2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4240974 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı haluk.m

Seneye Burak üzerine planlama yapan kaybeder. Eğer talibi varsa hemen gönderilmelidir. Beşiktaş futbolcu eğlendirecek, oyuncu hazırlayacak bir yer değildir.

Gitmez, niye gitsin  2 sezon daha taş gibi sözleşmesi var :by2:  Ayrıca Şenol hoca Burak bana lazım diye iki açıklama yapar, oynatmazsan vatan haini ilan edilirsin. 

Çevrimdışı haluk.m

Burağın o kaçırdığı golün izahı yok yanda canere ver en kötü bu sene sadece duran toptan atıyor bitmiş okeye dönüyor birde ofsayt olan pozisyon da inanılmaz kötü vurup dışarı attı oda yüzde yüzlüktü vedat yada sörlöth olsa kaleciyle birlikte sokarlardı

Burak iyi olsa ts sörloth'u almamış olurdu, kötü çıkınca bize gönderdiler. Yarım sezonda emekliliğini yaptı kral, nereden baksan büyük iş.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gitmez, niye gitsin  2 sezon daha taş gibi sözleşmesi var :by2:  Ayrıca Şenol hoca Burak bana lazım diye iki açıklama yapar, oynatmazsan vatan haini ilan edilirsin.
Benim bildiğim sözleşmesi seneye bitiyor  :tabe: Biz o noktayı çoktan geçtik. Hakemler bizi vatan haini ilan etmiş Şenol da etsin çok mu  :tabe: Gençleri oynatalım. Burak bu sene oynasa da seneye oynamayı kesinlikle hak etmiyor. Üstüne bir yabancı bir genç oyuncu almamız ve onlara şans vermemiz lazım. Burak kulübede oturmak için çok para alıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Sene basi santrafor alalim derken
Kanat kanat deniyordu
3 tane kanat alindi babelin falan getir goturunu yapamazlar
Santrafor noldi, bum
Seozn bitmez bah cok fena seyler olur diyordum

Bah kume duseriz 4-5 mac kazanmamiz lazim

Son güne kadar yırtındık burada bir abi daha vardı yalvardik alın diye diaby getirdiler aha forvet diye hoca istemiş hocanın her istediğini alıyonuz mu şenol'un suçu neydi? Sen sadece bunu bulduk getirelim mi dediysen adam alın demiştir kaç seçenek vardı diabyle birlikte de seç dedin? Ben söyleyeyim tek seçenek vardı alın bari dedi abdullah avcı başarısız oldu ama gerizekalı bi adam değil aldın gerçek santrafor koydun önüne bir de diaby koydun diaby seçti öyle mi?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Burak iyi olsa ts sörloth'u almamış olurdu, kötü çıkınca bize gönderdiler. Yarım sezonda emekliliğini yaptı kral, nereden baksan büyük iş.
Hadi kimsenin söyleyemediğini söyleyeyim de tartışma çıksın  :evillol: Şenol Güneş bize Burak Yılmaz'ı kitleyip kaçtı  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Hadi kimsenin söyleyemediğini söyleyeyim de tartışma çıksın  :evillol: Şenol Güneş bize Burak Yılmaz'ı kitleyip kaçtı  :ebebe:
Buragi bitirdi senol ya
Ayni ozziyi bitirdigi gibi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimiçi yaço58

Ben ayağına basılıp sarı görüp fener maçında cezalı duruma düşürülen oyuncu gördüm bunlar ne ki hiç değilse ayağına bastı nkodou biraz tesellisi var.
gerçekten düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum o pozisyona nasıl faul çaldığını top adamda çalımını atmış gidiyor durdurdu ben dedim eliyle falan vurdu yada dirsek attı herhalde Bi baktım saçma sapan bir pozisyon birde üzerine kart çıkardı vallahi hakemler resmen bize karşı organizeler bunun başka açıklaması yok

Çevrimdışı haluk.m

Benim bildiğim sözleşmesi seneye bitiyor  :tabe: Biz o noktayı çoktan geçtik. Hakemler bizi vatan haini ilan etmiş Şenol da etsin çok mu  :tabe: Gençleri oynatalım. Burak bu sene oynasa da seneye oynamayı kesinlikle hak etmiyor. Üstüne bir yabancı bir genç oyuncu almamız ve onlara şans vermemiz lazım. Burak kulübede oturmak için çok para alıyor  :tabe:

Son 1 haftada 2022'ye kadar sözleşme uzatılmış diye haberler çıktı, onlara istinaden 2'sezon yazdım.  Eğer 1 sezon kaldıysa anlaşsınlar gönderelim, emekliliğini başka yerde yapsın.

