2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4269164 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

Nasıl döneceği şüpheli zaten maaşları aşağı çekmeye çalışırken bu kadar para istenirmi 300 alıyormuş şimdi herhalde verelim 600 olsun 2 katı artış artık deniz bitti bunun oyuncular farkında değil mi acaba birdaha ben zor göreceğimizi düşünüyorum 2 mlik oyuncu falan bunlar sondu dorukhan da Bi dönsün önce sağlıklı
Duz oyuncu sat gitsin para istiyorsa

Çevrimdışı MUSTAFA_

Simdi sakin kafa izledim bir daha
Arkadas, ne anlatmissin sen ya

Rakibin diyor yas ortalamasi bizden az cok kosarsin dayanamazsin

Azicik ilkokul matematigi bilir insan, bakkal kasap hesap
Koyuyorsun rakamlari 11e boluyorsun 29 cikiyor sivasi aliyon topluyon rakamlari boluyon gene 29 cikiyor
Eee hani gencti sivas bizden

Kosu rakamlari hic gundeme gelmiyor
Sene basindan beri kac km kosmusuz ortalama
Hani cok muhimdi hani 1 kisi eksik oynardin az kosarsan

Vidyonjn basindan bismillah
Bi oyuncum 8 oburu 6 tane 60mye final pasi atiyor falan diyor, eee sen nabiyon kenarda, cagirirsin yanina atma dersin. Atiyorsa oyundan alirsin

Korkuyor canerden bu oyundan falan alamaz
Karyus da manevi oglu herhalde onu da alamiyor

Hani ortalar kara delikti hoca, 50 tane orta yapmisiz hadi cikip anlat.

Efenim orta yapiyorsan da sekenleri toplama pilani blabla bla blaa

Tesisler hala fulyada olaydi boyle olmazdi, takimi semtten alip goturduler, oyle arma ayaga kaldiriyor falan suslu kelime degil, gercek taraftari gorurdun fulyada o oyle bi ayaga kaldirirdiki adami daha da oturamazdin.

Simdi sacma sapan isleri biraksinlar gozgoze koyalim sonra rize maci
6 puan yapmaya baksinlar kendimizi entep macina atalim
Yoksa lig bitmeyecek, taraftar sahaya inecek
Biz iki deplasman yaparkwn rakipler 1 yapacak
Bu iki hafta puan kaybi cok fena olur
Hele sivas iki maci kazanirsa kapat sezonu

Icsaha macinda aldirma kartal falan baslar taraftar.

Toou geri kazanma bilmemnesi vardi ne oldu o sanki kazaninca bisi yapacan, al rakip sana kazanmana gwrwk kalmadan veriyor topu. Boyle sacma salak laflara inananlar oluyor, topu kazanmak onemli degil sen buyuk takimsin top sendeyken yapabilirligin onemli.

Bindik bi alamete gidiyoz kiyamete
Yayinda ve yapimda emegi gecenlerin abv
Yönetimin Sergen Yalçın ile görüştüğüne dair haberler çıktı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Yonetim panik atak
Adami da rahat birakmiyirlar
Ya gonderirsin ya devam edersin
Arkasindan is cevirmezsin

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yonetim panik atak
Adami da rahat birakmiyirlar
Ya gonderirsin ya devam edersin
Arkasindan is cevirmezsin
Sergen'e Kasımpaşa teklif götürmüş. Ya bekleyin ya da hayır demiş cevabım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer haberleri  :busted_cop:

🚨  Futbol hayatını Çin'de sürdüren Anderson Talisca, Beşiktaşlı taraftarların "Come to Beşiktaş" yorumuna "İnşallah" yanıtını verdi. (Fanatik)

🚨  Kosta Rikalı bir dönem Beşiktaş'ın da gündemine geldiği ancak transferin Londralı taksicilerin verdiği bilgiler sonrasında gerçekleşmediği ortaya çıktı. Taksiciler Joel Campbell için Erdal Torunoğulları’na, “her gece bir barda…” dönüşleri yapınca transfer yattı. (Fotospor)

🚨  Beşiktaş’ın sezon başında Guingamp’tan 2.6 milyon euro kesin satın alma bedeliyle kiraladığı Pedro Rebocho’yu geri göndermek için Fransız ekibiyle görüşmele başladığı iddia edildi. (Fotospor)

