2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4259302 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

bi gelsin de bakalım. kaynaklar sürekli yanılıyor.

sıcak baktığım tek bi yerli yok geçici sözleşme dışında. hatta illa yerli olacak zorundasınız başka bişey öneremezsiniz derlerse mylifedan korka korka gene yerliler içinde en iyisi rıza derim. :D
Riza gelcene avci kalsin

Çevrimiçi Sinan23

iskenderun zaten denizin tek acemi yeri bende orda yaptım :D

Yarikkaya mi ne vardı orada. Rüzgarı pis. Durmadan yagmur. ustaya gittim Marmaris'e ama 1 ay öksürüğüm geçmedi. Ben oradayken 6 aylık askerlik uzayacak muhabbeti olduğundan dolayı aşırı kalabalıkti ve inanılmaz kötüydü şartlar. 2 gün sürdü içeri girisimiz. Yemek desen yemekten başka herşey. Ama aksazda yemekler 10 numaraydi. 18 günde acemiligimi bitirmiştim erken gönderdiler.

Çevrimdışı f_madida

Sergen icin 3 tane cok onemli pozitif veri var.

1) Futbolu biliyor, Sergen'deki futbol zekasi kimse de yok. Oynarken de bunu goruyorduk zaten. Yenetekten ote birsey bu, oyunun nasil, nereye aktigini gorebilmek, saha icinde hangi hamleyi yaparsa rakibin dengesini bozabilir bunu bilebilmek ayri bir done. Sergen'de bu var. Ha oyuncular Sergen'in gordukleri uzerine verdigi direktifleri ayni oranda sahaya yansitabilir mi bilemeyiz. Ama 100% degil de 75-80% yansitsalar o bile muazzam bir ilerleme olur.
2) Oyuncunun kalitesinden ve kapasitesinden anliyor, kendi oynarken mesela Ibrahim Uzulmez'in ne kadar, nereye orta yapabilecegini, hangi noktaya top cikaracagini bilerek oynuyordu. Simdi eldeki oyunculardan da kim hangi isi ne kadar yapabilir bunu cok kisa zamanda gorur ona gore talimatlar verir. Dorukhan'dan De Bruyne yaratma fantazileri gormeyiz, gercekci bir taktikle oyuncularin dogal olarak maksimum verimlerine yakin verim alabilecgimiz bir oyun gorecegimizi umuyorum.
3) En onemlisi Besiktas'in buyuklugunu biliyor adam. Kendi zaten camianin bir parcasi, sampiyonluklar kazanmis, sembol olmus. Taraftarin ve klubun beklentilerini biliyor. Yok oyle dominant takim bilmemne laflari flan. Besiktas her zaman ve her yerde kazanmak icin oynar, cikar kazanir, olay bu kadardir.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Taraftari dinleseler hala luce calistiriyor olurdu
Saginda uefa kupasi solunda super kupa
Yukarda futbol tanrisi vodafonda kulu ve elcisi luce

O stadi da 50binlik yapardik lucenin kaldigi 15 senede taraftae sayimiz okuz gibi olurdu simdiye

Luce almaz şimdi bu takımı hangi birini adam edecek hangi mevkiye adam aldıracak. 100.yılda Forvet rotasyonu İlhan Mansız-Ahmet Dursun-Nouma-Pancu-Ali Cansun du... Şimdi ise sadece Burak var Güneş gidince o da dibe doğru gidecekti her geçen gün... Geri kalan isimlerin beşiktaş antrenman yeleği giymesi bile mucize de işte... 
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı cursedofdragon

