Kaynak yaratıldığı dönemlerde ANÇ'da vardı klübün içinde cebinden çok para attı.Aynı şekilde stat yapımında bütün demirleri kendisi karşıladı bir kurusunu geri almadı.Statın yapımı taraftarın olmayan statta aldıkları koltuklar satılan localar ile yapıldı 2 de sponsorluk Orman cebinden koyduğu para yok.Bir sürü aldıkları genç oyuncuların hepsi elimizde patladı FEDA döneminde kurulan kadro dağıldı hiç birisinden faydalanamadık @mylife1903 dediğinde kızmıştım ama haklıydı sattıkları aldıklarını geçti demişti zarar dayız demişti haklıydı.Orman döneminde klüp 1 sene önce 10 milyon tl kar etmişken 1 sene sonra 300 milyon tl zarar etmiş ? (Bu arada şampiyonluk gelirleri,şampiyonlar ligi gelirleri,oyuncu satışları,sponsorluklar, ucmus). Kısaca orman yönetiminin savunlacak tek bir yanı yok bugün elimiz kolumuz bağlı ise yine onlar yüzünden Beşiktaşın gelirlerini bankaya temlik etmiş gelen gelirlerden tek kurus alamıyoruz oyuncu alma parasınıda hepsinin yazın başında harcamıslar gelenlere enkaz bırakmıslar.
Yeni yönetim geleli 2 ay anca oldu.Takımda biraz düzelme oldu sebebi belli tesislere bile gidilmeyen bir yönetimden tesislere gidip iyi kötü oyunculara üç beş kurus cebinden cıkartıp para verildi.Durum tespiti yapılmasının kötü bir olayı yok bence plansız bilinçsiz oyunculara paraları sacınca sonumuz daha kötü oluyor şekil A'da görüldüğü gibi.
Zaman vermek lazım...
Paralari gelince odediler biraz kipirdanma oldu
Gene aksiyor herhalde odemeler
Eski kadrolarda da topcuya benzeyen adam azdi ama daha iyi yemek cikiyordu
Senol gunes olsa hala sayfa sayfa okurduk ozziyi kullanamiyo lense mopink yapiyor canerden korkuyor falan diye
Mustehak bu taraftara
Lucenin acisi kac senede cikti bulmusken yapisacan keramet sende degil
Sen gs olsan hamzalarla falan da kupa alabiliyor olsan neyse yani
Bi daha anlatam
Yonetim degisiyir topcular degisiyir zaman degisiyor sitad degisiyir tesisler degisiyir ama besiktas kanseri devam ediyor, kanseri taraftar cunku. Romantikligimiz batsin arkadas, boyle gelmis boyle gider o sebeple uzulmeye gerek yok