2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4273353 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

kim yüklenir bilmem ama makul bir öneri getirdim :icool:
Zaten biz tüm borcu kapatsak diğer kulüplerinkini de devlet kapatır. Buna kimse olmaz öyle saçma şey diyemez  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı celiker1

Fikret Orman yönetimi olsaydı Arda Turan şimdi bizdeydi.Yönetim değişimiyle ucuz atlattık diyelim :ok:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Fikret Orman yönetimi olsaydı Arda Turan şimdi bizdeydi.Yönetim değişimiyle ucuz atlattık diyelim :ok:
100% emin olamiyorum
Bi telefona bakar

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İşte bizdeki sıkıntı burada başlıyor. Bütün işi bizim yöneticiler yaptığı için sürekli isimli bilindik oyuncular geliyor. Bize kulüpteki liyakat sahibi profesyonellerin yaptığı isimsiz transferler de lazım. Tabi isimli oyuncular da alınmalı ama bunu da profesyonellere seçtirmek lazım. Yöneticiler sadece onay makamı olmalı, seçici değil. "Ben futboldan çok iyi anlarım." diyen yöneticilerden özellikle uzak durmak lazım  :tabe:
Kim seçecek liyakat sahibi profesyoneli? Başkan. Herşey dönüp dolaşıp yöneticinin inisiyatifine kalıyor. Örneğin Fikret Bey transferden sorumlu yönetici olarak Umut Bey'i seçiyor. Fikret Bey'e sorsalar güzel güzel anlatır ikna da ederdi taraftarı ki zaten bizim taraftar kolay kandırılan saf bir taraftar grubu ve bütün bunlar zaten yaşandı. Sonra da Fikret ve Umut Beyler menajerlerle karanlık işler yapıp bankalar birliğinden kimsenin ne karşılığı hangi şartlarda yapıldığı belli olmayan bir anlaşmadan 200 küsür milyon TL para alır. Bu parayla son bir yaz transfer sezonundan sonra teşbihte hata olmaz topukları kalçalarına vura vura kulüpten kaçarlar.

Kısaca değişim en tepede başlamak zorunda. Sadece tepe ile sınırlı kalırsa bu değişim kalıcı olmaz. Tepeden başlayıp tabana yani taraftara kadar inen bir değişimi yaşamak zorunda kulüp. O başkanlık sistemi denilen birilerinin çalıp çırpıp ceplerini doldurmasına yardımcı olan sistem, dernekler kanunu gibi birçok etmen temelden değişmeli. Taraftar da daha bilinçli, katılımcı, pozitif katkıda bulunan bir yapıya evrilmeli. Çalan çırpan yönetici kadar kolay algıya gelen bilinç düzeyi düşük bildiği birkaç şeyle kendini scout, futbol menajeri sanan ergen taraftar da kulübe zarar veriyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

100% emin olamiyorum
Bi telefona bakar
GS Babel'i gönderip Arda'yı alacak diyorlar. Bizim yanımızdan teğet bile geçemez Arda, geçmemeli de zaten  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Kim seçecek liyakat sahibi profesyoneli? Başkan. Herşey dönüp dolaşıp yöneticinin inisiyatifine kalıyor. Örneğin Fikret Bey transferden sorumlu yönetici olarak Umut Bey'i seçiyor. Fikret Bey'e sorsalar güzel güzel anlatır ikna da ederdi taraftarı ki zaten bizim taraftar kolay kandırılan saf bir taraftar grubu ve bütün bunlar zaten yaşandı. Sonra da Fikret ve Umut Beyler menajerlerle karanlık işler yapıp bankalar birliğinden kimsenin ne karşılığı hangi şartlarda yapıldığı belli olmayan bir anlaşmadan 200 küsür milyon TL para alır. Bu parayla son bir yaz transfer sezonundan sonra teşbihte hata olmaz topukları kalçalarına vura vura kulüpten kaçarlar.

