2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4274747 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

14 milyon büyük para midem bulandı yine yeni yeniden

bina kaç metrekaredir dekorasyona bu para ilginç tabak çanağıda biz almışız ne güzel iş herşeyi düz al işlet die kirala kirayıda tahsil edeme enteresan çatallar altın kaplamamı ne nasıl bi para 14 milyon binayı sıfırdan inşaa ettirirsin o paraya bizim fikret otel inşaa ettirmişti başkanlıgı döneminde değil mi :alala:
Abi bi insaat yapiyom yillar once
Devletin adamina bastim sakali degistirdim karisimi
Devir teslimde bi baktim depo dolu iyimi o surede de fiyat artmis
Malzemeyi de caktimmi baskasina
Kimsenin de ruhu durmadi
Gidip tartacak degiller yani

Çevrimdışı tangaz

Abi bi insaat yapiyom yillar once
Devletin adamina bastim sakali degistirdim karisimi
Devir teslimde bi baktim depo dolu iyimi o surede de fiyat artmis
Malzemeyi de caktimmi baskasina
Kimsenin de ruhu durmadi
Gidip tartacak degiller yani

yıllar önce çalıştığım şirketin bi şubesinde bi abimiz wardı yetkili bi abiydi işyerinin alüminyum profil cam çerçevesi pimapen yapılıyordu aa bir baktık bu abinin evin cam çerçevede değişti sonra araçlar yenileniyordu aa bir baktık bunun araba değişti sonra biyerlere hediye rolex alındı 15-20 tane bi baktık abinin oğlan rolex takıyor filan  :eyes
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

yıllar önce çalıştığım şirketin bi şubesinde bi abimiz wardı yetkili bi abiydi işyerinin alüminyum profil cam çerçevesi pimapen yapılıyordu aa bir baktık bu abinin evin cam çerçevede değişti sonra araçlar yenileniyordu aa bir baktık bunun araba değişti sonra biyerlere hediye rolex alındı 15-20 tane bi baktık abinin oğlan rolex takıyor filan  :eyes
Abi sovyet usulu
Gezerken yolda Binanin balkonlarina bakarsin
Kimin hangi fabrikada calistigi belli olur
Yesilse kamyon
Sariysa tiraktor
Beyazsa araba
Kaplama demirse dokum
Ahsapsa orman urunu

Çevrimdışı tangaz

Abi sovyet usulu
Gezerken yolda Binanin balkonlarina bakarsin
Kimin hangi fabrikada calistigi belli olur
Yesilse kamyon
Sariysa tiraktor
Beyazsa araba
Kaplama demirse dokum
Ahsapsa orman urunu

bu no 1903 nedir abi ne kadar masa sandalye çatal kaşık filan olabilir 14 milyon deniyor abi çakıl taşı değil bi otel filan inşaa etsek hani anlarım bişiler 10 küsür milyon tutar ama bu bina zaten var tadilat dekor kaç para tutabilir bi çatal kaç para ağabey
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mylife1903

inceyi görememişsin abi :)
Kalin yapaydin
Soyle

Karvalhalin mirasina oturdu

Çevrimdışı haluk.m

Caner'e niye kızıyorsunuz ya, büyük oyuncu adam.  Ondan başkası sol kanadı otoban yaptırmaz.

Ayaanın dışı canumuzun içi.

Çevrimdışı worns

cidden oyunculara filan sövmenin bi manası yok artık şu noktada. karius'u ayırıyorum

yahu sen sezona başladın 6 hafta rezilleri oynadın. bu takımın 3-2-5 filan beceremeyeceğini gördün. sonra dizilimi değiştirdin. haftalarca 442 oynadık. oyunun merkezini geriye çektik sahada düzgün durduk. yine kısırdık ama en azından pozisyon vermiyorduk. dengeli geliştirilebilecek bi oyun buldu dedik. şu karius haftalarca gol yemedi. formundan değil pozisyon vermiyorduk.

devre arası bunun üzerine gideriz merkezi kapatır direk oynarız 442'yle diye beklerken sen gittin anlaşılan kampta yine sezon başı fantezilerine döndün.

resmen bi sistem takımı ne hale getirebilir onu gösterdin bize bravo. yedek erzurum'a çoğu as oyunculardan oluşan kadroyla içerde dışarda yeniliyorsun.

avcı'nın krizi yönetmeyi beceremedi. takım da talimatlarıyla yarım yamalak ilgileniyor. oyuncular oynadıkları şeye inanmıyor.

bir saat bile gereksiz artık erzurum'a bir kere şans olur dağınıklık olur yenilirsin ok
ama as kadroyla asılarak filan iç sahada yenilemezsin arkadaş. senin hücum 5'lini yedek ptt oyuncuları marke ediyor rahat rahat.

Çevrimdışı celiker1

Bu saatten sonra ya Avcı ya yönetim yada topu!Neden hayal kırıklıkları yaşıyorum hayatta son zamanda :alala:
[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2020, 22:20:55 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2020, 22:23:52
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Avcıyı savunan bir Beşiktaş aşıgı olarak herkesten cok cok özür dilerim.
Bogazımıza kadar boka battık maleserf.

Çevrimdışı Akil Emre

Bu rezaletin geleceği daha hazırlık maçlarından belliydi, yönetim tazminat vermemek için bizleri rezil etti, fikret ormana ne kadar kızsam bunyönetimede okadar kızıyorum madem birşey yapmıcaktınız ne diye aday oldunuz.
En az 5 kadro dışı sadece 6 aylık sergen hamlesi gelmesi lazım, sadece taraftara bi hava vermesi için yoksa Sergeninde yetersiz olduğu aşikar.

