sistem işlerini küçümsemeyin takımı bu hale getiren sistem.
bu maça forumdan biri hoca olarak gitse herkes kendi mevkisinde oynasın serbest takılın dese kazanırsın öyle bi maç. adamların 11'inde yıllardır ptt'de bile yedek oyuncu seviyesinde gezen adamlar var utanç verici bir görüntü ortaya koyabilmek de ayrı çaba gerektiyor.
ısrarla yazıcam yine 3-2-5 denedi yahu

çıldırmamak elde değil.
sistem şöyle
3-boşluk-elneni-sahanın %60'ı-5 caner'i yazmadım çünkü nerde oynadığı açıkça belli değil hem göbekte hem solda bindirme yaparken hem de efsanevi şekilde sağ açıkta görmeyi başardık adamı
5 oyuncu boş boş ilerde bekledi yahu 90 dakika boyuncu. hepsi markajın içine gidip yerleşiyorlar. oraya top atacak adam yok hasbelkadar top gitse bunlar kontrol edemiyo zaten filan. sürreal film gibi akıl almaz bişeyler.
ve bunu izledi adam ya. 20.dakikada çıkıp ortayı ikileyin ljajic forvet arkasına geçsin standart dizilin demedi. 10 tane kontra yapmasını seyretti Erzurum'un. sağa kimi atsalar yıldız oldu. erzurum göbekli halimle beni sağda oynatsa 2 asistim vardı bu gece.
bunun adı bilmemek değil. bu kadar bilmiyor olamaz. dengesini filan kaybetti bence stres altında bitti tükendi kaldıramadı. zaten en büyük sınavı bu olacaktı ve başaramadı.
bi yandan da taktik bilgisi bende büyük hayal kırıklığı yarattı onu gizlemeyeceğim. büyük şabloncuymuşsun hoca.