Başkanı, teknik direktörü, futbolcusu hepsi ne kadar koparırsak bizim için o kadar kardır kafasıyla takılmış. Hepsi suçlu ama hangisine sorsan en az suçlu benim diyecek. Kendi sorumluluğunu kabul edeceğine başka suçlu bul, mağdur edebiyatı yap, aradan sıyrıl. Egoları da tavanda üstelik. Ne güzel dünya. Dünya sizlere güzel denir bunlara. Bu düzende 3 milyar TL borç olması değil olmaması anormal olurdu.
Fo nasi topukladi ama
Tirollerine bile borc takmis
Vallaha her yanlisini elestirdik benim vicdanim rahat.
Daha kupa kaldirirken dedim sitada giremeyecek diye ozamanlar ceza aliyorduk forumda simdi atis serbest
Beyaz yalanini savunandan negredoyu lensi yikama yaglama yapanina vardi, noldi la noldi
Fo hainine pecete tutanlarin da sorumlulugu var bugun
Oyuncular kacarak gidiyordu
Yahu kimsenin kactigi yoktu zorla gonderiyorlardi iste
Sonra epl hayali kurmusmis bilmem ne efenim ondan gitti
Yersen
Cok ihtiyacimiz var 5 milyon veriyorlar doye kizini gorucu usulu koy agasina veren gibi veriyirdu fo
Sonra adam istedi hee istedi
Buldun oynat sen porto falan degilsin dedik adamin gozu kalkti gozu dondu paralari gorunce kart zamparA
Yanindaki capulcularla ozel ucaklar falan
Sonra diron almadim fatura goster diyi
Diron aldin demedik ki habire ozel ucak kaldiriyrosun sen kimsin dedik. Ali koc binmiyir senin kadar ozel ucaga
Mustehak mustehak, daha iyi gunlerimiz degildir insallah bunlar
Sergen de iyi toparladi fifili avcinin arkasini enazindan buyuk takim futbolu oynamaya calisiyoruz. Dun herkes cok uzuldu ama aksama sevindiren sonuclar gelmeye baslar tekrar baslariz ts maci ile