Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2533461 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Erman1903

Ben nedense inanmak istiyorum, iyi bir transfer dönemi geçireceğimize. Fakat yine günü kurtarmalık transferler olacak. Sivasa bak çok ucuza kadro kurdular, aynı zamanda alanyaya falan.

Biran önce adımlar atılmaya başlanmalı, mali durumlar aşılamıyorsa gerekirse bazı oyuncularla sene sonuna dair ön görüşmeler yapılmalı. Öncelik bana göre 9-8 numara ama 6 Joao Schmidt mesela şu an bossman kuralınca görüşme yapabiliyor. 10-15M altı orta saha oyuncuların istatistiklerine baktığında oyun kurucu 6 olarak çok az var yaklaşabilen. Bir elin parmakları kadar yok öyle söyleyeyim. Çok uygun tarza örnek oyuncu. Önümüzdeki sene El-Neny olmayacak yüksek ihtimalle, Atiba 38 yaşında. Yani eğer bir planlama olsa istatistikten direk bu oyuncunun listemizde olması gerekir ama bu konularda pek bilimsel takılmıyoruz.

Sergen'in oyuncunun iyisinden anlamasına güvenmekten başka bir çaremiz yok gibi gözüküyor şimdilik.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Sivas ilk 5'e girerse öpsün başına koysun ne şampiyonluğu? Ts'nin de alırlar elinden şampiyon yapılma ihtimali olan iki kulüp var ikisinden biri alır götürür. Ve üzülerek söylüyorum bu iflah olmaz kadroyla seneye de ızdırap geçecek. 5 kiralık+35'lik santrafor+37'lik orta saha+35'lik sağ bek+5 milyon euromuzu emen saçma stoper ikilisi+caner. Daha eşşek yüküyle bonservis verip de yazın gitsin diye gözünün içine bakacağımız bazı değerlerimizi saymıyorum. Yönetimin ve özellikle hocanın yerinde olmak çok çok zor gerçekten allah yardımcıları olsun.

Sivasın geçen videosunu izledim. 8-9 kişiyle kampa başlamışlar çok kısıtlı  bütçeye iyi oyuncuları toplayıp almışlar. Yani sivas ne şehir olarka ne kulüp yapısı olarak bu leveli bahsettiğinden daha zor. Tamam kabul ediyorum kadro planlaması berbat bizim, fakat şehir avantajımız büyük kulüp olma gibi avantajlarımız var. İşimiz zor ama çok çok zor olduğuna katılmıyorum. Zor ama dikkatli,düzenli, disiplinli ve zekice davranırsak, düzenli bir planlama yapılırsa, atıyorum mesela kalecinin şu şu şu özellikleri olsun diye tak diye cımbızla iş görecek f/p ürün çıkarsak yeterli mesela. Dünya futbolcu kaynıyor yahu, 10 kişi arasından gidip seçmiyorlar bunu. Süreleride var, bak daha şubattayız. Hazirana kadar yaklaşık 4-5 ay var ki bütün sene bunun çalışmalarını yapmış olmaları gerek.

Türkiye ligindeyiz altı üstü, premier lig şampiyonluğuna oynamıyoruz, karşımızda hiç bir zaman sane mane vs olmayacak. Ömer bayramın kral edildiği lig yahu. Nokta atışlarla gayet güzel bir kadro kurabiliriz, alttan gelen gençlerle de destekleyebilirsek yönetim başarılı olur.

Biran önce adımlar atılmaya başlanmalı, mali durumlar aşılamıyorsa gerekirse bazı oyuncularla sene sonuna dair ön görüşmeler yapılmalı. Öncelik bana göre 9-8 numara ama 6 Joao Schmidt mesela şu an bossman kuralınca görüşme yapabiliyor. 10-15M altı orta saha oyuncuların istatistiklerine baktığında oyun kurucu 6 olarak çok az var yaklaşabilen. Bir elin parmakları kadar yok öyle söyleyeyim. Çok uygun tarza örnek oyuncu. Önümüzdeki sene El-Neny olmayacak yüksek ihtimalle, Atiba 38 yaşında. Yani eğer bir planlama olsa istatistikten direk bu oyuncunun listemizde olması gerekir ama bu konularda pek bilimsel takılmıyoruz.

