bu konudan eminmisin abi?
emin olacağım birşey yok işin ucunda menfaat doğmuşsa bunu çözecek olan kurullar var.
elbette insan kötü niyetli olunca menfaatte olur ama burda divan var devletin denetleme mekanizması var.
kulüpler dernek biliyorsun dernekleride devlet denetler. biz değil. burda oturup borç var yemişlerdir demek doğrumu
insanlar çok kolay birilerinin üzerine leke atabiliyor. yemişde olabilirler tabi ama bunu biz bilemeyiz bilmediğimiz şeyler hakkında nasıl konuşabiliriz.
her borcun oluşması birilerinin yediği anlamını çıkartmaz insan evinin bütçesini bile yönetirken açık veriyor borçlanıyor.
ben yönetimden icraat bekliyorum geldiklerinden beri yaptıkları tek şey ağlamak adamlar sadece kin kusmaya gelmiş
bu kadar konuşmaya bekliyorum yasal olarak birşeyler yapsınlar kulübü geldiklerinden beri kaosla besliyorlar
karşılığı olmalı bunun olmazsa ne konuştunuz o kadar diyeceğim. sürekli eski yönetimi şikayet ediyorlar neden şikayet ediyorsun
güç elinde işde hesap sor o zaman. icraat yok. bolcana ağlama var. anlamadığım şey şu yönetim buraya sorunları bize anlatmayamı geldi
yoksa çözmeyemi geldi.
geçenlerde bir konuşmasını dinledim Çebinin konuşmak benim hakkım diyor. iyide sayın Çebi ayrıldığında konuşmak senin hakkındı
ama sustun peki sen susarken birbuçuk yıl kulüp daha ne kadar battı. zamanında konuşsaydın belki belki bir sürü borç oluşmadan gideceklerdi
bir buçuk yıl susup sonra bu birbuçuk yılı eleştirme hakkına nasıl sahip olabilirsin Başkan olduktan sonra konuşma hakkın kalmıyor konuşma değil icraat gerekiyor
biz zaten şikayet ediyoruz. sende şikayet edeceksen kim çözecek.
bilmiyorum valla hiç memnun değilim bunu zaten görmüşdüm daha bunlar seçilmeden. Borçları belli bir dengeye getirirler buna inanıyorum hala
ama bunlardan sportif başarı beklemiyorum. gelirsede bunlar sayesinde olmayacak görünen bu şimdilik umarım yanılırım.
bir şeyi unutmamaları lazım şu durumdan en hızlı çıkmanın ana yolu sportif başarıdır. kulüplerin geliri burdan geliyor.
konuşmalarında tutarsızlık var. yanan eve girdiysen yakanı açıkla nasıl yakmış bilelim bu yöneticiler ilk geldiklerindede aynı durum
söz konusuydu açıklayabildilermi YD yönetimini.
dediğim gibi ben biliyorum almışlardır demekle olmuyor işde yönetimdeler alanı nasıl aldıysa ispatlasınlar. mylife ın dediği gibi rüşvetin ispatı olmaz
diyemezler çünkü ispat edilmemiş bir şey için suçlamada olmaz.
ülkede bu işlem ters işliyor insanlarada bu normal gelmeye başladı artık. başın kanunla derde girse sen masum olduğunu ispatlamak zorunda kalıyorsun
kanun suçlu olduğunu ispatlama derdinde değil sadece suçluyor masum olduğunu kanıtlayamazsan suçlusun demektir yoksa suç için gerekli deliller olmuş olmamış
mühim değil. herkesin kafasındada aynı mantık var sadece suçluyoruz suç için delil varmı elimizde hayır yok ama farketmez sen suçla karşındaki
masum olduğunu kanıtlamaya uğraşsın mesela cinayet saati nerdeydin deniyor sana ne nerdeysem nerdeyim sen benim cinayet yerinde olup olmadığımı ispatlamak zorundasın
ben ispatlamak zorunda değilim.
ne demek istediğimi anladın sanırım emin olmak önemli değil olup olmamak gibi bir durumda yok bunun yorumunu yapamam
olaya vakıf değilim olmadanda kimseye çamur atmam. benim mantığım ülkedeki hukuk sistemi gibi işlemiyor.
mesela yıllardır burda birlikteyiz benim hiç YD yi suçladığımı gördünüzmü eleştiri yapmışımdır ama hiç suçlamadım
kulübü batırdı deniyor belki o batırmadıda ülke koşullarından battı. tabataya şu kadar verdi deniyor iyide bu kulüp tabataya verilen paraylamı battı
insanlar saçma sapan bir ipin ucunu tutmuşlar bilgisizce konuşuyorlar. FO da 3 dönem seçildi şimdi kötü yönetti deniyor
peki bu kongre neden o zaman 3 defa seçti kongrenin hiçmi suçu yok. neden her sene mali raporları onayladı.
sen kalkıp mali raporları tamamdır diye onaylayıp sonrada yönetim bu kulübü batırdı diyemezsinki. bunu diyincede
hemen kongre adamları onaylarlar elbet deniyor ama olmadığıda bu seçimde kanıtlanmış oldu. Ben her zaman söyledim Beşiktaş kongresi satılık değildir
kongrede birilerinin grubu olduğuna inanmıyorum demişdim. grup falan yok sadece grubu olduğunu söyleyip nemalanmaya çalışanlar var.
bu seçimde hepsi patladı işde.