2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4274918 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı celiker1

Komik bir rakam vermişler. Yazık...

https://twitter.com/ComeTo1903/status/1214239732504440833
Yönetim böyle şeffaf olsun.Durumu ve yapacaklarını anlatsın arkasında duralım.Sosyal medyanın gücüyle bugün ki program yapılmak zorunda kaldı.Umarım bundam sonrası için ders olur
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Komik bir rakam vermişler. Yazık...

https://twitter.com/ComeTo1903/status/1214239732504440833
Bunlar böyle rakam veriyorsa sende hüllle yapacaksın oyunu kuralına göre oynacaksın başka yolu yok yüzde 31 faiz bu ülkede hangi banka veriyor da tff o oranı koyabiliyor kafasına göre kimsede demiyor hop hemşehrim bu oran ne böyle diye istedikleri gibi at koşturuyorlar fener bugun 200 milyon aşşjn yinede ceza veremezler

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yaşasın! Sonunda profesyonel bir iletişimci tutmuşuz. Bundan sonra yöneticileri saçma açıklamalar yaparken görmeyiz umarım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

şunu önce söyleseler kimse kızmazdı
Yönetici çıktı güzelce anlatıyor işte bunu tivit atınca olmuyor kendide itiraf etti zaten o zaman tivit atma elinin altında youtu.be kanalı var çık konuş orada tivit atınca. Her yere çekiliyor yanlış anlaşılıyorsun

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adnan Bey şu ana kadar iyi konuşuyor. Umarım söylediklerini yapabilirler  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

Yönetici çıktı güzelce anlatıyor işte bunu tivit atınca olmuyor kendide itiraf etti zaten o zaman tivit atma elinin altında youtu.be kanalı var çık konuş orada tivit atınca. Her yere çekiliyor yanlış anlaşılıyorsun
+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı tolga1903

2 milyon tl nedir lan fener'e ne biçti bu federasyon bilen var mı?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Borçların kapatılması konusunda gayrimenkul satışını düşünmüyormuşuz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Tek cenki getirelim 6 ay kiralık o bile hucüm olarak çok şey katar nkadou Burak cenk arkalarında ljajic iyi bir hucüm hattı

Çevrimiçi yaço58

Mayısa kadar 700 milyon TL ödememiz varmış Allah yardımcımız olsun kulübün sonu satış başka türlü çevrilmez bu borçlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mayısa kadar 700 milyon TL ödememiz varmış Allah yardımcımız olsun kulübün sonu satış başka türlü çevrilmez bu borçlar
Anladığım kadarıyla banka anlaşmasını revize etmeye çalışıyorlar. Bu da öyle hemen olacak bir şey değil. Onu yaza kadar çözeceklerini düşünüyorum. Bize süre verin. Biz seneye icraatlerimize başlayacağız dedi bunun için. Bekleyeceğiz, yapacak başka bir şey yok  :tabe:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1214252335775526916

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Danaya girer gibi kagavaya girenlere de lafi cakmsi

Peki Ahmet Nur Çebi başkanın göreve geldiğimizden beri nasıl bir para koyduğunu biliyor musunuz? Biz bu paraları eski yönetimin imzaladığı anlaşmaları ödemek için veriyoruz.

Fikra gibi cikip konusuyorlardi sen orda 250 ben 750
Taraftar da diyordu veriyorsa konusacak
Sonra siponsorluk bagliyorlardi
Git bilet al 750binlik ozel bilet bassin kulup sana mac oncesi 3lu cektirmeli hatira bileti

yetersiz₁ yetersiz₁ tipleri doldurdu fo kulube senelerce

Cem papilayi kendi mekanina cagirip konusmaci diye konuk eden adami degil yonetime semte sokmayacak baskan gelmedikce bu kanser duzelmez
Cucu 29 sene sonra mhk baskani olunca ona da pirlanta cekeriz

Once kurumsal hafiza

Çevrimiçi yaço58

Şu tüm takımlar içim adalet istiyoruz lafıda sıktı adamlar bizi biçiyor bizi yarışmacı kaç takım var fb gs ts hepsine bu sezon penaltılar hediye edildi bazı maçlarda hakemler ipten aldı ama hakemler bizim hep karşımızdaydı aleyhimize hataların hatti hesabj yoktu yok ligin değeri yükselir falan geçelim bunları bunlar önceki yönetimin ağzıydı bir işe yaramadı

Çevrimdışı mylife1903

Adnansenden masallari dinledik

Şimdi de adaletin takipçisiyiz ancak daha da güçlendiğimizde, bu işlerde daha farklı konuşmaya başlayacağız.

Tespit iyi olmus yol haritasi iyidir insallah

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adnansenden masallari dinledik

Şimdi de adaletin takipçisiyiz ancak daha da güçlendiğimizde, bu işlerde daha farklı konuşmaya başlayacağız.

