2. başkan mecburiyetten çıktığını söyledi zaten sessiz kaldık diye de kabul etti. Hayal satmaması açık sözlü olması güzel bir şey Taraftar gibi düşünüyorlar geç de olsa kulak veriyorlar bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. iyi niyetliler. Bazıları gibi (
...) anılmazlar. Ama, ama dedikten sonra öncesinin hiçbir anlamı kalmıyor gerçi de gelecek adına hiçbir şey vaat etmiyorlar. Beşiktaş anadolu takımı olma yolunda maalesef ilerlemeye devam edecek. Biz de kahrolmaya aynı şekilde. Maddi manevi tüketti bir öncekiler çünkü camiayı.
*En basitinden Hasic benim fikrim değişmedi o zaman da bir şey beklemiyordum şimdi de ama tahmin ettiğim gibi almasak bile protokol gereği belli bir miktar para çıkacak cebimizden.
*Borç konusu ortada orman ın en büyük kazığı gider ayak banka yapılandırması değil 30 yıllık hasılat gelirini 250 m tl sıcak para için ipotek ettirmek para ödendiğinde kalkıyor 30 yıl sürmez ama zaten eksi yazan bir bütçenin fişini çekip atmışlar solunum cihazına bağlıyken hayata dönse bile kalıcı hasar kaçınılmaz. Ve o para gereksiz vasat topçulara ve milyon milyon maaş alan sözüm ona profesyonellere menajerlere vs gider ayak borçlarını kapatmak suretiyle hiç edilmiş. Suçlama yapmak için demiyorum ama kimlere yangından mal kaçırırcasına ödeme yapılmışsa gider ayak oralar deşilirse bütün delikler ayyuka çıkar zaten...
Peki yeni yönetimin bir projesi var mı sözüm ona var. 2 yıl ödemesiz 10 yıllık kredi. O kadarını Tekinoktay da yaparım demişti. Her gelen kendine nefes aldıracak kadar kaynağı yaratıp geleceği karartmaya devam edecek.
*Harcama limiti ile ilgili 2 m olduğunu söyledi net rakam ı öğrendik sadece kalanı aşikardı. TFF nin ne cevap vereceği ya da ne zaman cevap vereceğini onlar da bilmiyor.
*Var hakem tff sarışın şeytanlar ile ilgili bizle aynı fikirde onu öğrenmiş olduk. Başka türlüsünü zaten beklemiyorduk. Çözüm şimdilik haddimizi bileceğiz yavaştan da anadolu takımlarıyla lobi kuracağız. He şunda hem fikirim masaya yumruk vur vs demekle olmuyor işte. yayını izlerken baktım abone sayısına 574 bin. f.saray 1.38 m Şikebahçe 1.29 m bu kadar pastanın olduğu yerde de işte kesilecek dilimleri aşağı yukarı bu oranlardan belirleyebiliriz. Maddi durum olur olmaz ürün kombine üyelik vs alınıp alınamayabilir çok laf edilmez de bedava tıklanan bir şey 1 dk sını almaz insanın...