2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4253681 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

Erol bulut gelsin o zaman
Okan buruktan sonra hücum futbolu oynatıp bir şeyler vaadeden kendisi var.

avcının yardımcısı uzak dursun.

Çevrimdışı caner.eryigit

Ljlacic rebocho lens kadro da yok

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Tazminat konusunda insanların yanlış bildiği bir şey var.
Açıklayım;
Profesyonel futbolcu ve antrenör sözleşmeleri hizmet sözleşmesi kapsamında iş sözleşmesi benzeri sözleşmelerdir. Hizmet sözleşmesinde iş sözleşmesinde farklı olarak bağımlılık unsuru yoktur yani çalışan  (futbolcu ya da antrenör) işverenin emir ve talimatlarına göre hareket etmezler kendi yeteneklerine bilgilerine göre hareket ederler. Dolayısıyla hizmet sözleşmesiyle çalışanlar işçi değil işçi benzeri kabul edilir ve uyuşmazlıklarda genel hükümler yani borçlar kanununa bakılır iş kanunu ise yedek kanundur. Yani başkan oyunculara iyi oynayın ya da hırslı oynayın oynamazsanız sözleşmenizi fesih ediyorum diyemez  :D fakat elbette sözleşmesini "herhangi bir sebep" göstermeksizin fesih edebilir.Fakat sonuçlarına katlanmak zorundadır.
Hocanın sözleşmesi 3 yıl şeklinde belirli hizmet sözleşmesidir. Bu şekildeki belirli hizmet sözleşmesinin feshi halinde sözleşmenin kalan süresi için teknik olarak kalan bütün sözleşme süresine karşılık gelen ücret ödenir fakat vakanın tarafların durumuna göre hakimin indirim hakkı her zaman vardır. Genel kural belirsiz hizmet sözleşmesini haksız fesih eden taraf kalan sürenin parasını vermek zorundadır fakat çalışanın maddi kaybı ve kazancı, gelir gider dengesi olayın feshin oluş biçimi hakimin takdir yetkisi ve benzeri birçok kıstas bu ücrette inidirim yapılmasına cevaz verir.

Sonuç olarak belirli profesyonel bir sözleşme yapılmış anlaşarak uzlaşarak ayrılmak her zaman en güzelidir. Anlaşmak uzlaşmak zorunluluğu sözleşmedeki tazminat maddesinin varlığı ya da yokluğundan değil kanundan doğan bir takım haklar sebebi iledir. Sözleşmede tazminat olmasa dahi hoca ile yönetim Beşiktaşın maddi çıkarları gereği yine de anlaşmak zorundadırlar. Bunun tazminat ile bir ilgisi yok adamın hakkı kanundan geliyor.
İşte o zaman da sorarlar adama neden 3 senelik sözleşme yaptın diye. Bir renkli başkan kulübün başına geçse anca bu kadar elimizi kolumuzu bağlardı. Sadece teknik direktör transferi değil genel olarak söylüyorum.

:oha:

Rebocho satın almamak için oynatmıyoruz.
Lens sakat.
Ljajic mi sıkıntılı adam ilan edildi  :alala:

İşte o zaman da sorarlar adama neden 3 senelik sözleşme yaptın diye. Bir renkli başkan kulübün başına geçse anca bu kadar elimizi kolumuzu bağlardı. Sadece teknik direktör transferi değil genel olarak söylüyorum.

Adam kongre kararı aldığı günün ertesi günü gidip burak ile fahiş sözleşme yapmış abi.

Çevrimdışı caner.eryigit

:oha:

Rebocho satın almamak için oynatmıyoruz.
Lens sakat.
Ljajic mi sıkıntılı adam ilan edildi  :alala:
Sakatmış öyle yazıyorlar.
Kasığa euro kaçmış olabilir

Sakatmış öyle yazıyorlar.
Kasığa euro kaçmış olabilir

€ kaçmıştır o zaman paralar yatmıyor yine başladı sakatlıklar.

Çevrimiçi yaço58

Ljajict3n niye yok kadro dışı mı kaldı öyleyse yanlış karar diaby karius varken birde bizim bonservisli adamımız

Bu arada elneny de yok kart cezalısı.

Ljajict3n niye yok kadro dışı mı kaldı öyleyse yanlış karar diaby karius varken birde bizim bonservisli adamımız

sakatmış sözde.

Atiba          Necip

Oğuzhan

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Sadece teknik direktörle sınırlı kalacak yaptırımlar gelecekte yine elimizi kolumuzu bağlayacak. Bu yaptırım, yapılandırmanın bir de futbolcu ayağı olmak zorunda. Şu süreci yönetmek için tespitler doğru yapılıp ona göre adımlar atılmalı. Hem futbolcu hem teknik kadroda sıkıntı var diyen tespiti doğru yapar. Tespitten sonra atılacak adımlar önemli.

Çevrimdışı mylife1903

Bunu mutlaka izleyin arkadaşlar özellikle bilmeyenler. Şimdi izlemeye başladım 5. dakikadayım. 5. dakikaya kadar bizimkilere tekme tokat dalan Eskişehirliler, forması yırtılan oyuncular, kaleci Adem'in Ziya'nın ilk golüne sevinirken kale direğine tokat atıp elini kırması, hakemin değişikliğe izin vermemesi Adem'in 20 dakika kırık elle oynaması, Rasim Kara, Ziya doğan, sigara üstüne sigara içen teknik direktör Dorde Milic var.
Daha tiribunleri sahaya atacaklar falan

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

avcının yardımcısı uzak dursun.

