2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 82 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4269748 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

abi haftaya 45i bitiriyorum 7 yaşımdan beri takip ederim 38 sene olmuş attığımızın yediğimizden az olduğu bir sezon hiç yaşamamıştım onu da yaşatanları kutluyorum
Eksi averaj olur abi goturup atamiyon adam aydan vuruyo bizimki aliyor
Atan tutan gibi basite indirme tabi
Bunun parselasyonu var
Tgsi si var
Gegenpirezi var
Sonra efenime soylim tirinztkisyinu mudur nedir var
Paspas oyunu var efenim
Bir suru var var var her turlu

Çevrimdışı mylife1903

o değilde stad açılışında çakma geleneğimiz göztepede bozulacak ona üzülüyorum ben
Goztepenin bisi oynadigi yok abi
Sikinti rize
Boldrin moldrin derken gamasi aldilar bekleri fena degil bi de bizim kesmelere sikoda ile yan topa cikacaklar kornerden kesin atar bize o

Çevrimdışı tangaz

Goztepenin bisi oynadigi yok abi
Sikinti rize
Boldrin moldrin derken gamasi aldilar bekleri fena degil bi de bizim kesmelere sikoda ile yan topa cikacaklar kornerden kesin atar bize o

gözgöz bi 9 numara bi destoper alacakmış bizim maça yetiştirirler kesin bakalım kimler gelecek gözgöz kötü oynuyor evet ama o maç açılış filan iyi gazlarlar başkanlarıda teze k.birliği başkanı ordan da yürürler ee bize hakem çelmesi takmak zati moda her türlü negatif br arada
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sametbagan

Yok artik alisami
Sivas 3 gozgoz 3 rize 0 enteb 3 ibb 0 9 iyidir
Çok polyanna gördüm seni bugün.
Ha bu arada bu puanlara nereyi imzalıyoruz hemen imzalayayım ben
Bi de maç izleyip strez yapıp kanser olmayalım durduk yere.

Çevrimdışı tangaz

iyi fikir walla imzalayınca kağdı bana da uzat samet  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi yaço58

Bi duyum yönetim eğer limit açılırsa nasıl bir hamle yapılcak bakalım gaitan ve bir forvet bence takımın ve taraftarın çehresini değiştirir Sivas maçı için ümidim sicasın çok eksiği olması tam kadro Sivas bizden net puan alırdı

https://twitter.com/igdir1903/status/1218139067034034177

Çevrimdışı mylife1903

Samet normali bu yahu
Sivas maci cepte zaten
Gozgoz bizden kotu
Antep bombos takim icerde iclerinden geceriz
Rize deplasman zor kufsal topraklar falan sifir yaz
Ibb zaten cikip canakkalengecilmez yapacaksin
Avcinin biraktigi enkazi guzel topladi okan orda 2-1 falan yenilsek iyi
Nolacak her maci mi kaybedecez, rakipler de kotu

Zaten simdiye biyle aleksli apyahlinfalan fb gubi bir takim olaydi 45 puan yapaydi bizde ne hoca ne yeni yonetim ne topcu kalmisti

Çevrimdışı sametbagan

Samet normali bu yahu
Sivas maci cepte zaten
Gozgoz bizden kotu
Antep bombos takim icerde iclerinden geceriz
Rize deplasman zor kufsal topraklar falan sifir yaz
Ibb zaten cikip canakkalengecilmez yapacaksin
Avcinin biraktigi enkazi guzel topladi okan orda 2-1 falan yenilsek iyi
Nolacak her maci mi kaybedecez, rakipler de kotu

Zaten simdiye biyle aleksli apyahlinfalan fb gubi bir takim olaydi 45 puan yapaydi bizde ne hoca ne yeni yonetim ne topcu kalmisti
Bana göre en fazla 6 yaparız onda da   gözgöz-3 antep-3 gerisi dualara kalmış maalesef.Gol atamıyoruz gol, büyük sıkıntı kale zaten boş.

Misal kupada ki erzurum maçı kalede altyapı kalecisi de olsa aynı golleri yerdik bi de kaçırdıklarımıza bak.Final paslarını ve vuruşlarını yapamıyoruz.

E transfer de yapamadığımıza göre aynı aynı tas aynı hamam.Yaptığımız 6 maçlık seride bile kabız futbol 1 farkla galibiyetler.