Sergen'in oyuncunun iyisinden anlamasına güvenmekten başka bir çaremiz yok gibi gözüküyor şimdilik.

Sadece sergen değil, o listeye lucescuda eklenecek. Yani mesela atıyorum rebocho diye bir futbolcu gündemimize geldi

Onu ilk izleyen kişi onayı
Scout ekibi onayı
Lucescu onayı
Sergen onayı
Başkan onayı

gibi bir şey olabilir. Onaydan ziyade oyuncu havuzu önemli. Ben aynısını avcı içinde dedim adama gidip atıyorum nkodou emrah başsan önermişlerdir. Adam o yüzden onu seçmiştir mesela isimlere bağlı kalma abi mantık bu şekildir diyorum. Yarın öbür gün x oyuncu alınca sergen aldı olur yönetim aldı olmaz. Yönetim düzgün isimler önermeli ki sergende onu seçmeli. Mesela lig başlayacak elinde sadece atiba ve necip var. Adama necibin bir tık iyisi ama boş bir adamı öneriyorlar adam elbette necip yerine o gelsin diyecek.

Özet olarak nasıl yapılmalı

Sergen gelecek sene için temel belli başlı şeyler belirleyecek: tempolu, beklerin ileri çıktığı vs vs bir oyun.
Olması gerekenler diyecek: çift yönlü oynayabilen bek bilmem ne falan
Bizde olan: bu bu bu
Eksik olan oyuncular: kaleye gelen topu Allah aşkına tutan bir kaleci vs vs vs vs

Böyle temel sapma payı olan(oyuncu mali durumdan) planlar kurulmalı. Sapma payı dedim çünkü avcıyı patlatan oydu tek bir şeye odaklanmıştı tamam şunu oynamak istiyorsun ama bu olmazsa oyun başka yakın planlara dönebilecek şekilde olmalı.  Scoutlar getirecek, aynı zamanda söylenenlere yakın başka oyuncular aramaya devam edecek, bunlar karşılaştırılacak her mevkiye yazılan oyuncularla gidip pazarlıklar başlanacak.

Sergende yönetimde enkaza geldi, şenol güneş döneminin 2.senesinden itibaren ertelediğimiz, sürekli bozulan çarpık kentleşme artık iyice enkaz haline geldi. Taraftar gerekli süreyi verir, şuan istenilen başkan ve td var. Olumsuzu olumluya çevirmesini bilsinler, bu taraftarın en kritik özelliği romantik olması, o yüzden romantik olarak doyuracak şeyler vermeliler başlangıçta.

Çevrimdışı Erman1903

Sadece sergen değil, o listeye lucescuda eklenecek. Yani mesela atıyorum rebocho diye bir futbolcu gündemimize geldi

Onu ilk izleyen kişi onayı
Scout ekibi onayı
Lucescu onayı
Sergen onayı
Başkan onayı

gibi bir şey olabilir. Onaydan ziyade oyuncu havuzu önemli. Ben aynısını avcı içinde dedim adama gidip atıyorum nkodou emrah başsan önermişlerdir. Adam o yüzden onu seçmiştir mesela isimlere bağlı kalma abi mantık bu şekildir diyorum. Yarın öbür gün x oyuncu alınca sergen aldı olur yönetim aldı olmaz. Yönetim düzgün isimler önermeli ki sergende onu seçmeli. Mesela lig başlayacak elinde sadece atiba ve necip var. Adama necibin bir tık iyisi ama boş bir adamı öneriyorlar adam elbette necip yerine o gelsin diyecek.

Menejerlerin önerdikleri oyunculara bakmakla piyasa adamı tarzında alaylı Scoutlarla çalışmakla bu iş olmaz. Süreci tamamen profesyonel hale getirmek gerekiyor, yeni nesil belki de yabancı bir spor istatistikçisiyle anlaşıp yanına futbola meraklı iyi üniversite mezunu 2 uzmanla ekip kurulsa iş yükü epey azalır. Wyscout üzerinden neredeyse tüm oyunculara ulaşılabiliyor, Zekice filtreler girildiği vakit aradığını bulmak çok da zor değil.

