2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4244627 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı sozkul

Fonun yonetimindeydi
Fo inanmasa almazdi herhalde

Yöneticilik yaptığını bilmiyordum, demekki bende iz bırakan bir yöneticilik yapamamış.
Gerçi Bizde başkanlık sistemi var.  Bir tek ibra edilmeyince profesyoneller ve diğer yöneticiler akla geliyor..

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Dun biraz bunu dusundum
Imansiz adursun numan
Bunlardan verim almak da kolay degildi hatta imansiz adursun bisi oynayamadi bizden sonra numan zaten futbolu birakti ali cansun da simdiki umut kadardi ama iyi besiktasliydi
Bunlari teknik direktor iyi degerlendirmis gibi duruyor
Mesela fb anelkayi aldi oynatti adam fb sonrasi yukselise gecti vs.

Simdi senola da yapildi aynisi
Elinde gomez var falan filan
Yahu gomez ne oynamis gidince kume dusmus bi sosa buyuk takimda oynuyor
Cenk falan gozumuze viyeri gozukurken ancelotti antremana almadi
Marselo azicik oynayabildi anasina kufur ediyor liyonlular

Pancu mesela bizdeyken valensiya 7 milyon veriyordu satmadik herif bursada falan oynadi

Sistem topcuyu degerli falan kilmaz bombos sallamasyondur
Sistemle oluyorsa topcu almazsin
Futbolcuyu dogru kullanan teknik adam vardir futbolcuyu kullanamayan teknik adam vardir

Dogru kullanirsan goz boyar birine sokarsin dogru kullanamazsan boyle diyabi gibi anasina bajisina kufur yer

Simdi zurnaya gelelim
Bu bizim takimdaki oyuncular dogru kullanilirsa kac puan yapabilirler
Aksam ibb-fb berabere mi bitsin ibb kazansin mi

Kalan 16 macta kac puan yapar
Bu topcular

Avcinin bir yara merhem olmadigi olmayacagi belliydi
17 macta vodafonde sireyya abi ciksa 10 galibiyet alir zaten

Yeni gelen ciksin desin 35 puan alirim +\- 3 sapma payi verelim

Su kadronun maksimumunu gormek lazim ya da bi bilene sorsinlar

5-10 sene Şenol Güneş seviyesine yakın bir hoca bile getirme ihtimalimiz yok gibi bence...

Büyük takım bir oyuncu bulduysa bırakmayacak. 2 seneden fazla tutamadık takımın ve bu ligin üstüne olan oyuncuları. 1 tarafı yaptık diğer taraf bozuldu 17-18 sezonunda her tarafı bozmaya başladık zaten...

İbb yensin tabi ki.

Bu kadro kim gelirse gelsin bir şey yapamaz. Avcı mesela zaten kan uyuşmazlığı olması kesin bir isimdi üstelik onu buraya getirebilecek isimler arasına girmesini sağlayan meziyetlerinin hiçbirini gösteremedi ezildi açıkçası Beşiktaş ın sorumluluğu altında aynı şekilde milli takımda da bir baltaya sap olamamıştı. Siyasi bağlantısı yüksek hiç baskı altında kalmadığı iddiasız ibb onun için biçilmiş kaftan... O kadar ki 8 maçta gs ye yatmalarına ses çıkaracak bir taraftarı dahi yok...Aynı durumda başka bir takım olsa şehri ayağa kaldırırdı.Bir diğer şanssızlığı da fo nun batırıp kaçma dönemine denk gelmesiydi.Çok geç alınan bir karardı hayırlı olsun.

Büyük ihtimalle Sergen gelir birkaç maç aldırır derdim normalde de fikstür şanssızlığı olacak göztepe maçına hocasız çıkacağız sonrası riskli rize deplasmanı sonra bir gazişehir maçı var kağıt üstünde 3 puan yazılacak arkasından 2 maç puan kaybı kesin olan bir fikstür var... Sonrasında zaten her şey bitmiş olacak.