🚨  Japonya’da yüzlerce hayranı olan Karius’un hatasının videosu Japon Football Tribe sitesi tarafından haber yapıldı. Aynı zamanda sosyal medya hesabından da paylaşıldı. Karius’un Japon kadın hayranları ise Alman kalecinin Japon Ligine transfer olması için kampanya başattı. “Türkler istemiyorsa, Japonya’da evin hazır” mesajlarıyla Karius’u ülkelerine davet ettiler. Japon kadınlar daha önce İlhan Mansız’a hayranlıkları yüzünden Türkiye’ye turlarla gelmişler, sonunda baskı yapa yapa İlhan’ı J-Lig’e götürmüşlerdi. (Fotospor)

🚨  Bir dönem Fenerbahçe'de de görev yapan ve Lens'i Türkiye'ye getiren teknik adam olan Advocaat, Hollanda Kupası'nda oynadıkları karşılaşmanın ardından açıklamada bulundu.Deneyimli teknik adam Hollanda basınından Fox Sports'a yaptığı açıklamada, "Lens ile konuştum ama Beşiktaş'ta kalmak istediğini söyledi. Devam eden 2.5 yıllık sözleşmesi var" ifadelerini kullandı. (Fotomaç)

🚨  Beşiktaş'ın, son olarak MLS Ligi takımlarından Chicago'da forma giyen ve şu anda bonservisi elinde olan 32 yaşındaki Nemanja Nikolics ile ilgilendiği yazıldı. Chicago ile sözleşmesini uzatmayan Nemanja Nikolics'i aynı zamanda Crystal Palace'ın da istediği iddia edildi. İngiliz basınında Daily Mail'in haberne göre, Nemanja Nikolics'in menajeri gelen teklifleri değerlendirme aşamasında. Crystal Palace dışında Olympiakos ve Beşiktaş da Macar futbolcuyu istiyor. (Fotomaç)

🚨  Beşiktaş'ta bu sezon performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Caner Erkin'le ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. 31 yaşındaki futbolcu ile Yunanistan ekibi AEK'nın yakından ilgilendiği belirtildi. Caner'in menajeri ile temasa geçen AEK'nın teklifini ilettiği ve cevap beklediği belirtildi. Caner'e yıllık 1.2 milyon euro önermeyi planlayan Beşiktaş yönetimi ise henüz somut bir adım atmadı. (Skorer)

🚨  Menajerler tarafından Flamengo'ya Beşiktaşlı Douglas ve Galatasaraylı Mariano önerildi. İki futbolcuya da sıcak bakan Flamengo yönetimi kararı teknik direktör Jorge Jesus'a bıraktı. (Boainformacao)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

inşallah :)

Hollanda basınına konuşan Feyenoord Teknik Direktörü Dick Advocaat: ''Jeremain Lens ile konuştuk, devam eden bir sözleşmesi olduğunu ve Beşiktaş'ta kalmak istediğini söyledi.''

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Avcı, "Ben yaptım, olacak." kafasından çıkmadığı müddetçe başarılı olamaz  :tabe:

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1219877059943632896

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1219886731761278976
Bu kim?
Avciyi biz elestiririz de adama bisiler ogretmeye kalkismiyoruz
Biz uzuluyoruz kendimize gore yanlisi soyluyoruz
Hocanin isine de karismiyoruz
Ben fazla kadro bile yazmam butun bafta bu topcularin gotunu ben mi sildim adamlarin durumunu bilecem

Bu arkadas avciya isini ogretmeye kalkmis, cok biliyorsa gitsin takim calistirsin

Zaten lensi kadroya falan yazmis, allah kurtarsin

Avcı, "Ben yaptım, olacak." kafasından çıkmadığı müddetçe başarılı olamaz  :tabe:

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1219877059943632896

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1219886731761278976

Benim kadro tercihim böyle olurdu.

