şu dakikan kes bence
Rakipte atan da tutan da iyi olunca haksızca puanı aldılar

Çevrimdışı kahyaoglueren

Aşırı modum düştü aşırı.Bu kadar iyi oyuna yazık oldu.Bu arada Trabzonun asla sampiyon olmasini istemiyorum.Cidden garipler.Ilk goldeki faul sonrasi verin sunlara kupanizi da rahatlayin, biz de futbol izleyelim dedikten sonda yan masadan uyarmalar, mafya tavırlar falan.Umarim trajedik bir bicimde şampiyonluğu kaybederler.

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/futbolarena/status/1231297215286607872?s=19
Dalga geçer gibi açıklama yapıyor birde neden acaba karius bu saatten sonra kalede direk ersin oymalı belki bir kaleci kazanırız en azından utku falan değil ama direk ersin

Çevrimdışı cursedofdragon

Diaby golü kaçırdığı anda hepimizin aklına geçen senelerdeki Trabzon maçında Lens'in kaçırdığı gol ve sonrasında yaşananlar geldi mi?

geldi ben kacırınca yeriz kesin dedim zaten kalp atıslarım hızlandı bizim huyumuzdur %100 lük gol kacır üstüne ye.

Çevrimdışı levitate

Dalga geçer gibi açıklama yapıyor birde neden acaba karius bu saatten sonra kalede direk ersin oymalı belki bir kaleci kazanırız en azından utku falan değil ama direk ersin
atmadılar sen yedin (...)₇

hadi çok ama çok iyi bir günümüze denk geldin diyelim 2. golü vidaya yazdık

ilk gol ne lan öyle nasıl uzanamazsın topa sorloth vururken bile gol olacağını düşünmemiştir

4 maçta 10 gol yemiş ts'den
bipbipbupbup

Neyse, ilk iki sira zaten hayaldi bu mactan sonra o hayalide kuma gomduk. Onumuzdeki sezon icin Ersin, Ridvan, Erdogan, yada Kerem'den bir yada iki tanesini takima monte edebilirsek sezonu karli kapatmis oluruz.

Yanlış anlaşılmasın ancak bu oyuncuların Beşiktaş seviyesinde olduğunu düşünmüyorum standart oyuncular bunlar yedek olarak belki ancak ilk 11' olamazlar.

Büyük takım seviyesi farklı çok ekstrem bir oyuncu olup öne çıkarsa anca.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben bu maç sonrası mutlu oldum sonuç ne kadar kötü olsa da  :tabe: Oynadığımız oyun gelecek sene için beni umutlandırdı. Sergen bu işi becerecek gibi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Alper1903

Ben bu maç sonrası mutlu oldum sonuç ne kadar kötü olsa da  :tabe: Oynadığımız oyun gelecek sene için beni umutlandırdı. Sergen bu işi becerecek gibi  :tabe:

yönetim 3 ay boyunca para yok diye ağlamayıp (...) sözleşme yenilemezse becerebilir gibi duruyor.

Çevrimdışı f_madida

Karius'un aciklamalari:

The world is better in black and white, and red.

Dedik o kadar "sergen önce gittiği takımlarda barınsın" filan dediniz  :ebebe:

Sezon başı gelmiş olsaydı işler daha farklı olurdu şu vasat kadroyu bile ayağa kaldırdı.Şans ve yetenek yok orası ayrı.

Yönetime büyük iş düşüyor sezon sonu bir çok oyuncunun kiralık sözleşmesi bitiyor yaşlı oyuncunun kontratları da bitiyor yine para yok diye ağlayacaklar mı yoksa iyi bir kadro kurup verecekler mi.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Ekuban kanatta gidiyor.
İçerde ki tek adam Schörlet.
Biraz akıllı bir stoperimiz olsa Carlos'un Etoo'ya taktığı gibi çelmeyi takar düşürür o forveti.
Böylesi adamlara 3 M € veriyoruz sonra burnumuz boktan çıkmıyor.

Çevrimiçi sEuL

Yanlış anlaşılmasın ancak bu oyuncuların Beşiktaş seviyesinde olduğunu düşünmüyorum standart oyuncular bunlar yedek olarak belki ancak ilk 11' olamazlar.

Büyük takım seviyesi farklı çok ekstrem bir oyuncu olup öne çıkarsa anca.

