Sergen'le ilgili bir iki kelam edelim madem geliyor.
Öncelikle şu Anadolu'da sezon bitirmedi vs muhabbeti çok boş bir muhabbet bence.
Sergen karakterinde bir adamın o şark kurnazı ve saçma sapan egolara sahip esnaf zihniyetli başkanlarla uzun süre anlaşabilmesi zaten imkansız, bunda garip bir şey yok. Sergen direkt adamdır, aklına geleni söyler, lafını esirgemez. Anlaşamamaları çok doğal.
Kaldı ki sanki Anadolu kulüpleri uzun vadeli planlamalarla başarıdan başarıya koşuyor da bir Sergen istikrarsız. Arkası boş bir önerme.
Bu bir veri değil benim için özetle. Sergen'den başarılı bir hoca olacaksa burada olur zaten, Anadolu'da değil.
Ayrıca tembellik muhabbetine de katılmıyorum, istese yorumculuk yaparak rahatlıkla hayatını idame ettirebilir, İstanbul'dan da burnunu çıkartmazdı.
Belli ki bir şeyler arzuluyor. Adam 50 yaşına geliyor. Hayata bakış açısının 25-30 yaşındaki haliyle aynı olduğunu düşünmüyorum.
Erken vs diye bir şey yok, olacaksa şimdi olacak ya da hiçbir zaman olmayacak . 70 yaşında mı getireceğiz adamı.
Yeterince Anadolu takımı gezdi, 3 yıl daha gezmesi hiçbir şey katmaz artık.
Düşünülenin aksine Sergen için doğru zaman olduğuna inanıyorum.
Zaten herkes kadroyu yetersiz buluyor, daha yeni başka bir hoca gönderildi ve dolayısıyla işler kötü giderse oklar oyunculara dönecek .
Bir şeyleri yavaş yavaş bile ilerletse kredisi daha da artacaktır .
İyi mi olur kötü mü olur gerçekten bilmiyorum ama bildiğim bir şey var ki şu an tam zamanı.
Ya çok çılgın bir hikayenin başlangıcı olur, ya da beceremez ve konu kapanır.
İzleyip göreceğiz .