Ersin

Gökhan    Vida   Ruiz     Caner

Oğuzhan Atiba

Lens              Ljajic       N'koudou

Burak

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu kim?
Avciyi biz elestiririz de adama bisiler ogretmeye kalkismiyoruz
Biz uzuluyoruz kendimize gore yanlisi soyluyoruz
Hocanin isine de karismiyoruz
Ben fazla kadro bile yazmam butun bafta bu topcularin gotunu ben mi sildim adamlarin durumunu bilecem

Bu arkadas avciya isini ogretmeye kalkmis, cok biliyorsa gitsin takim calistirsin

Zaten lensi kadroya falan yazmis, allah kurtarsin
Hocanın işine karışmamış, öneride bulunmuş. Kaç maç daha yenilmemiz lazım değişikliğe gitmesi için diye sorgulamış. Bu Avcı'yı destekleyenlerden birisi :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Hocanın işine karışmamış, öneride bulunmuş. Kaç maç daha yenilmemiz lazım değişikliğe gitmesi için diye sorgulamış. Bu Avcı'yı destekleyenlerden birisi :tabe:
Basit kullanma kilavuzu vermis yahu
Gerizekali mi hoca
Caneri bilmiyo mu
Diyabi lens mens canerin bile gerisinde iste
Doyabi yok bilmem ne oynar
Sanki hoca hic izlemedi diyabiyi

Antremanda denedi belki sivas macindan once
Bakti adam formsuz
Bakti parasini alamiyor diye miymiy yapiyor

Sonuclari elestirirsin falan ama tercihleri nasil elestirecez
Karyusu gomuyoz belki utku falan hepten kolsuz hoca goruyor
Belki fo oynama sarti getirdi karyus icin

Ha oyle bisi varsa deli raporu alirsin karyusa oynatmazsin, yapilmisi var necyo sikalaya yaptik, bu deli dedik kovduk adami rapor verdik

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gerizekali mi hoca
Caneri bilmiyo mu

Bakti adam formsuz

Ha oyle bisi varsa deli raporu alirsin karyusa oynatmazsin, yapilmisi var necyo sikalaya yaptik, bu deli dedik kovduk adami rapor verdik
Demek ki Avcı sınırı aşmış  :tabe: Fikret Orman'ın yatacak yeri yok zaten. Son iki senede yaptığımız transferlerin arka planında neler olduğu bilinmiyor. Hasic için bile inanılmaz sözleşme ortaya çıktı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Demek ki Avcı sınırı aşmış  :tabe: Fikret Orman'ın yatacak yeri yok zaten. Son iki senede yaptığımız transferlerin arka planında neler olduğu bilinmiyor. Hasic için bile inanılmaz sözleşme ortaya çıktı  :tabe:
Herkes herseyi biliyor ama belgesini koyamoyorsun
Duman tutuyor pufur pufur yangin olmus diyorsun
Gordun mu yangini
Yok?
Belgen var mi?
Yok
Yangin yok
Yersen

Çevrimdışı tangaz

avcıyı destekliyorsa görüşlerini okumadan geçebiliriz kanaatine vardım  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

hasiçin o 2 milyon imza parasına 7 kişi danaya girer gibi mi girmişler acaba :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Abi lens diyo adam

Çevrimdışı tangaz

Gerizekali mi hoca
Caneri bilmiyo mu

Bakti adam formsuz

utkuda bişi görse zaten şenol karyusu keser utkuyu oynatırdı ahh tolgam ahh şimdi olaydın kurtarırdın beni şu karyusdan demişliği var şenolun demekki karyusda bir zorunlu oynama maddesi yok tolga olsa karyus maryus kalmayacaktı ve utku o kadar kötü ki karyusu bile kesemiyor.

Çevrimdışı mylife1903

hasiçin o 2 milyon imza parasına 7 kişi danaya girer gibi mi girmişler acaba :bandit:
2 milyona ceviz agaci alip ekelim
O cevizciyle dalga geciyorduk
Adam hakliymis
Bu lense falan verilan parayla borclar odenirdi
5.5 lens bonservisi yerine
Holandadan inek alsaydin
Simdiye sut urunleri fabrikasi kurar onu halka acar ustune katarlilara satardin

Çevrimdışı mylife1903

utkuda bişi görse zaten şenol karyusu keser utkuyu oynatırdı ahh tolgam ahh şimdi olaydın kurtarırdın beni şu karyusdan demişliği var şenolun demekki karyusda bir zorunlu oynama maddesi yok tolga olsa karyus maryus kalmayacaktı ve utku o kadar kötü ki karyusu bile kesemiyor.
Abi senol kesmesin bunu diye tolgayi gonderdiler ya

