2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 70 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4274418 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

bosa bekleme @MUSTAFA_

göztepe macında yine sahada.
Beklemek kaderimizse bekleriz  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Göztepe sezon başı almadığımız Kamil Wilczek i tam da bizim maçtan önce almış... Burak hariç hücum hattının ömründe atamadığını tek başına atan adam hafta sonu Karius a neler atmaz...

avcı kovulursa belki haftasonu karyusda şutlanır
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Turgay Ciner ile konuşsunlar, kendisi Beşiktaş'tan çıkmaları almaya bayılıyor. 

Son bir iyilik Turgay Ciner, bunu yaparsan senden büyük Beşiktaşlı olmaz.   :ebebe:
Adam boru gibi is adami besiktasli ama salak degil

Çevrimdışı cursedofdragon

Sen hiç yorma kendini Sergen ile görüşüyorlar. Kasımpaşa istemiş Sergen'i. Sergen ya bekleyin ya da cevabım hayır demiş  :tabe:

nerde o günler.

Keşke getirseler sergen yalçın ve üzülmez 2'lisini.

SON 8 MAÇ 7 MAĞLUBİYET!
❌ 0-4 Wolverhampton
❌ 0-2 Yeni Malatyaspor
❌ 0-2 Erzincanspor
❌ 1-3 Fenerbahçe
✅ 4-1 Gençlerbirliği
❌ 2-3 Erzurumspor
❌ 1-2 Sivaspor
❌ 2-3 BB Erzurumspor

Çevrimdışı mylife1903

6 ay iyi gider. seneye devre arası filan bay bay.

del bosque sonrası döngü yaklaşıyor desene.
Yaklasmiyor
Lazrail gidince girmistik
Dedik anlatamadik
Bu delbokseydi
Sergen de riza olacak iste

Çevrimdışı haluk.m

Adam boru gibi is adami besiktasli ama salak degil

Pektemek, Quaresma ve Havutçu ile sözleşme imzaladılar, iş futbola gelince kafalar karışıyor.  Siyasi çizgileri de belli, biraz sıkıştırıp ricacı olsalar  :alala:

Çevrimdışı tangaz

Pektemek, Quaresma ve Havutçu ile sözleşme imzaladılar, iş futbola gelince kafalar karışıyor.  Siyasi çizgileri de belli, biraz sıkıştırıp ricacı olsalar  :alala:

anç şenola sölese şenolda uzuna sölese olur bu iş :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

anç şenola sölese şenolda uzuna sölese olur bu iş :D
Abi quaresma ile takas edelim bunu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abi quaresma ile takas edelim bunu
Kanserleri yer değiştirmek mi  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

esas hoca olarak yabancı taraftarıyım artık bizi ilerletecek çapta bi yerli hoca kalmadı. sergen'den olacaksa da şimdi değil. bi anadolu takımında istikrar yakalasın önce.

bu tür camia çocuğu del bosque sonrası çok getirdik. rıza ertuğrul vs kaldı ki onlar daha deneyimliydi daha vaatkar profillerdi. olmadı. bu seviyenin hocaları değil. sergen'de gösteremedi bişey. boşuna guardiola, zidane örneği verilmesin onlar altyapıdan itibaren ciddi taktik çalışmalar yaparak ilerlemiş ve starlıkları döneminde oyun okuma kabiliyetleriyle öne çıkmış oyuncular. türkiye liginde böyle bi durum yok.

şu aralar rıza yine popüler oldu mesela ama gelsin yine işe yaramaz. sivasta oynattığı futbol referans değil. adam fizik mücadeleye dayalı, hızlı çıkış üstüne kurulu bi oyun oynatıyor o oyunu çok iyi oynatıyor ama bizde üretemezsin o oyunla. başka bişey de oynatabildiğini bilmiyoruz.

avrupa futbolunda zirve seviyeleri görmüş, adam yönetimi olarak da iyi referansları olan ve artık yabancı hocaya gidelim. ana rotasyonun %90ı yabancı oluyor.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Sergen gelecekse yanliz gelmesini hic istemem. Söyle sergen i. Üzülmez
nerde o günler.

Keşke getirseler sergen yalçın ve üzülmez 2'lisini.
Aynisini bende söylüyorum hep, sergen ve deli ibo ikilisi olmali, tek basina birsey yapamaz sergen ama ibo ile birlikde birseyler olabilir.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı BJKTÜRK23

avcı kovulursa belki haftasonu karyusda şutlanır

Avcı yı deli gibi kovmak istiyorlar da herif gs kökenli gitmez o imPARAtor üstadı gibi tazminatını almadan bir yere... Aylık 1903 liraya yarım sezonluğuna getireceksin Şifo yu bunu da scouting hocası yapacaksın nasılsa kullanmıyoruz öyle bir bölümü şerefine kalmış gidip gitmemek... Karius tan 8 m girmesin de ben başka şey istemem koysunlar Ersin i kaleye Karius fark etmez bile kadro dışı kaldığını...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Sergen gelecekse yanliz gelmesini hic istemem. Söyle sergen i. ÜzülmezAynisini bende söylüyorum hep, sergen ve deli ibo ikilisi olmali, tek basina birsey yapamaz sergen ama ibo ile birlikde birseyler olabilir.

Avcı gitsin de gerekirse hocasız oynayalım bundan kötü oynamayız zaten.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

İstatistikler göz alıcı. Parıl parıl parlıyor. Gözlerimi aldı. Kör oldum  :iwantattention:

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1220070525227163648

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Avcı gitsin de gerekirse hocasız oynayalım bundan kötü oynamayız zaten.

şenol fidan gökhan keskin ekipte değil mi yeterde artar

Çevrimdışı mylife1903

Kanserleri yer değiştirmek mi  :ebebe:
Yaw onu oynatmazsin islem tamam buna cozum yok

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/borabeyzade/status/1220070221828055040
Yarın çok güzel masallar dinleyeceğiz. La Fontaine'in kemikleri sızlayacak ben nasıl bunları düşünmedim diye  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

şenol fidan gökhan keskin ekipte değil mi yeterde artar
Lig düşeriz kimse kurtaramaz. Biz direk Hikmen Karaman'a şans verelim. O tecrübelidir  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Karyusa bah guluyo herif
Abv
Bu ne lan

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Lig düşeriz kimse kurtaramaz. Biz direk Hikmen Karaman'a şans verelim. O tecrübelidir  :ebebe:

O kadar düştüysek Yılmaz Vural derim Ozi-Karius-Nkodou-Boyd-Lens-Diaby-Roco falan yiyecekleri dayaklar sayesinde futboldan sonra bokstan da ekmek yerler...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı mylife1903

Yarın çok güzel masallar dinleyeceğiz. La Fontaine'in kemikleri sızlayacak ben nasıl bunları düşünmedim diye  :ebebe:
Sarkisi var
Yalanci yalanci sana kimse inanmaz diye

Çevrimdışı mylife1903

O kadar düştüysek Yılmaz Vural derim Ozi-Karius-Nkodou-Boyd-Lens-Diaby-Roco falan yiyecekleri dayaklar sayesinde futboldan sonra bokstan da ekmek yerler...
Kum torbasi olarak is yaparlar