Bulsunlar 22-23 yaşlarında bir Yugoslav şu an oynayanlardan kötü olmaz.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Kafamdaki deli düşünceler diyorsun  :D
Burak olmasa santraforu yok şu takımın. Her sene 10 transfer yapınca o kadro müdendisliğiyle böyle sonuç çıkıyor. City, Madrid, Barcelona saf mı bir futbolcu bulduğunda ona yıllarca sarılıyor? Al-sat al-sat yapacağız böylece paralar cebe pardon kulübe  diyecektim akmış olacaktı.

Çevrimdışı mylife1903

Kafamdaki deli düşünceler diyorsun  :D
Burak olmasa santraforu yok şu takımın. Her sene 10 transfer yapınca o kadro müdendisliğiyle böyle sonuç çıkıyor. City, Madrid, Barcelona saf mı bir futbolcu bulduğunda ona yıllarca sarılıyor? Al-sat al-sat yapacağız böylece paralar cebe pardon kulübe  diyecektim akmış olacaktı.
Sakal boyledir alisirsin tembellesirsin abi sonra
Cember sakal vardir tembel sakal vardir
Cesitleri var

Çevrimdışı haluk.m

Buragi bitirdi senol ya
Ayni ozziyi bitirdigi gibi

Burak ve Ozi kendini bitirdi.

Şenol Güneş:  Son bir iş evlat, lanet olası son bir iş.

By: Varım  hocam, senin için ölürüm. 

Şimdi aklında tek şey var, Euro 2020.

Çevrimdışı sozkul

Burak çaresizlikten yapılmış bir transferdi ama yanlış transferdi. Santraforsuz olunca Şenol hoca onu istedi ve bir miktar verimde aldı.  Ama bu yıl kalmış olsaydı oda verim alamayabilirdi.

Çevrimiçi tolga1903

gerçekten düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum o pozisyona nasıl faul çaldığını top adamda çalımını atmış gidiyor durdurdu ben dedim eliyle falan vurdu yada dirsek attı herhalde Bi baktım saçma sapan bir pozisyon birde üzerine kart çıkardı vallahi hakemler resmen bize karşı organizeler bunun başka açıklaması yok

Böyle gelmiş böyle gider ben kanıksadım artık hep böyleydi hüseyin göçek gider yarın oğlu ahmet göçek gelir o da yapar aynısını erzurum maçında bile doğruyorlar bıraktım gerisini ne diyeyim hakkımızı yiyenden fitil fitil çıksın bunlar ama çıkmayacak çıkmıyor ne yazık ki.

Çevrimdışı Nartallo

Bu kocadağ emre çok güldürüyor beni.

Küçük enişte gibi çıkıyor arada, sonra biz öyle demek istemedik diye kıvırıyor.