Takım 3 sene toparlanamaz. Para yok çünkü. Şuan kadroda gözü kapalı yazılacak sadece 3 kişi var 3 ü de 35 yaş ve üstü Atiba-GG-Burak Seneye de oynarlarsa oynarlar sonrası yok. Vida-Ruiz-Elneny-Ljacic-Caner  de şartlı yazılır.  2022 de bırak süper ligi ptt ligi 2 lig kırmızı grup seviyesinde bir takım olacak elimizde bu takım devam ederse...

Fo elinde tutamasa da kulübü batırsa da yine iyi topçular getirdi. Bu yönetimden böyle bir şey beklemek hayal olur. Borcu durdursalar yeter de öyle bir batırmış ki fo imkansıza yakın toparlamak...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mylife1903

Yabanci bakacaklarsa
Baltali ilah zagor var

yabancı bakacaklarsa jorge jesus var.

Çevrimiçi yaço58

Şu sarıyla ligin bitmeyeceği ortada transfer sezonu bitimine 6 gün kalmışken hiçmi yok şöyle ucuz yollu vasat üstü genç bir kaleci bu saatten sonra bundan ne köy olur ne kasaba Vodafoneda falan işler kötü gidince bu ağlaya ağlaya çıkar dışarı çıkar şu 6 günde şunu yapın bare şu adamı görmeyelim artık kalede Erzurum maçının sonundaki o gülüşünden sonra kadro dışı kalmaması mucize

Şu sarıyla ligin bitmeyeceği ortada transfer sezonu bitimine 6 gün kalmışken hiçmi yok şöyle ucuz yollu vasat üstü genç bir kaleci bu saatten sonra bundan ne köy olur ne kasaba Vodafoneda falan işler kötü gidince bu ağlaya ağlaya çıkar dışarı çıkar şu 6 günde şunu yapın bare şu adamı görmeyelim artık kalede Erzurum maçının sonundaki o gülüşünden sonra kadro dışı kalmaması mucize

bu adamın halen kadroya alınması dokunuyor.

Çevrimdışı sametbagan

Şimdi avcıyı yiyen bu oyuncu gurubu o gidince düzgün oynayabilecekler mi yarın göreceğiz hep beraber.

Başta karyus olmak üzere burak oğuzhan efendi defans yapmasını bilmeyen caner efendi bakalım nasıl reaksiyon gösterecekler.

Çevrimdışı sozkul

Aynı düşüncedeyim. Utku dan ümitsizim ben, iki kez seyrettim, ersin kapalı kutu, türk kaleci bulmaları lazım.  En azından önümüzdeki senenin ikinci kalecisini şimdi getirsinler.

Çevrimdışı mylife1903

Zagoyu yazarken dusundum
2-3 sene icinde iyice kuculecek lig

Para falan zaten yok
Soyle komsilere yonelsek
352ci bi yunan bulgar falan bulsak
Balkanlardan doldursak atesli topculari ucuz yollu

Bi kere santrafor satisi iyi para getieiyir iki tane oynatalim sansimiz artsin
2 santrafor arkalarina bidibidi bi berazilyali boyle ayagina top yakisan duran top kullanan gol atam falan bi tipleme
Bu bisesvar vardi onun gibi bisi
Bekler var zaten stoper koyarsin gencleri atiba sarkik oynar geberene kadar
Rumen falan da olur
Yanina azicik sirp biraz bosnak

2-3 sene sonra takimlar 20-30milyonluk olacak gibi gidis o yonde

Çevrimdışı mylife1903

yabancı bakacaklarsa jorge jesus var.
Lo onun yardimcisinin arpasini veremen

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ayrıca bu forumda gereğinden fazla Ziya Doğan ismi geçmedi mi bu aralar  :lol:

Rasim Kara,Ziya Doğan gibi isimlerinin daha da çok geçmesi lazım, hatta avcıdan önce bunlara gidilmesi lazımdı. Mesela Sergen in ismi geçtiği kadar Şifonun da geçmesi lazım. Taraftar popülist yaklaşıyor. Özellikle sosyal medyada çünkü oraların yaş grupları düşük Sergen i videolardan ropörtajlardan biliyorlar. Sergen Türk futboluna gelmiş geçmiş en büyük yetenek olabilir. Futbolculuğunu kimse tartışamaz. Türkiye de A takımının maçından önce paf takımı izlememek için stadı fulleten tek oyuncudur. Ama onun ipiyle asla kuyuya inilmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

doru çıkıyor mu bu adamın dedikleri ? :)
Bilmiyorum. Takip ettiğim birisi değil. Sadece gördüm ve paylaştım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Şimdi avcıyı yiyen bu oyuncu gurubu o gidince düzgün oynayabilecekler mi yarın göreceğiz hep beraber.

