2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4273275 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi tolga1903

kulüp başkanı aş.ninde başkanıdır die dewam etmeliydi hesap sormak zorunda kalma aş.nin de başkanı ol doğru işler yap hesap sorulacak hale gelme

İyi işleyecek yapı olacaksa devrim olur bence olumlu hamle. Hem derneğin yönetim kurulu başkanı ol hem aş'yi yönet bu zamana kadar olmadı bir de böyle denesinler. Ama aş'nin yönetim kurulu ve başkanı çebi ile her ne kadar uyumlu çalışmak zorunda olsa da ona tamamen bağımlı ağzının içine bakacak kişiler olacaksa gerek yok saçma hamle olur. Ben başkanın veya yönetimden birinin bu konuda yapacağı açıklamayı bekliyorum geçen keşke sorsalardı dalgakıran'a. Bekleyelim bence görüyorum direk kafadan olmaz bu falan diyorlar ama belki çok olumlu olacak ilerisi için bilmiyoruz.

Çevrimdışı cursedofdragon

İlk 11'imiz belli olmuş ;

1   Loris Karius   
4   Victor Ruiz   
23   Rebocho   
24   Domagoj Vida   
88   Caner Erkin   
11   Tyler Boyd   
13   Atiba Hutchinson   
15   Mohamed Elneny   
22   Adem Ljajic   
27   Jeremain Lens   
8   Umut Nayir   

Çevrimdışı tangaz

bu sene transferleri kim yaptıysa diye genelleyebiliriz.

elneni ve ruiz nedeniyle genelleme yapmakdan kaçındım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

İlk 11'imiz belli olmuş ;

1   Loris Karius   
4   Victor Ruiz   
23   Rebocho   
24   Domagoj Vida   
88   Caner Erkin   
11   Tyler Boyd   
13   Atiba Hutchinson   
15   Mohamed Elneny   
22   Adem Ljajic   
27   Jeremain Lens   
8   Umut Nayir   

İdeal bir kadro olmuş. Sakatlık riski yüksek olan burak ve gökhan oynamamış. Ne kadar acı ki şuan elimizde olan en iyi kanat oyuncu lens gerisini siz düşünün.

Hani yayın başlamadı daha  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arkadaş fm 20deki gibiyse yandık. Kötü bir futbolcuya benziyor umarım vazgeçilir.
Çoğu Slovak oyuncu gibi sadece fiziksel özellikleri iyi. Gelirse yeni Holosko olma potansiyeli yüksek  :tabe:

:)

Robert Mak

Daha fazla incelemek isteyenler buradan bakabilirler.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

başladı yayın off HD :D  bugünleri de mi görecektik yarabbi :D

elneni ve ruiz nedeniyle genelleme yapmakdan kaçındım

36 transferi şuan kulüpteki yemek masası yapsa o da 2 tane tuttururdu ki bence tutan sayısı 1. Ruiz benim gözümden düşmeye başladı. Doğru düzgün oynamıyor, camdan adam görüntüsü var. Elneni ise tutan tek transfer olduğuna katılıyorum.

Çevrimdışı tangaz

kamp boyunca umarım burak ve enkudu hiç oynatılmaz bu ikili çok lazım olacak ikinci devre

bir de ben sağ kanat transferini anlamsız buluyorum enkudu solda iyi değil içeri kat edip şutlarla gol üretme yetisinde olsa eyvallah diyeceğim de onu yaptığını pek göremedik ama son maç her ne kadar rakip eksik de olsa sağda iyi izler bıraktı ben hoca olsam sağdan başka yerde kullanmam solu da canere yıkar geçerim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir de şu ses problemini çözseler ne güzel olacak. Kulaklıkla izlerken bir gün sağır olacağım  :by2:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Taraftardan çok tepki aldık ondan yayınlıyoruz gibi bir şey dedi spiker.  :lol:

Çevrimdışı tangaz

Bir de şu ses problemini çözseler ne güzel olacak. Kulaklıkla izlerken bir gün sağır olacağım  :by2:

kulaklıksız dene  :D

Acaba biraz daha karışan bir forma seçimi yapabilirlermiymiş ?