Şöyle söyleyeyim, spesifik bir rolde oyuncu aradığın ve yüksek olmayan fakat sık filtreler girdiğin vakit 27-28 yaşlarına kadar 10M Euro altı 80-90 tane oyuncu çıkıyor karşına. Aralarından iyi olanlar hemen belli oluyor.

Oyuncu kaçırmamak adına 3-4 senelik SiGames kaynaklarının da küçümsenmeyip takip edilmesi müthiş faydalı olacaktır.

Sonuçta bazı alt ligler hariç oyuncunun yaptığı her geri pası bile açıp tek tek izleyebiliyorsun. Bu şekilde oyuncu havuzları oluşturulduktan sonra kararı teknik ekibe bırakırsan hem kimi aldığından haberin olur, hem de kim buldu da getirdi bunları hikayesi bir son bulur.
[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2020, 04:48:15 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Bu arada şunu da söyleyeyim, Rebocho Diaby falan konuşmak boş. En büyük hata ilk olarak Ljajic'in alınmasıdır, Avcı'nın sisteminde 10 numaraya yer olmadığı halde... Mutlaka profesöre sormuştur Fikret bey alırken, ulan gider ayak el-ele batırdılar bizi böyle bir olay olamaz. Çık şimdi işin içinden çıkabilirsen...
[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2020, 03:27:13 Erman1903 ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu arada şunu da söyleyeyim, Rebocho Diaby falan konuşmak boş. En büyük hata ilk olarak Ljajic'in alınmasıdır, Avcı'nın sisteminde 10 numaraya yer olmadığı halde... Mutlaka profesöre sormuştur Fikret bey alırken, ulan gider ayak el-ele batırdılar bizi böyle bir olay olamaz. Çık şimdi işin içinden çıkabilirsen...
Başkanı, teknik direktörü, futbolcusu hepsi ne kadar koparırsak bizim için o kadar kardır kafasıyla takılmış. Hepsi suçlu ama hangisine sorsan en az suçlu benim diyecek. Kendi sorumluluğunu kabul edeceğine başka suçlu bul, mağdur edebiyatı yap, aradan sıyrıl. Egoları da tavanda üstelik. Ne güzel dünya. Dünya sizlere güzel denir bunlara. Bu düzende 3 milyar  TL borç olması değil olmaması anormal olurdu.

Çevrimdışı Erman1903

Başkanı, teknik direktörü, futbolcusu hepsi ne kadar koparırsak bizim için o kadar kardır kafasıyla takılmış. Hepsi suçlu ama hangisine sorsan en az suçlu benim diyecek. Kendi sorumluluğunu kabul edeceğine başka suçlu bul, mağdur edebiyatı yap, aradan sıyrıl. Egoları da tavanda üstelik. Ne güzel dünya. Dünya sizlere güzel denir bunlara. Bu düzende 3 milyar  TL borç olması değil olmaması anormal olurdu.

Hem en çok kendilerini düşündüler, hem iş bilmezlik yaptılar. F.Orman iki kötü senenin üzerine Abdullah Avcıyla mum dikip gitti. Burada Orman paralar nerede diye sorulduğunda yapmayın diyordum ama bir bildikleri varmış.

Herkes cebini doldurdu ve ortadan kayboldu, olan bize oldu.

Çevrimdışı mylife1903

Fo nasi topukladi ama
Tirollerine bile borc takmis
Vallaha her yanlisini elestirdik benim vicdanim rahat. 
Daha kupa kaldirirken dedim sitada giremeyecek diye ozamanlar ceza aliyorduk forumda simdi atis serbest
Beyaz yalanini savunandan negredoyu lensi yikama yaglama yapanina vardi, noldi la noldi
Fo hainine pecete tutanlarin da sorumlulugu var bugun

