Samet normali bu yahu
Sivas maci cepte zaten
Gozgoz bizden kotu
Antep bombos takim icerde iclerinden geceriz
Rize deplasman zor kufsal topraklar falan sifir yaz
Ibb zaten cikip canakkalengecilmez yapacaksin
Avcinin biraktigi enkazi guzel topladi okan orda 2-1 falan yenilsek iyi
Nolacak her maci mi kaybedecez, rakipler de kotu
Zaten simdiye biyle aleksli apyahlinfalan fb gubi bir takim olaydi 45 puan yapaydi bizde ne hoca ne yeni yonetim ne topcu kalmisti
Bana göre en fazla 6 yaparız onda da gözgöz-3 antep-3 gerisi dualara kalmış maalesef.Gol atamıyoruz gol, büyük sıkıntı kale zaten boş.
Misal kupada ki erzurum maçı kalede altyapı kalecisi de olsa aynı golleri yerdik bi de kaçırdıklarımıza bak.Final paslarını ve vuruşlarını yapamıyoruz.
E transfer de yapamadığımıza göre aynı aynı tas aynı hamam.Yaptığımız 6 maçlık seride bile kabız futbol 1 farkla galibiyetler.
Ha kuş taşa çarpar rakip bizim gibi kazmaca goller kaçırır aynı bizim gibi saçma goller yer ha o zaman 9 değil 13 puan bile yaparız.
Ama bizde bi gs balı , bi rakibin direncini kıracak lehimize bi penaltı kırmızı çıkaracak hakem olmadığına göre oyna devama.
Misal erzurum maçı en yakın örnek maç 1-0 gidiyor ,lehimize kırmızı penaltı var rakibin direnci kırılacak bi bakıyon hakem kırmızıyı vermiyor.
E nasıl direnci kıracam ben zaten kabız futbol oynuyoruz.Takım zekası yerlerde.Zeki adamın top aynayacak hali yok.
Bu sene geçti seneye bakalım.Bu seneden başlayalım biz senenin transferlerini yapmaya.
Mesela Fabriyi getireliim geri stopere sivas maçından başlayarak erdoğan kayayı monte edelim.
Oğuzhanı opsiyonlu kiralayalım gerekirse bu sene ki parasını da biz ödeyelim kalsa daha zararlı ona vereceğimiz süreyi kartala verelim o çocukta iş var.
Balotelliyi alalım yeni sezon için forvete burakla orayı götürürler.kanatlara da mümkün se beyni olan gol atabilen oyuncu alalım.
Nkodu işyapar ama diğer kanatta sıkıntı var.