2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4271974 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Ripley

Bu parasızlıkta yönetim kovsun diyorsunuz olmaz öyle kendi istifa edecek ya da taraftar ettirmesini bilir.

Çevrimdışı mylife1903

Armaganla serhat olacakti simdi
Altin kurekle gomuyorlardi bunu

Çevrimdışı mylife1903

Harbi yarin ne anlatacak fo ?

1001. kez, ben yaptim basariyi diye mi ovunecek?

Yoksa eseri ile duruma biyik alti mi gulecek?

Yarinki programin amaci ne ya?
Sitad yabdim - yol yaaabdi
Doviz artti - faiz lobisi
Tff mhk - dis mihraklar
Tesisler - kopru mopru
Borclar - itibar imfye borc verecez

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

hoca gitmezsen bu iş kötüye gidecek çirkinleşecez bak uyarmadı deme
Gostepe macini kazanamazsa istanbula yuruyerek gelsin
Ya da direkt rizeye gitsin

Çevrimdışı savaş altay

hoca gitmezsen bu iş kötüye gidecek çirkinleşecez bak uyarmadı deme

:D

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Şu anda sosyal medya  :tabe:

https://twitter.com/bengugundemir/status/1220046613642731522

Ben de 1 saattir kime söveyim diye düşünüyorum.

Firari Fetocu gibi yurt dışına kaçan Orman a mı...
Takımda ki yetersiz₁ futbolcu müsvettelerine mi...
Onları getirenlere mi...
8 maçta 1 galibiyet almış Sistem dehası Avcı ya mı...
Onu gönderemeyen başını kuma sokmuş gerileri nerede olduğu belli olmayan yönetime mi...
yetersizler₁ gelirken yere göğe sığdıramayıp sonra önüne geleni ıslıklayıp gideni arattıran o gelsin bu gitsinci doyumsuz bordo klavyeli sözde Beşiktaş lı twittercı lara mı...

Bilen varsa yardımcı olsun hayrına...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı tangaz

bu müptezel fikretin akrabasımıydı trolümüydü yarına zemin yapmaya başlamışlar

https://twitter.com/ibrahimseten/status/1220067327175266307
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

gs'li bir müptezel.

Çevrimdışı worns

sistem işlerini küçümsemeyin takımı bu hale getiren sistem.

bu maça forumdan biri hoca olarak gitse herkes kendi mevkisinde oynasın serbest takılın dese kazanırsın öyle bi maç. adamların 11'inde yıllardır ptt'de bile yedek oyuncu seviyesinde gezen adamlar var utanç verici bir görüntü ortaya koyabilmek de ayrı çaba gerektiyor.

ısrarla yazıcam yine 3-2-5 denedi yahu :D çıldırmamak elde değil.

sistem şöyle
3-boşluk-elneni-sahanın %60'ı-5  caner'i yazmadım çünkü nerde oynadığı açıkça belli değil hem göbekte hem solda bindirme yaparken hem de efsanevi şekilde sağ açıkta görmeyi başardık adamı

5 oyuncu boş boş ilerde bekledi yahu 90 dakika boyuncu. hepsi markajın içine gidip yerleşiyorlar. oraya top atacak adam yok hasbelkadar top gitse bunlar kontrol edemiyo zaten filan. sürreal film gibi akıl almaz bişeyler.

ve bunu izledi adam ya. 20.dakikada çıkıp ortayı ikileyin ljajic forvet arkasına geçsin standart dizilin demedi. 10 tane kontra yapmasını seyretti Erzurum'un. sağa kimi atsalar yıldız oldu. erzurum göbekli halimle beni sağda oynatsa 2 asistim vardı bu gece.

bunun adı bilmemek değil. bu kadar bilmiyor olamaz. dengesini filan kaybetti bence stres altında bitti tükendi kaldıramadı. zaten en büyük sınavı bu olacaktı ve başaramadı.

bi yandan da taktik bilgisi bende büyük hayal kırıklığı yarattı onu gizlemeyeceğim. büyük şabloncuymuşsun hoca.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu BİPÇİ olarak anılan kişi. Bir zamanlar transfer fotolarımızı filan ilk yayınlayan bunlar oluyordu. Genelde algı oluşturmak için yazar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Bu BİPÇİ olarak anılan kişi. Bir zamanlar transfer fotolarımızı filan ilk yayınlayan bunlar oluyordu. Genelde algı oluşturmak için yazar  :tabe:

tamam işte fikretin umutun şafakın beslemeleri işte

Çevrimdışı mylife1903

Ben de 1 saattir kime söveyim diye düşünüyorum.

Firari Fetocu gibi yurt dışına kaçan Orman a mı...
Takımda ki yetersiz₁ futbolcu müsvettelerine mi...
Onları getirenlere mi...
8 maçta 1 galibiyet almış Sistem dehası Avcı ya mı...
Onu gönderemeyen başını kuma sokmuş gerileri nerede olduğu belli olmayan yönetime mi...
yetersizler₁ gelirken yere göğe sığdıramayıp sonra önüne geleni ıslıklayıp gideni arattıran o gelsin bu gitsinci doyumsuz bordo klavyeli sözde Beşiktaş lı twittercı lara mı...