Oyuncular kacarak gidiyordu
Yahu kimsenin kactigi yoktu zorla gonderiyorlardi iste
Sonra epl hayali kurmusmis bilmem ne efenim ondan gitti
Yersen
Cok ihtiyacimiz var 5 milyon veriyorlar doye kizini gorucu usulu koy agasina veren gibi veriyirdu fo
Sonra adam istedi hee istedi
Buldun oynat sen porto falan degilsin dedik adamin gozu kalkti gozu dondu paralari gorunce kart zamparA
Yanindaki capulcularla ozel ucaklar falan
Sonra diron almadim fatura goster diyi
Diron aldin demedik ki habire ozel ucak kaldiriyrosun sen kimsin dedik. Ali koc binmiyir senin kadar ozel ucaga

Mustehak mustehak, daha iyi gunlerimiz degildir insallah bunlar

Sergen de iyi toparladi fifili avcinin arkasini enazindan buyuk takim futbolu oynamaya calisiyoruz. Dun herkes cok uzuldu ama aksama sevindiren sonuclar gelmeye baslar tekrar baslariz ts maci ile

Çevrimdışı mylife1903

Hem en çok kendilerini düşündüler, hem iş bilmezlik yaptılar. F.Orman iki kötü senenin üzerine Abdullah Avcıyla mum dikip gitti. Burada Orman paralar nerede diye sorulduğunda yapmayın diyordum ama bir bildikleri varmış.

Herkes cebini doldurdu ve ortadan kayboldu, olan bize oldu.
Yaw senelerce Anlatmaya calistim carpik isleri
Belgesini koy yahu yapilanin belgesi olmaz sadece dumani tuter
Bana laf sokuyorlardi muhalefet yapmak ocon muhalefet falan adam sampiyon yapti, lan fo mu sampiyon yapti keramet fo mu
Boyle batti bu kulup iste.

Gsye kufur ediyoz fo orda 2 sene baskanlik zor yApardi hemen kellesini alirlardi

Birincisi adam yalanci
Ikincisi adamin karakteri bozuk
Ucuncusu bombos konusuyor dusunmeden
Dorduncusu dedigini yapamiyir

Boylelerine etek giydirirler diyecem tabir olarak kadinlara hakaret olacak, ne bilem askerlik yaptirmazlar

Çevrimdışı mylife1903

Romantizm kotu bisi
Her besiktaslida var nedense

Burda konusu gecmisti
Seba baskan zamani sakaryadan huseyin mi ne bi herif almistik
Ozamanalt boyle sosyal medya falan vidyo kidyo yok

Iyide para vermistij ya lis hatirlamiyorsM

Sezon acilisi yapilirdi, sonra tsyd kupasi falan guzel gunlerdi
Ilk hazirlik maclari oncesi
Bilal mese falan kosesinde yazardi buyuklerin tiransferlerini
Ya iste milli takimdan hocasina sordum
Ailesi ile konustum
Takim arkadaslari ile konustum
Izleyenlere sprdum
Kendim izledim

Lan adam sanki yeni osobiyo, kara firtina boyle 250 gol 4000 asist falan
Gaza geliyorduk boyle sokacak boyle yapacak
Lan maca bi cikiyo diyabinjn emmi oglu
Tuuu allah belani versin

Ogun bugun inanmiyorum bu islere bi de zeman sonrasi tsktik sistem falan herif ucaktan 433 oynayacam diyerek sergeni fbde kadro disi birakip sonra kovulmustu

Çevrimdışı mylife1903

Bah bah
(...)

"Bu kadronun Beşiktaş'ın hedefleri ve beklentileri için yetersiz olduğunu Sergen Hoca geldiğinde de söylemiştim, Abdullah Avcı döneminde de söyledim. Çok iyi dostumdur, o zaman Avcı'nın avukatı dediler."

"Beşiktaş'ta kadro yetersiz, kadroyu yeterli hale getirmek için mali durum ve futbol aklı yeterli değil. Ben bu futbol aklını yeterli görmüyorum. Merakla bekliyorum, umarım yanılırım ama bu kenar oyuncularıyla yarışın içinde olamazsınız. Abdullah Avcı’nın yetersiz kadroya sahip olduğunu da söyledim. Bu hücum hattıyla, N'Koudou, Diaby, Lens, Boyd kanatlarıyla şampiyonluğa nasıl oynayacaksınız?"

