2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 75 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4279965 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Zafer55

“Tff düzenlemeyi ivedilikle yaparsa takviye çalışmalarımızın tamamlandığı görülecektir.“ Yani biz transferleri tamamladık ama tff düzenlemeyi yapmıyor...aman yanlış anlamayın “Kulübümüzün tff yi hedef gösteren bir tutumu yoktur.”

Çevrimdışı mylife1903

Lens kalitesinde bir adama yılda kemiksiz 2m€ garanti para verecek çok fazla takım yoktur..
Üste para vermeden gönderemeyiz bu adamı biz.Geldiğinde mutlu olmuştum yalan yok..fenerlilerle bir iki hafta dalga geçmiştim. Ama gittiği gün çok daha mutlu olacağım hücum faullerin efendisinin
2 sene daha izleriz bunu
Oynadikca deger kaybediyor
Hic oynatmasak belki alici bulurduk
Lan bi izleyek sunu diye maca gelseler ustune para verip siZde kalsin derler

Çevrimdışı mylife1903

“Tff düzenlemeyi ivedilikle yaparsa takviye çalışmalarımızın tamamlandığı görülecektir.“ Yani biz transferleri tamamladık ama tff düzenlemeyi yapmıyor...aman yanlış anlamayın “Kulübümüzün tff yi hedef gösteren bir tutumu yoktur.”
Nasildi o hem ayranim dokulmesin hem donutum delinmesin miydi neydi
Yaw cik ana avrat kufur et
Taraftar kenetlenir

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nasildi o hem ayranim dokulmesin hem donutum delinmesin miydi neydi
Yaw cik ana avrat kufur et
Taraftar kenetlenir
Bir planlarının olmadığını tekrar, tekrar ve tekrar göstermekten bıkmadılar. Bir sonraki sezona geçelim demekle aynı mantık bu mantık. Ancak seneye önlerinde bu kadar da harcama limiti bulamayacaklar haberleri yok. Çünkü bu sene ne geliri elde ettik de seneye bütçemiz olacak. Bu mantıkla her sene biraz daha fazla küçülürüz. En sonunda da nereden nereye geldik diye dövünürüz  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Blabla bla bla blaaa

Z
Z
Z
Z
Z

Hizli okuma teknigi ile okudum gectim

3 gündür taraftarı nasıl delirtiriz, nasıl daha çok tepki çekeriz yarışması yapıyorlar.

Birileri gibi kaçmak istiyorlar da yol yapıyorlar sanki.

Yönetimle ilgili fikirlerim değişmeye başladı.

Çevrimdışı mylife1903

Bir planlarının olmadığını tekrar, tekrar ve tekrar göstermekten bıkmadılar. Bir sonraki sezona geçelim demekle aynı mantık bu mantık. Ancak seneye önlerinde bu kadar da harcama limiti bulamayacaklar haberleri yok. Çünkü bu sene ne geliri elde ettik de seneye bütçemiz olacak. Bu mantıkla her sene biraz daha fazla küçülürüz. En sonunda da nereden nereye geldik diye dövünürüz  :money:
Layic vida falan satilir
Seneye 40milyon yuro degerli takimla maclara baslariz

Sivasa koyalim hele
Sonra burakla layici kirbaclaya kirbaclaya kendimizi fb macina atmamiz lazim
Hem yayinci kurulus son mac sampiyonluk maci falan dekoder satar

Çevrimdışı Karabay

Bu açıklamayı neden yaptılar anlamadım. İstetsen uyma kurallara, istersen yanlış anlasın seni tff kime ne? Ben gerçekten birşey anlamadım.

Çevrimdışı Alper1903

Bu açıklamayı neden yaptılar anlamadım. İstetsen uyma kurallara, istersen yanlış anlasın seni tff kime ne? Ben gerçekten birşey anlamadım.

Yokuş yapıyor olma ihtimalleri yüksek. Taraftara bu seneyi pas geçin denmek isteniyor gibi geliyor bana. Israrla ve inatla paramız yok, limit var diyorlar. Sanki taraftar bunu bilmiyormuş gibi. Hedefi olan elindekini gerekirse zararına bırakır yine de takviye yapar takıma. Ama ben hedef göremiyorum kendilerinde. Bu mantık da Beşiktaş'a kesinlikle yakışmıyor.

