2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4259504 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mrred

Kaleden kazanmaya başlasak çok güzel olur. Ne Karius ne de Utku kaleciye benzemiyorlar  :tabe:
Kale derken 
Bizim kalede kaleci mi vardı  :D O konudaki ısrarını da hiç anlamadım. Adam kiralık zaten Beşiktaş rehabilatasyon merkezi mi yetiştirdiğin kaleciyi niye oynatmıyorsun kimse bişey demezdi hocaya ama kariusta gereksiz ısrar etti.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/1220746768922660864?s=20

yabancı teknik direktör düşünüyorlarmış
Dün burada paylaşmıştım yine tekrarlayayım. Yabancı birini düşünmeleri daha mantıklı. Türkiye'deki herhangi bir teknik direktör ile uzun vadeli plan yapabileceğimizi düşünmüyorum. Elimizde yerli olarak bir Şenol Güneş var bu yönde. O da milli takımı yönetiyor. Sergen için çok erken ve kötü bir zaman olduğunu düşünüyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

Bu Sergen bedavaya gelirse 1.25 milyon euro limit mi açılıyor acaba? :)  sanki öyle bi proje var.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu Sergen bedavaya gelirse 1.25 milyon euro limit mi açılıyor acaba? :)  sanki öyle bi proje var.

olabilir para almayacak deniyor transfer için limit açabilir :)

Beşiktaş'ta Mircea Lucescu, futboldan sorumlu bir numaralı isim olacak ve Sergen Yalçın da teknik direktörlük koltuğunda oturacak. (BeIN Sports)

Çevrimiçi levitate

Anlamadığım için ondan
İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K./İSKENDERUN
şöyle bir şey yazıyor denizci oluyor galiba  acemi birlik zaten ustaya sıcak yere düşeceğim kesin gibi bir şey sanırım

25 sene manu çalıştırdıktan sonra vatani görev yapmak... kral hareket
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Beşiktaş'ta Mircea Lucescu, futboldan sorumlu bir numaralı isim olacak ve Sergen Yalçın da teknik direktörlük koltuğunda oturacak. (BeIN Sports)
woooow

mylife abi bunu beğendi
bipbipbupbup

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mrred

Dün burada paylaşmıştım yine tekrarlayayım. Yabancı birini düşünmeleri daha mantıklı. Türkiye'deki herhangi bir teknik direktör ile uzun vadeli plan yapabileceğimizi düşünmüyorum. Elimizde yerli olarak bir Şenol Güneş var bu yönde. O da milli takımı yönetiyor. Sergen için çok erken ve kötü bir zaman olduğunu düşünüyorum.
Katılıyorum fakat liderler ve efsaneler böyle zamanlarda doğar ve taşın altına elini koyarlar kendinde o cesareti görmesi olumlu bir şey
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sağlıklı bir yapı olarak göremiyorum. Lucescu eski formundaysa oyuncu seçimi konusunda iş yapar gibi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Güzel düşünülmüş haber doğruysa.

Çevrimdışı worns

ilginç haberler. eğer erkenden açıklama gelmezse daha çok değişik senaryo yazılır çizilir.

esasen ben bi sportif direktörle çalışılması gerektiğini düşünüyorum. luce de seçenek olabilir. bi 5-6 yaş genç olsaydı daha makul olabilirdi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Katılıyorum fakat liderler ve efsaneler böyle zamanlarda doğar ve taşın altına elini koyarlar kendinde o cesareti görmesi olumlu bir şey
Umarım gelirse başarılı olur. Benim istediğim Beşiktaş'ın başarılı olması. Avcı ve Orman'dan sonra yoğurdu üfleyerek yiyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Sağlıklı bir yapı olarak göremiyorum. Lucescu eski formundaysa oyuncu seçimi konusunda iş yapar gibi  :tabe:
Tahmin yapıyorum Lucescu var olan durumun, neler yapılması gerektiğinin analizini yapacak, bir çözüm yolu sunacak. Sergen de birkaç ayda göstereceği performansa, alınan izlenime göre bizimle yola devam edecek veya etmeyecek.