Laaaa bunlari kim aldirdi neyi anlatiyonuz
Zamaninda senol gunese saldiracagina foya saldiraydin
Simdi kadro yetersiz

Gecen sene ikinci yari 39 puan almis takim birakildi
7 tane tiransfer yapildi ustune daha ne olsun 100milyon harcandi

(...)
Avci zamani 50 orta yapilinca hic sayildi mi
Dun sayildi mi orta

Iste uyanik olscak besiktas taraftari once
(...)
Besiktasin calisaniyla topcusuyla kisisel cekismeye girip cimbizcilik yapmanin kimseye faydasi yoktur

Ne efsaneler var yahu
Senolu falan firansa karsisinda gorecektik, simdi italya macini bekliyor uyuyan hucreler
Ezik karakterler

Çevrimdışı mrred

Geçen seneki takımla bu takımın alakası yok abartmayın artık
Geçen sene Burak Yılmaz ve Ljajic formdaydı. Burak Yılmaz Gs ve Ts forumlarında ilk 6 ay oynar sonra yatışa geçer şeklinde baya eleştirilmiş . Ljajic ise geçen sene kiralıktı ve Torinoya geri dönmek istemiyordu kendini göstermek istiyordu. Ne Sergen Yalçın ne de Abdullah Avcı bu ikisinden verim alamıyorsa biraz da futbolcunun kendisine bakmak lazım. Adamlar bildiğin yatıyorlar
Geçen sene ayrıca Kagawa ve adriano vardı bu ikisi ljajic ve caneri yedekliyorlardı. Q7 denen futbolcumsu sakatlanmıştı bir ara ne zaman geldi takıma girdi yine yenilmeye başladık.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Q7 Caner Ljajic ve Burak bunların hiçbiri ile şampiyonluğa falan oynanmaz adamlar disiplinsiz kaprisli yetersiz ve koşmayı sevmiyorlar . Buyrun her maç aynı şey oluyor bu maç da aynısı oldu ;
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Ljajic de bildiğin istek yok adam toptan kaçıyor mücadeleden kaçıyor temastan kaçıyor. Hemen siniyor.
Burak eskiye göre biraz daha koşmaya mücadele etmeye başladı bu maç fena değildi.
Caner bir kere önde yakalandı pat golü yedik. Bu takıma hangi hoca gelirse gelsin işi çok zor. Göz var nizam var.
Caner Burak ve Ljajic en büyük sorunumuz bunları bir an önce göndermeliyiz. Yedek bıraksak takımın huzurunu bozarlar o yüzden gitsinler diyorum yoksa kalabilirler sorun yok. Burak iki maçtır oyundan çıkıyorum diye triplerde . Ben artık böyle futbolcu görmek istemiyorum. Hocasının kararına saygısız oyuncu takım oyuncusu değildir.
The great gig in the sky

Çevrimiçi yaço58

Ljajic de bildiğin istek yok adam toptan kaçıyor mücadeleden kaçıyor temastan kaçıyor. Hemen siniyor.
Burak eskiye göre biraz daha koşmaya mücadele etmeye başladı bu maç fena değildi.
Caner bir kere önde yakalandı pat golü yedik. Bu takıma hangi hoca gelirse gelsin işi çok zor. Göz var nizam var.
Caner Burak ve Ljajic en büyük sorunumuz bunları bir an önce göndermeliyiz. Yedek bıraksak takımın huzurunu bozarlar o yüzden gitsinler diyorum yoksa kalabilirler sorun yok. Burak iki maçtır oyundan çıkıyorum diye triplerde . Ben artık böyle futbolcu görmek istemiyorum. Hocasının kararına saygısız oyuncu takım oyuncusu değildir.
3 futbolcuyu hiçbir takım aynı anda sahada olamaz dün Ba defans arkasına kaçıyor caner kapatmak yerine birde savunmayı iyice bozuyor baya doğru koşup en azından vuruşu boz bişe yap şu hatayı Rıdvan bile yapmaz Canerin yeri yok artık 30 asist de yapsa yok dün 2.yarı pozisyon vermedik gol dışımda Bi zahmet o pozisyonda vurdurma yada boz yaptığı koşua rakip rahat rahat golü atsın koşuşuydu Burak da aynı şekilde ne bu hava civa sahada gol at 6 ay kendini yırttı bu sene yok ortada 8 gol attı 4ü penaltı 2si kayserinin en kötü olduğu zamanda onlara attı geriye akqb oyunda elle tutulur 2 golü kalıyor hele bu sene kaçırdıklarının hesabı yok göztepe karşışunda 2 karşı karşıya kaçırdı teki ofsayt olsada eğer 2.yi atsa berabera bitecek maçtı geçen maç yine kaçırdı daha aklıma gelmeyenlerde var geçen maç direk soyunma odasına gitti aynı haltı bu maçta yedi hayırdır ne oluyor ne bu afra tafra