[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2020, 22:44:19 Alper1903 ]

Çevrimdışı Zafer55

2 sene daha izleriz bunu
Oynadikca deger kaybediyor
Hic oynatmasak belki alici bulurduk
Lan bi izleyek sunu diye maca gelseler ustune para verip siZde kalsin derler
Sözleşmesini görseler..üste para vermezler,kendi yol-otel masraflarınıda bizim yönetimden isteler.  :D

Çevrimdışı Zafer55

Tff bu açıklamamız ile artık kesin dağılır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu videoyu görünce artık içimden gülmek değil ağlamak geliyor. Çünkü ağlanacak halimize gülmek istemiyorum artık  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Ya yönetim para yok yapamıcaz takviye de şu açıklamalardan iyidir ki artık kanıtlandı gibi bişey resmen bahane ediyorsunuz tff'yi. +2 milyon tl'deyiz %5'e kadar aşma imkanımız var 2 tane kiralık futbolcu takviyesi yapacaksınız altı üstü. Vallahi bahane ediyorlar kulüpte harcayacak 1 kuruş yok muhtemelen olay bu.

Çevrimiçi yaço58

Ya yönetim para yok yapamıcaz takviye de şu açıklamalardan iyidir ki artık kanıtlandı gibi bişey resmen bahane ediyorsunuz tff'yi. +2 milyon tl'deyiz %5'e kadar aşma imkanımız var 2 tane kiralık futbolcu takviyesi yapacaksınız altı üstü. Vallahi bahane ediyorlar kulüpte harcayacak 1 kuruş yok muhtemelen olay bu.
Tüm bu olaylar yaşanmadan çıkıp açıklaaaydı yönetim mevcut mali şartlarda transfer yapamayacağız diye birçoğumuz kabul ederdik ama şu tff bizle dalga geçiyor yaptığımız açıklama komedi yok kurallara uyacakmışız bu ligin enayisi bizmiyiz kardeşim yemişim tffsini adamlar sana savaş açmış sende kuzu kuzu teslim oluyorsun bunu kabullenemiyoruz vallahi ağrıma gidiyor yok guilhermeymiş oymuş buymuş hiç önemi yok tff 11 gün inceleyecek sözde ve bugun mi gibi hiçbir dayanağı olmayan bizi muhattqb bile almayan saçma sapan bir açıklama yapacak sende boyun eğeceksin ağrıma gidiyor bugun yönetimin yapması gerken tek şey vardı bu tff açıklamasının hemen üzerind kapa guilhermeyi 1903tl maaşla bildirmek ardından da tüm taraftarlarımızı kartlar yuvalarına davet ediyoruz demekti camia kenetlenir cephemizi alırdık ama biz ne yaptık kurallara uyacağız diye açıklama yaptık helal olsun

Çevrimiçi murat

Bu yönetim belki ekonomiyi toplar belki şampiyon olur vs ama hiçbir zaman arkasına taraftarı alacak havayı yakalayacak hamleyi yapamaz öyle görünüyor. Fırsatlar geliyor ama değerlendiremiyorlar. Bizim milletimiz biraz höt zöt eden posta koyan adamı sever arkasına takılır.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bu yönetim belki ekonomiyi toplar belki şampiyon olur vs ama hiçbir zaman arkasına taraftarı alacak havayı yakalayacak hamleyi yapamaz öyle görünüyor. Fırsatlar geliyor ama değerlendiremiyorlar. Bizim milletimiz biraz höt zöt eden posta koyan adamı sever arkasına takılır.
Tam aksine, taraftari arkana alacak havayi veremiyorsan, istedigini yap, asla sampiyon olamazsin.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi yaço58

Taraftarı arkana alamazsan başarılı Olamazsın maalesef ve taraftar desteğiyle geldikleri gibi taraftar desteği olmazsa uzun ömürlü olamazlar inşallah camiayı kenetlerler

Çevrimiçi murat

Tam aksine, taraftari arkana alacak havayi veremiyorsan, istedigini yap, asla sampiyon olamazsin.
onunda yöntemleri var ama bizim o taraklarda bezimiz yok. Arkadan ittirme bizde sadece taraftar tarafından olur. Federasyon mhk basın siyasiler vs herzaman karşımızda durur.