Kısaca değişim en tepede başlamak zorunda. Sadece tepe ile sınırlı kalırsa bu değişim kalıcı olmaz. Tepeden başlayıp tabana yani taraftara kadar inen bir değişimi yaşamak zorunda kulüp. O başkanlık sistemi denilen birilerinin çalıp çırpıp ceplerini doldurmasına yardımcı olan sistem, dernekler kanunu gibi birçok etmen temelden değişmeli. Taraftar da daha bilinçli, katılımcı, pozitif katkıda bulunan bir yapıya evrilmeli. Çalan çırpan yönetici kadar kolay algıya gelen bilinç düzeyi düşük bildiği birkaç şeyle kendini scout, futbol menajeri sanan ergen taraftar da kulübe zarar veriyor.

kulüpleri birileri satın alsın isteyen tutar istemeyen tutmaz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

GS Babel'i gönderip Arda'yı alacak diyorlar. Bizim yanımızdan teğet bile geçemez Arda, geçmemeli de zaten  :tabe:

mıstafa cengiz istemezük demiş fatoşda talihsiz bi açıklama yaptı mıstafa demiş  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

100% emin olamiyorum
Bi telefona bakar

barda pavyonda takılıyor milletin karısına kızına salça oluyor ya belki araları bozulmuştur telefondaki kişiyle, ben bir kanal paylaşımı bekliyorum ardadan bu aralar sonra bir seba formalı poz ardından dediğn gibi bi tlf hoop bi bakmışsın ümraniyede  :D

Onur Küçük

• Ziyaretçi

kulüpleri birileri satın alsın isteyen tutar istemeyen tutmaz.
Şu mevcut dönemde yaşadığımız ülkede kulüpleri birilerinin satın alması da şaibeli olur. Katarlı arap gelip satın alacakmış misal. Akıl var mantık var elin arabı niye alsın senin kulübünü. Sen müslümansın diye mi? O mantıkla gidecek olsak dünya üzerinde hem müslüman hem arap olup satın alınacak kulüp kalmadı sanki. Elin katarlısı da ne zamandan beri kulüp alırken ilk olarak müslüman olup olmamasına bakıyordu? Sanki bunlar kuran, şeriat usullerine göre kulüp alıp almaya karar veriyorlar. En fazla katarlı adı altında birileri senin kulübünü ele geçirir.
Ülke içinden birisi alacak olsa o kişi de %99,9 şaibeli birisi olacak bu mevcut dönemde.

Yönetimin iyi niyetine ve yapacaklarına bağlı gelecekte durumumuzun ne olacağı.
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2020, 13:49:10 Onur Küçük ]

Çevrimdışı sametbagan

Arda ft ile anlaştı zaten.ft nin söyledikleri basında ki gs li yorumcuların söylemleri hepsi ardanın gs ye transfer olacağını gösteriyor zaten.
Hatta bir yorumcu şimdi adını hatırlayamadım şöyle demişti;''bir oyuncu sadece saha içi için transfer edilmez belki o oyuncu takımın bütünlüğünü sağlayıp saha dışında takıma katkıda bulunacak.''
bu iş ta başakşehir -gs maçından önce ardanın ft nin elini öpmesi ile bitmişti.
Bizden uzak olsun da nereye giderse gitsin kış kış

Çevrimdışı sametbagan

önermemde eksiklik filan yok senin yöneticinde harcasaydı 2 eylülden önce kim dur harcama dedi? diabi alacağına gidip 15 milyonluk santrafor aldında tff sana dur mu dedi?  kilit tarih 2 eylül ve ben bunun saçma olduğunu transfer harcamaları bittikten sonra limit koymanın saçmalığını yazmışım zaten. nesi eksik? böyle yasalar sezon sonu çıkar transfer dönemi bitimi değil esas konuşulması gereken değiştirilmesi gereken budur. yönetim %31 faiz mi olur diyeceğine esas bunu dile getirsin tff nezdinde... febe kuralı nasıl delerim die çalışıyorsa bizimkilerde çalışsın elleri armut mu topluyor?

