2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4228347 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

Maçı tekrar ettirip bir daha yenilirsek yalnız çok ağır olur bizim için. İyi düşünülmesi lazım bu oyunculara güvenip de tekrar için bastırılmalı mı emin değilim ama görünen o ki elinden geleni yapacak yönetim. Derdim tekrarlanan maçta bir daha yenilirsek (ki bunlarla çok olası) onun bunun dilinden kurtulamayız yıllarca. İnşallah tekrarlanırsa çıkar kazanırsınız ne diyeyim ulan ne hale soktun bizi takım hepiniz trilyonlar alıyorsunuz meze ettirdiniz şu çomarlara sizin en az para kazananınız rakibinizin en çok kazananına yakındır neden böylesiniz siz
Parayi yanli verdi fo ve avanesi

Boyd 92bin yuroyo oynuyordu larin 190 bunlar 1.5 civari neden verirsin
Mitrovic salagi mesela 100binlik adam 1.5
Sebep?
Kendi parasi olsa harcamaz mesela boyle pazarlik yapar
Bu insanlarin ne tiynette oldugu ozzi ile tolgay gibilerine 2.5 sozlesme verirken atiba ile pazarlik yapmalarinda belliydi.
Ozziye 2.5ney ya herif kayseride falan kadroya giremez
Hele o lens isi. Ikinci ligde forma bulamayacak adamlara basarsan parayi nedeni neyse ustune onu odemek icin gidip faktorinkten faizle para alirsan ya da gelecekte alacagin 100milyonu 70milyona tercoh edersen bunlarin maliyetleri de 2.5tan 3 ziplar boyle sarmalara girer batarsin

Fo ve avaneleri kulubu batirmis bunlarin yandaslari ve parali tirolleri algiyi yapmis, saftirik besiktaslilar da bu tiplere alkis tutmustur, tek icraatlarini elestirmemistir
Belge yok efenim belge yok, he al sana belge diyabi

Çevrimdışı caner.eryigit

bi yürüyüş falan yapmak lazım tff binasına az kaos çıksın
Yürüyüşle fln olmaz maytap geçerler.
Fedarasyon binası fln taşlanırsa o başka

Çevrimdışı mylife1903

Yürüyüşle fln olmaz maytap geçerler.
Fedarasyon binası fln taşlanırsa o başka

Altyapidan cikan topcu olamayanlari 20 yasinda hakemlik camiasina sokmadan duzelmez bu isler
Onun da meyvesi 10seneye yenir
O da tartismali tabi besiktasli oldugumuz belli olmasin diye bizi kesip bicerler

Çevrimiçi yaço58

Bu yolun sonu iyi değil ya en son Bi oyuncumuz hakemi dövecek sahada dün keza vida o kadar sinirlendiki hakeme karşı adamlar sahaya çıkmış gördüğünü çalmanı bekler bu kadar zor olamaz bizim yediğimiz golde çaldığı faulle diabye ceza yayı üzerinde karete yapılmasına Burak ordan yazar diye vermedi herhalde kafasında bizi biçmek için çıktığı o kadar belliki yada Vodafoneda sağlam saha olayları olur bu yol yol değil bu kadar açık açık göstere göstere Bi camianın sinir uçları ile oynayamazlar

Çevrimdışı caner.eryigit

Altyapidan cikan topcu olamayanlari 20 yasinda hakemlik camiasina sokmadan duzelmez bu isler
Onun da meyvesi 10seneye yenir
O da tartismali tabi besiktasli oldugumuz belli olmasin diye bizi kesip bicerler
Birileri feda edecek kendini bu düzen değişmez.
Hakemlik camiası padişahlık gibi babadan oğula yakın akraba fln.
Biraz siyasi olacak ama şey gibi düşün abi
Dünyada bütün Müslüman coğrafyasında kıyım var.ve bizim durumumuz gibi herkes karnından konuşuyor etki sıfır çünkü Müslüman öldürmenin bir bedeli yok rahatlar o yüzden.
Aynı düzeyde bir Katolik bir ortodoks bir yahudiye yapsana bak neler oluyor.
Onun gibi birşry bizim durumumuz.
Teşbihte hata olmaz.
Ben böyle görüyorum bizim durumumuzu.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu yolun sonu iyi değil ya en son Bi oyuncumuz hakemi dövecek sahada dün keza vida o kadar sinirlendiki hakeme karşı adamlar sahaya çıkmış gördüğünü çalmanı bekler bu kadar zor olamaz bizim yediğimiz golde çaldığı faulle diabye ceza yayı üzerinde karete yapılmasına Burak ordan yazar diye vermedi herhalde kafasında bizi biçmek için çıktığı o kadar belliki yada Vodafoneda sağlam saha olayları olur bu yol yol değil bu kadar açık açık göstere göstere Bi camianın sinir uçları ile oynayamazlar

son 2 senedir diyorum bende zaten iç karışıklığı bizim üzerimizden çıkartmaya calısıyor olabilirler.