1) Futbolu biliyor, Sergen'deki futbol zekasi kimse de yok. Oynarken de bunu goruyorduk zaten. Yenetekten ote birsey bu, oyunun nasil, nereye aktigini gorebilmek, saha icinde hangi hamleyi yaparsa rakibin dengesini bozabilir bunu bilebilmek ayri bir done. Sergen'de bu var. Ha oyuncular Sergen'in gordukleri uzerine verdigi direktifleri ayni oranda sahaya yansitabilir mi bilemeyiz. Ama 100% degil de 75-80% yansitsalar o bile muazzam bir ilerleme olur.
2) Oyuncunun kalitesinden ve kapasitesinden anliyor, kendi oynarken mesela Ibrahim Uzulmez'in ne kadar, nereye orta yapabilecegini, hangi noktaya top cikaracagini bilerek oynuyordu. Simdi eldeki oyunculardan da kim hangi isi ne kadar yapabilir bunu cok kisa zamanda gorur ona gore talimatlar verir. Dorukhan'dan De Bruyne yaratma fantazileri gormeyiz, gercekci bir taktikle oyuncularin dogal olarak maksimum verimlerine yakin verim alabilecgimiz bir oyun gorecegimizi umuyorum.
3) En onemlisi Besiktas'in buyuklugunu biliyor adam. Kendi zaten camianin bir parcasi, sampiyonluklar kazanmis, sembol olmus. Taraftarin ve klubun beklentilerini biliyor. Yok oyle dominant takim bilmemne laflari flan. Besiktas her zaman ve her yerde kazanmak icin oynar, cikar kazanir, olay bu kadardir.

Dikini hızlı pas kaleyi gördüğümüz yerde şut filan atarız en azından.

Orta sahayı bosatlmaz 3-5-2 onuda beceremeyen bir taktik oynatmaz.

Hızlı kanat oyuncuları var direk hucum oynatır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer sezonuna ne umutlarla başladık ama geldiğimiz notada transfer konusunda bir umudumuz kalmadı. Bir anketi daha böyle sonuçlandırıyoruz. Umarım her şey güzel olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı celiker1

Hani diyoruz ya "yönetim hakemler konusunda şu ana kadar pasif kaldı"diye.Düşünün ki Sergen Yalçın yönetiminde takımımız hakem yüzünden puan kaybetti.Sergen maç içinde ve maçtan sonra kafa,göz girmezse ne olayım :ok: Trtsporda yorumcuyken "En kolayı büyük takım çalıştırmaktır "yorumları vardı.Pazartesi gelsin başlasın,ispatlasın  :ok:
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2020, 20:22:29 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mrred

Katılıyorum fakat 3.madde zaten bütün Türk TD lerinin az çok bilmesi gereken bir madde özellikle ilk cümlesi o yüzden bir özellik olarak düşünülebilir mi bence soru işareti. Fakat ilk 2 madde kesinlikle doğru bunun TD lüge yansıması olur mu orası ayrı. Nice çok zeki iyi oyuncular iyi teknik direktör olamadı ama tam tersi de oldu o yüzden bu da aslında tam manasıyla bir veri değil fakat umut etmek için bir sebep mi ? Evet sebep
The great gig in the sky

Çevrimdışı celiker1

Transfer sezonuna ne umutlarla başladık ama geldiğimiz notada transfer konusunda bir umudumuz kalmadı. Bir anketi daha böyle sonuçlandırıyoruz. Umarım her şey güzel olur  :tabe:

Sergen olursa Guilherme haberleri çıkmaya başlar ve gerçekleşebilir de transfer Sergen bize yeterli buluyorsa.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Böyle birşey yasal olarak mümkün mü ben merak ediyorum. Adamın görevi kontratda yazılıdır, o göreve başka birini getirip sonra sen hergün işe gel sabahtan akşama kadar çay iç diyebiliyor muyuz. Ben sanmıyorum.

Abi sözleşmesinde görev tanımı ve mevki kesin dille belirtilmişse yapılamaz yani "Sadece Beşiktaş A takım baş direktörü veya antrenörü"  gibi bir madde varsa, yok ise bir şirket veya işverenin çalışanını istediği göreve kalıcı veya geçici, hatta başka şirketine veya şubesine gönderme terfi ettirme veya pozisyon düşürme hakkı var. Çalışanın da kabul etmezse istifa hakkı var. Yani Avcı yı isterse yönetim istediği göreve atayabilir. Tabi Sözleşmesini bilmeden net bir şey diyemeyiz.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş'ta Mircea Lucescu, futboldan sorumlu bir numaralı isim olacak ve Sergen Yalçın da teknik direktörlük koltuğunda oturacak. (BeIN Sports)
Sarmala girdik

Dedik ama tarih tekerrur edecek diye

2. Başkanımız Murat Aksu ve Futbol Şubesi’nde Sorumlu Asbaşkanımız Kıvanç Oktay, Gordon Milne ile birlikte BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenledikleri basın toplantısında Milne’nin Futbol Direktörü olarak Kulübümüz’de göreve başladığını açıkladılar.

