Şu gsspor ts ile fbnin arayı kızıştırmak için herşeyi yapıyor oyun gene aynı 2017 18 sezonu bizi fb ile kavga ettirdiler körüklediler sonra aradan gs çıktı bu senede yaşayıp görelim Türkiye kupasında da iki takım tur atlarsa karşılacaklsr ve bu seferde birbirlerine girdircekler saha olayları falan aradan gene gsyi çıkarmaya çalışacaklar maalesef şu düzeni yıkmamız lazım bir şekilde valla Beşiktaş olmasa tek maç izlenmez, şu ligde iki şey yasak gs aleyhine penaltı vermek ile bizim lehimize penaltı çalmak bugün ilk penaltıda bile burağınki yüzde Bi milyon penaltı çalmadı diabynin pozisyona çaldı double faul olmadan penaltı çalınması yasak bize
evet gs bu sene ts yi truva ati olarak kullaniyor, trabzon da ortulu odenekten milyonlar hibe edilerek ayakta tutulan, sirf gs yanciligi yapsin diye ortaya salinan bir guruh. kendi karakteri yok.
ben sivasin sampiyon olmasini tercih ederim ama olamayacagini biliyorum. ts ayni sekilde vur kafasina al ekmegini hele hele gsyle cekismeye girerse vurup alirlar elinden sampiyonlugu.
geriye sadece fener kaldi, fener bu sene bu ortamda sampiyonlugu aldi aldi, alamazsa hep beraber bir 10 sene gs sampiyonlugu izleriz olay bundan ibaret. o yuzden benim tercih siralamamda once sivas plase fener gelir. zaten ozdemir fenere verecek sampiyonlugu da iste biraz heyecan olsun diyorlar arada ama gs gibi sinsi camia varken bir kaosa sokar ortaligi satilmis spor basiniyla Asporuyla cirkef baskani seref nokasini tribunleri, mayfadan bozma tdsiyle, emir eri hakemleriyle yine gelir avantaja gecer.
Bizim zaten halimiz maglum, ortalama bir Anadolu takimina karsi dahi hakkimizi savunamiyoruz ne sampiyonlugu ne birsey.