Boykoyu oynatmiyor diye adama kufur ediliyordu
Hic akillanmiyir bizim camia

Gecen rakamlar cikti
Karyustan once tolga 35 yemis hem de ismaelle falan fabri 30 yemis
Sonra karyus gelmis gelen girmis

Sunu azicik analiz edebilen isi hocada aramaz zaten
Kaleci kumbara, kimabarayi birak adamin umrunda degil

Çevrimdışı tangaz

Abi lens diyo adam

değerli görüşleri olmayan biri belli ki nedense mustafa bu ara bu elemanı sıksık buraya taşıyor demek ki mustafanın beğenisini kazanmış saygı duyarım mustafanın tercihine ama bu doğanı benim de gözüm tutmadı. insanların atladıgı detayı 3 senedir yaza yaza anlatamadık abi sol kenar oyuncusu caneri hoca mal mı da gidip sağ açık oynatıyor? demekki lens diabi boyd hatta sağken daglıs o kadar kötü görüntü veriyor ki hafta içi hocada el mahkum haftasonu geç caner diyor. doğru mu değil ama demekki eldekiler sağda caner kadar bile katkı veremiyor sonucuna varıyoruz.  hocayı sevmem performansından hiç memnun değilim futbolu iyi bilmediği de ortada  ama tercihlerine karışmam o benden iyi biliyor çünkü hafta içini ben değil o görüyor.

Çevrimdışı tangaz

2 milyona ceviz agaci alip ekelim
O cevizciyle dalga geciyorduk
Adam hakliymis
Bu lense falan verilan parayla borclar odenirdi
5.5 lens bonservisi yerine
Holandadan inek alsaydin
Simdiye sut urunleri fabrikasi kurar onu halka acar ustune katarlilara satardin

abi 5,5 değl 8 die düzeltelim onu lensin ilk yıl maaşınıda sermayeye ekle lütfen sonraki yıllarda her sene 2,5 milyonluk yatırımla işletmeyi büyütürdük ülkenin önemli bir yatırımı olurdu hatta borsaya açıldıktan sonra son sene maaşınıda sermaye arttırımında kullanır ordan da para girdisi filan o misss.

Çevrimdışı mylife1903

değerli görüşleri olmayan biri belli ki nedense mustafa bu ara bu elemanı sıksık buraya taşıyor demek ki mustafanın beğenisini kazanmış saygı duyarım mustafanın tercihine ama bu doğanı benim de gözüm tutmadı. insanların atladıgı detayı 3 senedir yaza yaza anlatamadık abi sol kenar oyuncusu caneri hoca mal mı da gidip sağ açık oynatıyor? demekki lens diabi boyd hatta sağken daglıs o kadar kötü görüntü veriyor ki hafta içi hocada el mahkum haftasonu geç caner diyor. doğru mu değil ama demekki eldekiler sağda caner kadar bile katkı veremiyor sonucuna varıyoruz.  hocayı sevmem performansından hiç memnun değilim futbolu iyi bilmediği de ortada  ama tercihlerine karışmam o benden iyi biliyor çünkü hafta içini ben değil o görüyor.
Abi hani dese
Hocam caneri oraya koyuyon solbekd kiralik mal atamasi yapiyon
Caner bizim eleman bu rebokadan umut yok
Koy caneri sola bozma orayi
Sag acik al paftan koy birini mevkisinde oynasin

Bisi denmez yani

Senolda bu kafadaydi
Sagbek yok yuru nejip
Ortasaha yok yuru nejip

Altyapi da facia herhalde
Zaten adam olsa 2 tane altyapida 3 mac izlese alip koyarlar

Gs naisl ozani koydu
Fetw guzelliyorlardi
Yahu fete ile ne alaka cocuk okuz gibi 18 yasind 25 lik fizik olmus
Alip koyarsin
Kim olsa oynatir

Swrgen altyapidaydi herkes biliuordu geliyo alttan bu olacak
Cat koydular oynadi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fikri değişenlerden birisi. Eleştirilerini yazıyor artık  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mevcut yönetim 1.2 milyona anlaşmış maaşları eski anlaşmadaki gibi kalmak koşuluyla  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★