2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4272265 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı MUSTAFA_

Atiba elneny'e alıştı takım oğuzhan atiba bile lüks kalıyor artık öyle kırılgan savunmamız var saolsun karius da baya güven veriyor kalede
Birinci golü kendi hatasından yedi. İkinci golde uzanmaya üşendi. Ben hocanın yerinde olsam direk çıkartırdım o pozisyondan sonra. Kaleci almazsak Karius yüzünden bırakırız şampiyonluğu, şampiyonluk yarışında kalabilirsek  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Lens diaby dünyadaki en şanslı insanlar olabilirler gerçekten.Bu kadar kötü olup bu paralari kazanmak inanilmaz.Top kontrol edemeyen futbolcu mu olur.Hic bir futbolcu vasfi yok malesef.

Çevrimdışı worns

Caner sen kendini rahat hissediyormuşsun da sol bekteyken, biz kendimizi hiç rahat hissetmiyoruz. Sen sol bekken kaç tane anadolu takımı sağ açığını korkulacak adama çevirdik sayamadım. Sol önde devam Abdullah hoca gözünü seveyim.

Dün bunu yazdım. Biraz önce maçı açtım. Açtıktan iki dakika sonra Altınordu sağ ön oyuncusu bomboş geldi golü attı. Sevgili sol bekimiz kadrajda değildi. :)

Sanırım son iki senede 756. kez oldu bu enstantane. Komik bişeye dönüştü artık eleştirilecek bi tarafı yok eğlenmeye çalışmak lazım.

Çevrimiçi yaço58

Burak formsuz bu belli oluyır kale desen boş hucümda bir sistem yok ver canere bişeyler yapsın Allah yardımcımız olsun işimiz çok zor

Çevrimdışı kahyaoglueren

Burak malesef dönemeyecek gibi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sene Beşiktaşlı olup Beşiktaş'ı izlemek kanser olmak gibi. Öldüğünü biliyorsun ama ölene kadar yaşamaya devam ediyorsun  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Karius maca çıkmak istememis de sanki zorla çıkarılmış gibi havalarda.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Burak malesef dönemeyecek gibi.
Hala sakat. Her halinden belli oluyor. Koşamıyor, herhangi ufak darbede kendini yere bırakıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Birinci golü kendi hatasından yedi. İkinci golde uzanmaya üşendi. Ben hocanın yerinde olsam direk çıkartırdım o pozisyondan sonra. Kaleci almazsak Karius yüzünden bırakırız şampiyonluğu, şampiyonluk yarışında kalabilirsek  :tabe:

Hani bi klişe vardır ya "atanla tutan iyi olacak" diye hah bizde ikisi de rezalet bunların form tutmasını bekleyene kadar lig biter muhtemelen

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/cuneytosmnliogl/status/1215635727465230336?s=19
Gülermisin ağlarmsın kaleci kötü forvet kötü 3 net adam lazım kale kanat forvet tabi yönetim daha haber bekliyor

Çevrimiçi tolga1903

Burak güzel frikik de saha içinde yoksun be abim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ketçap reis attı
Ketçabı kaldı mı bakalım. Tek atımlık olabilir ketçabı  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/cuneytosmnliogl/status/1215635727465230336?s=19
Gülermisin ağlarmsın kaleci kötü forvet kötü 3 net adam lazım kale kanat forvet tabi yönetim daha haber bekliyor
Sabah boşa çıkmadı o haberler. Cenk "Karius" Gönen Beşiktaş'ta  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Aslinda oynamak istedigimiz bir sistem var ancak oyuncular malesef yeterli değil.Hem atibanin hem oguzhanin half space kosulari var.Ama daha top kontrolu olmayan 2 futbolcu var.Bunlarla çok zor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Başıma bisey gelmeyecekse Oguzhanda sanki kıpırdanma var. Ters diagonal toplar kisa verkaclar deniyor ama bir türlü geri donmuyor.En son Lense soldan saga uzun top atti.Sonra lens top kaybi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Cidden Karius bizden sonra hangi takıma gidecek merak ediyorum  :ebebe:

https://twitter.com/ilkerpirlant/status/1215639127867240448

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ben burda ki arkadaşların aksine takımı beğendim karius hariç.

Özellikle oğuzhanı beğendim fizik olarak biraz daha toparlamıs kendini top almaktan kaçmıyor.

Oyun da daha iyi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başıma bisey gelmeyecekse Oguzhanda sanki kıpırdanma var. Ters diagonal toplar kisa verkaclar deniyor ama bir türlü geri donmuyor.En son Lense soldan saga uzun top atti.Sonra lens top kaybi.
Diaby - Lens ikilisine attığımız hiç bir toptan bir getiri sağlayamadığımız gibi sürekli kalimize pozisyon olarak geri döndü. Bize kanat transferi forvet orta sahadan daha çok lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Karabay

Herşeye rağmen layiçin yerine oğuzhanın ölüsünü tercih ederim. Bu, oğuzhanı beğendiğim anlamına gelmez.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ben burda ki arkadaşların aksine takımı beğendim karius hariç.

Özellikle oğuzhanı beğendim fizik olarak biraz daha toparlamıs kendini top almaktan kaçmıyor.

Oyun da daha iyi.
Oguzhan konusunda katılıyorum.Uzun toplar verkaclar half space kosulari gayet iyi ama ne zaman denese bunları top kaybi oldu takim arkadasi tarafından.Ozellikle lens ve diaby çok bozuyor takımı.Yoksa ben ver canere bisey yapsin olarak görmüyorum olayı.Denedigimiz seyler var ama dediğim gibi top kontrolu olmayan insanlar futbolcu diye oynuyor takimimizda malesef.

Takımın yarısından fazlası yetersiz.

Kaleci yok.
Kanatlar İşlemiyor.(Diaby,lens,boyd,n'koudou,Orkan yetersiz)
Santrafor yok.Burak formsuz güven yetersiz umut bizim seviye de değil ama ben yine de umutu oynatırım ilk 11'de ilk 11'e en yakın isim o gibi duruyor santrafor gelmezse.
10 numara yok.Ljajic formsuz yerine oynatabilecek adam da yok.
Caner'in hücumu oldukça iyi ancak savunması felaket ordan maden çıkartıyor her takım.

4-5 hafta önce yazmıştım yine tekrarlıyorum ;

Gökhan,Vida,Ruiz,Atiba,El neny, 5-6 tane Beşiktaş seviyesinde iyi oyuncu var geri kalan yetersiz.
[ Son Düzenleme: 10 Ocak 2020, 17:31:05 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Oguzhan konusunda katılıyorum.Uzun toplar verkaclar half space kosulari gayet iyi ama ne zaman denese bunları top kaybi oldu takim arkadasi tarafından.Ozellikle lens ve diaby çok bozuyor takımı.Yoksa ben ver canere bisey yapsin olarak görmüyorum olayı.Denedigimiz seyler var ama dediğim gibi top kontrolu olmayan insanlar futbolcu diye oynuyor takimimizda malesef.

bence lensten ziyade diaby daha çok bozuyor.
Takım bir şey oynamıyor dememizin temel sebebi takımın maestrosu yok.
Böyle bir fernandes sosa ayarı bir adam yok ağırlığını koyup sorumluluk alabilecek.