Çevrimdışı mylife1903

Divan canli yayinda
Fo gelebilmis mi acaba
Anc cevap verecekti yuzune bakip

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş'ın net borcu 2.689.373.305 ₺ olarak açıklandı.

Çevrimdışı mrred

3 futbolcuyu hiçbir takım aynı anda sahada olamaz dün Ba defans arkasına kaçıyor caner kapatmak yerine birde savunmayı iyice bozuyor baya doğru koşup en azından vuruşu boz bişe yap şu hatayı Rıdvan bile yapmaz Canerin yeri yok artık 30 asist de yapsa yok dün 2.yarı pozisyon vermedik gol dışımda Bi zahmet o pozisyonda vurdurma yada boz yaptığı koşua rakip rahat rahat golü atsın koşuşuydu Burak da aynı şekilde ne bu hava civa sahada gol at 6 ay kendini yırttı bu sene yok ortada 8 gol attı 4ü penaltı 2si kayserinin en kötü olduğu zamanda onlara attı geriye akqb oyunda elle tutulur 2 golü kalıyor hele bu sene kaçırdıklarının hesabı yok göztepe karşışunda 2 karşı karşıya kaçırdı teki ofsayt olsada eğer 2.yi atsa berabera bitecek maçtı geçen maç yine kaçırdı daha aklıma gelmeyenlerde var geçen maç direk soyunma odasına gitti aynı haltı bu maçta yedi hayırdır ne oluyor ne bu afra tafra
Papaz bunlar Sergen Hoca toplantı da mesajı vermiş ne demiş bak
"Geride kalan maçlar oyuncular için bir kriter gelecek seneki planlarımızı kalan maçlardaki performanslara göre bakıp yapıcaz."
Bu net mesajdır. Caner'i istek hırs konusunda ayrı bir yere koyuyorum fakat adamın aşili sakat koşamıyor. Net yetersizlik var. Yedek oynamayı kabul etse baya iyi bir opsiyon ama yedek kalmayı kabul etmiyor işte
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş’ın borcu açıklandı.
2 milyar 961 milyon 902 bin 493 TL

Çevrimdışı Akil Emre

Beşiktaş’ın borcu açıklandı.
2 milyar 961 milyon 902 bin 493 TL
Komple klubumü kapatsak acaba, hiçbir branşta yokuz üzerine dünya borç, ne yönetim umut veriyor ne de oyuncular.
Geleceğe umutla baksak ben şu 493 TL lik borcu kapatmaya talibim

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Ahmet Nur Çebi: "Çok üzgünüm. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Elektrik faturasını ödeyecek paramız yok. Bağış kampanyası başlatacağım"

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Ahmet Nur Çebi: "Ümraniye'den beni kovdular, bana mobbing uyguladılar. Fikret Orman ve arkadaşları, benim duyacağım şekilde arkamdan küfür ettiler! “

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Ahmet Nur Çebi: "Fikret Orman, hiçbir şeyi devretmeden neden kaçıp gidiyorsunuz. Eski yöneticiler sizlere sesleniyorum. Hepiniz paranızı almışsınız. Bu kulübün özel jetine bindiniz, çayını içtiniz. Hiç mi içeride 100 bin lira bırakacak paranız yoktu? Ayıptır ayıp."

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Ahmet Nur Çebi: Fikret Orman diyor ki; Ali Koç para vermiş, sen de ver. Ben Ali Koç değilim, beni ezmeye mi çalışıyorsun? Ali Koç başkanken sen de başkan değil miydin? Sen neden vermedin? Ayıp artık. Başını eğ, ettik bir halt de!