niezgodanın ismi geçenlerde bizle anılmıştı sanki 1 ay filan evvel hatta @MUSTAFA_ bana cevaben bizim seviyenin çok altı filan demişti hafızam beni yanıltmıyorsa işin doğrusu devre arası iş görecek santrafor bulmak kolay değil bir ihtimal iskandinav liglerinden kovalamak daha doğru sanki ne de olsa oralarda ligler bitti çoğu takım ara transferde iş gören oyuncuyu bırakmayacağı için oralar daha mantıklı
Ben Polonya'nın top takımlarında performans veren oyuncunun buranın seviyesinin altında kalacağına inanmıyorum. Doğu Avrupa liglerinin golcü oyuncuları yüksek oranda burda iş yapar. (Slovenya, Slovakya filan hariç tabi ama oralardan bile iş yapan bulunabilir) Hele polonyalı santraforlara özel ilgi göstermek lazım. Adamların son 10 yılda çıkarttığı şu an piyasa değeri 40-100 milyon aralığında üç santrafor var hepsi Ekstraklasa'da oynadı oradan yükseldi. (Lewa, Milik, Piatek bi de işin daha da acayip olanı bu adamların ligden çıkış bedelleri, Lewa-4.75 Piatek-4.5 Milik-2.6 Şaka gibi )
Bu arkadaş tabi o levelde değil ama bi altına yerleşebilir gibi gözüküyor yaş 24 santrafor için daha olgunlaşacak dönemi var denebilecek yaş. Ama zaten artık bizim gündemimize zor girer. Bu kadar gol attıktan sonra cüzi paralara zor yer değiştirir. MLS'den istiyolarmış 5 milyonu reddetmiş sanırım kulübü öyle haberler var.