Çevrimiçi tolga1903

Tüm bu olaylar yaşanmadan çıkıp açıklaaaydı yönetim mevcut mali şartlarda transfer yapamayacağız diye birçoğumuz kabul ederdik ama şu tff bizle dalga geçiyor yaptığımız açıklama komedi yok kurallara uyacakmışız bu ligin enayisi bizmiyiz kardeşim yemişim tffsini adamlar sana savaş açmış sende kuzu kuzu teslim oluyorsun bunu kabullenemiyoruz vallahi ağrıma gidiyor yok guilhermeymiş oymuş buymuş hiç önemi yok tff 11 gün inceleyecek sözde ve bugun mi gibi hiçbir dayanağı olmayan bizi muhattqb bile almayan saçma sapan bir açıklama yapacak sende boyun eğeceksin ağrıma gidiyor bugun yönetimin yapması gerken tek şey vardı bu tff açıklamasının hemen üzerind kapa guilhermeyi 1903tl maaşla bildirmek ardından da tüm taraftarlarımızı kartlar yuvalarına davet ediyoruz demekti camia kenetlenir cephemizi alırdık ama biz ne yaptık kurallara uyacağız diye açıklama yaptık helal olsun

Ya kurallara uysun hadi uymasın takıma puan silme cezası aldırsın diyen de yok elimizde çok az miktarda kullanılabilir para var bunun bir de yüzde 5 gibi sapma payından gelecek olan da var guilherme prijovic al kapat bari. Ben guilherme'ye çok sıcak değilim aslında ama şu kadroya bakınca insanın içi daralıyor o bari gelsin çeşitlilik katar diyecek durumdayız. Benim kafamda iki seçenek var ya bizim oyuncu getirecek 1 kuruşumuz yok ya da yönetim bu kadronun yapılacak 1 2 takviyeyle bile tepeye oynayacağına inanmıyor. Tff ve tahkim kurulu zaten iyi niyetli değil o belli bişey ama bizim yönetime can suyu oldu izin vermemeleri gibi geliyor bana.

Çevrimdışı Erman1903

Seneye görün diye söyleyip duruyorlar hepbir ağızdan. Ben seneye kalsalar bile yine aynı şekilde devam edeceklerini düşünüyorum.

Yenilik ve değişimle kaynak yaratma adına hiçbir planları olmadığı için yapabilecekleri bir şey yok gibi gözüküyor. Eksik bir kadromuz var ve iyi oyuncularımızın hepsi veteran. Gelecek vadeden genç oyunculara da sahip değiliz.  En iyi ihtimalle nokta atışı transferler yapılır sezon sonu ve şampiyonluk gelir fakat böyle bir takımla o da çok zor.

Bu ve önümüzdeki sene başarı kazanamaz, ya da en azından oyuncu satarak kadroyu planlı bir şekilde yenileyemezsek büyük sıkıntılar çekeceğiz. Belki de bütçe limiti hayırlısı olmuştur... Harcanan, karşılığı alınamayan paralar getirdi bizi buraya.
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2020, 04:57:23 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yenilik ve değişimle kaynak yaratma adına hiçbir planları olmadığı için yapabilecekleri bir şey yok gibi gözüküyor. Eksik bir kadromuz var ve iyi oyuncularımızın hepsi veteran. Gelecek vadeden genç oyunculara da sahip değiliz.  En iyi ihtimalle nokta atışı transferler yapılır sezon sonu ve şampiyonluk gelir fakat böyle bir takımla o da çok zor.

Bu ve önümüzdeki sene başarı kazanamaz, ya da en azından oyuncu satarak kadroyu planlı bir şekilde yenileyemezsek büyük sıkıntılar çekeceğiz. Belki de bütçe limiti hayırlısı olmuştur... Harcanan, karşılığı alınamayan paralar getirdi bizi buraya.
Bu sene mevcut kadrodan verim alıp şampiyon olabileceğin tek sene. Seneye önemli bölgelerine yeni oyuncular getirmek ve oyunu yeniden dizayn etmek zorunda kalacağız. Bu seneden daha düşük olacak seneye şampiyon olma ihtimalimiz. Bu sene kazanman demek seneye kadroyu daha rahat kurman demek. Cebinden verdiğin paraların sana geri dönebilme ihtimalinin doğması demek. Taraftarı arkana alman ve gelirlerinin artması demek. Bu konuda herhangi bir planın yoksa senin arkana aldığını düşündüğün taraftarın senin kuyunu kazması demek. Ne yazsak boş. Yine aynı şeyi söyleyecekler. Biz geleli 60 gün oldu, bizi karşılayan bile olmadı kulüpte. Bize zaman verin. Seneye bizi görün. Sonra ne diyor? Bu sene şampiyon olmak istiyoruz. Hani sizi seneye görecektik  :D Bu sene hangi hamleyi yaptınız da şampiyon olmak istiyoruz diyorsunuz? İyi uykular Beşiktaş...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer haberleri  :busted_cop:

