2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4276705 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

yalnız dış etken şampiyonluğu  belirlemese sen şampiyon oluyorsan eşit ortamda bu başarıdır
yani 4 sene üst üste şampiyon olacağız bu yönetim başarısı olmuyorsa rastlantımı oluyor kimse rastlantıyla dört sene üst üste şampiyon olamaz.
kimse fetönün en güçlü olduğu dönemde taraftarla aralarında savaş varken gezi olayları nedeniyle devletle papaz olunmuşken
stadın yapılabilmesine rastlantı diyemez. gelir gider dengesi elbet sıkıntı giderlerin arasında önceki dönemin borç faizleride var
bunlar demiyormuydu çebide söylemişdi her sene 50 M euro faiz ödüyoruz diye ciddi rakam bunu öderken borçda kapanmıyor
şimdi banka anlaşmasıyla 50 M euro değil 40 M dolar ödeyeceksen bu batık değil bence birde kaldıki bu sefer ödeyerek suya yazmıyorsun 5 yıl ödeyeceksin ve borç bitecek
kartopu olayı durduruldu yani.
bankalar birliği anlaşmasında kafamda çok soru işareti vardı. burda sürekli söyledim bu iş sanki bankaların kendi borçlarını garanti altına alma olayı diye
tüm borçları kapsamazsa yarın diğer borçlar nasıl ödenecek dedim. olumsuzmu bence olumlu yinede ama bu sefer yönetimlerin kendi harcamaları için ek gelirler bulması gerekecek ağlamayacaklar ek gelir sağlayacaklar. bunu yapamıyorsan o zaman o koltukta oturmayacaksın.
bu arada ak olup olmaması senin kişisel düşüncen kara ise bunun ispatı gerekiyor. kongre mali olarak
onayladığına göre aklamış oluyor.

rastlantı olmasa da sen kötüsün rakipler daha kötü ve sonuç şampiyonluksa bunu tümüyle başarılı die etiketlemek bizi yanlışa sürükler. kaldı ki 4 senenin ilk 2si iyi işler çoğunluktaydı son 2si ise kötü işler çoğunluktaydı ama herşeye rağmen 4 sene üst üste şampiyon olabilirdik devlet eliyle bu elimizden alındı

+kongreden aklanmış olmaları da ak yapmıyor. fikret ormanın bağımsız denetim kuruluşu raporlarına göre yd ve dönemi ak değilmiş ki rapor açıklanamadı... ibra olayı farklı birşey spor kulüplerinde ali koç da azizi ibra ettirdi. orda farklı şeyler dönüyor.
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2020, 17:16:18 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Ya abi keşke 4 sene şampiyon olsaydık da doğru olmayacaksa öyle olmasaydı. Şimdi ne oldu "başkan servetini satsa ödeyemez mayıs ayına kadar ödenecek tutarı" diyor yönetici e noldu fikret orman yönetimi yine aklandı ibra edildi ama belki de feda döneminden bile daha ağır ekonomik durumdayız.

farklı düşünenler olabilir ama benim nazarımda fikret orman kulübe ihanet etmiştir ve yatacak yeri yoktur yolda görsem selam vermem elini sıkmam.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

dediklerin doğru ama öyle bir noktaya geliyor ki konu şahsi menfaatler ön plana çıkıyor o zamanda sorun oluyor

+beşiktaşın adı kapı açıyor zaten bu teyide muhtaç bir durum değil.
işde tartışacağımız konu bu yoksa Beşiktaş başkanını güçlendiriyor demek komik oluyor güçlendirmiyorsa sorun zaten
kulüpden menfaat elde etmek başka bir konu. yoksa Beşiktaşın adı başkanı popiler yapıyor diye kimseyi suçlayamayız.
yapmıyorsa kendimizi sorgulamamız gerekiyor aslında :bandit:

Çevrimiçi Necmi

rastlantı olmasa da sen kötüsün rakipler daha kötü ve sonuç şampiyonluksa bunu tümüyle başarılı die etiketlemek bizi yanlışa sürükler. kaldı ki 4 senenin ilk 2si iyi işler çoğunluktaydı son 2si ise kötü işler çoğunluktaydı ama herşeye rağmen 4 sene üst üste şampiyon olabilirdik devlet eliyle bu elimizden alındı