en son alzaymırdı :D :evillol:

Şaka bir yana milli takımda ki oyuncu grubunu o kurdu ama iyi yönetemedi oyuncu seçme konusunda lucescuya oyun konusunda sergene güvenecez gibi duruyor  :tabe:

Çevrimdışı mylife1903

Burada futbolcuları suçlu olsa bile suçlayamazsın. Futbolculara sözünü geçiremeyen, kendini kabul ettiremeyen teknik direktör ne olursa olsun gider. Kural bu sevsek de sevmesek de. Ayrıca Avcı kendi kendini bitirdi. Hiç kimseyi suçlamaya hakkı yok. İkinci lig takımının yedek kadrosuna as oyuncularınla çıkıyorsan ve kaybediyorsan kimseye kızamazsın.
O oynamayan sabite edenleri de gondereceksin
Yoksa 90fbsine donersin
Bu isler bulasicidir
Abilerden bulasir
Vardir demiyorum ama varsa ve bunlar gonderilmezse
Yarin konte gelir ona yaparlar
Obur gin makat gelir antreman agir der oynamazlar
10 sene gider bu is
Kesip atacaksin herkese ders olacak
Futbol camiasi da bilir zaten besiktasta olmuyor bu is hic denemeyin diye

Çevrimdışı mrred

en son alzaymırdı :D :evillol:

Şaka bir yana milli takımda ki oyuncu grubunu o kurdu ama iyi yönetemedi oyuncu seçme konusunda lucescuya oyun konusunda sergene güvenecez gibi duruyor  :tabe:
Önemli olan kısım tam burası Türk oyuncu havuzuna hakimse gelsin başlasın
The great gig in the sky

Önemli olan kısım tam burası Türk oyuncu havuzuna hakimse gelsin başlasın

baya bir gözlem sonucu o kadroyu kurmuştu.Zaman lazım

Çevrimdışı Erman1903

Fazla konu dışı yapmamak için hepinizi tek tek alıntılayamıyorum kusura bakmayın toptan cevaplıyorum.
İyi dileklerde bulunan abilerim kardeşlerim sağolun da daha süre var gitmem için  :lol:
O esnada sınıf rütbe nedir askerde neler yapılmalı falan gerek internetten gerek özel mesajla sizi rahatsız ederim bir şey olursa  :lol:

Konumuza dönecek olursak

Oleyyy be sonunda kurtulduk
Sergen olayını en baştan beri söylüyorum zaten para yok sergende 3 ay sonra tüyüyor tam onun ortamı gelsin 3 ay deniyelim yanında iboyla birlikte. taraftar haaaa der okeyler o zaman bazı şeyleri. ya da yanılır seneye hep beraber güzel bir planlama yaparız.

Hayırlısıyla git gel kardeşim, görmemiştim :)
Sergen bu sefer kendisi bırakmadı yalnız  :busted_cop:

Çevrimdışı mrred

baya bir gözlem sonucu o kadroyu kurmuştu.Zaman lazım
Tabiki yeni gelen herkese zaman verilmesi lazım bence bu her kurum ve her kişi için geçerli. Bu yüzden yönetime de zaman vermek lazım . Oyun ya da oyuncu kazanmamız lazım ki gelecek senelerimizi kurtaralım
The great gig in the sky

Çevrimdışı worns

Çevrimdışı mrred

:D
Avcı ekolünden taraftar 2 hafta bile sabredemez aman diyim  :D
The great gig in the sky

:D
Avcı ekolünden taraftar 2 hafta bile sabredemez aman diyim  :D

Bizi toptan öldürmek istiyor :D

Çevrimdışı mrred

Umarım gelirse başarılı olur. Benim istediğim Beşiktaş'ın başarılı olması. Avcı ve Orman'dan sonra yoğurdu üfleyerek yiyorum  :tabe:
Tabiki aslolan Beşiktaş canı gönülden başarılı olmasını istiyorum. Fakat saha sonuçları kötü olsa bile yine de "sabredilmeli" yoksa iş papatya falına döner.
The great gig in the sky