Tespit iyi olmus yol haritasi iyidir insallah
Yol haritasından fazla bahsetmedi ama tatmin etti. Bu biraz rahatlatacaktır taraftarı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı celiker1

Bugün ki programdan çıkan en önemli detay Fikret Orman yönetiminin yaptığı bankalar anlaşmasının yapılandırma anlamında hiç bir gerçekliğinin olmadığıdır.Ahmet Nur Çebi yönetiminin yapmaya çalıştığı ve klübün geleceği için hayati öneme sahip bankalarla tekrar yapılmaya çalışılan anlaşma,iki yıl ödemesiz on yıllık vadedir.Ben Adnan Dalgakıran'ın anlatışından bu görüşmelerin yapıldığını ve olumlu sonuçlanabileceğini anladım.Umarım yanılmam.Bu yönetime güveniyorum ama bu başlangıçtaki taraftarla iletimşizliklerini çabuk atlatırlar umarım
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün ki programdan çıkan en önemli detay Fikret Orman yönetiminin yaptığı bankalar anlaşmasının yapılandırma anlamında hiç bir gerçekliğinin olmadığıdır.Ahmet Nur Çebi yönetiminin yapmaya çalıştığı ve klübün geleceği için hayati öneme sahip bankalarla tekrar yapılmaya çalışılan anlaşma,iki yıl ödemesiz on yıllık vadedir.Ben Adnan Dalgakıran'ın anlatışından bu görüşmelerin yapıldığını ve olumlu sonuçlanabileceğini anladım.Umarım yanılmam.Bu yönetime güveniyorum ama bu başlangıçtaki taraftarla iletimşizliklerini çabuk atlatırlar umarım
Banka yapılandırılması düzeltilmeden ne bankalar ne de biz bir kazanım elde edemeyiz. Geldiklerinden beri uğraşmaları gereken temel şey bu olduğu belliydi. Umarım düzeltirler de gelirlerimiz elimize geçmeye başlar. Senelerdir her gelenin cebinden para bağlamasından bıktık. Beşiktaş'ı kişilere dilenci yapanlar umarım bir daha kulüp kapısından içeri girmezler.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lütfen şu tip adamları (Kenan Başaran) takip etmeyin ve prim vermeyin  :money:

https://twitter.com/ilkerpirlant/status/1214259917315624965

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı BJKTÜRK23

2. başkan mecburiyetten çıktığını söyledi zaten sessiz kaldık diye de kabul etti.  Hayal satmaması açık sözlü olması güzel bir şey Taraftar gibi düşünüyorlar geç de olsa kulak veriyorlar bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. iyi niyetliler. Bazıları gibi (...) anılmazlar. Ama, ama dedikten sonra öncesinin hiçbir anlamı kalmıyor gerçi de gelecek adına hiçbir şey vaat etmiyorlar. Beşiktaş anadolu takımı olma yolunda maalesef ilerlemeye devam edecek. Biz de kahrolmaya aynı şekilde. Maddi manevi tüketti bir öncekiler çünkü camiayı.

*En basitinden Hasic benim fikrim değişmedi o zaman da bir şey beklemiyordum şimdi de ama tahmin ettiğim gibi almasak bile protokol gereği belli bir miktar para çıkacak cebimizden.

*Borç konusu ortada orman ın en büyük kazığı gider ayak banka yapılandırması değil 30 yıllık hasılat gelirini 250 m tl sıcak para için ipotek ettirmek para ödendiğinde kalkıyor 30 yıl sürmez ama zaten eksi yazan bir bütçenin fişini çekip atmışlar solunum cihazına bağlıyken hayata dönse bile kalıcı hasar kaçınılmaz. Ve o para gereksiz vasat topçulara ve milyon milyon maaş alan sözüm ona profesyonellere menajerlere vs gider ayak borçlarını kapatmak suretiyle hiç edilmiş. Suçlama yapmak için demiyorum ama kimlere yangından mal kaçırırcasına ödeme yapılmışsa gider ayak oralar deşilirse bütün delikler ayyuka çıkar zaten...

Peki yeni yönetimin bir projesi var mı sözüm ona var. 2 yıl ödemesiz 10 yıllık kredi. O kadarını Tekinoktay da yaparım demişti. Her gelen kendine nefes aldıracak kadar kaynağı yaratıp geleceği karartmaya devam edecek.

*Harcama limiti ile ilgili 2 m olduğunu söyledi net rakam ı öğrendik sadece kalanı aşikardı. TFF nin ne cevap vereceği ya da ne zaman cevap vereceğini onlar da bilmiyor.