Başta karyus olmak üzere burak oğuzhan efendi defans yapmasını bilmeyen caner efendi bakalım nasıl reaksiyon gösterecekler.
Oynarlarsa da kotu oynamazlarsa da
Burak hemen mesaj atmis benim alakam yok hesabi
Iceriyi bilemiyoruz tabi
Ozzi zaten 3 senedir yok hata ona guvenen avcida

Çevrimiçi yaço58

Aynı düşüncedeyim. Utku dan ümitsizim ben, iki kez seyrettim, ersin kapalı kutu, türk kaleci bulmaları lazım.  En azından önümüzdeki senenin ikinci kalecisini şimdi getirsinler.
Şunu kalede görmekten her türlü iyidir utku torpilli olmasa şuanda kariusu çoktan keserdi her takımda 2 kaleci var biz hariç erceyi falan alsak sene başı şuan net 1.kaleci olurdu karius varken

Çevrimiçi yaço58

Rasim Kara,Ziya Doğan gibi isimlerinin daha da çok geçmesi lazım, hatta avcıdan önce bunlara gidilmesi lazımdı. Mesela Sergen in ismi geçtiği kadar Şifonun da geçmesi lazım. Taraftar popülist yaklaşıyor. Özellikle sosyal medyada çünkü oraların yaş grupları düşük Sergen i videolardan ropörtajlardan biliyorlar. Sergen Türk futboluna gelmiş geçmiş en büyük yetenek olabilir. Futbolculuğunu kimse tartışamaz. Türkiye de A takımının maçından önce paf takımı izlememek için stadı fulleten tek oyuncudur. Ama onun ipiyle asla kuyuya inilmez.
Yaş yetmediği için soruyorum Rasim hoca neden daha sonra geri dönmedi bizde tdliğe

Çevrimdışı mylife1903

Rasim kara bilinen ilk feto kurbanidir
Oyle kaderi degistirilen az insan vardir
Adam futbolu birakti lanet olsun dedi
Bazilari kupalar kazandi tazminatlar kazandi sonra efenime solim imparator falan oldular

avcıyı yiyen grubu derken avcı kendi kendini yedi :) Burdan avcı iyi bir teknik adam sonucu çıkardım yanlış mı çıkardım acaba :)

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ersin hakkında henüz genç, şu an  kaleye geçmesi onun için kötü olabilir yorumu yapılıyordu. Altyapıdan oyuncular çok eksikle çıkıyor ama bu oynarsa onun için olumsuz olabilir mantığıyla yaklaşmak da çocuğun özgüvenini dibe vurdurur, potansiyeli kinetiğe çevirmek güçleşir. Potansiyelli ve Beşiktaş'ın kalesine geçtiğinde patlama yapma imkanı var mı? Oynat. Henüz çok erkense kendini geliştirebileceği, gelişimini düzgün takip edebileceğin bir kulübe kiraya ver. Arafta kalmak hem çocuk hem de kulüp için zararlı.

Çevrimdışı mylife1903

avcıyı yiyen grubu derken avcı kendi kendini yedi :) Burdan avcı iyi bir teknik adam sonucu çıkardım yanlış mı çıkardım acaba :)
Avcinin ne oldugu topcuyu baglamaz yalniz
Istersek sureyya abiyi koyariz baslarina
Topcuya ne