son olarakda fener transfer yapamaz dien medya duydun mu gördün mü sorunu yanıtlayayım. evet duydum. bu sabah işe gelirken radyo sporu dinliyordum mert elam fener almanyadan tontiş bir stoper alıyormuş deyince barış ertül(fenerli kongre üyesi ve radyospor müdürü) bana inandırıcı gelmedi fener transfer yapamıyorki zaten oyuncu satma ihtimalleri ile nasıl transfer yapabilirizi konuşuyorlar ama gelen teklif yok bu koşullarda transfer yapamıyor fener dedi.
birincisi Sanki biz transferi 2 eylülden sonra yaptık.
ikincisi ben hiçibir ana akım medyadaki fb yorumcusundan veya hiçbir fb yöneticisinden şimdiye kadar ,bizim yöneticiler ve sevgili sözde objektif beşiktaş yorumcusundan transfer limiti ile alakalı bir konuşma duymadım.
üçüncü ve sonuncusu bizim yöneticiler yapacakları ilk hüllede enselenir ve daha fazla ceza alır.Üstelik spor medyası da çarşaf çarşaf yayzı yazar ve yayın yapar karalamak için
Dün adnan dalgakıranın yaptığı söyleşiyi izlediysen ve bu günkü spor gazetelerinin manşetlerini okuduysan ne demek istediğimi anlarsın.
Küçük bir örnek fotomaç manşetine bak anlarsın.
Sen söylemeden ben söyleyeyim.Fotomaç almıyorum okumuyorum sadece twitter de denk geldi ondan yazdım.

Çevrimdışı mylife1903

barda pavyonda takılıyor milletin karısına kızına salça oluyor ya belki araları bozulmuştur telefondaki kişiyle, ben bir kanal paylaşımı bekliyorum ardadan bu aralar sonra bir seba formalı poz ardından dediğn gibi bi tlf hoop bi bakmışsın ümraniyede  :D
Tovbe eder bi umre bi mekke bi camiden selfi ohhhh

Çevrimdışı mylife1903

Şu mevcut dönemde yaşadığımız ülkede kulüpleri birilerinin satın alması da şaibeli olur. Katarlı arap gelip satın alacakmış misal. Akıl var mantık var elin arabı niye alsın senin kulübünü. Sen müslümansın diye mi? O mantıkla gidecek olsak dünya üzerinde hem müslüman hem arap olup satın alınacak kulüp kalmadı sanki. Elin katarlısı da ne zamandan beri kulüp alırken ilk olarak müslüman olup olmamasına bakıyordu? Sanki bunlar kuran, şeriat usullerine göre kulüp alıp almaya karar veriyorlar. En fazla katarlı adı altında birileri senin kulübünü ele geçirir.
Ülke içinden birisi alacak olsa o kişi de %99,9 şaibeli birisi olacak bu mevcut dönemde.

Adamlar habire hiristiyan takimlari aliyor
Dolarin imani olmaz
Adamlar arap gerizekali degil bizi alsinlar
Bizi alan da fifilisi cikar iyice batirir

Agnelli alsin bizim takimi renkler uygun

Çevrimdışı MUSTAFA_

Burak Yılmaz basın toplantısı (Canlı Yayın)  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Adamlar habire hiristiyan takimlari aliyor
Dolarin imani olmaz
Adamlar arap gerizekali degil bizi alsinlar
Bizi alan da fifilisi cikar iyice batirir

Agnelli alsin bizim takimi renkler uygun
Türk Telekom örneği var işte ortada. İkisi aynı şey mi diyecek olan çıkar. Tıpa tıp aynı şey değil, olamaz da ama temelde kulüplerin başına gelecek olan şey de benzer olacak kulüpler şu mevcut dönemde kişilerin eline geçerse. Üstelik Türk Telekom'un da kasasında para vardı, kar ediyordu özelleştirilirken. Zarar eden borç batağında olan bir kulübü almak için de takla ata ata gelmezler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

yabancı sermaye gelip almaz abi ben o ihtimali sıfır olarak görüyorum. nasıl m.sepil göztepeyi aldı ise ancak öyle yerli bir iş adamı (yd. koç tursun özbek vbvb) öyle yürüyecek filan.

