2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 80 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4269823 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı worns

Muhayer Oktay Giresunspor'da  :)

https://twitter.com/Giresunspor/status/1218192210895757312

Güzel haber. Memleket takımı genelde maçlarını izliyorum. Muhayer'i yakından takip etme fırsatım da olacak. :) Giresun'da 10 numara pozisyonu tamamen boştu genellikle ilk 11 oynayacaktır.

Çevrimdışı worns

Dorukhanı sağ beke döndürmek lazım :)

Bu sene de en iyi performanslarını sağ bekte oynadığı zamanlar veriyordu. Orta sahada sadece bazı oyunlarda işe yarayabilecek bir oyuncu. İyi seviye bir merkez orta saha için hem pas kalitesi hem oyun görüşü biraz eksik görünüyor gözüme. Sağ bek için ise gayet donanımlı bir oyuncu. Seneye Gökhan'ı yedeğe çekip Dorukhan'la devam etmek lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Televisyonun ayarlari ile oynuyorum gene duzelmiyor
Bu ermana nolmus la
Topu insaata falan mi kacmis
Kaptan mozere benzemis

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Televisyonun ayarlari ile oynuyorum gene duzelmiyor
Bu ermana nolmus la
Topu insaata falan mi kacmis
Kaptan mozere benzemis

merak ettim baktım oha falan oldum
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Boyd'un kariyeri boyunca maaşı:

2015-16: 38 bin euro (Guimares)
2016-17: 60 bin euro (Guimares)
2017-18: 60 bin euro (Tondela)
2018-19: 60 bin euro (Ankaragücü)
2019-20: 1 milyon 200 bin euro (Beşiktaş)

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Yusuf Şimşek: "Beşiktaş'a gel dediler, geldik. Bu takıma abilik yapacaksın dediler yaptık. Bu takım şampiyon olacak dediler olduk. Sonra bir gün birileri geldi ve artık gidebilirsin dediler bizde gittik..."
yok mu şöyle bir kral  :lol:
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2020, 01:32:54 Sir Alex Ferguson ]

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bu transfer için birde 2 ay uğraştılar
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

Bu transfer için birde 2 ay uğraştılar
Ya ugrasirsin alirsin alamazsin cok para verirsin yanlis para verirsin bonservisi fazla olur
Bunlar dalgali kur gibi

Benim kalbimi kiran
Boyle adamlara taraftarin mesih muamelesi yapmasi mesih olmasin da messi olsun

Arkadas azicik mantik azicik akil bu adam portekizde oynuyor ordaki devedisi takimlar afrikanin beyaz insan gormemis kabilelerinden topcu kesfediyir siz ne anlatiyonuz adamlar bunu gormedi mi ustelik portekizde oynuyor herifler bizim ikinci ligi isliyor.
Sonra bu eleman amerikali ilk tercihi ingiltere 3.’ligi almanya ikinci ligi falan olur bonservisi 2.4 la o para ingiliz takimi icin cay parasi.  Alip denemeye bile tenezzul etmiyorlar

Tespitleti dogru yapmak lazim
Sonra taliska pas oyunjnu bozuyor aykusu dusuk az kosuyor gibi elestiri dinliyoz.
Azicik oldugu gibi kabul etmek lazim topcuyu ama buyuk takima alirken de 10 tane ozelligi varsa 3 tanesi maksimum olan defolulari alin arkadas onu diyim

Bi akilli biz degiliz dunyada hatta dunyada ilk 80de falan yoktur bizim ulke

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer haberleri  :busted_cop:

🚨  Beşiktaş’ta performansıyla eleştirilen odağında olan isimlerden Adem Ljajic’in, ayrılık kararı aldığı bildirildi. Beşiktaş’ın sezon başında Torino’dan bonservisini aldığı Adem Ljajic, Kara Kartal’da Süper Lig’in ilk yarısında ortaya koyduğu futbolla beklentilerin altında kalmıştı. Bu durumdan dolayı sürekli olarak eleştirilerin hedefi olan Ljajic’in, yönetimle görüşüp ayrılık kararı aldığı bildirildi. (Fanatik)

🚨  Beşiktaş yönetimi; Kayseri’nin kadro dışı bıraktığı, Galatasaray’ın da peşinde olduğu Mensah için sarı-kırmızılılara Oğuzhan takasını önerecek. (Fotomaç)

🚨  Son olarak Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da forma giyen ve bonservisi elinde olan 35 yaşındaki golcü futbolcu Emmanuel Adebayor, "Düşük rakama oynarım" dedi. Abdullah Avcı'dan da onay çıkması durumunda yıldız futbolcu Beşiktaş formasını giyecek. (Fotomaç)

🚨  Guilherme transferinden vazgeçen Beşiktaş Yönetimi, forvet transfer çalışmalarını devam ettiriyor. TFF’nin limit konusunda Beşiktaş’a olumsuz yanıt vermesinden sonra Cenk Tosun’u Crystal Palace’a kaptıran yönetiminin, her ihtimali göz önünde tutarak birkaç oyuncuyla belli bir tarihe kadar prensip anlaşmasına vardığı bildirildi. (Skorer)