Avcının yardımcısı ama kendisi çok farklı karakter
bu sezon içerisinde çok 7li 5 li maçlar var
Sivas kadarda fazla gol atmış
Bi  tsnini arkasında
az da yemişler

Atiba          Necip

Oğuzhan

Var bi hayalimiz....

https://ortacizgi.com/abdullah-avcidan-veda-mesaji-bu-ayriligin-hak-ettikleri

(...)
Sorunları söylemedim diye bu adamlar beni ezdi demiş oyuncular ve yönetim hakkında
Ayrıca istifa etmemiş kovulmamış
Çatır çatır 3 yıllık parasını vereceğiz gibi duruyor.

Çevrimdışı Doğukan E.

Çevrimdışı sozkul

Bunu mutlaka izleyin arkadaşlar özellikle bilmeyenler. Şimdi izlemeye başladım 5. dakikadayım. 5. dakikaya kadar bizimkilere tekme tokat dalan Eskişehirliler, forması yırtılan oyuncular, kaleci Adem'in Ziya'nın ilk golüne sevinirken kale direğine tokat atıp elini kırması, hakemin değişikliğe izin vermemesi Adem'in 20 dakika kırık elle oynaması, Rasim Kara, Ziya doğan, sigara üstüne sigara içen teknik direktör Dorde Milic var.

Eskişehir kazanamazsa küme düşüyordu, gerilim ondan. Çok uzun yıllardır birinci ligdeydi.

Var bi hayalimiz....

Atiba-necip-tolgay 3'lüsü ile napoliyi yendik sen bilirsin yine de :D

Atiba-necip-tolgay 3'lüsü ile napoliyi yendik sen bilirsin yine de :D

Eeee tamam hayalimiz göztepeyi yenmek  :lol: Dürümcü reis eksik ama onun yerine diskocu reis var.

Çevrimdışı mrred

Her olay geçtiği "tarihteki" koşullara göre sorgulanmalıdır.
Geçen sene haziran ayında Beşiktaş kamuoyu ittifakla
1.Türk Hoca
2.İyi oyun vaat eden bir hoca
3.Şampiyon olamasa bile şampiyonluğa oynayabilmiş bir TD istiyordu

bu profile en uygun hoca Avcıydı. Ayırca Avcının yabancı kulüpler tarafında istendiğine dair haberler dolaşıyordu
Şimdi kendimizi Avcının yerine koyalım 5 yıllık sözleşmem var beni yabancı kulüpler istiyor
Beşiktaş'a gelir misin ? Ben gelmem gelirsem de kendimi sağlama alırım.
The great gig in the sky

Eeee tamam hayalimiz göztepeyi yenmek  :lol: Dürümcü reis eksik ama onun yerine diskocu reis var.

hoca faktörü çok önemli.

1.Türk Hoca

bu profile en uygun hoca Avcıydı. Ayırca Avcının yabancı kulüpler tarafında istendiğine dair haberler dolaşıyordu
Şimdi kendimizi Avcının yerine koyalım 5 yıllık sözleşmem var beni yabancı kulüpler istiyor

Abi bu tazminat konusu biraz karışık olay

Şimdi ne kadar kızarsak kızalım bu adamın sözleşmesi var. Hukuken ve kanunen adamın parasını vermek zorundasın. Anasının hayrına çalışmıyor adam, bu kim olursa olsun öyle olur. Burada suçlu yönetimdir, bir tazminat maddesi koyması gerekliydi. Şuan ft ersun kim olursa olsun hatta ünal karaman bile parasını aldı yahu.

Ama şimdi kendisinin vaad ettiği yani en azından başkanın ilk geldiği zaman dediği hoca gitmesi gerekirse kendi bırakır tarzı cümlesi. Evet hukuken kararın var ama etik olarakta bu kadar kötü gitmenden dolayı istifa edersin para da almazsın ya da bu sezonun parasını alırsın. Çalışmadığım yılların parasını almam demezsin sonuçta bir ter dökmemişsin.

Doğru oyun saha içinde kalmak istiyorum vs cümlelerinin arkasına saklanıp hukuki yolları sonuna kadar değerlendirmesi hoş olmadı. Fakat etik değilde diyemiyorsun yani çok arafta bir durum.

hoca faktörü çok önemli.

birer messiye dönüşmeyecekler
hoca istediği kadar hoca olsun bir yere kadar verim alabilir
oyuncu kadrosunun yetersizliği ve disiplinsizliği çok ön planda

Onur Küçük

• Ziyaretçi

1.Türk Hoca

Beşiktaş kamuoyu mümkünse fazla ittifak yapmasın bundan sonra. Sonra tüm sezonu çöpe atıp teknik direktörle yolları nasıl ayırıp karşılığında ne vereceğimiz ne kadar zarar edeceğimiz hesabını yapıyoruz.

Hatanın en başta önüne geçeceksin. Gelecekte oluşması en muhtemel hataların öngörüsünü en başta yapacaksın. Kamuoyu  bunu yapamaz. Bunu işinin ehli, liyakat sahibi kişiler yapar.