rastlantı olmasa da sen kötüsün rakipler daha kötü ve sonuç şampiyonluksa bunu tümüyle başarılı die etiketlemek bizi yanlışa sürükler. kaldı ki 4 senenin ilk 2si iyi işler çoğunluktaydı son 2si ise kötü işler çoğunluktaydı ama herşeye rağmen 4 sene üst üste şampiyon olabilirdik devlet eliyle bu elimizden alındı
+kongreden aklanmış olmaları da ak yapmıyor. fikret ormanın bağımsız denetim kuruluşu raporlarına göre yd ve dönemi ak değilmiş ki rapor açıklanamadı... ibra olayı farklı birşey spor kulüplerinde ali koç da azizi ibra ettirdi. orda farklı şeyler dönüyor.
belkide ak olduğu için açıklayamadılar. yd nin kulüpden para yiyeceğini düşünen varmı bence bu komik bir durum
hiç ihtiyacı yokken neden bunu yapsınki. açıklanamıyorsa bu kulüpden yediği için değil kulübü açıklanamayacak işlerin içine soktuğu içindir.
hep dedim şirket sırları vardır bunlar ortalık yerde konuşulmaz koçta kötü yönetiyor yarın onu kulüpden para yedi diye sorgulayabilirlermi
azizi aklayacak tabiki aklamazsa fenerin boynuna ilmiği geçiren başkan olurdu. ne diyecekti bu harcadığı hesabı olmayan paranın aslında hesabı var falanca kulübü hakemi satınmı aldı diyecekti para buraya gitmiş kayıt dışı kalmışmı diyecekti ne yapacak azizi suçlamak için feneri ateşemi atacak mecbur aklayacak.
taraftarın anlayamadığı şey bu işde. Bir yerde gelir kulübün menfaatleri herşeyin önüne geçer herşeyin üstünü örter YD gibi birinin
açıklanamayacak icraatları olmadığına inanan varmı. açıklasın diyenler Beşiktaşın başına neler gelebileceğini hesap edebiliyormu.
ben dedim hiç birşey açıklayamaz yönetim diye öncede yd için açıklayamazlar demişdim şimdi bunlar için diyorum bu kadar
ortalığı ateşe verip kaos beslemeleri hata. biz ülkenin en kötü siyasi ortamı içinde rantın büyük olduğu bir stad yaptık açıklasınlar bakalım kuruş kuruş
para nereye harcanmış öyle bir yürek varmıymış görelim. millet stad yapıldı para yendi diyor kimse izin bile alınmadan bu stad nasıl yıkılıp yapılmaya başlandı
bunun için birilerine bedel ödendimi diye sormuyor ödendiyse bunu açıklayabilirlermi. açıklasın yönetim ist belediyeye karşılıksız kaç loca verilmiş diğer devlet kuruluşlarına
verilmişmi. sanıyorlarmı o stadı bize kara kaşımıza hayran oldukları için yaptırdıklarını.
hep söylüyorum bazı şeyler konuşulur ama bazı şeyler konuşulmaz susulur. Konuşursan Beşiktaşa büyük zarar verirsin.
konuşamayacağın konulardada kusura bakma kaos yaratmayacaksın. ne olur ne olmaz diye üstünede iki kürek toprakta sen atacaksınki iyice gömülsün.