Ha kuş taşa çarpar rakip bizim gibi kazmaca goller kaçırır aynı bizim gibi saçma goller yer ha o zaman 9 değil 13 puan bile yaparız.

Ama bizde bi gs balı , bi rakibin direncini kıracak lehimize bi penaltı kırmızı çıkaracak hakem olmadığına göre oyna devama.

Misal erzurum maçı en yakın örnek maç 1-0 gidiyor ,lehimize kırmızı penaltı var rakibin direnci kırılacak bi bakıyon hakem kırmızıyı vermiyor.

E nasıl direnci kıracam ben zaten kabız futbol oynuyoruz.Takım zekası yerlerde.Zeki adamın top aynayacak hali yok.

Bu sene geçti seneye bakalım.Bu seneden başlayalım biz senenin transferlerini yapmaya.

Mesela Fabriyi getireliim geri stopere sivas maçından başlayarak erdoğan kayayı monte edelim.

Oğuzhanı opsiyonlu kiralayalım gerekirse bu sene ki parasını da biz ödeyelim  kalsa daha zararlı ona vereceğimiz süreyi kartala verelim o çocukta iş var.

Balotelliyi alalım yeni sezon için forvete burakla orayı götürürler.kanatlara da mümkün se beyni olan gol atabilen oyuncu alalım.

Nkodu işyapar ama diğer kanatta sıkıntı var.

Çevrimdışı cursedofdragon

https://twitter.com/igdir1903/status/1218139067034034177?s=19
Bi duyum yönetim eğer limit açılırsa nasıl bir hamle yapılcak bakalım gaitan ve bir forvet bence takımın ve taraftarın çehresini değiştirir Sivas maçı için ümidim sicasın çok eksiği olması tam kadro Sivas bizden net puan alırdı

yaparlarsa fener için yaparlar.Bizde nemalanırız ama bir kere hayır dediler şimdi tekrar değiştirmezler gibi geliyor.

Karışık.

Çevrimiçi tolga1903

yaparlarsa fener için yaparlar.Bizde nemalanırız ama bir kere hayır dediler şimdi tekrar değiştirmezler gibi geliyor.

Karışık.

Yapılırsa en tepeden yapılır başkan sanırım cb ile konuştu bu mevzuyu malum faize savaş falan açmıştı ya. O yüzden bu işin çözülmesi çok şaşırtmaz gel gelelim kamp bitti takım maça çıkacak ligler başladı nereden kimi bulup getireceksin de şu kadroya faydalı olacak kaliten artacak muamma. Bir kere olsun şu takım yaz kış transfer dönemi farketmez hazırlık kampına yeni transferleriyle başlasın yok yazısız kural adeta.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

ne gaitan mı
uzun zaman sonra kanat izleriz gelirse.

Çevrimdışı tangaz

ne gaitan mı
uzun zaman sonra kanat izleriz gelirse.

yok abicim ben isterim dedim sadece bizimkiler istiyor die bir haber yok  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/igdir1903/status/1218139067034034177
Hayırlı olsun. Bu hesabın dedikleri genelde doğru çıkıyor. Olan bizim Sivas maçına olacak anlaşılan  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

yok abicim ben isterim dedim sadece bizimkiler istiyor die bir haber yok  :D

olmadı bu abi canımız çekti bi kere bize gaitan borçlusun  :lol:

Çevrimdışı mylife1903

Hayırlı olsun. Bu hesabın dedikleri genelde doğru çıkıyor. Olan bizim Sivas maçına olacak anlaşılan  :tabe:
Yaw sivas maci cepte amma karamsarsiniz
Gozgozu de koy sepete
Rize macina 2 yeni adam gelsin kafi
Fantaziye girmeden hasirt husirt sokan bir babayigit bir delikanli lazim o maca sonrasi duzluk olur icerde entebe saplariz ibb sifir yaz gec hic ugrasma

Planlama fb macina gore olmali o maca 1-2 puan geride girip koyup gecmek lazim one sonra fb dusunsun

Olsa nolcak @MUSTAFA_  yönetim zaten transfer yapmamak için bahane arıyordu, bakma kılıftı onlar için bu tff muhabbeti.

