2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4240342 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kobe Bryant helikopter kazasında ölmüş.

RIP Kobe Braynt  :by2: Bu yıl çok kötü başladı  :by2:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

evet gs bu sene ts yi truva ati olarak kullaniyor, trabzon da ortulu odenekten milyonlar hibe edilerek ayakta tutulan, sirf gs yanciligi yapsin diye ortaya salinan bir guruh. kendi karakteri yok. 

ben sivasin sampiyon olmasini tercih ederim ama olamayacagini biliyorum. ts ayni sekilde vur kafasina al ekmegini hele hele gsyle cekismeye girerse vurup alirlar elinden sampiyonlugu.

geriye sadece fener kaldi, fener bu sene bu ortamda sampiyonlugu aldi aldi, alamazsa hep beraber bir 10 sene gs sampiyonlugu izleriz olay bundan ibaret. o yuzden benim tercih siralamamda once sivas plase fener gelir. zaten ozdemir fenere verecek sampiyonlugu da iste biraz heyecan olsun diyorlar arada ama gs gibi sinsi camia varken bir kaosa sokar ortaligi satilmis spor basiniyla Asporuyla cirkef baskani seref nokasini tribunleri, mayfadan bozma tdsiyle, emir eri hakemleriyle yine gelir avantaja gecer.

Bizim zaten halimiz maglum, ortalama bir Anadolu takimina karsi dahi hakkimizi savunamiyoruz ne sampiyonlugu ne birsey.
tsnin kafaya vurmaya bile gerek yok direk kendileri gsye törenle verir kupayı diğer yanda zeki ve doberman bugün koça karşı artislik yapıyor sanki kendi karakterlerini bilmiyoruz şuan bir lobi savaşı var fb gs arası keşke şu şartlarda sivas şampiyon olsa inşallah düşmezler olurlar ama maalesef çok çok zor şu adaletsiz ligde plesa başak oda tabi zor dün okan hoca tüm hücumcuları sahaya soktu orta saha bomboştu nitekim 2yide yediler benim zoruma giden ilk yarı bitince fb 1 puan önümüzde gs 3 puan arkamızdaydı hepimiz şuan ki olacağı öngörebildik burda yazdık çizdik bişeyler yapın camiayı kenetleyin diye ne aksiyon oldu ne camiaya liderlik yapıldı ligin kırıcı fikstürü ilk 5 haftaydı biz bomboş bir transfer sezonu geçirdik mesela sergen hoca gelecek ise dün imza attırılıp bugun kenarda olsa biraz daha farklı olabilirdi kesin kazanırdık demiyorum ama bişeyler değişebilirdi ama başkan ne dedi bizim hazırlığımız yoktu dedi şunu demeyip sussa daha hayırlı olacak senin a b c planın her zaman olmalı erzurum maçındna sonra acil eylem planı harekete geçirilmeliydi yavaş kaldık transfer dönemi zaten bomboş geçti şuanki tabloyu 1 ocakta çoğu kişi öngördü burada yönetim niye bir gard alamadı bir aksiyon yapamadı tüm sorun burada adnan dalgakıran bizi seneye görün dedi seneye neyle görcem avrupada olmazsa türkiye tefeci fedarasyonu sana 150 milyon bütceyi çat diye bir koyar elimizdkkileri çıkarana kadar transfer dönemi biter zaten valla şu tükenmişlikten umarım en kısa sürede çıkarız

Çevrimiçi Samet Ç

Bugün tek mutlu edici şey rıdvanın iyi olmasıydı hiç sırıtmadı karşısında Halil olmasına rağmen
Halil kim ya ne hallere düşürdün bizi fikret genç sağ bekimiz halil karşısında sırıtmadı diye sevinir hale gelmişiz.

Çevrimdışı Sinan23

Halil kim ya ne hallere düşürdün bizi fikret genç sağ bekimiz halil karşısında sırıtmadı diye sevinir hale gelmişiz.

Yarın bir zenci kanatla karsilassin bakarız. Soldan her ortada arka direkte smaç yeriz.

Çevrimiçi yaço58

Adı halil Türk olunca mı Halil kim oluyor şu ligde Anadolu takımların tipik kanat oyuncusu süratiyle iş yapan biri arkaya sarkmaları ile ve Rıdvan bugün izin vermedi birrbirde kolay kolay geçilmedi ne var bunda sanki rakiplerde dembele salah falan var

Çevrimdışı Zafer55

Halil bizim lig standartlarında iyi bir adam... Rıdvan da iyiydi.Rıdvan,  lens yada diaby karşısında sırtmasa ölçü olmaz ama halil ölçüdür.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

🔥Yayıncı kuruluş beIN SPORTS, bugün oynanan Göztepe - Beşiktaş maçında kural hatası yapıldığını duyurdu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

🔥Yayıncı kuruluş beIN SPORTS, bugün oynanan Göztepe - Beşiktaş maçında kural hatası yapıldığını duyurdu.
Tekrarlatacaklar mı bakalım. Maçın bir açılış maçı olmasını ve sıkışık fikstürü de göz önüne alırsak zor gibi görünüyor. Türkiye Kupası'ndan elenmemiz avantajımız olabilir tekrar oynatılırsa. Büyük ihtimalle yeni teknik direktörümüz de maçta olur :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sinan23

Kobe paylascagina rip football paylaş.

Çevrimiçi Samet Ç

Halil bizim lig standartlarında iyi bir adam... Rıdvan da iyiydi.Rıdvan,  lens yada diaby karşısında sırtmasa ölçü olmaz ama halil ölçüdür.
Tekrarlanırsa dörtlük oluruz.

Çevrimdışı Sinan23

Tekrarlanırsa dörtlük oluruz.

1-1 başlayacak maç. 45 dk oynanacak. Hakemde farklı olur.

Çevrimdışı mellfred

iyi oynadı çocuk. halil hızlı tehlikeli oyuncu kötü oyuncu değil.
üstüne koyarak gider umarım yoksa biz ne tanjuları ne emre özkanları övdük durduk

Çevrimiçi yaço58

1-1 başlayacak maç. 45 dk oynanacak. Hakemde farklı olur.
Sıfırdan başlamayacakmı eğer tekrarlanırsa

Sıfırdan başlamayacakmı eğer tekrarlanırsa

tekrarlanmayacağı için kafaya takmaya gerek yok.

Çevrimdışı levitate

metin tekinin dediği şeyi gördünüz mü
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Çevrimiçi yaço58

2.cisi hangisi  :alala:
Necibe yapılan penaltı pozisyonınun devamında yine oyjnu yanlış başlatmış böyleleri bu ligde hakemlik yapıyor

Necibe yapılan penaltı pozisyonınun devamında yine oyjnu yanlış başlatmış böyleleri bu ligde hakemlik yapıyor

ona hakem hatası derler.

Diğerini bile diyebilirler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/BjkMedyaTakip/status/1221537064157687810?s=19
Bu bizim efsane olan metin Tekin mi
Hiç şaşırmadım. Kendisi paranın efsanesi olma yolunda önemli bir adım atmış  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/BjkMedyaTakip/status/1221537064157687810?s=19
Bu bizim efsane olan metin Tekin mi

Böyle bi saçmalık görmedim. İstersek 40 şut yemiş olalım göztepe %85 topla oynasın. Ne alakası var bununla kural hatasının. Beşiktaş aleyhine konuşabilmek için ne konuştuklarını bile unutuyorlar. Bu metin'i eskiden severdim de beinde yorumcu olduğundan beri gayet problemli buluyorum. İnsanlara yaranmak, tarafsız görünmek için atmadığı takla yok.