2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4245164 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi yaço58

Haha. Biz bu adamlar alındığında karşı çıkınca bize linç uygulayanlar bugün bu adamlar gitmeli diyor.

Taylır boyt diye futbolcu ismi olmaz. Olsa olsa at ismi olur.
Sezon başı alınsın diyen şimdi gitsin deyince problem ne tutmamış olamazmı sana ne gibi bir linç oldu acaba forumda ben kimseye linç olduğunu hatırlamıyorum sezon başı

Çevrimdışı Karabay

Bakın abicim nacizane yorumumu yapayım biraz sinirli ve üzgünüm. Evet hakemler çok kötü. Hep kötü ama hangi takım olursan ol tr liginde hakemlerin adil maç yöneteceği üzerine oyun inşa edemezsin. En iyi ihtinal hakem 3 maç hakkını verse 4üncü maç seni patlatır. Bakıyorum izliyorum özellikle 2 senedir oyunumuz hep penaltı kazanıp duran top kazanıp maç kazanmak üzerine kurulu. Böyle olmaz. Ceza sahası önünde topu alan adam mutlaka yana oynuyor. Bir tane ileri top atan yok. Yav sen bi at beş tanesi olmazsa 6ncıda zaten penaltı da gelir gol de. Sen hep geriye yana oyna. Bir tane ara top atama, vay efendim hakem penaltımızı vermedi. Bu takım ve bu oyun uyuşturuyor hepimizi. Bu oyuncu grubu ve bu oyun rezaletten öte birşey değil.

Çevrimdışı mrred

İkisi de en fazla Anadolu topçusu. Bayılıyorsunuz şöyle vasat vasat adamlara. Gökhan Gönül, Douglas'ı top diye oynar .
35 yaşında o yüzden öyle diyorum. Douglas 29 yaşında 800 bin alıyor. Gökhan 35 yaşında 2 ye yakın alıyor. Tabiki Gökhan daha iyi fakat seneye ne verecek belli değil. Yaşı geçiyor o bölgede tempolu beki tercih ederim.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Zafer55

Fiyat performansa göre , oynadıkları oyuna göre kazandıkları para çok olan bu adamlar derhal gönderilmeli. Derhal
Ljajic
Burak
Caner
Lens
Oğuzhan
Gökhan
Boyd
Daglıs, Diaby ve nkoduyu yazmaya gerek bile görmedin herhalde  :)
Olaya f/p olarak bakarsak necip ve umut unda asgari ücret üstünde bir maaş almaması lazım..asgari ücrete oynamayacaklarsa onlarda gitsin.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

35 yaşında o yüzden öyle diyorum. Douglas 29 yaşında 800 bin alıyor. Gökhan 35 yaşında 2 ye yakın alıyor. Tabiki Gökhan daha iyi fakat seneye ne verecek belli değil. Yaşı geçiyor o bölgede tempolu beki tercih ederim.
Douglas'ın bugünkü performansı sadece sakatlıktan çıkmasıyla alakalı değil. Mental olarak çok yetersiz. Pozisyonu olmayan bir oyuncu gözümde. Ne tam bir sağ bek olur ne de sağ açık. İki pozisyon için de çok yetersiz bizim seviyemiz için.

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/mikserin/status/1221453969584726017?s=19
Şunda vara gitmedi son adam geçse karşı karşıya kalacak, necipte vara gitmedi yeter artık vallahi bir değil 2 değil her maç neden sadece bize oluyor bunlar

Çevrimdışı autopsy

Gördük bugün tempoyu. Adamın pozisyon bilgisi sıfır, istediği kadar tempolu olsun. Gökhan'ın kalmasını 100 kere 1000 kere tercih ederim. Yedeği Kerem olsun desen eyvallah da Douglas nedir Allahaşkına ya. Rebecho da vasatın teki. Oynadığı maçlarda da izledik, ne gördüğünüzü bir anlasam. Ruiz haricinde doğru tek bir transfer yok. Hepsi vasat, hatta vasat bile değiller. Topçuya benzeyen birkaç kişi kaldı elimizde, Gökhan da onlardan birisi. Onlar da gitsin, tam rahatlayalım.

Çevrimdışı mrred

Daglıs, Diaby ve nkoduyu yazmaya gerek bile görmedin herhalde  :)
Olaya f/p olarak bakarsak necip ve umut unda asgari ücret üstünde bir maaş almaması lazım..asgari ücrete oynamayacaklarsa onlarda gitsin.
Daglısa tam karar veremiyorum geçmişte yapmışlığı var o yüzden biraz beklemekten yanayım
Diaby zaten kiralık gidici.  Topsuz oyunda iyi top ayağına gelince mahalle topçusuna dönüyor.
Nkodou bence en formda  ve topla en yetenekli oyuncumuz f/p göre kalmalı da denilebilir gitmeli de denebilir fakat 24 yaşında olduğu için bence kalmalı
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2020, 18:34:50 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Yönetim hiç konuşmasın sezon sonu bıraksınlar.