Delbokse—> kariyer reyiz aa
Riza——-> sergen
Milne——> luce

Çevrimdışı mylife1903

woooow

mylife abi bunu beğendi
Titriyom korkudan
Ne begenmesi

Luceyi hic gondermeyip bu sene sergeni getireydik olurdu
Hatta sergen gelemezdi 2 sene once uefa kupasinii 3. Sefer alinca lice yonetime gece takimi ogluna birakirdi

Bah boyle bir tarihimiz olacakti yaninda 10 tane kupa

Çevrimdışı worns

Sarmala girdik

Dedik ama tarih tekerrur edecek diye

2. Başkanımız Murat Aksu ve Futbol Şubesi’nde Sorumlu Asbaşkanımız Kıvanç Oktay, Gordon Milne ile birlikte BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenledikleri basın toplantısında Milne’nin Futbol Direktörü olarak Kulübümüz’de göreve başladığını açıkladılar.

Delbokse—> kariyer reyiz aa
Riza——-> sergen
Milne——> luce

tam da aynı şeyi düşünüyorum demin back to the 2005 yazmıştım. özellikle rıza-sergen işi çok benziyor. yeni tigana'ya da şimdiden bakmak lazım siyahi hocalardan kim var

Çevrimdışı f_madida

Istatistik gondermesi tam oturmus burada.  "Savunmada yan pas yapip 60%-70% oynamanin bir katkisi olmaz."

https://youtu.be/6VJXGxg3hQk?t=299

[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2020, 20:28:25 f_madida ]
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Çevrimdışı mylife1903

Babasi besiktasli
Eskiden fbye yakismayan bir tipti son zamanlarda cuk oturdu
Avcidan basarili olur bu
Galibiyet sayisini tutturur avcinin ama maglubiyet sayisi ile beraberlik sayisi yer degistirir
Berabere kalabilir bi bakisi var

Çevrimdışı Erman1903

Ali Naibi'nin gittiğine dair haberler çıkıyor. Transferlerin bir çoğunda hocanın etkisi var, mali konularda söz sahibi olan da her zaman yönetimdir. Bana göre başarısız değildi, ama yine de gitmesi daha iyi oldu.

El-Neny, Boyd, Diaby tercihleri gerçekten kötü. Fakat kendisinin bu oyuncularda ne kadar etkili olduğunu bilemiyorum. El-Neny sarışınlar isimli ortasahalar aldığı için özellikle yönetim tarafından alındı bence. Boyd' ise Avcının istediği adam. Naibinin Bunlardan en çok etkili olduğu transfer Diaby'dir.

El-Neny oyunu uzayıp kısalabilecek bir adam değil fakat Boyd ve Diaby Sergen tipi bir hoca ile biraz toparlayabilir.

Rebocho-Douglas da hocanın muhteşem bek mentalitesinden sıyrılınca rahatlayabilecek futbolcular.

Ruiz keza geldiğinde çok iyiydi.

N'Koudou bana göre diğerlerinden farklı,  sivri özellikleri olan bir futbolcu ve oyununu geliştirebilecek, iyi niyetli bir yapısı var. Bence 5M eder, ama bizim mali şartlarımızda değil, hele %50si...

Ne bu oyuncuları tercih ederdim, ne de bu paraları harcardım fakat stoper bile alamayacak gibi görünüyorduk. Açıkçası Diaby hariç hiçbir oyuncu için kendisini suçlamıyorum. Geldiği günden beri karşı olduğum El-Neny için bile... Gittiler Arsenal topçusu diye aldılar adamı, Türkiye de bu işler böyle yürüyor. Benim beklediğimden çok daha bir transfer dönemi olmuştu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yeni Anket: Yeni teknik direktörümüzün kim omasını istersiniz?