Çevrimdışı tangaz

birincisi Sanki biz transferi 2 eylülden sonra yaptık.
ikincisi ben hiçibir ana akım medyadaki fb yorumcusundan veya hiçbir fb yöneticisinden şimdiye kadar ,bizim yöneticiler ve sevgili sözde objektif beşiktaş yorumcusundan transfer limiti ile alakalı bir konuşma duymadım.
üçüncü ve sonuncusu bizim yöneticiler yapacakları ilk hüllede enselenir ve daha fazla ceza alır.Üstelik spor medyası da çarşaf çarşaf yayzı yazar ve yayın yapar karalamak için
Dün adnan dalgakıranın yaptığı söyleşiyi izlediysen ve bu günkü spor gazetelerinin manşetlerini okuduysan ne demek istediğimi anlarsın.
Küçük bir örnek fotomaç manşetine bak anlarsın.
Sen söylemeden ben söyleyeyim.Fotomaç almıyorum okumuyorum sadece twitter de denk geldi ondan yazdım.

kimse 2 eylülden sonra transfer yapmadı ama sonuç olarak 2 eylülden önce harcanan paraya 2 eylülden sonra limit koyamazsın koyduğun limit 2 eylül sonrasını bağlıyor ve bağlamış durumda işte. az evvel hiç duydun mu diyordun hee duydum deyince ana akımdan duydun mu demişsin şimdide radyospor saran medya kuruluşu baya baya ana akım daha ne olacak fotomaç ana akımda saran medya değil mi?

Çevrimdışı tangaz

Cüneyt Çakır hakkındaki gerçekler ortaya çıkıyor  :money:

https://twitter.com/ComeTo1903/status/1214507994848878593

burada aslında avcıyada gol atmış burak

Çevrimdışı tangaz

bu ülkedeki tek gerçek yolsuzluk usulsüzlük vbvb yapanın yanına kar kalır yapmayanda aval aval baktığıyla konuştuğuyla kalır.

Çevrimiçi Necmi

1.madde benim en içinden çıkamadığım konu. Bizim bir derneğimiz var bir de anonim şirketimiz var. Aş'de kanunen yönetim organını sorumlu tutamazsınız şirketin borçlarından ortakları sermayeleri oranında sorumlu tabi yine borç için ilk olarak şirket malvarlığına gidersiniz zaten zırt pırt haciz gelmesinin sebebi de bu. Derneklerde ise yine dernek malvarlığından alıyorsunuz borcunuzu yönetim kurulunun müteselsil sorumlu olduğu durumlar var ancak sınırlı, tüzüğe işlerseniz vs biraz çetrefilli. Yöneticileri şahıslarıyla sorumlu tutmak için ya bu kulüpleri apayrı bir mevzuata alacaksınız ya adi şirket hükümleri uygulayacaksınız ki bu imkansız ya da ttk ve medeni kanunu değiştireceksiniz. Nasıl olacak bu iş bilmiyorum ama yönetim kurulunu şahsi malvarlığıyla sorumlu tuttuğunuzda bu kulüplere kim yönetici olur o da soru işareti. Hukuki açından çok zor iş evet mantıklı keşke şu durumumuzdan demirören ve fikret orman yönetimleri sorumlu olsaydı ama bunun için çok kapsamlı düzenleme lazım geleceğini de hiç sanmıyorum. @Necmi abi biliyorsa var mıdır yöneticileri sorumlu tutmanın yolu anlatsa ben de merak ediyorum.
balık baştan kokar bu kulüp yapılarının bu kadar kötü olmasının nedeni sistemde
sistemi düzeltmeden kulüpleri düzeltemezsin. Sistemi düzeltebilirmisin hayır çünkü herşeyden önce
bu sistem güveni kaybetti.
gönüllülük esasıyla oluşan başkanlık sisteminde dediğin gibi yöneticileri sorumlu tutsan hiç bir kulüp yönetici bulamayacağı için kapanır. yönetilemez yada devlet yönetici atar. yani söylediğinin daha iyimi olacağını sanıyorsun kişilerin özel şirketi değil burası hiç bir menfaatleri yok ama riskleri neden alsınlar. ben bile kulübe başkanlık yapmam. Memleket öyle bir noktadaki
zarar etmek için senin kötü olmana gerek yok sistem seni bir şekilde batırıyor.
insanların anlamadığı şey anlık düşünmeleri. bu kulübün borcu varken gelen yöneticiyi nasıl suçlayacaksın
borç büyüdü diye borcun büyüme nedeni önceki borç olamazmı. yönetici kendi gönemindeki gelir gider dengesinden sorumludur öncelikle önceki borç ödenemedi diye ne hakla yönetici suçlanacak.
neye göre hesaplayacaksında yöneticiyi sorumlu tutacaksın zaten borçlu almış yönetimi o borcun ödenme zorunluluğu var ödeyemezsen kartopu gibi büyür. borç ödenemedi büyüdü diye nasıl sorumlu tutacaksın yöneticinin öncelikli görevi kendi dönemindeki gelir gider dengesini sağlamaktır anca fazla verirse önceki dönem borcuna bakabilir.
bu şartlar altında insanlar salakmı gelipde yönetici olsun. bu arada sorumlulukları elbette var tamamen muaf değiller.  denetleme mekanizmaları var. kimseyi borç neden yükseldi diye suçlayamazsın.