18 takım var sadece bize oluyor diğer bütün maçları izliyorum.

Yada fener maçına çıkacaksınız dedikleri halde çıkmadığımız için siz nasıl olurda padişahın emrine karşı gelirsiniz diyerekten doğramaya devam ediyorlar.

Eskiden de doğruyorlardı ancak bu kadar bariz bir şekilde doğrandığımızı hiç hatırlamıyorum daha garibi gelen bütün yönetimin sesini tam anlamıyla çıkartamıyor oluşu.

En tepeden bir baskı geldiği kesin.

Bir gün bir taraftar sahaya atlayıp hakemi öldürecek yada oyuncu hakemin ağzını yüzünü kıracak çok entrasan olaylar olacak.Yunanistanda kıbrısta olduğu gibi taraftar hakemin evini ateşe de verebilir.Tabi ki böyle şeyler asla olmasın olmamalı ancak insanların adaletini elinden alırsan anarşi başlar.
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2020, 10:44:11 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mylife1903

son 2 senedir diyorum bende zaten iç karışıklığı bizim üzerimizden çıkartmaya calısıyor olabilirler.

Yada fener maçına çıkacaksınız dedikleri halde çıkmadığımız için siz nasıl olurda padişahın emrine karşı gelirsiniz diyerekten doğramaya devam ediyorlar.

Eskiden de doğruyorlardı ancak bu kadar bariz bir şekilde doğrandığımızı hiç hatırlamıyorum daha garibi gelen bütün yönetimin sesini tam anlamıyla çıkartamıyor oluşu.

Bir gün bir taraftar sahaya atlayıp hakemi öldürecek yada oyuncu hakemin ağzını yüzünü kıracak çok entrasan olaylar olacak.Yunanistanda kıbrısta olduğu gibi taraftar hakemin evini ateşe de verebilir.Tabi ki böyle şeyler asla olmasın olmamalı ancak insanların adaletini elinden alırsan anarşi başlar.
Unlu bir dusunur ne demis
Turkiyede hukukun gucu degil gucun hukuku vardir

Çevrimdışı mylife1903

Bu senol ile gokhan hocalar neden hakeme dalmaz yahu gir sahaya cak tokati herife 10mac ceza verirler zaten sahaya cikmiyon.
Soyunma odasinkoridorlwrinda dal git kapisinintekmele bi tepki verin

Topcular da gaza gelir herif atibayi delirtti be buyuk hakem

Onur Küçük

• Ziyaretçi

2. şampiyonluktan sonra konya ile olan Süper Kupa maçı ile aleni şekilde başladı yapılanlar. Hani Fikret Bey çıkıp 'Euro League bir hırsızlık organizasyonudur' demişti. Onun sonrasında oynanan kupa maçı işte. Konya'nın taraftarı ne oldu da kime güvendi de sahaya bıçakla daldı? Bunlar talimatlı, organize işler. Spor ile siyaset iç içe sokulunca, spor ve siyaset cahil, ahlaksız, liyakatsiz kişilerin kontrolünde olunca kısaca eldeki malzemeyle bunların yaşanması doğal.

Çevrimdışı mylife1903

2. şampiyonluktan sonra konya ile olan Süper Kupa maçı ile aleni şekilde başladı yapılanlar. Hani Fikret Bey çıkıp 'Euro League bir hırsızlık organizasyonudur' demişti. Onun sonrasında oynanan kupa maçı işte. Konya'nın taraftarı ne oldu da kime güvendi de sahaya bıçakla daldı? Bunlar talimatlı, organize işler. Spor ile siyaset iç içe sokulunca, spor ve siyaset cahil, ahlaksız, liyakatsiz kişilerin kontrolünde olunca kısaca eldeki malzemeyle bunların yaşanması doğal.
Bize ne abi yuroliginden
Soyuyorsa fbyi soyuyor
Bize giren cikan nedir
2. Kupaya giderken avci ile bulusup yemek yemeer falan kimler vardi o masada onlari afaroz etmek lazim

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bize ne abi yuroliginden
Soyuyorsa fbyi soyuyor
Bize giren cikan nedir
2. Kupaya giderken avci ile bulusup yemek yemeer falan kimler vardi o masada onlari afaroz etmek lazim
Onlar da Fikret Beyden talimatlı gitti o masaya. Sözü edilen isimler Ahmet Ürkmezgil Bey ile Metin Bey. Fikret Bey bir yandan Şenol Güneş'e 'Hocam biz sizden memnunuz' diyor bir yandan da Avcı ile anlaşma yolu varsa onun yollarını arayıp uygun zamanda ve şekilde onu takımın başına getirmek istiyor. Şenol Güneş'in disiplinli tavırları yüzünden rahat rahat işlerini göremiyorlarmış.