Çevrimdışı tangaz

Taraftardan çok tepki aldık ondan yayınlıyoruz gibi bir şey dedi spiker.  :lol:

walla mı  :ebebe:

Çevrimdışı Zafer55

Önce eldeki kanat müsvettelerini azaltmak lazım

walla mı  :ebebe:

evet abi normalde bunu anlaşmalı kanal yayınlayacaktı fakat yayınlamak istemediler. taraftarında yoğun tepkisi dolayısıyla biz beşiktaşsız bırakmamak için yayınlıyoruz. çekim açımız kötü kusura bakmayın vs gibi şeyler dedi. Az önce emre kocadağ şimdi burda taraftarın dediğin dinlenmesi falan hayır ağlamıyorum gözüme tepki kaçtı  :bawling:

Çevrimdışı haluk.m

doğru tektir doğruyu kulüp başkanı da aş. başkanıda yapsa doğruya kimse yanlış diyemez.

bu bildiğin şark kurnazlığıdır sorumluluktan kaçmak için.

2 başkanken nasıl hiç bir şeye ses etmediyse şimdi ex başkana yıkıyorsa zamanı gelnce de aş. başkanı suçlanacak demek ki.

Oldu da a.ş'ye katılmadılar ve kulüp(şirket) şimdikinden daha sorunlu ve kötü hale geldi,  kim tanır o profesyonelleri.  Benim için bugün olacak ve olabilecek her şeyden Ahmet Nur Çebi ve yönetimi sorumludur.   

Yasal sorumluluk yok diyeceksiniz, Fikret Bey a.ş'de iken kendisini üzecek bir işe imza atmadıysa sonrakiler hiç atmaz.

Çevrimdışı tangaz

Oldu da a.ş'ye katılmadılar ve kulüp(şirket) şimdikinden daha sorunlu ve kötü hale geldi,  kim tanır o profesyonelleri.  Benim için bugün olacak ve olabilecek her şeyden Ahmet Nur Çebi ve yönetimi sorumludur.   

Yasal sorumluluk yok diyeceksiniz, Fikret Bey a.ş'de iken kendisini üzecek bir işe imza atmadıysa sonrakiler hiç atmaz.

çebi hayal kırıklığından öte gidemedi yaptıkları tek olumlu şey ümraniyeyi boş bırakmamak oldu onun dışında koca bir foss

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu penaltıları ligde vermiyorlar işte  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

golü lense yazarım yalnız.

Çevrimiçi tolga1903

Ee dsmart yüzünden hazırlık maçlarını yayınlayamıyoruz diyorlardı bitti mi acaba onlarla anlaşma?

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu pariteler işin farklı boyutu ancak yönetimin sürekli dile getirdiği limitimiz yok  fbliden duymadık bugune kadar adamlar 100 milyon aşmış olmasına rağmen Bi bize karşı gelmiş bu kural birde haksızlık ile yüzde 31 faiz oranı koyarak tüm bu şartlarda yönetim olsam limit falan takmaz 2 hucümcu alırdım en basiti cenk için bile limit muhabbeti dönüyor oda bedelsiz kiralama olacak olursa  ben bu işten bişe anlamadım eğer teknik ekibe güven yoksa bu adamın 3 yıllık kontratı var sene sonunda şimdi de göndersen ya tazminat ödeyecek yada anlaşacaksın yani diğer pariteler şuan konuşmak manasız
Anlaşma özelinde konuşacaksak evet tam bir saçmalık çifte standardın olduğu anlaşma. Bu anlaşmayı imzalayanlara sormak lazım neden koşa koşa en önden anlaşmaya gittiklerini. Cenk gibi bu takımı tanıyan uyum sorunu çekmeyecek kiralık Türk pasaportlu bir oyuncunun gelmesi olumlu bir iş olur. Cenk'in gelişini sadece TFF'nin koyduğu sınıra göre değil genel olarak bakarak değerlendiriyoruz. Diğer olası transferlerde de genel olarak değerlendirmek zorundayız. Cenk gibi oyuncuyu getirmek için o haksız faizi adil seviyeye çekmek ve/veya verimsiz oyuncularla en kısa sürede yolları ayırmak lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ee dsmart yüzünden hazırlık maçlarını yayınlayamıyoruz diyorlardı bitti mi acaba onlarla anlaşma?
Anlaşma bitmemiş. D Smart yayınlamadığı için izin alıp biz yayınlıyoruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

yayın gitti mi herkeste _?