2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4270760 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

Bugün de mi transfer yok  :uyucam:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2020, 16:33:05 cursedofdragon ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

yoo ssen hiç o minvalde söylemiyosun geçen sene vardı da naaptı sanki die laf sokmuş olmak için yazıyorsun
aynı kapıya çıkıyor işte elindeydi değerlendirmeyi düşünmedi yada potansiyel görmedi yada umut o ışığı vermedi ama kesin olan birşey elinde olduğu ve değerlendirmediği.şu da bir gerçekki o kadroda klasik santrafor tipinde tek adam oydu.ben umutun kötü olduğunu düşünmüyorum pozisyonunun gerektirdiği oyunu oynayabilen bir oyuncu sadece olması gereken seviyede değil.takım da iyi olmadığı için yeterli topu alamıyor. Çok az sayıda şans ile bu tip oyuncular iş yapamaz malesef.bize şu sn için bu oyun sistemiyle kendi golünü kendi hazırlayacak biri lazım.ayrıca benim neyi nasıl dediğim gerçeği değiştirmiyor elinde böyle bir oyuncu vardı değerlendirmedi gönderdi kendince haklı sebepleri vardı veya yoktu.
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2020, 19:47:36 MURAT ]

Çevrimdışı Erman1903

@Erman1903 abi hoşgeldin, transfer sezonu hariç buraya yazmıyorsun galiba. Elneny beklediğimzden de iyi çıktı valla.

Hoşbulduk kardeşim. İçimden gelmiyordu pek yazmak. Elneny hakkındaki görüşüm değişmedi; ne bir Topal kadar defansif faydası var, ne Aurelio kadar teknik. Bunlar ortalamanın bir çıt üstü 6 numaralardı, Elneny bana göre ortalama 6 numara.

Atiba harici doğru düzgün 6-8 numara olmadı senelerdir takımda. Dürümcü çocuk ve Oğuzhandan iyi oynuyor tabi. Aksamıyor en azından. Taraftar alışık olmadığı için iyi gibi geliyor :). Mesela Veli oynadığı zaman çok daha faydalıydı.

Geldiğinden beri gidecek - huysuz diye haber yapılıyor. Bana göre bulunmaz hint kumaşı değil.

Mesela şu adamın değeri 1.3M Euro
https://www.transfermarkt.com.tr/joao-schmidt/profil/spieler/198859

Çevrimdışı Akil Emre

https://twitter.com/tvbjk/status/1213868255636525057?s=19
Bakalım ne anlatacak
Artık harekete geçseler , adamlar geldi amatör branşlar dahil devamlı geriye gidiş var, umarım bizi utandırırlar

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Artık harekete geçseler , adamlar geldi amatör branşlar dahil devamlı geriye gidiş var, umarım bizi utandırırlar

İnşallah camiayı birleştirecek camiaya umut aşılaaycak bir konuşma olur ve bunuda icraate dökebilirler yoksa bir bakmışın 2.yarının ilk 5 maçında zirveden kopmuşuz ilk 6 haftada 3 deplasman maçımız var ve ts başak Sivas ile oynayacağız bir bakmışız elimizde hiçbirşey kalmamış

Çevrimdışı haluk.m

Cenk Tosun'u Liverpool ile yaptıkları kupa maçının kadrosuna bile yazmamışlar.   PL'nin küme düşme adayları ve Bundesliga'dan 1-2 takım kendisiyle ilgileniyormuş.

Hazır fırsat varken geri getirilmeli, bu saatten sonra Avrupa da tutunabileceğini sanmıyorum.    Keşke biz de renkliler gibi giden oyuncular 3-5 kuruşa geri getirebilsek.(Zorla gönderdiğimiz adamı bonservis verip alacak kadar garip bir camiayız)

33 yaşın da ki hulku yazmışlar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Lan Caner ne adamsın sen yaa , antrenmanda bile kararlara deli gibi itiraz ediyor :kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/tvbjk/status/1213868255636525057?s=19
Bakalım ne anlatacak

Eyvahhhhhhhh, yarına özel içkileri jiletleri falan hazırlayalım. Yine nasıl daha fazla taraftar karamsarlığa itilir videosu olacak.

Çevrimdışı Alper1903

Paramız yok diyip eldeki kadro yeterli demiyorlar mı bitiyorum ona. kurum kurum kuruluyorum. ya elindeki kadro yeterli olsa 30 puanla 5. sırada ilk devreyi tamamlamazsın dimi? sen para eden ama verim alamadığın topçuyu sat, yerine başka birisini al yine şampiyon olamazsan "transfer" açısından elinden geleni yapmış olursun. bunu yapamıyorsan benden ondan ne farkın kaldı?

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı mylife1903

yani bunu söylemek hoşuma gitmiyor ama gs'deki eleman oynamaya başladıkça bütün oklar buna dönecek. şimdi diaby'den sıra gelmiyor buna. çizgide durup ayda yılda bir skora etki etmesi yetmez. gördüğü ilginin son günleri, tadını çıkartsın.
Cok temiz kalpli bu cocuk hem sempatik hem de efendi insallah basarili olacak 1-2 sene bekleriz belki olgunlassin diye zamanimiz var
Obur diyabi ise kapasite dahilinde bisiler yapmaya calisiyor anormal gol sansi da olan bi cocuk o da katki verecektir 3-4 gol daha atar ikinci yari

Çevrimiçi Samet Ç

Hulk iş yapar koy santrafora eldeki santraforların atacağı golün iki katını atar ama alamayız

Çevrimdışı haluk.m

Hulk iş yapar koy santrafora eldeki santraforların atacağı golün iki katını atar ama alamayız

Akinfenwa & Ailton  gibi olmuş  :D bu saatten sonra kebap yemek için gelir.

[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2020, 06:13:22 jokerhm ]

Çevrimiçi Samet Ç

Akinfenwa & Ailton  gibi olmuş  :D bu saatten sonra kebap yemek için gelir.

17 Aralık 2019

Çevrimdışı haluk.m

17 Aralık 2019

İyi toparlamış,  aynı bizim lens gibi body'ci.

Çevrimdışı Akil Emre

17 Aralık 2019
Sol ayaklı olarak bu adamı tercih ederim, 2 sene rahat iş yapar, taraftarı havaya sokar