Bu arada yazmayı unuttum @tangaz  abinin 45. yaş doğum gününü de kutlarım. Yorumlarını da bekliyorum şu son yaşananlardan sonra.

Çevrimdışı mylife1903

Onlar da Fikret Beyden talimatlı gitti o masaya. Sözü edilen isimler Ahmet Ürkmezgil Bey ile Metin Bey. Fikret Bey bir yandan Şenol Güneş'e 'Hocam biz sizden memnunuz' diyor bir yandan da Avcı ile anlaşma yolu varsa onun yollarını arayıp uygun zamanda ve şekilde onu takımın başına getirmek istiyor. Şenol Güneş'in disiplinli tavırları yüzünden rahat rahat işlerini göremiyorlarmış.

Bu arada yazmayı unuttum @tangaz  abinin 45. yaş doğum gününü de kutlarım. Yorumlarını da bekliyorum şu son yaşananlardan sonra.
Tam dondurma yiyorduk tangazla sahilde
Selfi atam

Gezi olayları - Çarşı
Güneş - Milli takıma vermememiz diretmemiz.
Kupa maçı fb - Siyasilerin devreye giremsine rağmen maça çıkmamız.
Mhk-Tff-Medyada güçsüz olmamız.
Etkisiz yöneticiler-Kötü kadro-Yanlış hoca seçimi.
Mhk'yi gs'lilerin kapması.
Tff'yi fenerlilerin kapması.
Medya gs-fb ortak.

Güç olarak sıralarsak ;

gs
fb
ts

evet ts bile siyasilere sırtını dayadığından beri damata onlara bile hakem hatalar olmuyor artık bizimle birlikte çatır çatır doğranan ts hakemler tarafındana kollanıyor.

Çevrimdışı mylife1903

Gezi olayları - Çarşı
Güneş - Milli takıma vermememiz diretmemiz.
Kupa maçı fb - Siyasilerin devreye giremsine rağmen maça çıkmamız.
Mhk-Tff-Medyada güçsüz olmamız.
Etkisiz yöneticiler-Kötü kadro-Yanlış hoca seçimi.
Mhk'yi gs'lilerin kapması.
Tff'yi fenerlilerin kapması.
Medya gs-fb ortak.

Güç olarak sıralarsak ;

gs
fb
ts

evet ts bile siyasilere sırtını dayadığından beri damata onlara bile hakem hatalar olmuyor artık bizimle birlikte çatır çatır doğranan ts hakemler tarafındana kollanıyor.
Ergenlestin gulhan haaa
2 gundur agliyorsun
Bizi aglak camia saniyorlar senin yuzunden
Lobi falan mi oynuyor sahada topu
Senol enkaz birakti iste

Çevrimdışı celiker1

Maçı izleyemedim dün.Rıdvan 11 oyuncusu olarak ısrar edilmeli mi?
Hayatta Beşiktaş

Ergenlestin gulhan haaa
2 gundur agliyorsun
Bizi aglak camia saniyorlar senin yuzunden
Lobi falan mi oynuyor sahada topu
Senol enkaz birakti iste

doru

Çevrimiçi Necmi

bence ara ara oynatılıp tecrübe kazandırılmalı 11 oynayamaz daha

edilmeli abi gayet iyiydi ben beğendim.

Caner oyuna sonradan girdikten sonra daha çok beğendim rıdvanı her topu rastgele içeri kesip bir tanesin de başarılı olamadığını görünce özellikle.

bence ara ara oynatılıp tecrübe kazandırılmalı 11 oynayamaz daha

bence oynar abi :)

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Oğuzhan feyeenorda gidiyormuş.

Çevrimdışı autopsy

Oğuzhan --> Feyenoord lafları geziyor.

🔥Beşiktaş, Oğuzhan Özyakup’un kiralık transferi için Feyenoord ile görüşmelere başladı.

iyi bari gidiyor biri.

Sergen gelecekse oğuzhanı neden gönderiyoruz belki toparlardı dicem ama ümit yok herhalde.

Çevrimdışı MUSTAFA_

SON DAKİKA - Beşiktaş, Oğuzhan Özyakup'un kiralık transferi için Feyenoord  ile görüşmelere başladı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Şenol hoca ve yönetimin yaptığı olumsuz şeylerden biri burak transferiydi.
6 aylık performans göstereceği belli olan burağı takıma kattılar.
Ki burak karakter olarakta sıkıntı bir oyuncu, ts o ve onur gittikten sonra toparlanmaya başladı.
Şenol hocanın ne suçu var burda diyorsunuz, lens volkan karşılaştırmasını yapıyorsa eğer burağa da yapılan sözleşme uzun oldu falan diyebilirdi. Burak geç alındı gereği yoktu da diyebilirdi. Yani bu konuda hiç bir eleştirisini göremiyorum, kariusa oğuzhana lense mızrak burağa gelince bir eleştirisini bile duymadım.