+kongreden aklanmış olmaları da ak yapmıyor. fikret ormanın bağımsız denetim kuruluşu raporlarına göre yd ve dönemi ak değilmiş ki rapor açıklanamadı... ibra olayı farklı birşey spor kulüplerinde ali koç da azizi ibra ettirdi. orda farklı şeyler dönüyor.
belkide ak olduğu için açıklayamadılar. yd nin kulüpden para yiyeceğini düşünen varmı bence bu komik bir durum
hiç ihtiyacı yokken neden bunu yapsınki. açıklanamıyorsa bu kulüpden yediği için değil kulübü açıklanamayacak işlerin içine soktuğu içindir.
hep dedim şirket sırları vardır bunlar ortalık yerde konuşulmaz koçta kötü yönetiyor yarın onu kulüpden para yedi diye sorgulayabilirlermi
azizi aklayacak tabiki aklamazsa fenerin boynuna ilmiği geçiren başkan olurdu.  ne diyecekti bu harcadığı hesabı olmayan paranın aslında hesabı var falanca kulübü hakemi satınmı aldı diyecekti para buraya gitmiş kayıt dışı kalmışmı diyecekti ne yapacak azizi suçlamak için feneri ateşemi atacak mecbur aklayacak.
taraftarın anlayamadığı şey bu işde. Bir yerde gelir kulübün menfaatleri herşeyin önüne geçer herşeyin üstünü örter YD gibi birinin
açıklanamayacak icraatları olmadığına inanan varmı. açıklasın diyenler Beşiktaşın başına neler gelebileceğini hesap edebiliyormu.
ben dedim hiç birşey açıklayamaz yönetim diye öncede yd için açıklayamazlar demişdim şimdi bunlar için diyorum bu kadar
ortalığı ateşe verip kaos beslemeleri hata. biz ülkenin en kötü siyasi ortamı içinde rantın büyük olduğu bir stad yaptık açıklasınlar bakalım kuruş kuruş
para nereye harcanmış öyle bir yürek varmıymış görelim. millet stad yapıldı para yendi diyor kimse izin bile alınmadan bu stad nasıl yıkılıp yapılmaya başlandı
bunun için birilerine bedel ödendimi diye sormuyor ödendiyse bunu açıklayabilirlermi. açıklasın yönetim ist belediyeye karşılıksız kaç loca verilmiş diğer devlet kuruluşlarına
verilmişmi. sanıyorlarmı o stadı bize kara kaşımıza hayran oldukları için yaptırdıklarını.
hep söylüyorum bazı şeyler konuşulur ama bazı şeyler konuşulmaz susulur. Konuşursan Beşiktaşa büyük zarar verirsin.
konuşamayacağın konulardada kusura bakma kaos yaratmayacaksın. ne olur ne olmaz diye üstünede iki kürek toprakta sen atacaksınki iyice gömülsün.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ndiaye’nin transfer edilmesiyle hayal kırıklığı yaşayan Abdülkadir Parmak’ın temsilcisi Burak Denizli’nin, Erdal Torunoğulları ile bir görüşme yapması kafaları karıştırdı. Oğuzhan Özyakup ile Abdülkadir takasının gerçekleşebileceği dedikoduları gündemde. (Karadeniz Gazetesi)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ndiaye’nin transfer edilmesiyle hayal kırıklığı yaşayan Abdülkadir Parmak’ın temsilcisi Burak Denizli’nin, Erdal Torunoğulları ile bir görüşme yapması kafaları karıştırdı. Oğuzhan Özyakup ile Abdülkadir takasının gerçekleşebileceği dedikoduları gündemde. (Karadeniz Gazetesi)
Nasıl bir takasmış bu  :alala: Abdulkadir ne kanıtlamış da takas edilecekmiş? Para veriyorlarsa alsınlar  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Nasıl bir takasmış bu  :alala: Abdulkadir ne kanıtlamış da takas edilecekmiş? Para veriyorlarsa alsınlar  :money:
Iki teneke peynir veren olsa paketlenecek adam ozzi suan, topcu veriyorlarsa onu ucakla falan degil kaptan kirkle beraber isinlar oraya yonetim

Çevrimdışı mylife1903

farklı düşünenler olabilir ama benim nazarımda fikret orman kulübe ihanet etmiştir ve yatacak yeri yoktur yolda görsem selam vermem elini sıkmam.
Maca gelse keske bakalim taraftar ne diyecek

Çevrimiçi Necmi

abi son 2 sene her şeye rağmen takımı yarışta tutan çimento hocaymış bunu sanırım iyice anladık umarım bu sene de avcı benzer performansı gösterir aksi halde hiç bi halt olmaz bu kafalardan
yada herşeye ramen avucumuzun içine gelen şampiyonluğu elinin tersiyle iten hocaydı.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Cenk tosun niye bu kadar tribe giriyor ????
Kendisi Beşiktaşlı değil mi 6 ay kiralık gelse kendini yükseltse burdan da avrupa kupası sonra ingilterede everton olmasa başka bir takıma da transfer olur. yani 6 ay daha ingilterede kalsa nolur kalmasa nolur ????