Çevrimiçi Kartal Ç

Futbolcu transfer edemiyoruz ama teknik ekip transfer edebiliyor muyuz acaba? ünal karaman ve ekibi yeterince kafa dinlemiştir trabzondaki hadiselerden sonra. Hem genç oyunculara şans vermekten de çekinmiyor. Kalan 4 ayda bari şu adamları oynatmayalım da maç başı ücretleri kasada kalsın. Başarı durumuna göre gençlere prim olarak dağıtılır sene sonunda. son 10 resmi maçtaki şu tablo başka klüpte olsa çoktan yollar ayrılmıştı. ayrılmak istemiyorlarsa kızağa çeksinler pasif göreve alsınlar. Karaman ve ekibi geçsin dümene.
[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2020, 22:33:31 Kartal Ç ]

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim bugün gerekli kararı almazsa hiç çenelerini yormasınlar. Başarılı olma ihtimalleri yok. Bu dakikadan sonra kimsenin koltuğunu koruyamazlar. Elimizdeki oyuncuları bir bir kaybediyoruz. İki kuruş kaybımız olmasın diye bekleyip elindeki tek değer olan oyuncuların değerini de kaybettirmenin lüzumu yok  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oturdum sonucu bekliyorum  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

bence sergen'e falan gitmek hata olur. önümüzdeki seneyi düşünerek plan yapmalıyız.

sezon arasında adam akıllı hoca inceleyip bulamayız. buna yönelik bi çalışma da yoktur. zamana ihtiyaç var. inzaghi filan var getirilebilecek bir sürü aday olabilecek hoca var ama iyi bi çalışma yapmak gerekiyor onların üzerine.

zaman kazanmak için 6 aylık bir geçici hoca getirelim. tecrübeli gençler üzerinde otorite kurabilecek biri olsun. kiralıkları vs salla. gençlerin yanına gökhan atiba filan serpiştirip kadro kursun oyuncu kazanmaya çalışalım. rasim kara ne yapıyo acaba?

Çevrimdışı haluk.m

Turgay Ciner ile konuşsunlar, kendisi Beşiktaş'tan çıkmaları almaya bayılıyor. 

Son bir iyilik Turgay Ciner, bunu yaparsan senden büyük Beşiktaşlı olmaz.   :ebebe:

Çevrimdışı Alper1903

2.lig takımına üst üste 2 defa yenilmiş Beşiktaş, süper. Kadro istediği kadar çöp olsun bu sonuç çıkmaz. Çok büyük yanlış yapıyorlar bu Avcı'yı hala göndermemekle.

Çevrimdışı cursedofdragon

Oturdum sonucu bekliyorum  :bandit:

bosa bekleme @MUSTAFA_

göztepe macında yine sahada.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bence sergen'e falan gitmek hata olur. önümüzdeki seneyi düşünerek plan yapmalıyız.

sezon arasında adam akıllı hoca inceleyip bulamayız. buna yönelik bi çalışma da yoktur. zamana ihtiyaç var. inzaghi filan var getirilebilecek bir sürü aday olabilecek hoca var ama iyi bi çalışma yapmak gerekiyor onların üzerine.

zaman kazanmak için 6 aylık bir geçici hoca getirelim. tecrübeli gençler üzerinde otorite kurabilecek biri olsun. kiralıkları vs salla. gençlerin yanına gökhan atiba filan serpiştirip kadro kursun oyuncu kazanmaya çalışalım. rasim kara ne yapıyo acaba?
Sen hiç yorma kendini Sergen ile görüşüyorlar. Kasımpaşa istemiş Sergen'i. Sergen ya bekleyin ya da cevabım hayır demiş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Göztepe sezon başı almadığımız Kamil Wilczek i tam da bizim maçtan önce almış... Burak hariç hücum hattının ömründe atamadığını tek başına atan adam hafta sonu Karius a neler atmaz...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı tangaz

lann insanda azcık utanma olur lann halamı istifa etmedin

Çevrimdışı worns

Sen hiç yorma kendini Sergen ile görüşüyorlar. Kasımpaşa istemiş Sergen'i. Sergen ya bekleyin ya da cevabım hayır demiş  :tabe:

6 ay iyi gider. seneye devre arası filan bay bay.

del bosque sonrası döngü yaklaşıyor desene.

Çevrimdışı mylife1903

Futbolcu transfer edemiyoruz ama teknik ekip transfer edebiliyor muyuz acaba? ünal karaman ve ekibi yeterince kafa dinlemiştir trabzondaki hadiselerden sonra. Hem genç oyunculara şans vermekten de çekinmiyor. Kalan 4 ayda bari şu adamları oynatmayalım da maç başı ücretleri kasada kalsın. Başarı durumuna göre gençlere prim olarak dağıtılır sene sonunda. son 10 resmi maçtaki şu tablo başka klüpte olsa çoktan yollar ayrılmıştı. ayrılmak istemiyorlarsa kızağa çeksinler pasif göreve alsınlar. Karaman ve ekibi geçsin dümene.
Altyapiya gorevlendirsin fulya halisahaya orda bebelere anlatsin paspas tirinzisin analiz manaliZ
Sorna veliden dayak yer gider