Yanlis anlasilacak birsey yok kardesim, hemen hemen bende ayni fikirdeyim. Ama sahaya cikan oyuncular o kadar kotu ki, Erdogan Ruiz yada Vida kadar oynayamaz mi dedirtiyor. Sene basinda en umitli oldugum genc oyuncu Alpay idi ama oda gitti ilk mactan capraz baglari kopardi. Alpay'inda bundan sonra kolay kolay kendine gelebilecegini dusunmuyorum. Yanilmiyorsam 2018'de alt yapi macindada capraz baglari koparmisti, sonra bir sene gecmeden ciktigi ilk macta yine kopardi capraz baglari.

Karius Diaby gibi kiraliklar yerine bu genc oyunculardan bir iki tanesini oynatip bir Dorukhan daha bulabilsek sezonun geri kalani icin buyuk bir kazanc olur. Hayirlisi

Çevrimdışı mylife1903

Ekuban kanatta gidiyor.
İçerde ki tek adam Schörlet.
Biraz akıllı bir stoperimiz olsa Carlos'un Etoo'ya taktığı gibi çelmeyi takar düşürür o forveti.
Böylesi adamlara 3 M € veriyoruz sonra burnumuz boktan çıkmıyor.
Apaci sitopere general maasi veriyoruz ona kiziyom
Yoksa vida bu iste
1 milyonluk oynuyo
Titiyi mitiyi al koy yemezsin su golleri

5 milyona yakin butcen var orda
O parayi veriyorsan gecen hafta bu hafta golleri ofsayte dusurecek sitopere verecen o parayi
Yahu kosmayip dursa ofsayt olacak adam
Dagilmislar zaten hatti da tutamiyor bu ikisi biri heo 1-1.5 kopuk oburunden hatta

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/KursadCelikbas/status/1231308461331361802?s=19
Caner bin asist de yapsa bir sezonda ancak yedek sol bek olur kaos futbolu olduğunda sahaya atılır bunun içinde o kadar maaş lüks seneye iyi bir sol bek alıp Rıdvan la yedeklemek lazım bir adam hepmi adam kaçırır gökhanda sürekli bindiriyor o niye bu kadar açık vermiyor arkada

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bir şekilde kendimizi avrupaya atmamiz gerekiyor.Yoksa gelirler iyice düşecek.Ya da trabzon gibi 1 yil 10 bin liraya oynatip ondan sonraki sene vericez paralarini adamlarin.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Apaci sitopere general maasi veriyoruz ona kiziyom
Yoksa vida bu iste
1 milyonluk oynuyo
Titiyi mitiyi al koy yemezsin su golleri

5 milyona yakin butcen var orda
O parayi veriyorsan gecen hafta bu hafta golleri ofsayte dusurecek sitopere verecen o parayi
Yahu kosmayip dursa ofsayt olacak adam
Dagilmislar zaten hatti da tutamiyor bu ikisi biri heo 1-1.5 kopuk oburunden hatta
2 tane stopere 5 milyon veriyorsan değil sadece ofsayta düşmeyip pozisyon verememek bu adamlardan geriden oyun kurup takımı atağa çıkarmalarını, orta sahayı rahatlatmalarını kısaca sadece oyunun sadece savunma yönünde değil savunma, hücum komple etkili olmalarını beklersin. O kadar çok para havalara savrulmuş ki 3.5 milyon avro alan stoperden sadece savunmayı yapabilmesine razı bir duruma düşmüşüz.

2 tane stopere 5 milyon veriyorsan değil sadece ofsayta düşmeyip pozisyon verememek bu adamlardan geriden oyun kurup takımı atağa çıkarmalarını, orta sahayı rahatlatmalarını kısaca sadece oyunun sadece savunma yönünde değil savunma, hücum komple etkili olmalarını beklersin. O kadar çok para havalara savrulmuş ki 3.5 milyon avro alan stoperden sadece savunmayı yapabilmesine razı bir duruma düşmüşüz.

Gelecek sene kadro sil baştan "0"dan olması kurulması lazım ciddi ciddi "0"dan.