Çevrimdışı tangaz

balık baştan kokar bu kulüp yapılarının bu kadar kötü olmasının nedeni sistemde
sistemi düzeltmeden kulüpleri düzeltemezsin. Sistemi düzeltebilirmisin hayır çünkü herşeyden önce
bu sistem güveni kaybetti.
gönüllülük esasıyla oluşan başkanlık sisteminde dediğin gibi yöneticileri sorumlu tutsan hiç bir kulüp yönetici bulamayacağı için kapanır. yönetilemez yada devlet yönetici atar. yani söylediğinin daha iyimi olacağını sanıyorsun kişilerin özel şirketi değil burası hiç bir menfaatleri yok ama riskleri neden alsınlar. ben bile kulübe başkanlık yapmam. Memleket öyle bir noktadaki
zarar etmek için senin kötü olmana gerek yok sistem seni bir şekilde batırıyor.
insanların anlamadığı şey anlık düşünmeleri. bu kulübün borcu varken gelen yöneticiyi nasıl suçlayacaksın
borç büyüdü diye borcun büyüme nedeni önceki borç olamazmı. yönetici kendi gönemindeki gelir gider dengesinden sorumludur öncelikle önceki borç ödenemedi diye ne hakla yönetici suçlanacak.
neye göre hesaplayacaksında yöneticiyi sorumlu tutacaksın zaten borçlu almış yönetimi o borcun ödenme zorunluluğu var ödeyemezsen kartopu gibi büyür. borç ödenemedi büyüdü diye nasıl sorumlu tutacaksın yöneticinin öncelikli görevi kendi dönemindeki gelir gider dengesini sağlamaktır anca fazla verirse önceki dönem borcuna bakabilir.
bu şartlar altında insanlar salakmı gelipde yönetici olsun. bu arada sorumlulukları elbette var tamamen muaf değiller.  denetleme mekanizmaları var. kimseyi borç neden yükseldi diye suçlayamazsın.

bu konudan eminmisin abi?

Çevrimdışı MUSTAFA_

burada aslında avcıyada gol atmış burak
Burak çok taş attı da sahiplerine ulaştı mı orası tartışılır  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Burak çok taş attı da sahiplerine ulaştı mı orası tartışılır  :tabe:

burak maç günüde baya iyi bir taş atmıştı çık sen oyna diye 4.cü hakeme ama her şeye rağmen o karşı karşıya pozisyonda golü atması lazımdı atsa 2-2 olacaktı.

Çevrimdışı tangaz

burak maç günüde baya iyi bir taş atmıştı çık sen oyna diye 4.cü hakeme ama her şeye rağmen o karşı karşıya pozisyonda golü atması lazımdı atsa 2-2 olacaktı.

:tabe: aynen

inşallah ikinci devre 15 maçda oynayıp birer ikişer sokuşturup 12-18 gol arası bir performans yapar