Oylarınızı bekliyorum. Eklenmesini istediğin şık varsa yazabilirsiniz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı yoruk

Gökhan Keskin herhalde 4.kere ne yaptığı ne verdiği anlaşılmadan ayrılmış olacak değil mi ?  :D Neyse 5 sene sonra yine gelir nasılsa  :evillol:

Buradaki eleştirim Gökhan Keskin özelinde değil aslında.Sistemin ne kadar bozuk olduğunu buradan anlayabiliyoruz.Durum böyle iken halen yok sportif direktörlük falan filan yazılıyor.Olmadı bu işler bizde.Olmuyor,olmayacak..

Çevrimdışı yoruk

Doğrudur, ama sadece zeka yetenek falan filan ile olmuyor ki ?
Rıza ,Ertuğrul ...Bu isimler camianın büyüklüğünü bilmiyorlar mıydı ? Hele Rıza ? Ertuğrul bize gelmeden önce Avrupa'nın en gelecek vaat edenleri arasında gösteriliyordu.Oldukça iyi şeyler yapmıştı.Yani Sergen kadar değil tabi ama bu isimlerde taktik kıt isimler değildi.
Rıza erken geldi ve yakışmayan oyuncu tercihleri yaptı.Ertuğrul ise son 2.5 ayda bitti.

Kimi istiyorum konusunda ise seçeneklerin arasında çok olumsuz baktığım kişi yok.Kim gelecek değil asıl soru.Ne yapacak ne isteniyor ne oynanacak ? Nasıl bir plan ile gelinecek ? 4 seçenek var ve neredeyse her biri farklı farklı anlayışta adamlar.Her gelenin bir öncekinin düzenini yıktığı bir döneme giriyoruz malesef.."Beşiktaş'ın evladı" Camiayı biliyor " kriterine göre adamlar seçersek işimiz iş yani.Kriter olarak ne zaman "şu futbolu şu isimler ile şöyle şöyle oynamak istiyoruz" dersek ,o zaman bir şeyler değişecek demektir.Çünkü o zaman o oyuna göre teknik adam havuzunu oluşturursun.
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2020, 20:39:24 yoruk ]

Çevrimdışı mylife1903

tam da aynı şeyi düşünüyorum demin back to the 2005 yazmıştım. özellikle rıza-sergen işi çok benziyor. yeni tigana'ya da şimdiden bakmak lazım siyahi hocalardan kim var
Yeni tigana icin arastirma yapmak lazim
Soyle 50 yaslarinda altyapilarda calismis
Cok az a takim tecrubesi olan
Milli takimda yardimcilik yapmis
Meshur futbolcu
B sinifi ehliyet sahibi
Seyehat engeli olmayan
Esnekncalisma saatlerine aliskin
Analatik dusunen takim oyuncusu gelisime acik

Çevrimdışı worns

@MUSTAFA_   babası iyi beşiktaşlı olan arkadaş niye yok seçeneklerde ayıp. diğere basmak zorunda kaldım. bak bir sürü arkadaş gelsin istiyor.

beşiktaş iyi yerlere gelsin istemiyorsunuz valla :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

@MUSTAFA_   babası iyi beşiktaşlı olan arkadaş niye yok seçeneklerde ayıp. diğere basmak zorunda kaldım. bak bir sürü arkadaş gelsin istiyor.

beşiktaş iyi yerlere gelsin istemiyorsunuz valla :D
Seni mi kıracam. Hemen ekliyorum  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Amma zor gitti adam

Dedim ama karakteri zayif diye kendine guvenen adam seni gwtiren gidince nezaketen istifasini verirdi
Mesela bana vereydi istifayi ben bununla devam ederdim ama dilekxesini de kasaya kaldirirdim, erzurum maci sonrasi imzalar bunu sitadtan taksi ile sutlardim
Bile bile lades
Bunun tazminatini da fo ile ezikci ahmet odesin