Onyekuruya bak adam sadece 1 sene gsde oynadı, monacoya gitti 6 aylık kiralık için koşa koşa geldi. burda tekrar yükseltip kendini kanıtlayacak sonra yine gidecek. Bu adam yabancı birde.

Cenkin şu ingiltere muhabbetleri sıktı, komple bize transfer olsun istemiyoruz, kulübe baskı yapsın 6 ay kiralık gelsin bize. Hem kendi ülkesi hem kendi takımı seneye ingilteresine gider babasıyla birlikte. Hoş ben cenki fazla beğenmiyorum ama hiç yoktan iyidir, kendisi içinde iyidir. Bu zamanda fedakarlık yapmayacakta ne zaman yapacak ???

Hoffenheim, Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Munas Dabbur'u 12 milyon Euro bonservis bedeli ile Sevilla'dan transfer etti.

Çevrimiçi yaço58

Cenk tosun niye bu kadar tribe giriyor ????
Kendisi Beşiktaşlı değil mi 6 ay kiralık gelse kendini yükseltse burdan da avrupa kupası sonra ingilterede everton olmasa başka bir takıma da transfer olur. yani 6 ay daha ingilterede kalsa nolur kalmasa nolur ????

Onyekuruya bak adam sadece 1 sene gsde oynadı, monacoya gitti 6 aylık kiralık için koşa koşa geldi. burda tekrar yükseltip kendini kanıtlayacak sonra yine gidecek. Bu adam yabancı birde.

Cenkin şu ingiltere muhabbetleri sıktı, komple bize transfer olsun istemiyoruz, kulübe baskı yapsın 6 ay kiralık gelsin bize. Hem kendi ülkesi hem kendi takımı seneye ingilteresine gider babasıyla birlikte. Hoş ben cenki fazla beğenmiyorum ama hiç yoktan iyidir, kendisi içinde iyidir. Bu zamanda fedakarlık yapmayacakta ne zaman yapacak ???
Büyük ihtimalle eşi istemiyor geri dönmek yoksa şimdiye kadar koşa koşa gelirdi en son ihtimal bizi düşünüyor şuan boşta en mantıklı isim. Adebayor şu an tffnin keyfini bekliyoruz biz itiraz yapmışız 3.gün bugun transfer resmi açılalı hala bir geri dönüş yok bunlarla anladığı dilden konuşuruz inşallah Bi hülle falan yapıp bu arada fb Bi tane stoper almış nasılsa onlara ceza falan yok Nihat başkan alın alın diyordur fbye torpil başkandan

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hoffenheim, Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Munas Dabbur'u 12 milyon Euro bonservis bedeli ile Sevilla'dan transfer etti.
Böyle olacağı belliydi. Hiç şaşırmadım. Hiç kimsenin adını duymadığı birini getireceğiz gibi duruyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Böyle olacağı belliydi. Hiç şaşırmadım. Hiç kimsenin adını duymadığı birini getireceğiz gibi duruyor  :tabe:

bir şey getirirsek mutlu olacam :)

Beşiktaş'ta kamp kadrosuna alınmayan Orkan Çınar, Kayserispor ile anlaşmaya vardı. (Hürriyet)

Çevrimiçi levitate

arda'yı bize kitlediklerine dair haberler çıkıyor uh oh
bipbipbupbup

arda'yı bize kitlediklerine dair haberler çıkıyor uh oh

uh oh yalan haberdir onlar kaynak ne :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ikinci oranak meselesi olabilir bu is

hiç belli olmaz valla kral beklerim ben

Kimsenin istemediği birini bu sıkıntı içerisinde alırlarsa kafalarına sıkarlar. Ben imkansız olarak görüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Kartal Ç

Beşiktaş'ta kamp kadrosuna alınmayan Orkan Çınar, Kayserispor ile anlaşmaya vardı. (Hürriyet)

şu haberi yapan bi de bonservisle mi kiralık mı diye yazsalarmış bari. 450 bine almışız 2 buçuk yıl önce.
daha da 2 yıl sözleşmesi var. maaşı da bu civarda galiba. en kötü alacaklarına karşılık bonservisini verebilirler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Zafer55

Bizim 2m₺ ye transfer etmek istediğimiz adama 12m€ vermişler  :D

Edit:yanlış mesajı alıntılamışım :ebebe:
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2020, 21:45:18 Zafer55 ]