2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4238594 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

Böyle bi saçmalık görmedim. İstersek 40 şut yemiş olalım göztepe %85 topla oynasın. Ne alakası var bununla kural hatasının. Beşiktaş aleyhine konuşabilmek için ne konuştuklarını bile unutuyorlar. Bu metin'i eskiden severdim de beinde yorumcu olduğundan beri gayet problemli buluyorum. İnsanlara yaranmak, tarafsız görünmek için atmadığı takla yok.
Dansöz gibi kıvırmadığı kaldı bir  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

Ne güzel adamların stad açılışına meze yaptılar bizi.

Çevrimdışı Zafer55

Çevrimiçi yaço58

Saydım tam 7 kere “ben etmem” demiş. Sen etme SARI
Milletin eski oyuncuları haksız da olsa kendi takımı için yırtınır bizim efsane dediğimiz adam haklı olduğumuz konuda saçma sapan bir yorum yapıyor ben istediğim kadar kötü oynayayım eğer kural hatası varsa niye başvurmayayım niye yani sanki herşey çok adaletli herşey olağan akışında

Çevrimdışı f_madida

https://twitter.com/BjkMedyaTakip/status/1221537064157687810?s=19
Bu bizim efsane olan metin Tekin mi

Utanmadan bir de Besiktas kural hatasi yuzunden mi yenildi diyor? Hayir ulan HAYIR, o senin tek kelime laf edemedegin, Guntekin'le toz konduramadiginiz HAKEMin hatalari yuzunden yenildi takim. Ortada seyreden maci katletti herif, hadi cik iki kelime laf etsene. Sirf Besiktas hakkini arayinca mi tepkin oluyor.

Nefret ettim Metin Tekin'den. Besiktasliyim diye oralarda oturan Metin'i de Tumer'i de Guntekin'i de alayi ayni bunlarin. Besiktas'in oyuncusu hata yaparsa yarim saat konusur, hocasi hata yaparsa 1 saat konusur, yonetimi hata yaparsa 5 gun bunu dillendirir ama HAKEM Besiktas'i katlederse tek kelime bir laf etmez.

Sen etme ulan, sen etme zaten, Sen bizden degilsin ki neye niye itiraz edesin. Isine geldi mi Besiktas'li Metin, sari bilmemne, isine geldi mi tarafsiz spor yorumcusu. O da nasil tarafsizsa su laflari fenere, gsye, trabzona soyleyemez ha, nasil bir tarafsizliksa, sadece Besiktas hakkini savununca ortaya cikar.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı levitate

bünyamin gezer tekrarlanmalı demiş

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

ali ece çıldırması v2 yaşarsak kesin tekrarlanır
bipbipbupbup

Çevrimdışı caner.eryigit

bünyamin gezer tekrarlanmalı demiş
Aksini söyleyen daha yok zaten bakalım ne karar çıkacak.
Artık olmadı seyirci sahaya inecek az kaldı rezillik çıkacak bir maç ama bakalım ne zaman

Çevrimdışı cursedofdragon

Son dakika !

Bünyamin Gezer: “Benim görüşüme göre, kural hatası nedeniyle, Göztepe-Beşiktaş maçı tekrar edilmelidir..”

( TRTSPOR)

Çevrimdışı cursedofdragon

ali ece çıldırması v2 yaşarsak kesin tekrarlanır

hep taraftar muhabir mi çıldıracak biraz yönetim çıldırsın artık hakkımızı güzelce savunsun.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Maçı yönetimin biz burdayız demesiyle iptal ettirip
bir de yeni tdmizle başlangıç yaparsak iyi bir yerlere gelebiliriz sezon sonu
krizden fırsat doğar, ölü toprak atmak için belki bu iki şey işimize yarayabilir.

Çevrimdışı levitate

krizden fırsat doğar, ölü toprak atmak için belki bu iki şey işimize yarayabilir.
+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

hep taraftar muhabir mi çıldıracak biraz yönetim çıldırsın artık hakkımızı güzelce savunsun.