Getireceği ya da getirecekleri oyuncuları da sezon sonu ipe koyup bir de onları satışı için nöbet tutacağız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Olsa nolcak @MUSTAFA_  yönetim zaten transfer yapmamak için bahane arıyordu, bakma kılıftı onlar için bu tff muhabbeti.

Getireceği ya da getirecekleri oyuncuları da sezon sonu ipe koyup bir de onları satışı için nöbet tutacağız.
Sene sonunda getirecekleri iki oyuncuyu şimdi getirsinler iş tatlıya bağlansın  :tabe: Yoksa zaten kimseyi almasınlar. Sene sonu gönderecekleri yeni bir oyuncunun lüzumu yok. En fazla 1.5 sene kiralık satın alma opsiyonlu genç oyunculara fit olurum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gozgozu de koy sepete
Fantaziye girmeden hasirt husirt sokan bir babayigit bir delikanli lazim o maca sonrasi duzluk olur icerde entebe saplariz ibb sifir yaz gec hic ugrasma

Planlama fb macina gore olmali o maca 1-2 puan geride girip koyup gecmek lazim one sonra fb dusunsun
Bilemiyorum. Yönetim neler düşünüyor tahmin etmek mümkün değil. Transferler hazırsa dediğin gibi olur da hazır değilse sıkıntı olur.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

FB'nin bizim olayla alakası yokmuş. FB'yi faiz indirimi de kurtarmamış. FB Ali Koç'un bankası üzerinden kurtarılmaya çalışılıyormuş. TFF onaylarsa bu anlaşmayı kurtuluyorlar  :tabe:

https://twitter.com/12ocak1903/status/1218141235308830720

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Gozgozu de koy sepete

kontenjan 1 abi 2 adam getirsek kimi yollayacaz da oynatacaz avcı kimseyi göndertmiyor

Çevrimdışı mylife1903

kontenjan 1 abi 2 adam getirsek kimi yollayacaz da oynatacaz avcı kimseyi göndertmiyor
Lensi sutlayacan abi
Yetmiyirsa kiraliklardan birini de sutlyacan hasici aktiflestirecen
Kiralik adam yerine bizim genc oyuncumuz oynasin
Zaten
Gitmeyecekler belli
Atiba
Layic
Nekodu
Vida
Ruiz

Gozun kapali sec
Satacaksan da vidayi satacan
Roko moko gonderirsin
Vida oynamasa nolcek 5 mi yiyecez

Çevrimdışı haluk.m

Lensi sutlayacan abi
Yetmiyirsa kiraliklardan birini de sutlyacan hasici aktiflestirecen
Kiralik adam yerine bizim genc oyuncumuz oynasin
Zaten
Gitmeyecekler belli
Atiba
Layic
Nekodu
Vida
Ruiz

Gozun kapali sec
Satacaksan da vidayi satacan
Roko moko gonderirsin
Vida oynamasa nolcek 5 mi yiyecez

Kimseyi şutlayamazlar, Boyd gitmicem gitmicem, sözleşmem yok mu ? gitmicem diye zırlıyormuş.

Şimdiye kadar 2-3 kadro dışı haberi gelmesi lazımdı.

Çevrimdışı tangaz

Kimseyi şutlayamazlar, Boyd gitmicem gitmicem, sözleşmem yok mu ? gitmicem diye zırlıyormuş.

Şimdiye kadar 2-3 kadro dışı haberi gelmesi lazımdı.

bugün avcı boydumu göndermem ona çok güveniyorum diyo die haberler çıktı

Çevrimdışı haluk.m

Abi hocanın gitmesini istiyorum; ama her gitmek istemeyen oyuncuyu da hocanın üstüne yıkmaya başladılar.

Rakipler patır patır bir şekilde oyuncularını elden çıkarıp, 20'inci orta saha oyuncusunu alırken biz elimizdekileri üzmekten çekiniyoruz. 

Ekonomik imkansızlık yaşayan tek kulüp değiliz, yöneticiler bahanelerin en kolayını buldular ve sıkı sıkı sarılıyorlar. 

Çevrimdışı MUSTAFA_

Boyd'u göndermek istese de zaten Boyd gitmiyormuş. Gelen teklif çokmuş ama hepsini reddediyormuş. Avcı seni planlamada düşünmüyorum demeli. Yoksa gitmez.

Beşiktaş Tarihi
★★★