Sureyya abi de avcidan daha yakisan top oynatirdi bah onu da unutmamak lazim

Çevrimdışı mylife1903

Ersin hakkında henüz genç, şu an  kaleye geçmesi onun için kötü olabilir yorumu yapılıyordu. Altyapıdan oyuncular çok eksikle çıkıyor ama bu oynarsa onun için olumsuz olabilir mantığıyla yaklaşmak da çocuğun özgüvenini dibe vurdurur, potansiyeli kinetiğe çevirmek güçleşir. Potansiyelli ve Beşiktaş'ın kalesine geçtiğinde patlama yapma imkanı var mı? Oynat. Henüz çok erkense kendini geliştirebileceği, gelişimini düzgün takip edebileceğin bir kulübe kiraya ver. Arafta kalmak hem çocuk hem de kulüp için zararlı.
Bunlarda bi isik olsa simdiye gorulurdu bence
Hata yapsa bile bi durusu olurdu bunlarin hem senol hem avci gorurdu
Tsnin kaleci mesela herifin bi yan top cikisi var sanki 30 yasinda kaleci hemen belli oluyor
Fbnin subyan kaleci karsi karsiyalarda mesela bi buyuyor falan cocuk belli basi meziyetleri var
Bunlar hata da yapiyor ama insanlar sicak bakiyir

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Yaş yetmediği için soruyorum Rasim hoca neden daha sonra geri dönmedi bizde tdliğe

Gidişi bile hataydı aslında. 96-97 Ft yi sözüm ona imparatorluk kapılarını açan sezon başlangıcı, Oktay,Ertuğrul 20 gol civarı Şifo,Sergen,Amokachi 10 gol civarı falan atmıştı 90 a yakın gol atmıştık. Ama feto,ağar,mesut yılmaz,haluk ulusoy,erzik  falan herkesin birleşip gs nin hala daha her yere sızma yapmasına vesile olan karanlık ilişkilerin ağlarını ördüğü yıllar gs nin 4 yıl üst üste şampiyon olacağı serinin ilk yılı gs 20 civarı penaltı çalınmıştı. Son dk larda sergen in çatala giden topunun elle kesilip penaltı verilmediği vs bir dolu hakem facialarının bolca yaşandığı sezon.

Rasim Kara nın şanssızlığı belki 1-2 yıl önce gelse çok farklı bir yerde olacaktı. Beşiktaş  terbiyesiyle yetişen isimlerden olduğundan Ziya doğan gibi vs göreve talip olmazlar kendilerinin takdir edilip çağrılmasını beklerlerdi. o yıllar endüstriyel futbolun yeni palazlandığı yıllar taraftar seba yı bile istememeye başlamıştı. Serdar Bilgili-Yd-Fikret orman zaten o yıllardan beri hepi topu 3 başkan değiştik onlarda taraftar gibi popülist olup kendi isimlerimize değil yabancılara yöneldiler özellikle de yd dönemi zaten bu hale düşmemizin de başladığı dönemdir...Rasim Kara Ziya Doğan gibi isimler tercih edilmiyordu. Onlarda göreve talip olmuyor araya adam sokmuyordu e zaten Beşiktaş medyası yok gibi bir şey kimsenin aklına bile gelmiyordu...

Çevrimdışı mylife1903

Yaw neyse takmayin fazla
Gencler cok uzuldu tabi
Iki kupa gorunce koyacaz edecez falan oldular

Toparlaniriz zamanla

Unlu rus kombinasyoncu ostap bender suleyman berta mario ibrahimovich bey ne demis

Время, которое у нас есть, — это деньги, которых у нас нет.

Zaman bizde cok bizde olmayan para

Zaman herseyin ilacidir

Çevrimdışı Erman1903

Katılıyorum, dinamikler camia içinden birine gidilmesi gerektiğini gösteriyordu bana göre, şimdi de olduğu gibi. Her ne kadar sorunların bir çoğu yönetimden kaynaklansada Şenol hocanın son döneminde performansı düşmüştü ve değişiklik kaçınılmaz hale geldi. Milli takım söylentileri çıktığında zaten gideceği belli oldu. Kadro mühendisliğinden az çok anlayan birinin fikrini alsalardı yakınından bile geçmemeleri gerekirdi ama olanlar oldu, Avcı, Ormana bir ütopya hayal ettirdi.

Başarılı olan hocanı yöneteme, git elin torpillisi için bırak. Herif takımı batırsın, üstüne kamyon yüküyle para alsın.

Bizde bu aşağılık kompleksi olduktan sonra daha çok zengin ederiz renklileri.