şunu bi daha görelim be
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Aksini söyleyen daha yok zaten bakalım ne karar çıkacak.
Artık olmadı seyirci sahaya inecek az kaldı rezillik çıkacak bir maç ama bakalım ne zaman

bi yürüyüş falan yapmak lazım tff binasına az kaos çıksın
bipbipbupbup

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bizim taraftar yapsa ne olur? yönetim iki gün sonra TFF ve MHK’ın kararını saygı duyuyoruz diye açıklamayı paylaşır yine
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi yaço58

Aynen öyle şu maçı kazansan gs ile aynı puanda devam ediyor olacaksın ve haftaya fb ts oynuyor bu sefer yönetim masaya yumruğunu vursun

Çevrimdışı mellfred

Kural hatası bariz zaten ama oyuna etki etmedi derler
FB, Trabzon Malatya maçına bile müdeahil oluyor resmî açıklamayla bizimkiler şu mevzuyada Fransız kalırlarsa ben yönetime cephe alacağım
Yarın resmî sayfadan kural hatası yapılan dakkada gol yedik böyle saçnalık olmaz diye açıklama yapsınlar

Çevrimdışı levitate

Bizim taraftar yapsa ne olur? yönetim iki gün sonra TFF ve MHK’ın kararını saygı duyuyoruz diye açıklamayı paylaşır yine
baskı altına alacaksın başka yolu yok

fb alanya maçında bişey olmamasına rağmen taraftarı zorla başvuru yaptırdı sende aynısını deneyeceksin

suç aslında biraz bizde

ne organizasyon var ne kenetlenme ne bişey gs fb iki tweette ortalığı yıkıyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Maçı tekrar ettirip bir daha yenilirsek yalnız çok ağır olur bizim için. İyi düşünülmesi lazım bu oyunculara güvenip de tekrar için bastırılmalı mı emin değilim ama görünen o ki elinden geleni yapacak yönetim. Derdim tekrarlanan maçta bir daha yenilirsek (ki bunlarla çok olası) onun bunun dilinden kurtulamayız yıllarca. İnşallah tekrarlanırsa çıkar kazanırsınız ne diyeyim ulan ne hale soktun bizi takım hepiniz trilyonlar alıyorsunuz meze ettirdiniz şu çomarlara sizin en az para kazananınız rakibinizin en çok kazananına yakındır neden böylesiniz siz

Çevrimdışı mylife1903

evet gs bu sene ts yi truva ati olarak kullaniyor, trabzon da ortulu odenekten milyonlar hibe edilerek ayakta tutulan, sirf gs yanciligi yapsin diye ortaya salinan bir guruh. kendi karakteri yok. 

ben sivasin sampiyon olmasini tercih ederim ama olamayacagini biliyorum. ts ayni sekilde vur kafasina al ekmegini hele hele gsyle cekismeye girerse vurup alirlar elinden sampiyonlugu.

geriye sadece fener kaldi, fener bu sene bu ortamda sampiyonlugu aldi aldi, alamazsa hep beraber bir 10 sene gs sampiyonlugu izleriz olay bundan ibaret. o yuzden benim tercih siralamamda once sivas plase fener gelir. zaten ozdemir fenere verecek sampiyonlugu da iste biraz heyecan olsun diyorlar arada ama gs gibi sinsi camia varken bir kaosa sokar ortaligi satilmis spor basiniyla Asporuyla cirkef baskani seref nokasini tribunleri, mayfadan bozma tdsiyle, emir eri hakemleriyle yine gelir avantaja gecer.

Bizim zaten halimiz maglum, ortalama bir Anadolu takimina karsi dahi hakkimizi savunamiyoruz ne sampiyonlugu ne birsey.
Sahaya bakmak lazim abi futbol sahada oynaniyir, lobi falan tff bunlar hep bahane yok oyle seyler futbola bakalim biz

Çevrimdışı mylife1903

https://twitter.com/BjkMedyaTakip/status/1221537064157687810?s=19
Bu bizim efsane olan metin Tekin mi
Oha lan
Bu herifleri dinlemeyin
Gecen sezon senola salliyorlardi bu sene tiransfer sampiyonu avciya tek kelime edemeyen adAmlar bunlar kukla kukla