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/Avfattas/status/1221455985128198150?s=19
Tüm mesele bu denizli maçıyla birlikte göstere göstere yapmaya başladılar çekinme yok bişe yok ljajice çelme takıp düşürdüler o maç penaltıyu geçtim vara bile gitmedi o maçtan sonra sistematik bir hale geldi her maç aynısı oldu şimdi yarıştan kopmuşken açıklama yapmamın kıymeti harbiyesi yok o günler çıkıp çatır çatır konuşacaktı yönetim

Şenol Fidan: "Hakem bugün enteresandı. Çok enteresan pozisyonlar var. Son 4-5 maçtır hakemler bir şeyleri vermemek için direniyorlar."

yardımcı hoca konuşuyor.

Madem Beşiktaşın hakkın savunmaycaksınız niye geldiniz ? sevgili yönetim ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şenol Fidan: "Hakem bugün enteresandı. Çok enteresan pozisyonlar var. Son 4-5 maçtır hakemler bir şeyleri vermemek için direniyorlar."

yardımcı hoca konuşuyor.

Madem Beşiktaşın hakkın savunmaycaksınız niye geldiniz ? sevgili yönetim ?
Sadece geldiler. Gerisini düşünmediler. Efendi Beşiktaş dediler arkasına gizlendiler. Taraftarı dinleyeceğiz deyip deve kuşu gibi kafalarını kuma gömdüler  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Zafer55

Kararı kendileri verecek   DİR  :)

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/scrsms/status/1221446122348085255?s=19
Şuna nasıl vara bakılmaz maço izlerken bu açıdan göstermediler bile en uzak açıdan bize gösterdiler yeter vallahi insanın her maçtan sonra başı ağrıyor sinirden bu kadar da olmaz dediğimiz ne varsa oluyor

Sadece geldiler. Gerisini düşünmediler. Efendi Beşiktaş dediler arkasına gizlendiler. Taraftarı dinleyeceğiz deyip deve kuşu gibi kafalarını kuma gömdüler  :money:

Gelmeden önce böyleydiler. ;

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bırakınca da düzelen birşey olmayacak Gülhan. Kaos olunca bizim işimize mi yarayacak bu? Gelen masaya yumruğunu vurup hakemleri mi hizaya getirecek? O hakemler oraya dün getirilmedi o düzen, sistem 1 günde kurulmadı.

Şu sonuç sadece hakemle de açıklanamaz. Senin organizasyonun kötüyse düşmana fırsatı verirsin.

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ: “Bu sezon hakemler bize karşı adaletli yönetim sergilemiyor. Bunu vicdanları nasıl kabul ediyor, nasıl başlarını rahatça yastığa koyuyorlar?”

çok sert bir açıklama olmuş.Yarın çıkıp özür dilerler bu açıklamadan sonra.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu tip konularda hakkımızı savunması gereken yönetimDİR. Ancak yönetim uyumaktaDIR. Bu işin sonu nereye gitmekteDİR  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı doganay

Bu sene cekecegimiz var anlaşılan.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ: “Bu sezon hakemler bize karşı adaletli yönetim sergilemiyor. Bunu vicdanları nasıl kabul ediyor, nasıl başlarını rahatça yastığa koyuyorlar?”

çok sert bir açıklama olmuş.Yarın çıkıp özür dilerler bu açıklamadan sonra.
Sen nasıl koyuyorsan pırlanta hakemler, Beşiktaş'ın çocukları da öyle koymaktaDIR  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi o2bucak

Rıdvan
Kerem Kalafat
Dorukhan
Güven
Erdoğan
Ersin

Bu oyuncuların üzerine takımı inşaa etmeliyiz. Bu çocuklar en kötü mücadele ederler kaybederiz fakat paramız cebimizde kalır.

Bunlardan kurulu takımın başında Sergen olsun küme düşmediğimiz sürece eliştirmeyeceğime söz veriyorum.

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ:” Beşiktaş ağlamaz, Beşiktaş bu saatten sonra masaya yumruğunu vurup, yıkıp geçecek..”

Bu düzen böyle sürmeyecek dediniz ee sürüyor ?

Çevrimiçi yaço58

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ:” Beşiktaş ağlamaz, Beşiktaş bu saatten sonra masaya yumruğunu vurup, yıkıp geçecek..”

Bu düzen böyle sürmeyecek dediniz ee sürüyor ?
Şu açıklamaları biz bile ciddiye almıyoruz çünkü zamanı şimdi değildi zamanı çoktan geçti bunun lig bitmiş lig biz daha yeni vurup yıkacakmışız

Çevrimdışı Alper1903

Şu açıklamaları biz bile ciddiye almıyoruz çünkü zamanı şimdi değildi zamanı çoktan geçti bunun lig bitmiş lig biz daha yeni vurup yıkacakmışız

kesin vurup yikarlar. bos ruzgar yapiyorlar ciddiye almaya degmez su aciklamalar.
yav he he..