🚨  Portekiz’in Ojogo gazetesi Beşiktaş’ın Porto’da yıldızı yeni yeni parlamaya başlayan Diego Leite için kiralama teklifi yaptığını yazdı. Ancak gazete sözleşmesinde 40 milyon euro’luk çıkış bedeli bulunan 1.88’lik 20 yaşındaki sol stoperin peşinde ayrı Sevilla, Southampton ve Feyenoord’un da olduğunu iddia etti. Gazete Porto’nun Leite için aceleci olmadığını bu sezon henüz 2 maçta forma giyebilen genç yıldız adayı için 15 milyon euro’dan aşağı bir rakamla gelen takımla görüşmeyeceğini iddia etti. (Fotospor)

🚨  TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta maddi imkansızlıklar ve transfer yasağıyla eksi 3 puanla dibe demir atan Manisaspor'da genç orta saha oyuncusu Mehmet Can Kocabaş'ı Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın takibe aldığı öğrenildi. Manisaspor'la alacaklarına karşılık sözleşmesini feshetmeye hazırlanan 18 yaşındaki oyuncu için nabız yoklamaya başlayan Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın, Mehmet Can'ı kadroya dahil edebilmek için yarışa girdiği bildirildi. (DHA)

🚨  Siyah-Beyazlılar dün müthiş bir transfer başarısına imza attı, bütçelerinde kalan 2 milyon lirayla Fenerbahçe’nin de gündeminde olan Yeni Malatya’nın Brezilyalı orta saha oyuncusunu renklerine bağladı. Bonservisi İtalyan ekibi Benevento’da bulunan 28 yaşındaki orta saha oyuncusunun, Yeni Malatyaspor ile yapılan kiralama sözleşmesinde 150 bin Euro’ya takımdan ayrılabileceği maddesini devreye soktuğu öğrenildi. Guilherme’nin menaceri Marcelo Rabalinho’nun bu rakamı 40 bin Euro’ya (260 bin TL) düşürttüğü ve onu da oyuncunun ödeyeceği kaydedildi. Forvet arkası ve kanatlarda forma giyebilen deneyimli oyuncu için satın alma opsiyonuyla 2.5 yıllık anlaşma sağlandığı, imzanın kısa süre içinde atılacağı bildirildi. (Süleyman Hatısaru / Fanatik)

🚨  Hollanda Ligi takımlarından Feyenoord'un teknik direktörlüğünü yapan Dick Advocaat, transferde Beşiktaş'ı bekliyor. Tecrübeli teknik adamın transfer listesinde Beşiktaş'tan Oğuzhan Özyakup ve Jeremain Lens bulunuyor. Advocaat, özellikle Türkiye'de bulunduğu dönemde oldukça beğendiği Oğuzhan'ı Feyenoord'da görmek istiyor. (Hürriyet)

🚨  Beşiktaş'ın gözden çıkardığı isimlerden Orkan Çınar'a, Yukatel Denizlispor'un talip olduğu belirtildi. Teknik direktör Mehmet Özdilek'in 23 yaşındaki oyuncuyu çok istediği, yeşil-siyahlı yönetimin Orkan'ın 6 aylığına kiralanması konusunda teklif götürdüğü ortaya çıktı. (Fotomaç)