Çevrimiçi Akil Emre

Böyle gelmiş böyle gider ben kanıksadım artık hep böyleydi hüseyin göçek gider yarın oğlu ahmet göçek gelir o da yapar aynısını erzurum maçında bile doğruyorlar bıraktım gerisini ne diyeyim hakkımızı yiyenden fitil fitil çıksın bunlar ama çıkmayacak çıkmıyor ne yazık ki.
Malesef bu düzen böyle yıllar geçer değişen hiçbirşey olmaz, bizim yönetim daima pasiftir gerçi bu yönetim pasiflifte çağ atlamış , ilk kez bi açıklama yapıyolar onda da ne lig ne kupa kalmış. Adam akıllı birkaç hakemin kellesini aldıramassan seni anadolu klubüne çevirirler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Burak çaresizlikten yapılmış bir transferdi ama yanlış transferdi. Santraforsuz olunca Şenol hoca onu istedi ve bir miktar verimde aldı.  Ama bu yıl kalmış olsaydı oda verim alamayabilirdi.
Burak bence artık bitti. Her şeyi koşu üzerine olan bir oyuncu koşamaz hale gelince bitirmesi gereken pozisyonları da bitiremiyor. Maalesef ketçabı kalmamış  :tabe: İşin kötüsü Avcı istedi diye yollayamadık. Şimdi Avcı da yok gitmesini istemediği oyuncularla ne yapacağız  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Şu transfer dönemi Bi iki tane gurbetci genç alamazmıydık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu transfer dönemi Bi iki tane gurbetci genç alamazmıydık
Daha Hasic ile imzalayamadık  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Şu gsspor ts ile fbnin arayı kızıştırmak için herşeyi yapıyor oyun gene aynı 2017 18 sezonu bizi fb ile kavga ettirdiler körüklediler sonra aradan gs çıktı bu senede yaşayıp görelim Türkiye kupasında da iki takım tur atlarsa karşılacaklsr ve bu seferde birbirlerine girdircekler saha olayları falan aradan gene gsyi çıkarmaya çalışacaklar maalesef şu düzeni yıkmamız lazım bir şekilde valla Beşiktaş olmasa tek maç izlenmez, şu ligde iki şey yasak gs aleyhine penaltı vermek ile bizim lehimize penaltı çalmak bugün ilk penaltıda bile burağınki yüzde Bi milyon penaltı çalmadı diabynin pozisyona çaldı double faul olmadan penaltı çalınması yasak bize

Çevrimiçi yaço58

Daha Hasic ile imzalayamadık  :tabe:
Bugün tek mutlu edici şey rıdvanın iyi olmasıydı hiç sırıtmadı karşısında Halil olmasına rağmen

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün tek mutlu edici şey rıdvanın iyi olmasıydı hiç sırıtmadı karşısında Halil olmasına rağmen
Umarım diğer gençleri görmeye başlarız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı f_madida

Şu gsspor ts ile fbnin arayı kızıştırmak için herşeyi yapıyor oyun gene aynı 2017 18 sezonu bizi fb ile kavga ettirdiler körüklediler sonra aradan gs çıktı bu senede yaşayıp görelim Türkiye kupasında da iki takım tur atlarsa karşılacaklsr ve bu seferde birbirlerine girdircekler saha olayları falan aradan gene gsyi çıkarmaya çalışacaklar maalesef şu düzeni yıkmamız lazım bir şekilde valla Beşiktaş olmasa tek maç izlenmez, şu ligde iki şey yasak gs aleyhine penaltı vermek ile bizim lehimize penaltı çalmak bugün ilk penaltıda bile burağınki yüzde Bi milyon penaltı çalmadı diabynin pozisyona çaldı double faul olmadan penaltı çalınması yasak bize

evet gs bu sene ts yi truva ati olarak kullaniyor, trabzon da ortulu odenekten milyonlar hibe edilerek ayakta tutulan, sirf gs yanciligi yapsin diye ortaya salinan bir guruh. kendi karakteri yok. 

ben sivasin sampiyon olmasini tercih ederim ama olamayacagini biliyorum. ts ayni sekilde vur kafasina al ekmegini hele hele gsyle cekismeye girerse vurup alirlar elinden sampiyonlugu.

geriye sadece fener kaldi, fener bu sene bu ortamda sampiyonlugu aldi aldi, alamazsa hep beraber bir 10 sene gs sampiyonlugu izleriz olay bundan ibaret. o yuzden benim tercih siralamamda once sivas plase fener gelir. zaten ozdemir fenere verecek sampiyonlugu da iste biraz heyecan olsun diyorlar arada ama gs gibi sinsi camia varken bir kaosa sokar ortaligi satilmis spor basiniyla Asporuyla cirkef baskani seref nokasini tribunleri, mayfadan bozma tdsiyle, emir eri hakemleriyle yine gelir avantaja gecer.

Bizim zaten halimiz maglum, ortalama bir Anadolu takimina karsi dahi hakkimizi savunamiyoruz ne sampiyonlugu ne birsey.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı caner.eryigit

Kobe Bryant helikopter kazasında ölmüş.