🚨  Oğuzhan Özyakup’un “Yeniden eski günlerime dönmek için elimden geleni yapacağım. İnşallah birlikte şampiyonluk yaşayacağız” sözlerinin ardından yönetimle görüşen Teknik Direktör Abdullah Avcı, Guilherme transferinin önüne set çekti. (Serdar Sarıdağ)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Transfer haberleri  :busted_cop:

🚨  Beşiktaş’ta performansıyla eleştirilen odağında olan isimlerden Adem Ljajic’in, ayrılık kararı aldığı bildirildi. Beşiktaş’ın sezon başında Torino’dan bonservisini aldığı Adem Ljajic, Kara Kartal’da Süper Lig’in ilk yarısında ortaya koyduğu futbolla beklentilerin altında kalmıştı. Bu durumdan dolayı sürekli olarak eleştirilerin hedefi olan Ljajic’in, yönetimle görüşüp ayrılık kararı aldığı bildirildi. (Fanatik)

🚨  Beşiktaş yönetimi; Kayseri’nin kadro dışı bıraktığı, Galatasaray’ın da peşinde olduğu Mensah için sarı-kırmızılılara Oğuzhan takasını önerecek. (Fotomaç)

🚨  Son olarak Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da forma giyen ve bonservisi elinde olan 35 yaşındaki golcü futbolcu Emmanuel Adebayor, "Düşük rakama oynarım" dedi. Abdullah Avcı'dan da onay çıkması durumunda yıldız futbolcu Beşiktaş formasını giyecek. (Fotomaç)

🚨  Guilherme transferinden vazgeçen Beşiktaş Yönetimi, forvet transfer çalışmalarını devam ettiriyor. TFF’nin limit konusunda Beşiktaş’a olumsuz yanıt vermesinden sonra Cenk Tosun’u Crystal Palace’a kaptıran yönetiminin, her ihtimali göz önünde tutarak birkaç oyuncuyla belli bir tarihe kadar prensip anlaşmasına vardığı bildirildi. (Skorer)

🚨  Oğuzhan Özyakup’un “Yeniden eski günlerime dönmek için elimden geleni yapacağım. İnşallah birlikte şampiyonluk yaşayacağız” sözlerinin ardından yönetimle görüşen Teknik Direktör Abdullah Avcı, Guilherme transferinin önüne set çekti. (Serdar Sarıdağ)

şu son maddedeki cümleyi ozzi söylesin ben kendimi keserim  :D

en son bi maç sonu röportajını dinledim herife nolmuş yav dedim psikoloci yerlerde bile değil ezilmiş büzülmüş hatta içimden dinlerken lan az erkek ol dik dur bu ne eziklik cümlelerini geçirmiş ve üzülmüştüm
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Yusuf Şimşek: "Beşiktaş'a gel dediler, geldik. Bu takıma abilik yapacaksın dediler yaptık. Bu takım şampiyon olacak dediler olduk. Sonra bir gün birileri geldi ve artık gidebilirsin dediler bizde gittik..."
yok mu şöyle bir kral  :lol:

beton yetmez beton yetmez die bir söz var ya işte buna beton yetmez

Çevrimdışı tangaz

fikret ormanın son transfer sezonunun ilk transferiydi di mi

Çevrimdışı tangaz

bizim ruizde sanırım yine dolar çekmesi var
sene bitse de gitsem modunda yüksek ihtimal sene sonu ayrılacaktır.

Çevrimdışı mylife1903

bizim ruizde sanırım yine dolar çekmesi var
sene bitse de gitsem modunda yüksek ihtimal sene sonu ayrılacaktır.
Abi adamin yatirimi odemeleri vardir
Cok para kazaniyorlar ama cok giderleri yatirimlari var bazi topcularin
Dusun mesela adamin aylik 100k odemesi var diyor turkiyeye godem ordan alir veririm
Her ay gecikiyor alacaklisi bastiriyor
Faizde tahvilde parasi vardir ordan alip vermeye basliyor ya da daha kotu mesela kiredi alip birc oduyor sonra sen soz veriyorsun gene odemiyorsin adamj da faiz sarmalina sokuyorsun sonra cekcuk veriyorsun adam da guveniyor ceke bi daha kiredi aliyor sonra zamani gelince gidiyor bi bakiyo cekcuk karsiliksiz cekcukmus, hani diyor cekcuk bitmisti

Senin keyfin kacmaz mi?