🚨  Beşiktaş'ta ara transfer döneminde gönderilecek isimler belli olsa da, Abdullah Avcı temkinli davranıyor. Siyah- beyazlılarda Roco, Oğuzhan, Boyd ve Lens'in devre arasında ayrılacakları yüksek sesle konuşulurken; tecrübeli çalıştırıcının yönetime, "Devre arasında istediğimiz transferleri yapamama durumumuz var. Elimdeki kadrodan kimsenin ayrılmasını istemiyorum" dediği öğrenildi. (Fotomaç)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Bu sene mevcut kadrodan verim alıp şampiyon olabileceğin tek sene. Seneye önemli bölgelerine yeni oyuncular getirmek ve oyunu yeniden dizayn etmek zorunda kalacağız. Bu seneden daha düşük olacak seneye şampiyon olma ihtimalimiz. Bu sene kazanman demek seneye kadroyu daha rahat kurman demek. Cebinden verdiğin paraların sana geri dönebilme ihtimalinin doğması demek. Taraftarı arkana alman ve gelirlerinin artması demek. Bu konuda herhangi bir planın yoksa senin arkana aldığını düşündüğün taraftarın senin kuyunu kazması demek. Ne yazsak boş. Yine aynı şeyi söyleyecekler. Biz geleli 60 gün oldu, bizi karşılayan bile olmadı kulüpte. Bize zaman verin. Seneye bizi görün. Sonra ne diyor? Bu sene şampiyon olmak istiyoruz. Hani sizi seneye görecektik  :D Bu sene hangi hamleyi yaptınız da şampiyon olmak istiyoruz diyorsunuz? İyi uykular Beşiktaş...
Seneye takıma sol bek kaleci orta saha kanat forvet net adam lazım minimum nasıl alınacak hangi planlama ile seneye görüşürüz diyorsan altını doldurursun mesela sözleşmesi bitecek oyuncu ile imzalarsın mesela bu sene ligde kötü yerde bitirirsen limit diye yine önüne koyacaklar dün babel transferindeki kitabına uydırılmayı gördünüz maaşı gittiği takım ödemiyor ama 1.5 kiralama bedeli veriyor yersen valla yapan yapıyor bunlar birde haksız oldukları halde yapıyor bizim resmen önümüz kesiliyor yarın fener gider Bi sol bek alır yinede ceza yemez bundan hepiniz eminiz o zaman sende kolları bağlı duramazsın en kötü Bi etkinlik yap bişe yap ama yap fb kampanya yaptı iyi yada kötü baya gelir elde ettiler sizde başlatın kampanyalar taraftarı da içine alacak şekilde ama yok gerçekten plansız programsız gelmişler destekledik ama bu kadar pasiflik beklemezdim başkan 2 basın açıklamasıyla sınıfta kaldı hakemler konusu zaten skandaldı bizim yaşadıklarımız renklilerin başına gelse tffye karşı taraftarla birleşirdi bizde dün tff ye biz sizi hedef göstermedikki zaten diyoruz naif orta yolcu açıklamalar yapıldığında bundan daha çok güç alan tff oluyor adamlar daha pervasız oluyor bize karşı bunlara karşı taraftarı arkana alıp sert olacaksın mesela ben bugun Bi açıklama beklerdim yol haritası ile ilgili bu kadar taraftarın umudu kırılmışkrn inşallah camiaya tekrar Bi hava yakalatabilirler ama sanmıyorum cumanın gelişi pazartesinden belliydi başkan herşey çok iyi giderken takım 5de5 yapmış Bi sonraki gün paşa maçı var camia Bi şekilde havaya girmiş saçma sapan bir radyo programında en olmayacak zaman da umutsuz umutsuz açıklamalar yaptı her doğru her yerde söylenmez zamanı değildi o günden belliydi maalesef bazı şeyler ve başkan tecrübesiz falan değil 6 sene yardımcılık yaptı

Çevrimdışı Kartal Ç

🚨  Beşiktaş'ta ara transfer döneminde gönderilecek isimler belli olsa da, Abdullah Avcı temkinli davranıyor. Siyah- beyazlılarda Roco, Oğuzhan, Boyd ve Lens'in devre arasında ayrılacakları yüksek sesle konuşulurken; tecrübeli çalıştırıcının yönetime, "Devre arasında istediğimiz transferleri yapamama durumumuz var. Elimdeki kadrodan kimsenin ayrılmasını istemiyorum" dediği öğrenildi.

Şu laflar medyanın üfürmesidir de büyük ihtimalle, eğer hoca boyle bişey dediyse yönetim de sorsun hocam ligde ozzyi ne kadar oynattın boydu ne kadar oynattın da ayrılmasın diyosun. lensin maliyeti katkısından kat kat yüksek olduğu için onun durumu kulübün kararıdır desinler.