*Var hakem tff sarışın şeytanlar ile ilgili bizle aynı fikirde onu öğrenmiş olduk. Başka türlüsünü zaten beklemiyorduk. Çözüm şimdilik haddimizi bileceğiz yavaştan da anadolu takımlarıyla lobi kuracağız. He şunda hem fikirim masaya yumruk vur vs demekle olmuyor işte. yayını izlerken baktım abone sayısına 574 bin. f.saray 1.38 m Şikebahçe 1.29 m bu kadar pastanın olduğu yerde de işte kesilecek dilimleri aşağı yukarı bu oranlardan belirleyebiliriz. Maddi durum olur olmaz ürün kombine üyelik vs alınıp alınamayabilir çok laf edilmez de bedava tıklanan bir şey 1 dk sını almaz insanın...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Lens'in açıklamaları  :)

https://twitter.com/ComeTo1903/status/1214282481429622784

https://twitter.com/ComeTo1903/status/1214282700825202688

https://twitter.com/ComeTo1903/status/1214283740140228611

Adam feyeenorda göz kırpmış. Futbolcu olmasam advocaat olurum demiş. Dick advocaat hocasına mesaj yollamış al beni  diye. Hadi be feyenoord yaparsın  :claps:

Çevrimdışı worns

Bizim gibi takımların satışı imkansız. Arada yok Katar'a satılacağız yok bu işin sonu vs deniliyor ama esasen böyle bir senaryo yakın gelecekte mümkün değil. İdari yapı tarafından göz yumularak ayakta tutulan yapılar bunlar. Büyük İstanbul kulüplerinin tamamı böyle. Borç yapıları dikkate alınırsa iflas halindeki yapılar. Kimse bu bilançolarla satın almaz bu kulüpleri. Ancak bugünkü yapılarıyla ve devletin izin vermesiyle ayakta durabiliyorlar.

Kaldı ki ben bu gidişatın da sürdürülebilir olduğunu düşünmüyorum. Yayın gelirlerinde bırakalım ciddi artışı son imzalanan çizgiyi de koruyamayacak lig. Taraftar harcamaları kaleminde dikkate değer bir artış olmayacak. Türkiye'de kamunun da bu giderleri uzun vadede finanse edebilecek bir yapıda olmadığını da düşünüyorum. Bir tür genel ekonomik krizin sac ayaklarından biri Tr'deki büyük futbol kulüplerinin çöküşü olabilir. En azından dikkate değer bir küçülme kendini dayatacak. Maaş bütçeleri Yunanistan seviyelerine doğru gerilemek zorunda kalacak.

Gelirleri oranında harcamayan iki lig var ve biz şu anki halimizde onlara benziyoruz. Bunlar Çin ve Rusya. Ancak ekonomik yapı olarak biz bu ülkeler gibi değiliz. Çin zaten çok farklı bi hikaye ama Rusya'yı ele alırsak orada kamu kaynaklarının toplumsal hayatı sürdürülebilir kılmakta oynadığı rol çok farklı. Büyük Rus kulüplerini ayakta tutanlar, gelirlerinin çok ötesinde maaş bütçeleri yaratmalarını sağlayanlar Kamu ağırlıklı şirketler. Zenit-Gazprom ilişkisi en bilineni olmakla birlikte tüm lig böyle finanse ediliyor. Lokomotiv'i Grozny'i geçtim Ural Yekaterinburg bile maaş bütçesinin tamamını kamu hissesi ağırlıklı otomotiv sanayisinin sponsorluğu ile yaratıyor. Onlarda bu durum görece daha sürdürülebilir. Çünkü kar oranı yüksek devlet şirketleri var ve devletin toplumsal hayatı yönetme biçimi bu şirketlerin söz konusu hareketlerine de dayanıyor.

Bizde ne var? Kamu şirketi diye bi şey zaten kalmadı. Zaten vergi yüküne dayanarak varlığını koruyan ve kendi de borç krizi içinde olan kamu sermayesi ne kadar kurtarıcı olabilir. Bu sürdürülebilir bir yol değil. Harcama-gelir dengesini kurmaktan başka yolumuz yok. Bu da genel bir küçülmeden başka senaryo bırakmıyor. Ama o duruma da ülkenin dinamikleri gösteriyor ki genel bi çöküş yaşamadan geçemeyeceğiz.

Çevrimdışı Alper1903

Anladığım kadarıyla banka anlaşmasını revize etmeye çalışıyorlar. Bu da öyle hemen olacak bir şey değil. Onu yaza kadar çözeceklerini düşünüyorum. Bize süre verin. Biz seneye icraatlerimize başlayacağız dedi bunun için. Bekleyeceğiz, yapacak başka bir şey yok  :tabe:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1214252335775526916

Bu açıklamalar hiç hoşuma gitmedi. Mali durum tabii ki de kısa vadede düzelecek durumda değil ama açıklamalar bana "biz bu seneyi pas geçtik" hissiyatını verdi. fb gs'nin, özellikle gs'nin çöplerinden kurtulup kurtulamayacağını da dikkatle takip edeceğim. eğer yapabilirlerse bu yönetimin hiçbir yeterliliği yok, boşuna gelmişler demektir. risk almak demek bütün parayı bir topçuya gömmek değil ki verim alamadığın topçuyu satar yerine başka bir topçu alırsın bu da bir meziyettir. hem eldekilerden kurtulmayacaksın hem de transfer yapmayacaksın. bunu herkes yapar yani çok bir olayı yok. düşüncemde yanılmak isterim ama okuduklarım pek yanılırım demiyor.