Çevrimiçi sEuL

https://twitter.com/KursadCelikbas/status/1231308461331361802?s=19
Caner bin asist de yapsa bir sezonda ancak yedek sol bek olur kaos futbolu olduğunda sahaya atılır bunun içinde o kadar maaş lüks seneye iyi bir sol bek alıp Rıdvan la yedeklemek lazım bir adam hepmi adam kaçırır gökhanda sürekli bindiriyor o niye bu kadar açık vermiyor arkada

Her mac ayni hikaye, kac senedir yaziyoruz top rakipteyken butun takim Caner'in kademesine girip yarattigi boslugu doldurmak icin cirpiniyor diye. Sergen hocadada hata var, takim yorulmus ve durmadan sol kanattan acik veriyor. Nkoudu'yu cikariyorsan alsana yerine Rebecho'yu - Caner'ide one at, adam zaten hep onde ya neyse.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Arkadaşlar verilmiş sadakamız varmış...
Yine gidip saçma sapan şekilde adamları yeniyorduk.
Ne gerek var yahu, bu kadroyu görmüyor musunuz, gidip bir yerde toslayacaktık.
gsyi şampiyon yapıcaktık yine az kalsın, biz ahlar vahlar içindeyken gs kupayı kaldıracaktı.
En garanti skor yenilmekti ama beraberlikte fena değil.
bu skora en çok üzülen gs fb taraftarı oldu baksanıza.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Şampiyonluk sıralamam:
Biz> Sivas> Başak> Trabzon.
Bunlar dışında herhangi birşeyi yüreğim kaldırmaz.
Diğer iki renkli batmak üzere.
Asla ve asla CL gelirini almamaları lazım.
Artık damat mı araya giriyor yoksa reis mi mutlaka bunlardan biri şampiyon olması lazım

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ayrıca Sergende açık açık yeni yıla odaklanacağız dedi.
Yapmamız gereken buydu, saçma sapan hayallere kapılmayıp malatya maçından sonra seneye ağırlık vermeliyiz dedim.
Bu lig çok kötü bir lig evet paramız yok, ama şampiyon olmak için bir sorloth yeter, ucuza kaliteli en azından liglik adamlar bulmalıyız.
Bu maçı yenip çılgınlar gibi sevinip haftaya alanya yada gs deplasmanında yenilince neler hissedecektiniz onu düşünün ???
Burda ts galibiyetine çılgınlar gibi sevinip, sene sonu fatih terimi mi görmek istiyorsunuz ???
Hoş berabere kalarak hala bir açık kapı bıraktık ama yine de bu sefer kendi ellerimizle paketleyerek vermedik buda bir şey.

Çevrimiçi yaço58

Arkadaşlar verilmiş sadakamız varmış...
Yine gidip saçma sapan şekilde adamları yeniyorduk.
Ne gerek var yahu, bu kadroyu görmüyor musunuz, gidip bir yerde toslayacaktık.
gsyi şampiyon yapıcaktık yine az kalsın, biz ahlar vahlar içindeyken gs kupayı kaldıracaktı.
En garanti skor yenilmekti ama beraberlikte fena değil.
bu skora en çok üzülen gs fb taraftarı oldu baksanıza.
Bu nasıl bir yorum hiç çıkmasaydık maça o zaman Beşiktaş her oynadığı maçı kazanmak için oynar helede ufakda olsa bir ışık varsa ts bizide yense şampiyon olamaz gsye kendi elleriyle kupayı verir sende Beşiktaş forumunda yazarken uslübüna dikkat et verilmiş sadakamjz varmış kazanmadığımız için falan nasıl bir yorumdur

Çevrimdışı f_madida

2 stopere 5 milyon demissin de maalesef durum cok daha vahim...

Hic sayilmayan adamlar var..

Isimat Mirin - 1.3 milyon (2022'ye kadar sozlesmesi var)
Enzo Roco - 1.5 milyon

2 tane hic oynatamadigimiz vasata 2.8 milyon, oynattiklarimiza 5 milyon olarak 4 stopere neredeyse 8 milyon Euro oduyoruz. Kalecimize 1.7 milyon Euro oduyoruz ayrica.

10 milyon Euroya kurdugumuz defansin hali bu, her sutu iceri alan bir kaleci, oynatmaya tenezzul bile etmeyip kiraladigimiz 2 vasat oyuncu, oynattigimiz ama bekledigimiz seviyenin altinda kalan 2 oyuncu.

Bu arada bu 10 milyon Euroya, solbek sagbek ve alternatifler dahil degil.. Onlari da koyarsak, Caner 1.75 milyon, Gokhan 1.65 milyon, Douglas senelik 500 imza parasi+ 800 maas, Rebocho 700 bin. Beklerle birlikte defans + kaleciye verdigimiz maas neredeyse 16 milyon Euro, bonservisleri vs saymiyorum.

16 milyon Euro maas butcesiyle bundan cok daha iyi bir geri dortlu + kaleci hatti kurulabilir, kurulmali.

The world is better in black and white, and red.