Çevrimdışı mylife1903

Böyle bi saçmalık görmedim. İstersek 40 şut yemiş olalım göztepe %85 topla oynasın. Ne alakası var bununla kural hatasının. Beşiktaş aleyhine konuşabilmek için ne konuştuklarını bile unutuyorlar. Bu metin'i eskiden severdim de beinde yorumcu olduğundan beri gayet problemli buluyorum. İnsanlara yaranmak, tarafsız görünmek için atmadığı takla yok.
Kilasik donme besiktasli ezikligi. Bu buyuk ihtimal gsliydi 6-7 ysina kadar sonra amcasi falan araya girdi herhalde yasa dayisi. Metin isminde o senelerde genelde gsli olur aile istisna azdir

Bubsekilde belki icinde bir pismaik var bastirilmis duygular gsye bir sempati
Bilincalti bunlari soyletiyor. Gozunde ideal bir besiktas yaratmis mukemmel bir besiktas cunku donme kendisi ve donmeligine kilif hydurup ic huzuru ariyor.

Yazik, allah kurtarsin

Çevrimdışı mylife1903

Ne yuruyusu lan kimse gelmez ahaha
2004te yapacaktik parkta bulusalim 5 kisi geldi gitti borek yedik
Mac cikisi yapacaksin o gazla bizim camia oyle toplanip kenetlenmez fb gibi

Çevrimdışı mylife1903

Kural hatası bariz zaten ama oyuna etki etmedi derler
FB, Trabzon Malatya maçına bile müdeahil oluyor resmî açıklamayla bizimkiler şu mevzuyada Fransız kalırlarsa ben yönetime cephe alacağım
Yarın resmî sayfadan kural hatası yapılan dakkada gol yedik böyle saçnalık olmaz diye açıklama yapsınlar
Tff super ya
Tsnin ertelenen macini tsnin fb maciyla ayni gune ayni saate koyarlar
Kimse de bisi demez

Isin ilginc yani bu galiba tekrarlanan 4. Macimiz olacak
Hep bizim maclar tekrarlaniyir bazen hakemler ipin ucunu kaciriyor

Kural bilmiyor herifler.
Kuddisi baris simsek gibi iki hakemsi yahu maci tekrarlansn afam hakemlige devam ediyo
Boyle de bir ulke iste
Devam etmesini birak mhk baskanligi yapti akpden milletvekili adayi falan oldu galiba kuddusi sonra feto patlayinca nedense el cektirdiler
Baris simsek basit kural bilmeyen hiyarinto herif 39 dakika elinde topla bekledi cezasahasinda atti toou topa golu engelledi. Bu durdurdu galiba itiraz eden almeydaya kart verdi sonra oyuna kasimpasa basladi boyle hakem mi olur lan
Ayni macta taclari 39m ikerden atip gol atmislardi onu da unutmadik
Bu barissimsek cucunun yancisi kontejyaninda fifa kokarti olmadan dunya kupasi gordu memesinde tff kokarti ile kabile devletinde izin vermezler bu rezillige

Simdi de huso patladi, gecen hafta mis gibi mac yoneten adam bu hafta her dudugu yanlis
Sebep?
Konusturacaksin arkadas bunlari ogreneceksin.
Azicik normal federasyonda bu mac tekrarlanir huso da daha hakemlik yapamaz huso inonude taraftari cikdirttuginda atilmaliyfi meydanaki kaplanlar parcalasin hala hakemlik yapti ne maclwrimizi ic etti

Çevrimdışı mylife1903

baskı altına alacaksın başka yolu yok

fb alanya maçında bişey olmamasına rağmen taraftarı zorla başvuru yaptırdı sende aynısını deneyeceksin

suç aslında biraz bizde

ne organizasyon var ne kenetlenme ne bişey gs fb iki tweette ortalığı yıkıyor
O basvurulardan bisi cikmayacagini basvuranda biliyor
Taraftari kenetliyorlar
Turkiye liginde fb ile gsden iyi bagiran alir kupayi ikisi de alamiyorsa belki biz