Bilen varsa yardımcı olsun hayrına...
Atiba gg haric koyver gitsin

Çevrimdışı worns

bu maç direk avcı'ya yazar hiç kusura bakmasın. takımdakiler oynamadı diye bişey yok gayet mücadele ettiler 2-2ye kadar en azından bi kısmı. rakip belli seviye belli. dünyanın en standart dizilişiyle çıksan bu maçı kaybetmezsin

Çevrimdışı mylife1903

Punahaha

Sanki bi biz mi alamiyoz paralari
Rakipler de odemiyor
Diyorduk galiba

Çevrimdışı Alper1903

bu maça forumdan biri hoca olarak gitse herkes kendi mevkisinde oynasın serbest takılın dese kazanırsın öyle bi maç. adamların 11'inde yıllardır ptt'de bile yedek oyuncu seviyesinde gezen adamlar var utanç verici bir görüntü ortaya koyabilmek de ayrı çaba gerektiyor.

sistem şöyle
3-boşluk-elneni-sahanın %60'ı-5  caner'i yazmadım çünkü nerde oynadığı açıkça belli değil hem göbekte hem solda bindirme yaparken hem de efsanevi şekilde sağ açıkta görmeyi başardık adamı

5 oyuncu boş boş ilerde bekledi yahu 90 dakika boyuncu. hepsi markajın içine gidip yerleşiyorlar. oraya top atacak adam yok hasbelkadar top gitse bunlar kontrol edemiyo zaten filan. sürreal film gibi akıl almaz bişeyler.

ve bunu izledi adam ya. 20.dakikada çıkıp ortayı ikileyin ljajic forvet arkasına geçsin standart dizilin demedi. 10 tane kontra yapmasını seyretti Erzurum'un. sağa kimi atsalar yıldız oldu. erzurum göbekli halimle beni sağda oynatsa 2 asistim vardı bu gece.

bunun adı bilmemek değil. bu kadar bilmiyor olamaz. dengesini filan kaybetti bence stres altında bitti tükendi kaldıramadı. zaten en büyük sınavı bu olacaktı ve başaramadı.

bi yandan da taktik bilgisi bende büyük hayal kırıklığı yarattı onu gizlemeyeceğim. büyük şabloncuymuşsun hoca.

Bunu bilerek yapıyor. Sivas maçının basın toplantısını izledim. Yok neymiş oyuncu topu geriye almaya gelirse sivaslılar sırtında gezermiş de bilmemne. Ya geride konumlandırdığın adamlar teknik, oyun görüşü yüksek, pas kalitesi üst seviyelerde oyuncular değil. Oradan buradan çıkma adamlar. Düşündüğü oyunu oynaması için özenle seçilmiş adamlardan kurulu olması lazım takım.
Bir ara rakibe topu verip, presle topu kapıp sonuca gitme oyununu oynattı başarılı da oldu. Ama yok döndü ondan, illa City futbolunu oynatacak. Dedik ama inatçının önde gideni bu adam. Millet Şenol Güneş'e inatçı, takıntılı diyordu (haksız sayılmazlar) ama Avcı'nın yanında Şenol Güneş Dünya'nın en normal insanı kalır.

Çevrimdışı mylife1903

sistem şöyle

Yaw sen bilmiyosun
Bu avci taam mi
Pas
Iyade
Gecis oyunu
Parselazyon
Bunlari anlatsin sana
Sonra sut var sut olunxa pas
Sonra uzun atmayacakskn kosarsin

Çevrimdışı BJKTÜRK23

tamam işte fikretin umutun şafakın beslemeleri işte

geçenlerde transfer başlığında gördüm hem de 1 kişiden de değil başka da yazanlar vardı adam alamıyoruz diye yd gelsin diyenler vardı... bu enayiler zamanlama hatası yapıyor 3 ay geçsin bu karius diaby avcı şeytan üçgeni ile fo yu küfredip göndertti anç ve ekibi juve olacaktık az daha diyenler çıkardı. da hayvan terli şuan yemezük...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı tangaz

egede deprem olmuş hisseden yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun

biz vodafonedaki depremden dolayı fark edemedik ama 5,6 imiş

Çevrimdışı mylife1903

Arkadas
Ayagimiza deymedi diyor

Ne izliyon lan sen kenardan bu ceza falan alsin tribune ciksin
Lan oyuna baslayan biziz layic vurdu topa
Nabiyonuz siz kenarda birazersmi izliyonuz
Sahada oluyor birazes
Topu kaptiran sana hayAller kurduran pirlozzi
Topa deymeden gol yedik diyor
Maytao geocyo tarFtarla
Ciddi trftRi bilmiyor bu

Sen nasi cikacan vodafona

Çevrimdışı worns

Yönetim gitsin﹗ isterse verecek gibi bi hali var da dur bakalım

Çevrimdışı levitate

bu maç direk avcı'ya yazar hiç kusura bakmasın. takımdakiler oynamadı diye bişey yok gayet mücadele ettiler 2-2ye kadar en azından bi kısmı. rakip belli seviye belli. dünyanın en standart dizilişiyle çıksan bu maçı kaybetmezsin
katılıyorum karius hariç oyuncular son 3-4 maçtır elinden geleni yapıyorlar
bipbipbupbup