2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4270852 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sonunda douglas beyefendi hazretleri teşrif etmişler :D

Sağ kanatta oynayacak adam bulduk  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Sağ kanatta oynayacak adam bulduk  :ebebe:

sağ beki yedeklesin oda yeterli  :tabe:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu Boyd gelmeden önce methiyeler düzen arkadaşlar kimlerdi Yunus  emreyi Boyko transferi dolayısıyla kaleci uzmanı yapılmıştı, artık kanat transferleri içinde diğer arkadaşlardan bilgi alırız

Ben beğeniyordum  :lol:

Büyük hayal kırıklığına uğrattı kendisi...

Ben beğeniyordum  :lol:

Büyük hayal kırıklığına uğrattı kendisi...

Oyuncudan bağımsız oynadığımız oyunda yetersiz.

Oyuncuları körelten bir oyun oynuyoruz.

Çevrimiçi yaço58

Millet savaş baltalsrını çıkarmış hepside bişeyler den nemalanan kendi lehine haksızlık talep edenler ama biz haklı olduğumuz halde bile hiç ses çıkmıyor merakla bekliyorum Adnan dalgakıran bu pislikte adil düzeni nasıl sağlamayı düşünüyorlar yönetimi seçilirken destekledim ancak şuana kadar hayal kırıklığına uğrattılar inşallah buradan keskin bir dönüş olurda bir şekilde camiayı arkalarına alırlar

Çevrimdışı worns

niezgodanın ismi geçenlerde bizle anılmıştı sanki 1 ay filan evvel hatta @MUSTAFA_ bana cevaben bizim seviyenin çok altı filan demişti hafızam beni yanıltmıyorsa işin doğrusu devre arası iş görecek santrafor bulmak kolay değil bir ihtimal iskandinav liglerinden kovalamak daha doğru sanki ne de olsa oralarda ligler bitti çoğu takım ara transferde iş gören oyuncuyu bırakmayacağı için oralar daha mantıklı

Ben Polonya'nın top takımlarında performans veren oyuncunun buranın seviyesinin altında kalacağına inanmıyorum. Doğu Avrupa liglerinin golcü oyuncuları yüksek oranda burda iş yapar. (Slovenya, Slovakya filan hariç tabi ama oralardan bile iş yapan bulunabilir) Hele polonyalı santraforlara özel ilgi göstermek lazım. Adamların son 10 yılda çıkarttığı şu an piyasa değeri 40-100 milyon aralığında üç santrafor var hepsi Ekstraklasa'da oynadı oradan yükseldi. (Lewa, Milik, Piatek bi de işin daha da acayip olanı bu adamların ligden çıkış bedelleri, Lewa-4.75 Piatek-4.5 Milik-2.6 Şaka gibi )

Bu arkadaş tabi o levelde değil ama bi altına yerleşebilir gibi gözüküyor yaş 24 santrafor için daha olgunlaşacak dönemi var denebilecek yaş. Ama zaten artık bizim gündemimize zor girer. Bu kadar gol attıktan sonra cüzi paralara zor yer değiştirir. MLS'den istiyolarmış 5 milyonu reddetmiş sanırım kulübü öyle haberler var.
[ Son Düzenleme: 13 Ocak 2020, 17:02:06 worns ]

Çevrimiçi murat

Ben hala diaby oynuyorken boydu tercih ederim.

ben ikisini de tercih etmem.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben o ikisinin yerine Caner'in oynamasını bile tercih ederim  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Nejip oynasin

Çevrimdışı worns

Zaten Caner oynasın. Şu eldeki kadroda sol ön Caner sağ ön N'Kdou en mantıklı opsiyon.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Zaten Caner oynasın. Şu eldeki kadroda sol ön Caner sağ ön N'Kdou en mantıklı opsiyon.
Ben de öyle düşünüyorum da Caner'in kart problemi canımı sıkıyor. Mutlaka kanata bir oyuncu lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

:tabe:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

:tabe:

https://twitter.com/ComeTo1903/status/1216705909453357058
Yönetimin bu negativ enerjisi etrağfa dağıtmaya  devam etsin, ne olursa olsun takima sahip cikacagiz diyen taraftari bile küstürebildiler, cok bile satilmiş. Battık bittik elimiz kolumuz bağlı, avrupadan ceza yiyebiliriz, tff'den ceza yiyebiliriz ordan ceza yiyebiliriz burdan ceza yiyebiliriz falan filan devam etsinler.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bütün iş Avcı'ya düşüyor. Atiba ve Caner'den herkes verim alır. Çünkü onlar işini hırsla yapan oyuncular. Diğerlerinden verim almak asıl mesele. Bakalım bir Şenol Güneş etkisi görebilecek miyiz?

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1216736453549531137

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bütün iş Avcı'ya düşüyor. Atiba ve Caner'den herkes verim alır. Çünkü onlar işini hırsla yapan oyuncular. Diğerlerinden verim almak asıl mesele. Bakalım bir Şenol Güneş etkisi görebilecek miyiz?

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1216736453549531137

:us:

Çevrimdışı mylife1903

Bu eleman bir efsane yahu

Ben 40 yaşından sonra bazı kişiler aracılığıyla Beşiktaşlı olmuş biri değilim. Doğuştan Beşiktaşlı bir kişiyim. 5 yaşında okula gitmiştim. 10 yaşlarındayken sene sonunda sınav yapıyorlardı. O zamanki öğretmenimiz bana Beşiktaş kadrosunu saydırmıştı heyecanım geçsin diye. Öyle bir Beşiktaşlıyım.

Çevrimdışı mylife1903

https://twitter.com/bulentuslu1903/status/1216651951674470400
Lensi verelim
Zaten malatyanin da ahini almamak lazim bu oste
Sonra tudor olayina doner
Ikinyakamiz biraraya gelmes

Lens oynarsa daha buyuk bela okurlar tabi o sonra aklima geldi ozziyi verelim kiralik

Çevrimdışı MUSTAFA_

Cidden neden hep geleceğin takımı kurulmaya çalışılıyor  :alala:

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1216746261736493056

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Bir ara 5. Santrafor tercihimiz olan Umut Nayır 4 gol atmış. Atiba gol ve asist anlamında şimdiden kariyer rekoru kırmış Caner kariyer rekorunu kıracak gibi duruyor. Bu oyuncular 2 sene önce de elimizdeydi ? Sahi o zaman neredeydi bu oyuncular ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı Zafer55

sağ beki yedeklesin oda yeterli  :tabe:
Direk geçsin sağbeke,Gökhan’ı koyalım sağ kanata..Mevcutların hepsinden daha çok iş yapar Gökhan.