Anlattigimiz da yasanmamistir belgesi yok mesela yani

Taraftar anlamiyor para konusunu takan vardir takmayan vardir keyfi kacan vardir rahat olan vardir
Adriyano babel ruiz takarken
Atiba takmaz
Pepe nin keyfi kacarken
Pektonun lensin ozzinin rahati yerindedir

Simdi lensmangoya kim verir o parayi yarisini vermezler adam illaki alacak neden riske girsin icerde dursun harcamam daha iyi sonradan toplu alirim canim sikikirza faizi ile alirim der
Simdi ozziye azicik geciktirsen bi de utanmadan para mi isteyecek

Çevrimdışı worns

Dusun mesela adamin aylik 100k odemesi var diyor turkiyeye godem ordan alir veririm
Faizde tahvilde parasi vardir ordan alip vermeye basliyor ya da daha kotu mesela kiredi alip birc oduyor sonra sen soz veriyorsun gene odemiyorsin adamj da faiz sarmalina sokuyorsun sonra cekcuk veriyorsun adam da guveniyor ceke bi daha kiredi aliyor sonra zamani gelince gidiyor bi bakiyo cekcuk karsiliksiz cekcukmus, hani diyor cekcuk bitmisti

Senin keyfin kacmaz mi?

Taraftar anlamiyor para konusunu takan vardir takmayan vardir keyfi kacan vardir rahat olan vardir
Atiba takmaz
Pepe nin keyfi kacarken

Simdi lensmangoya kim verir o parayi yarisini vermezler adam illaki alacak neden riske girsin icerde dursun harcamam daha iyi sonradan toplu alirim canim sikikirza faizi ile alirim der

Ayıp ediyosun böyle bişeyler yok yani

Çevrimdışı tangaz

Senin keyfin kacmaz mi?

Atiba takmaz
Pepe nin keyfi kacarken

adamların çoğu iş adamı bir ara rize bir emekliliği yaklaşmış ispanyol mu ne bir topçu getircekti 2-3sene evveldi sanırım adamın şirketi 2 milyar dolara mı ne dayanmıştı ismini hatırlayamadım

birde adam kariyerinde 3 gün gecikme görmemiş şimdi bunlar midesini bulandırıyordur migrenini azdırıyordur yakında gebelik sancısı çekiyorum diyen oyuncumuzda olursa şaşırmam migrenden oynamayanıda gördü bu gözler bu sene başı

Çevrimdışı worns

adamların çoğu iş adamı bir ara rize bir emekliliği yaklaşmış ispanyol mu ne bir topçu getircekti 2-3sene evveldi sanırım adamın şirketi 2 milyar dolara mı ne dayanmıştı ismini hatırlayamadım

birde adam kariyerinde 3 gün gecikme görmemiş şimdi bunlar midesini bulandırıyordur migrenini azdırıyordur yakında gebelik sancısı çekiyorum diyen oyuncumuzda olursa şaşırmam migrenden oynamayanıda gördü bu gözler bu sene başı

flamini galiba

Çevrimdışı mylife1903

Ayıp ediyosun böyle bişeyler yok yani

Efsane ya
Ufak at da civcivler yesin denir boylesine

Buyuk konusmayacaksin
Ne oldum demeyeceksin

Sonra lazorino ne demisti bunlara

Yola ciktiklarini yolda bulduguna degisirsen yolunu kaybedersin
Erken uyari sistemi gibiydi herif satirarasini okuyunca

Simdi de diyo bu karyusu almayin burnunuz bohtan cikmaz

Çevrimdışı mylife1903

Abi gayrimenkule yoneliyor cogu
Portekizli ve ispanyollar insaatla ugrasiyor genelde
Pepeye mesela gostereydin bizim stadi fodan ucuza yapardi

Çevrimdışı worns

Efsane ya
Ufak at da civcivler yesin denir boylesine

Buyuk konusmayacaksin
Ne oldum demeyeceksin

Sonra lazorino ne demisti bunlara

Yola ciktiklarini yolda bulduguna degisirsen yolunu kaybedersin
Erken uyari sistemi gibiydi herif satirarasini okuyunca

Simdi de diyo bu karyusu almayin burnunuz bohtan cikmaz

her denk gelince bi 10 kere izliyorum. :) bu kadar fazla trajedi komedi oluyo artık bi noktadan sonra.

karius'u zaten kimse almak istemiyordur da sevgili eski başkanın son bi kazığı daha var diye fena halde tırsıyorum. sanki zorunlu satın alma opsiyonu var ljajic gibi. ilk transfer edildiğinde haberler bu yöndeydi. umarım yoktur yoksa çok fena.

Çevrimdışı mylife1903

her denk gelince bi 10 kere izliyorum. :) bu kadar fazla trajedi komedi oluyo artık bi noktadan sonra.

karius'u zaten kimse almak istemiyordur da sevgili eski başkanın son bi kazığı daha var diye fena halde tırsıyorum. sanki zorunlu satın alma opsiyonu var ljajic gibi. ilk transfer edildiğinde haberler bu yöndeydi. umarım yoktur yoksa çok fena.
Zamzonayt semsiye gibi olur gumus girer icerde otomatik acilir
Livirpula 1-2 bisi verip simdi alsinlar borsevisi
Buna 8 verilirse fo amerigadan donmesin